---Yeminer'in Gizli Laboratuvarı(RP Ekranı)---

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

"Tüm davetsiz misafirler gittiyse kaldığımız yerden devam edebilirmiyiz?? çünkü boşa harcanan her saniye bizim için tehlike bu drowlar bir an önce oradan atılmalı diye düşünüyorum siz ne dersiniz" dedi ve çatık kaşlarla etrafına bakmaya başladı ak cüppeli başbüyücü.........
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

"Ereshin haklı.boşa harcayacak zamanımız yok.
glasya bizimle gelebilirsin.
ah green i de çağıraşım.kendisi bir anlığına kendini kaybetti sadece.gönüllü olma teklifini elbette kabul edecektir."

diğer arkadaşlarına baktı.

"kara toprağa gidelim.scyte ı görmeyeli uzun süre oldu..."
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

"Ah tamam teşekkür ederim, sizinle gelmeyi çok isterim... " üzüntülü yüzünde buruk bir gülümseme oluştu." Kara Toprak hanında buluşalım o halde... Hem belki arkadaşınızın öfkesi de azalır... Ben de..."
Ellerini sanki güç topluyormuş gibi havaya kaldırdı ve gözlerini kapattı.
"...sakinleşmeye çalışırım... Söylediğim gibi sizlerle paylaşmak istediğim önemli bir şey vardı..."
Gözlerini açtı ve Erethan, Ereshin ve Eldarin'i süzdü:
"Hmm... Sizi yeniden görmek için sabırsızlanıyorum yakışıklılar ;)" ve büyü sözlerini söyleyerek bir anda ortadan yok oldu
(Spellcraft atanlar için: Teleport without error (yeni adıyla greater teleport) )
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

"Bu kadında beni rahatsız eden birşey var " diye beyan atti Erethan odadakilere...
"eh yola çıkalım o zaman burada oyalanmanın bir anlamı yok"...dedi büyücü,bir yandanda diğerlerini süzüyordu...
Sıkıntıyla çevresindekileri süzen Erethan'ın gözleri Dareth'in üzerinde sabitlendi...İyi görünmüyordu...
"İyisindir umarım...yardım edebileceğim birşey varmı"
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Dareth
Başbüyücü

Post by Dareth »

"Olabildiğince Usta," dedi Dareth zayıf bir sesle. Titreyen Fryss'i sakinleştirmek için elini cinin başına koydu. Kendini toparlayıp asasına abanarak ilerledi.

"O... kadını... davet etmek doğru muydu acaba? Saygısızlık olarak addetmezsiniz umarım , ama beni neredeyse öldürüyordu. Ve harareti... Bu dünyadan olamaz..." sesi dalgınlaşıp söndü.

"Fakat kararlarınızı sorgulamakla bir yere varamayız. Hepinize tekrar teşekkür etmek istiyorum. Umduğumdan , ve alışık olduğumdan , çok daha büyük bir ilgi gösterdiniz sorunuma. Ama hedeflerimiz beni rahatsız ediyor , bunu itiraf etmeliyim. Bu diyarda geçirdiğim kısa zamanda bile Kara Toprak hakkında çok uğursuz söylentiler duydum. Ve drowlar..." yine dalgınlaşmıştı sesi , sonra yine toparlandı , "Eminim onlar hakkında bilginiz benden daha çoktur , ama onlardan çekinmek için benden daha fazla nedeniniz olduğunu sanmıyorum."
Last edited by Dareth on Fri Jan 07, 2005 4:29 am, edited 1 time in total.
lil'grin'brin'
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

"Kadın seni bu kadar etkiledi demek,gücü çok belirgindi ama sende Yeminer'in yaratamadığı etkiyi yaratması düşündürücü...o zaman evet kadını çağırmakla doğru olanı yaptık...olabildiğince göz önünde olması iyi olacaktır..." Erethan son sözleri söylerken düşünceli görünüyordu konuşmaktan çok düşünüyormuş gibiydi.
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

"Kadının garip olduğu kesin sevgili ağabeyim baksana sana yakışıklı dedi çok ilginç" dedi yüzünde gıcık bir tebessümle "ama Eldarin ve Erethan yanımdayken şu topraklarda beni korkutacak çok az şey var sende korkma Dareth"
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
Dareth
Başbüyücü

Post by Dareth »

"Beni yanlış anlamayın Efendi Ereshin," dedi Dareth. "Sırtımda yükümle uzun yollar ve yıllar geçtim. Bunların arasında Kara-Derinlik'te (underdark) geçmiş olanlar da var. Drowları ve fırsatçı duergarları köleleri olarak tanıdım. Ve dostum Fryss de onları iyi tanır"

Fryss'in küçük yüzünü kapalayan büyük gözleri bir an öfke , nefret ve korku karışımı bir ifadeyle parladı.

"Görüyorsunuz , geçmişimde onlarla karşılaştığım için bir daha karşılaşmak istemiyorum. Efendi Eldarin ve Efendi Erethan'ın güçlerinden kuşku duymuyorum. Ama sinsi Kara-Derinlik halklarının sağının solunun belli olmayacağını da biliyorum."

Asasının üzerine iyi abanıp doğruldu.

"Ama şimdi düşünmemiz gereken bu değil sanırım. Kara Toprak demiştiniz. Karanlık bir isim. Karanlık bir yol." İç çekti. "Evet. Ustalar. Ben hazırım."
lil'grin'brin'
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

"Anlıyorum dostum seni, hemde çok iyi anlıyorum"
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Kardeşinin sözlerini hafif bir tebessümle karşıladı Erethan...
"Evet kardeşim garip...tanıştığınızda eminim sanda yakışıklı diyecektir..."
sonra drowlarla ilgili kaygılarını dinledi diğerlerinin...
"Sanırım yanımıza büyülerimiz yetersiz kaldığında bu açığı kapatacak destek bulsak iyi olurdu...ama görüyorum ki buna vaktimiz yok...bu açığıda büyüyle kapatmamız gerekecek...bu konuda sizlere güvenebileceğimden eminim dostlarım...pekala artık yola çıkalım..."
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eldarin sessizlikle olan biteni izledi.

"arkadaşlar.diyarın en sağlam grubu bizizdir herhalde.yalnız izin verirseniz green i de yanımıza alalım.onun fazlaca üstüne gittik sanırsam.ne de olsa o da bize yardım etmekten çekinmeyecektir.
şimdi izin verirseniz ben onu da yanıma alıp geleyim.
bir büyücüyü bekletmek dahi büyük bir saygısızlıkken sizin gibi bir büyücü grubunu bekletmek gibi bir niyetim yok.
isterseniz siz kara toprağa gidin.bende oraya geleceğim.en fazla 15 dakkamı alır ya neyse."

erethan ve ereshin e olan sonsuz güveniyle eldarin bir büyünün şık sözlerine başladı ve bir anda yokoluverdi.

Green in odasında...

Eldarin birden green in dasında belirdi.green ise başını ellerinin arasına gömmüş düşünceli bir ifadeyle yere odaklanmştı.

"Hrisskar..."Eldarin green in ilgisini çekmeye çalışıyordu.
"odadakiler için üzgünüm.kırıcı olmak istemezdik.ne ben ne ereshin.ama yine de özr dilemeyi borç bilirim.
bizimle kara toprağa geliyor musun.yoksa kulede kalmayı mı tercih edeceksin?"
Eldarin kaşının tekini kaldırmıştı green in cevabını bekliyordu.

aynı anda yüzü buruştu.kulede yeni birileri olmalıydı.hafızalarından hiç silinmeyen o hoş lir sesi şimdi heryanını kaplıyor gibiydi.
'bu ne his böyle.odamdaki çeşnilerden bile daha ferah bir kokuya sahip birisi var kulemizde gezinen.

Tekrar green e döndü.
"dostum kusura bakma şimdilik yanından ayrılıyorum.seni kulenin merkez salonunda bekliyor olacağım.hani kuleye ilk geldiğinde beklemekte olduğun salon.kararını her ne olursa olsun bana bildir.umarım umduğum kararı verirsin kırmızı cüppeli Hrisskar...''

Eldarin green e selamını verdi kulenin merkez salonuna doğru hızla yol aldı...

***Büyücüler Konseyi***
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eldarin elf hanımını nezaketle odasına davet etti.
Erethan,Ereshin,Dareth,Yeminer odadaydılar.

Diğer büyücü dostları onu bekliyor olmalılar ki hala gitmemişlerdi kara toprağa.

"Sizi beklettiğim için üzgünüm dostlarım.fakat gördüğünüz gibi kulenin yeni bir ziyaretçisi vardı_benim çok yakından tanıdığım ve sonuna kadar güvendiğim bir ziyaretçi.
Dostumuzun adı Linu La'neral." bu sırada odadaki diğer büyücüler Linu nun elf ırkının bir mensubu olduğunu farketmişti.ve belinde asılı duran Lir ini.
"Kendisinin hikayesi ne şimdi anlatabileceğim kadar kısa,ne de zamanımızın elverdiği derecede basit.
fakat Linu da bizimle gizli laboratuvarı araştırmaktan öte olası tehlike olarak gördüğümüz drow ırkına karşı durmayı kabullendi.
izninizle beraber bizimle birlikte gelmeyi istiyor.
elf hanımını geri çevirmeyeceğimizi umuyorum..."Eldarin tüm gruba asilzade bir bakış fırlattı.

"ah evet .kara toprak .hemen oraya gitmeliyiz."
Eldarin ilerideki masasının üzerinden bir scroll aldı.gruba geri döndü.

Erethan ve Ereshin in farkettiği bu scrıoll un bir boyutkapısı açacak rünlere sahip olduğuydu_ki zaten merkez rün de transportation u işaret ediyordu.
Eldarin gruba son bir bakış attı.en sessiz anı yakaladığı anda büyüsüne başladı.

Gözlerinin önünde kara toprağın o uğursuz kapısını canlandırmıştı hayal meyal ve zihnini dolduran büyülü sözcüklerini ve saf büyü gücünü o tarafa doğru yönlendiriyordu.

Scroll u tutan parmakları kasılmıştı,yüzü de öyle.bedeni ani bir güç dalgasıyla titredi,fakat yılmadı.Güç rünlerini birer birer okumaya devam etti...

(yeminer kara toprağa fazla zaman kaybetmeden ulaşmamız amacıyla bu büyüyü denedim.büyünün işe yarayıp yaramadığı sana kalmış.)
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Green gereken eşyalarını aldı Eldarinin yanına gitmeye başladı.

Salona geldiğnde herkezi gördü kaşlarını biraz çatarak

""Eldarin ben kimseye borçlu olmadım bu bir, ikinci olarak ise ben özür dilemedim ve dilememde hele insalara bu imkansızdır.Gidmek için ben hazırım.""
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

İçine çektiği havadaki kokuları duyumsadı.Bu havada bir baharat vardı,hayatın karmaşıklığı kadar keskin bir koku baharat,büyücülerin malzemelerinden çıkan kokuların en tesirlisi seni alıp götüren başka diyarlara..İçine çektiği havayı duyumsadı ve yeni geldikleri odadaki kişilere bakmadan eğilerek bir selam verdi ve liri sallandı,saçları parıldadı.

Eldarin i işinden alıkoyduğu için üzgündü bu yüzdende konuşmasını yaparken aceleleri olduğunu bildiğinden kibirli ve hoş bir tebessümle sadece bir iki nota çalmaya cesaret buldu kendinde.

Eldarin büyüsünü yaparken,onu dikkatle izledi ve büyü sonuca ulaşıp gidecekleri yere gittiklerinde söyleyeceklerini demeyi uygun gördü.Belki onlara bir elf aşk şarkısı çalar,söylerim diye kıkırdadı içinden.Ama önce .."şu"yaratıktan emin olalıyım dedi kendikendine..Ondan sonra şarkısını söyleyecekti...
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Yeminer odada duranlara baktı. Burada toplanan her kudretli kişi oyunu biraz daha ileriye götürecek ve Yeminer'in kazancını biraz daha garanti altına alacaktı. O yüzden oraya gidiş nedenlerini biraz daha belirgin yapmak konusunda hiç şüphe duymadı.

Ã?aresiz bir şekilde ayağa kalkmış gurubun hareket etmesini bekleyen Dareth'e baktı lich, "gerçekten işime yaradın çırak " diye düşündü. Onun sayesinde hem kendi yaptıkları hem de diğer büyücülerin hareketleri diyarların gözünde meşruiyet kazanıyordu.

Daha sonra yeni gelen elf kadınına alıcı gözle baktı Yeminer, ondan nasıl faydalanabileceğini düşünmeye çalışıyordu. "Bir ozan, belki güçlü bir ozan.. Hımm " Yeminer ozanların güçlerinin küçümsenmemesi gerektiğini biliyordu zira birçok kudretli varlık müzik denilen anlaşılmaz silaha kendisini kaptırmıştı. "Evet şimdilik sadece asıl amacıma hizmet edecek... tabi ben daha iyi bir yol bulup onu kandırıncaya kadar " diye düşündü Yeminer ve içinden bir kahkaha attı.

Yeminer büyü yapan Eldarin'e baktı. "Sizinle gelmeyeceğim " diye beyan etti. Zaten oradakilerde gelmeyeceğini biliyordu fakat işini garantiye alması gerekirdi. "Karşılığında verebilecek şeyleriniz olduğu sürece Scythe dan bilgi almak çok kolaydır " diye ekledi Yeminer The Lich alayla çünkü ondan bilgi almanın nelere malolduğunu iyi bilirdi. Bu çoğu zayıf kişide canı anlamına gelirdi fakat burada öyle bir kişi yoktu. Başarılı olacaklarını biliyordu. Lich odaya dehşetini son bir kez daha acımasızca yaydı. Bu hareketin Eldarin'in büyü yapmasını oldukça zor kılacağını biliyordu ve Dareth in neredeyse bayılmasına sebep olacağını da öğrenmişti fakat önemli değildi. Bir şekilde herkesin hayatı bir imtahandı.

Eldarin zorlukla da olsa büyüsünü yapmayı başardığında son duyduğu Yeminer'in bir kişinin asla duymak istemeyeceği tiz kahkahası idi.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Locked