YER ALTINDA BİR MABED(TANRI:APOCALYPSE)(KAOS, KATLİAM,
Rhonin dehşetle gözlerini açtığında vücudunun kan içinde olduğunu fark etti. Uzandığı yerden kalkmak için elini oynatmaya çalıştı fakat yere yıkıldı. Ayağa kalkmak için bacaklarını yere koymayı denedi ama başaramadı. Bir an boynunu kaldırıp vücüduna baktığında korkunç bir çığlık attı...
Kolları, bacakları kesilmişti...
Ailesini katletmeye gelenleri gördü. Ellerinde kılıçlarla, bıçaklarla, baltalarla geldiler... Ama ailesi onları görmüyor gibiydi. Rhonin ailesini uyarmak için avazı çıktığı kadar bağırdı olduğu yerde debelendi ama ailesi umursamadı... Sonra...
Gözlerinin önünde onları katlettiler... Yeniden ve yeniden...
Rhonin kanlı gözyaşları dökmekten başka bir şey yapamıyordu. Sonra... orayı gördü... Ve karanlık fısıltıları duydu... Onu çağırıyorlardı... İntikam, kan, ölüm diye fısıldadılar...
Rhonin korkunç rüyadan ter ve korku içinde uyandı. Bir kapının önünde duruyordu. Daha önce orada gözükmeyen dev korkutucu bir kapı... Ama rüyasında duyduğu fısıltılar... hala onu çağırıyorlardı...
Kolları, bacakları kesilmişti...
Ailesini katletmeye gelenleri gördü. Ellerinde kılıçlarla, bıçaklarla, baltalarla geldiler... Ama ailesi onları görmüyor gibiydi. Rhonin ailesini uyarmak için avazı çıktığı kadar bağırdı olduğu yerde debelendi ama ailesi umursamadı... Sonra...
Gözlerinin önünde onları katlettiler... Yeniden ve yeniden...
Rhonin kanlı gözyaşları dökmekten başka bir şey yapamıyordu. Sonra... orayı gördü... Ve karanlık fısıltıları duydu... Onu çağırıyorlardı... İntikam, kan, ölüm diye fısıldadılar...
Rhonin korkunç rüyadan ter ve korku içinde uyandı. Bir kapının önünde duruyordu. Daha önce orada gözükmeyen dev korkutucu bir kapı... Ama rüyasında duyduğu fısıltılar... hala onu çağırıyorlardı...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Rhonin birden ayağa kalktı hırslanmıştı içindeki öfke kan intikam herşey ateşlenmişti öldürmek istiyordu işlmeli kılıcını eline aldı ve sinirli bir şekilde kapıya doğru gitti fısıltılar daha da çoğaltı bir uğultu gibi kulağında yankılanıyordu ama kapının sonrasını göremiyordu ışık fazlaydı ama yine de korkmadan içeri girdi....
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
-
Darenn El Gothe
- Kullanıcı

Rhonin 'in içeri girdiğini görür ve arkasından girer . Rhonin'e seslenir
" Hey ! Rhonin beni de bekle " der . Rhonin bir anda boş gözlerle Darenn'e bakar . Darenn Rhonin'in içindeki intikam ve acı duygularını içinde hisseder . Rhonin tek kelime etmeden yoluna devam eder , Darenn de arkasından gelir . Darenn cebinden çıkardığı Işık Taşını mağranın ilerisini görmek için uzatır fakat Rhonin hemen taşı elinden alır ve bir bez parçasıyla etrafı aydınlatmayacak şekilde kapatır . Tam o sırada çok derinlerden boğuk bir bağırma sesi gelir , Rhonin hemen o tarafa doğru koşmaya başlar . Darenn ne olduğunu anlamamıştır fakat Rhonin i takip etmeye başlar . Bir süre sesi takip ettikten sonra ses kesilir ... Derin bir sessizlik olur etrafta , Darenn Rhonin e öylece bakar . Rhonin yumruğunu sıkar ve Darenn e şöyle der " Eğer benimle birlikteysen ölümü kabullenmiş sayılırsın "
///Edit by Raistlin: Arkadaşlar RP'de izin almadan başka birisinin karakterini yönlendirmek hatalı ve yasaktır. Bu konuda biraz daha dikkat etmenizi rica ediyorum...
" Hey ! Rhonin beni de bekle " der . Rhonin bir anda boş gözlerle Darenn'e bakar . Darenn Rhonin'in içindeki intikam ve acı duygularını içinde hisseder . Rhonin tek kelime etmeden yoluna devam eder , Darenn de arkasından gelir . Darenn cebinden çıkardığı Işık Taşını mağranın ilerisini görmek için uzatır fakat Rhonin hemen taşı elinden alır ve bir bez parçasıyla etrafı aydınlatmayacak şekilde kapatır . Tam o sırada çok derinlerden boğuk bir bağırma sesi gelir , Rhonin hemen o tarafa doğru koşmaya başlar . Darenn ne olduğunu anlamamıştır fakat Rhonin i takip etmeye başlar . Bir süre sesi takip ettikten sonra ses kesilir ... Derin bir sessizlik olur etrafta , Darenn Rhonin e öylece bakar . Rhonin yumruğunu sıkar ve Darenn e şöyle der " Eğer benimle birlikteysen ölümü kabullenmiş sayılırsın "
///Edit by Raistlin: Arkadaşlar RP'de izin almadan başka birisinin karakterini yönlendirmek hatalı ve yasaktır. Bu konuda biraz daha dikkat etmenizi rica ediyorum...
Non Nobis Domine Non Nobis , Sed Nomini Tuo Da Gloriam ....
Boy : 1.85
Kilo : 70
Irk : Elf
Uzun sarı saçları , özel deri zırhı belindeki elf kılıcı , sol kolunda küçük bir kalkan ve elindeki özel Elf büyÃÂ
Uzun sarı saçları , özel deri zırhı belindeki elf kılıcı , sol kolunda küçük bir kalkan ve elindeki özel Elf büyÃÂ
Kadının üzerinde müthiş ince işlenmiş altın bir zincir zırh vardı. şehvetli vücudunu saran daracık bir zırh... İçine nasıl girip çıkılacağı bile bir muamma olan elbisenin eteği ayak bileklerine kadar uzanıyor ve uzun adımlar atmasına engel oluyordu. Kulakları, parmakları altın ve platin şaşalı takılarla süslüydü. Sağ kolunu saran bir yılan, sol kolunu ise saran bir ejderha üzerindeki narin ve paha biçilmez takılardan yalnızca birkaçıydı. Müthiş etkileyici hoş aromalı kokusu onun varlığını belli eden en çarpıcı histi. Yüz hatları, vücut hatları ve cildi mükemmel derecede düzgün, neredeyse cennete ait derecede güzeldi. Yeşil, mavi ve kırmızı arasında sürekli değişen bir göz rengi vardı. Altından kırbacı, elbisesinin bir parçası ya da ufak bir ayrıntısı gibi görünüyordu... şuh bakışlı ve baştan çıkarıcı, narin ve şehvetli bir insan kadınıydı Glasya...
Tapınağın kapısından girdiğinde 2 kişi gördü karanlığın içerisinde, cehennem rünlerinin aydınlattığı loş ışıkta...
Altın topukları mağaranın zeminini döverken iki elfe yavaşça yaklaştı.
"Merhaba yakışıklılar... Kaos, yıkım ve katliamın tapınağına hoşgeldiniz..."
Tapınağın kapısından girdiğinde 2 kişi gördü karanlığın içerisinde, cehennem rünlerinin aydınlattığı loş ışıkta...
Altın topukları mağaranın zeminini döverken iki elfe yavaşça yaklaştı.
"Merhaba yakışıklılar... Kaos, yıkım ve katliamın tapınağına hoşgeldiniz..."
Last edited by Raistlin on Fri Jan 07, 2005 4:56 pm, edited 1 time in total.
Rhonin arkasına döndü ve kılıcını sıkıca kavrayarak birazda şaşkınlık içerisinde "Merhaba.."diyebildi ... gözlerini ladyden alamıyordu nedenini bilmiyordu ama içinde bir his oluştu sonra kafasını sallayarak düşüncelerini bi kenera bıraktı kadını iyice süzdü ve bekledi...
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Kadın işveli bakışlarını konuşan elf'e döndürdü ve onu baştan aşağı süzdü:
"Eğer burayı bulabildiyseniz, bir nedeni olduğuna eminim... Ben Glasya yakışıklı, bu tapınağın bir rahibesiyim... Sizin adlarınız neler bakalım?"
Zarifçe altın sarısı saçlarını düzelterek bakışlarını diğer elf'e çevirdi...
"Eğer burayı bulabildiyseniz, bir nedeni olduğuna eminim... Ben Glasya yakışıklı, bu tapınağın bir rahibesiyim... Sizin adlarınız neler bakalım?"
Zarifçe altın sarısı saçlarını düzelterek bakışlarını diğer elf'e çevirdi...
Last edited by Raistlin on Fri Jan 07, 2005 4:56 pm, edited 1 time in total.
Kılıcını yavaşca indirir ama kınına sokmaz ve konuşmaya başlar"Amacım ailemi katledenleri bulmak öldürmektir bu arada adım da Rhonin güzel lady arkadaşımınki ise Darenn'dir" der omuz silker ve gözlerini rahibeden ayırmadan bekler...
-
Darenn El Gothe
- Kullanıcı

" Ben burada hem arkadaşıma yardımcı olmak hem de acı çekenlerin , intikam duygusuyla yanıp kavrulanlara yardım etmek için varım . Bunun sonucu ne olursa olsun . Ben atalarımın kötülük için savaşırken öldüğü topraklarda yetiştim . Sevgiyle değil nefretle büyüdüm fakat dünyada sadece nefret , intikam ve benzeri duyguların olmadığı sevgi , mutluluk gibi güzel duyguların da olduğunu öğrendim . Sonuç olarak ne mi oldu .? Sonuç olarak ben ve benim zamanımdaki iki elf arkadaşım bu kötülüğe , gaddarlığa ve zulüm e son vermek için yemin ettik . Elimizden ne gelirse gelsin buna bir son verecektik ... Atalarımızın kanı boşu boşuna akmış olmayacaktı .... "
İrkildi Mudvayne bu ani ve tehtidkar soru karşısında. Duraksadı, temkinliydi. Bir an için ölümle yaşam arasındaki incecik çizgide gidip geldiğini hissetti. Ama korkmuyordu. Katliamın ve kaosun tapınağı denmişti buraya ve bir an için doğru yerde olduğunu hissetti.
"Ben..." dedi. "Katliamı arıyorum ve katliamın elini. Hizmet için, içimdeki nefreti, hiddeti ve başkalarının çektiği acı hissi; içindeki zevk duygusundan alınan o tarif edilemez hazzı arıyorum." Ve ekledi... "Güç arıyorum, adımı duyurmak için aleme. Ve bu gücü bana sağlayacak birilerini."
"Peki sen kimsin?" dedi temkinli. Ã?ünkü aradığı şey, karşısındaki kişide olabilirdi.
"Ben..." dedi. "Katliamı arıyorum ve katliamın elini. Hizmet için, içimdeki nefreti, hiddeti ve başkalarının çektiği acı hissi; içindeki zevk duygusundan alınan o tarif edilemez hazzı arıyorum." Ve ekledi... "Güç arıyorum, adımı duyurmak için aleme. Ve bu gücü bana sağlayacak birilerini."
"Peki sen kimsin?" dedi temkinli. Ã?ünkü aradığı şey, karşısındaki kişide olabilirdi.
Gerilerek şöyle dedi" ben ailemi katledenleri öldürmek onları yok etmek için burdayım beni çağıran sesler için burdayım arkadaşım ise bana yardım etmek için burada ve eğer ailemi öldürenleri bulursam onları parçalıyacağım" sinirlenir ve ayağını yere vurur daha sonra hızlı hızlı nefes almaya başlar....
"Hahahaha" şuh bir kahkaha attı kadın...
"Ay çok şakacısın, arkadaşının yapmak istediğiyle pek uyuşmuyo gibi senin amacın... Neyse içerde diğer rahipler size daha fazla açıklama yapacaktır eminim..."
"Lütfen beni takip edin... İçeride sizi tanıştırmam gereken biri var..."
Kadın kırıtarak koridorda yürürken elflerin onu takip ettiğini duyuyordu. Adamlar koridorda ilerken korkunç rünlerin kalp atışı gibi parladığını gördüler ve karanlık fısıltılar ve korkunç sesler koridor boyunca onlara eşlik ediyordu. Sonunda tapınağın büyük holüne geldiklerinde dev bir kan çeşmesinin etrafında iki büyük şovalye heykeli bekliyordu...
Kara zırhı alev alev yanmakta olan devasa korkunç bir şovalye elinde çift taraflı bir balta tutmuş, önündeki yırtık pırtık giyimli barbara bağırıyordu.
Kadın kara alevlerle yanmakta olan şovalyeye bir kez baktı...
*Telepathy*
Ve yürümeye devam etti...
Altın tırnaklarını sakince nöbet tutan şovalyelerden birinin zırhına sürttü... Hareket etmeyen şovalye acı çekercesine garip ürkünç bir ses çıkardı...
"Buradan gelin bakalım... Gerçekten bu tapınakta size göre bir şeyler var mı görelim..."
Kadın başka bir koridora saptı tapınağın dehşeti içine girdikçe artıyordu... Kalp atışı gibi uğultular kulaklara ve zihinlere işkence çektirmek siter gibiydi, bir anda koridor aydınlandı ve dev bir pentagramın ortasında o korkunç yaratığı gördüler...
Pentagramdan yanan alevler tavana kadar yükseldi ve vahşi çığlıklar tapınakta gaddarca yankılandı. İğrenç bir koku etrafa yayılmaya başladığında, siyah kanatların gölgesi karanlıktan bile korkunçtu. Kahkaha sesleri fısıltı gibi kulaklarına doluyordu.
Alev alev yanan varlık ortaya çıktığında dev iblis kanatlarını gerdi. Tavana zar zor sığıyordu. Yanan vücudundan yayılan alevler bir anda koridoru aydınlığa boğdu. Kafasının iki yanından fırlamış kara boynuzlar ve ağzında yüzlerce diş vardı. Ateşten yapılmış kırbacını yere vurdu ve boş olan sağ elini sıktığında elinde alevden bir kılıç belirdi. Anlaşılmayan korkunç dilde söylediği sözlerin tercümesini yeni gelen elfler zihinlerinde duydular...
"Yaklaşın ölümlüler..."
"Ay çok şakacısın, arkadaşının yapmak istediğiyle pek uyuşmuyo gibi senin amacın... Neyse içerde diğer rahipler size daha fazla açıklama yapacaktır eminim..."
"Lütfen beni takip edin... İçeride sizi tanıştırmam gereken biri var..."
Kadın kırıtarak koridorda yürürken elflerin onu takip ettiğini duyuyordu. Adamlar koridorda ilerken korkunç rünlerin kalp atışı gibi parladığını gördüler ve karanlık fısıltılar ve korkunç sesler koridor boyunca onlara eşlik ediyordu. Sonunda tapınağın büyük holüne geldiklerinde dev bir kan çeşmesinin etrafında iki büyük şovalye heykeli bekliyordu...
Kara zırhı alev alev yanmakta olan devasa korkunç bir şovalye elinde çift taraflı bir balta tutmuş, önündeki yırtık pırtık giyimli barbara bağırıyordu.
Kadın kara alevlerle yanmakta olan şovalyeye bir kez baktı...
*Telepathy*
Ve yürümeye devam etti...
Altın tırnaklarını sakince nöbet tutan şovalyelerden birinin zırhına sürttü... Hareket etmeyen şovalye acı çekercesine garip ürkünç bir ses çıkardı...
"Buradan gelin bakalım... Gerçekten bu tapınakta size göre bir şeyler var mı görelim..."
Kadın başka bir koridora saptı tapınağın dehşeti içine girdikçe artıyordu... Kalp atışı gibi uğultular kulaklara ve zihinlere işkence çektirmek siter gibiydi, bir anda koridor aydınlandı ve dev bir pentagramın ortasında o korkunç yaratığı gördüler...
Pentagramdan yanan alevler tavana kadar yükseldi ve vahşi çığlıklar tapınakta gaddarca yankılandı. İğrenç bir koku etrafa yayılmaya başladığında, siyah kanatların gölgesi karanlıktan bile korkunçtu. Kahkaha sesleri fısıltı gibi kulaklarına doluyordu.
Alev alev yanan varlık ortaya çıktığında dev iblis kanatlarını gerdi. Tavana zar zor sığıyordu. Yanan vücudundan yayılan alevler bir anda koridoru aydınlığa boğdu. Kafasının iki yanından fırlamış kara boynuzlar ve ağzında yüzlerce diş vardı. Ateşten yapılmış kırbacını yere vurdu ve boş olan sağ elini sıktığında elinde alevden bir kılıç belirdi. Anlaşılmayan korkunç dilde söylediği sözlerin tercümesini yeni gelen elfler zihinlerinde duydular...
"Yaklaşın ölümlüler..."
Katliamın eli duyduğu cevap karşısında koca bir kahkaha koyverdi. Kalın sesi tapınağın duvarlarında yankılar halinde dolandı. Korkunç vücudu kahkahasının delice gümbürtüsüyle sarsıldı. Kahkahası birden azaldı ve yine birden sona erdi. Elindeki double axe'ı tekrar sırtındaki mahfazaya astı. Hor gören bir ifade oluştu yüzünde. Katliamı ve katliamın elini arıyordu demek. Yani onu. Bu düşünce bir an sırıtmasına neden oldu. İsminin nasıl ve ne zaman yayıldığını bilmiyordu. Cidden, o yolculuğa çıkalı ne kadar zaman olmuştu?
-Demek katliamı ve katliamın elini arıyorsun ha fani. dedi kalın sesiyle ve devam etti; Demek gücü arıyorsun, acı çektirmenin verdiği hazzı arıyorsun, yok etmeyi arzuluyorsun, kafaları uçurmayı, uzuvları koparmayı, düşmanlarının kanlarını zemine akıtmayı, onları ezmeyi, paramparça etmeyi istiyorsun. Eğer seçimin buysa benimle gel zayıf fani. dedi ve arkasını dönerek tapınağın derinliklerine ilerlemeye başladı. Nereye gitmesi gerektiğini biliyordu ve ne yapması gerektiğini. Arkasındakine hiç bakmadı. Eğer istedikleri gerçekten bunlarsa ve onlara katılabilecek biriyse onu takip ederdi. Diğer türlü zaten buradan çıkamazdı.
-Demek katliamı ve katliamın elini arıyorsun ha fani. dedi kalın sesiyle ve devam etti; Demek gücü arıyorsun, acı çektirmenin verdiği hazzı arıyorsun, yok etmeyi arzuluyorsun, kafaları uçurmayı, uzuvları koparmayı, düşmanlarının kanlarını zemine akıtmayı, onları ezmeyi, paramparça etmeyi istiyorsun. Eğer seçimin buysa benimle gel zayıf fani. dedi ve arkasını dönerek tapınağın derinliklerine ilerlemeye başladı. Nereye gitmesi gerektiğini biliyordu ve ne yapması gerektiğini. Arkasındakine hiç bakmadı. Eğer istedikleri gerçekten bunlarsa ve onlara katılabilecek biriyse onu takip ederdi. Diğer türlü zaten buradan çıkamazdı.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Rhonin irkildi ve yutkunarak iblise baktı ona doğru adım atmaya başladı ne kadar korksada intikamını almak için onları parçalamak için bunu yapmak zorunda olduğunu biliyordu bunun için yürümeye devam etti iblisin yanına yaklaştıktan sonra gözlerini kapadı ve bekledi...
-
Darenn El Gothe
- Kullanıcı

Rhonin'in yaptıklarını görür . Düşünür ... içindeki his gitmemesini , kaçmasını geri gitmesini ve uğraştığı iş için tekrar işe koyulmasını söylüyordu ... Derin bir nefes aldı , havadaki duman kokusu başını döndürdü bir anda yalpaladı ... Yutkundu , ayakları Rhonin'in yanına doğru gidiyordu fakat kalbi bunu red ediyordu .... Kafası karma karışık olan Darenn sadece İblis'e baktı ... Ne yaptığını aslında çok iyi biliyordu , sonuçlarına da katlanmak zorundaydı ... Kendi kendine " Ne için burdaydım ne yapıyorum ...?! " dedi ... Ama artık bir önemi yoktu tabi ki bir hayatı da ... Sadece yok etmek , öldürmek , katletmek ve kaos yaratmak için var olacaktı ... O sadece bir bedene sıkışmış olan iyi bir ruh olacaktı ... Belki bunları hatırlamayacaktı , belki waki hayatından eser bile kalmayacaktı fakat Darenn iblise " Ben burdayım , varım ve hazırım " demekle yetinebildi ...