10 kasabanın eskiden olduğu yerde.

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Logan bir sağına baktı , bir soluna baktı...
kaptan suquan gitmiş,yeni tanıştıkları adamda gitmişti,etrafına baktı birinin onları izleyip izlemdiklerini anlamk için ama burdaki herkez onları izliyordu.onlara bir umutla bakıyordu.
sonra herkez burda oldunu gördü...bir kişi eksikti calın yeni gelen kolcu başını yana saladı, Cervantes a baktı ...
''yeni gelen bir inanımız hariç herkez burda efendim...
sizi dinliyoruz.''
göleri bilgelikle akan Cervantes gözlerine kitlenmiş alcagı görevi sabırsızlıkla bekliyodu.
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Cervantes beyaz kuştüyü kalemini çıkarıp elindeki parşomene birşeyler yazmaya başladı... şovalyelerin toplanması üzerine gözlerini onlara çevirdi.
"Kardeşlerim... Kasaba'nın yürekyakan bir durumda olduğu açıktır. Bu nedenle en kısa zamanda yaklaşan tehlikeden onları korumak için örgütlenmeliyiz. Bunu insanlara zorla yaptıramayız ama onların iyiliği için çalıştığımızdan haberdar olmaları gerekiyor..."

Kağıda birşeyler daha yazdıktan sonra eli Tanrısının armağanı olan kılıcına dokundu ve yüzünü bir gülümseme kapladı...

"şovalyeler... Lütfen sırayla bana isimlerinizi bahşedin..."
Cervantes isimleri ciddiyetle dinleyerek not etti ve her birini saygıyla selamladı...

"şovalye Horcoel... İnsanların yiyecek sorunu var. Onları idare edebilecek düzenli bir yiyecek kaynağına ihtiyacımız var, diğer karavanlarla iletişime geçip yardım isteyene kadar batıdaki tarımla uğraşan yokolmuş kasabaların ürünlerinden faydalanmalıyız... Fakat kesinlikle bir yağma meydana gelmemeli, buna engel olmanız ve ürünlerin düzenli bir şekilde buraya yönlendirilmesini rica ediyorum..."

"şovalye Logan... Etraftaki karavanlarla iletişime geçip şehre yiyecek, giyecek ve mümkünse çadır yardımı yapılması için diplomatik görüşmeler yapılması gerekiyor. şehir kendini toparladıktan sonra yardımların karşılığını hak edecek kadar ticaret potansiyeli olacağı zaten açıktır. Bu görüşmeleri ve anlaşmaları izninizle size devrediyorum. şu anda acil olarak her yardıma muhtacız ve insanları canlarını ya da özgürlüklerini tehdit etmeyen anlaşmaları reddetmeyeceğinize gönülden inanıyorum..."

"Rahip Alfred... İnsanların hastalıklarına çözüm, yaralarına merhem ve görüğüm kadarıyla yakın kuyuların kalıntılarından içecek temiz suya ihtiyacı var... Sizden ricam, kalabalığın arasında insanların methanetini yitirmemeleri için konuşmalar yapmak ve diğer insanlara yardım edecek olan diğer ruhban, rahibe ya da gönüllüleri örgütleyerek yakın ve temiz bir kuyu bulmanız. Burada insanlara yetecek kadar su bulabileceğimizi ve hasta, yaşlı ve yatalaklara da yardımcı olabileceğimize inanıyorum... "

"şovalye Harbormm... İnsanlar barınaklar için oduna ve tuğlaya ihtiyacı var. Sizin yapılar konusunda çok yetenekli olduğunuza şüphem yok. İnsanlardan sizin gibi yetenekli taş ve odun ustalarını ve mimarları biraraya getirerek yapılanmayı başlatmanızı rica ediyorum. Fakat kadim ırkınızın sabırla taşı işlediğini bildiğim için lütfen bu uyarımı da dikkate alın... İnsanların en kısa zamanda rüzgar, yağmur ve soğuktan korunması gerekiyor, ve sizin mükemmelliğinize yakışan bir yapı oluşturmak için yeterince zamanımız yok... Lütfen elinizden geleni yapın..."
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan görevi net anlamıştı...
amacı bu yere ticareti getirip, yardım etmelerini sağlamaktı...
logan ıslını çaldı...
4 nala bir ses duyulmaya başladı...
ardıdan atı yanınıda duru loganın
atına atladı
Cervantes döndü'' en kısa zamanda getirecem kervanı size ''
arkadaşlarına döndü
''kardeşlerim dikatli olun ,orenini kutsaması sizinle olsun''
dedi herkeze selamını verdikten sonra
atını 4 nala sürmeye başladı
gideçeği yeri biliyordu 10 kasaba nın ticaret yoluna doğru süratla yol aldı...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Ağaçlar ışığı gölgeliyor , etraf şafak vakti kadar karanlıktı.Yolda yoktu ağaçlar arasında , fakat Calin yürümekte zorlanmıyordu.Bir ses duyduğunda sessizce yürüyor , ruh gibi dolanıyordu ormanda.Yarım saat kadar dolandıktan sonra , geri dönmek için bıraktığı izleri takip etti.Yarım saat sonra ağaçlıklara girdiği yerden geri çıkmıştı.Bir saat kadar dolandı.

"Ormanı görmek güzel" diye düşündü.Sonra tekrar dibine yattığı taşın yanına gitti ve bir "off" çekerek tekrar taşın yanına oturdu."Görev görevdir..."diye düşünüyordu.Ama beklemek en sıkıcı görevelerden birisi diye düşündü...

Cebinden 3 taşı çıkarttı ve oynamaya başladı.Biraz vakit geçsin istiyordu.Hatta mümkünse birkaç gün...
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

murdak ve chug alana doğru yaklaşıyorlardı ve çok derin sohbetlere dalmış ve kahkahalara boğulmuşlardı murdak chug a dönerek...
eliyle işaret eder " işte on kasabanın eski olduğu yer burası kardeşim görüyorsun insanlar neler becerebiliyor "
kuyruklarını sallayarak tepeden aşağıya inmeye başlarla ve oraya doğru ilerlerler ileride insanlar gözükmektedir aralarına doğru yaklaşırlar
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Chug_Luck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chug_Luck »

Chug murdak ın gösterdiği yere hayretle baktı.Çok şaşırmıştı nasıl oluyordu da bunca insan bir anda evsiz yurtsuz kalmışlardı.Topluluğa doğru şöyle bir göz gezdirdi.Bir hayli fazlalardı.Tam karşılarındaki topluluğa doğru girdiler ve aralarına karıştılar.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

murdak ve chug insanlara bakıp ne durumda olduklarını inceliyorlardı ve bir köşeye çekilip onları izleyebilecek pozisyona geldiler etrafta şovalyeler vardı murdak çadırını kurmaya başlamıştı ve dikkatli bir şekilde onu açıyordu kardeşinede " gel iki kişi kalabiliriz sen çadırını açma boşuna dedi ve çadırı kurdu bir şeyler atıştırdılar ve muhappet etmek için çadırın önüne oturdular..
murdak söze girdi" ee annat bakalım nasılsın görüşemedik pek fazla "
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Chug_Luck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chug_Luck »

Ã?adırlarını kurup biraz atıştırmaları iyi gelmişti doğrusu.şu an ikiside çadırın önündeydi.Bi anlık sessizliği Murdak ın sorusu bozmuştu.Chug derin bir nefes çekti.Sen gittikten sonra seni düşünmekten pek birşey yapamadım kardeşim.Hemen harekete geçtim ve senin ardından bu boyuta geçtim.Sensiz iblislerle uğraşması pek keyifli olmuyor"diyerek bir kahkaha kopardı.

Kardeşine şöyle bir baktı.Gülümsedi.Onu tekrar yanında görmekten çok hoşnuttu.Ayrılıkları sonunda son bulmuştu.Artık kardeşiyle beraberdi başka hiçbirşey umrunda değildi.
Chug_Luck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chug_Luck »

Chug şöyle bir yerinden doğruldu ayağa kalktı.Etrafına bir göz gezdirdi.İnsanlar perişan haldeydi.Hepsinin yüzlerinde yurtsuz kalmaları okunuyordu.Kimisinin elinde bahtaniyesi kimisinin bir kaç eşyası duruyordu.Ne yapacaklarını tam olarak bilmeden öylece kalakalmışlardı sanki.
Chug tekrar kardeşine doğru baktı.Usulca tekrar yanına oturdu ve "Sen gittikten hemen sonra iblislerle şovalyeler tekrar savaşa girdiler.Bir görmeliydin kardeşim herzamankinden daha farklı sanırım bu savaş baya çetin geçecek.Bizim boyutta tam bir kaos var.Kim kiminle savaşıyor ben bile anlamadım.Büyücüler bile kendi aralarında savaşmaya başladı.Tam zamanında buraya geldik.Ayrıca Tharok saolsun o olmasa ben belki yanında olmazdı.Bu boyuta geçmeme o yardım etti."
Murdak ın Tharok ismini duyunca suratındaki tebessüm çok belirgindi.Nede olsa eski iki sıkı dosttu onlar.
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Büyümü bitirdim artık insanların üzerindeki panik kalkmıştı. Ama insanların korkusu daha da çok artmıştı. Ã?evredeki çocuk ağlamaları bunun en büyük göstergesiydi. Lider Logan yanında toplanmamız için boru çalmıştı fakat o seçilmiş kişinin peşinden gidiyordu. Sanırım halk için bir şey yapılacaktı ve bunu seçilmiş kişi düşünmüştü.

Atımın üzerinden indim ve o küçük tepeye doğru yaya devam ettim. Seçilmiş kişi önce Horcoel isminde ki elfe sonra Tapınak şovalyesi lideri Logan'a sonra bana daha sonrada cüceye ismini sordu. Bir yadan da birşeyler not ediyordu. Calin adındaski elf gelmemişti halbuki cüce gelmişti ve yanılmadıysam cüce ve elf aynı yerde nöbet tutuyorlardı.

Seçilmiş kişi herkeze görevlerini verdi ve benim görevim. Eski kuyularla ilgilenmek ve halkın sağlığını kontrol etmekti . Kuyuların yerini tam olarak bilmiyorum ama biltiğini sandığım birini tanıyorum. Ekmek ve battaniyemi verdiğim o çocuk böylelikle daha iyi tanışmış oluruz ve banada yardıma ihtiyacı olanları gösterebilir.

Görevi anladığımı belirtmek için kafamı biraz eğdim ve kaldırdım.Lider Logan ayrıldığına göre bizimde ayrılmamızda sorun yoktu. Seçilmişe döndüm '' Efendim izlinizle ayrılıyorum''. Üç adım geriye attım ve arkamı döndüm. Lider Loganın atını çağırmak için çaldığı ıslık aklıma geldi. Bende bir deneyeyim diye düşündüm ve ıslık çaldım . Ama atımda hiçbir kıpırdama olmadı. Kendi kendime biraz güldüm va sanırım biraz çalışmam gerek diye düşündüm.

Nöbet tuttuğumuz yere giderken. Yerde bir hamile bayan gördüm. Hastaydı yüzünde renk yoktu dudakları kırmızlığını yitirmiş pembe rengi almıştı bu bayan hasta olmadan önce kim bilir ne kadar da güzeldi? Bu ne açlıktan olabilirdi ne de susuzluktan kaynaklana bir hastalık . Soğun yarattığı bir hastalık ne olduğunu bilmiyorum ama bu kadını kesinlikle iyileştirmem gerek yoksa çocuğunu sağlıklı doğması imkansız.

Bayanın yanına yaklaştım. '' Bayan neyiniz var .. belki size yardımcı olabilirim.'' Kadın onunla konuştuğumu görünce şaşırdı. Bir şey söylemek için ağzını açtı ama bir şey söyleyemdi. Eldivenimi çıkardım ve dudaklarımı sildim. Ellerim çok seneler kılıç tutuğu için nasırlaşmıştı ve bir kişinin ateşine bakmak zor oluyordu. dudaklarımı kadının anlına koydum kadın ateşler içinde yanıyordu en azından vücudundaki hastalığı almalıyım daha önce hiç böyle bir hastalık üzerinde büyümü denememiştim. Hastalığın iyileştirmem lazım. Kadını ince ve narin olan ellerini tuttum İyileştirmek için Orene bana güç vermesi için dua etmeye başladım.

YÃ?CE OREN SAğLIK BİR ANLAM KAZANSIN SANA İNANLARIN VÃ?CUDUNDA. ELLERİME BU İNSANLARI İYİLEşTİRMEM İÃ?İN GÃ?Ã? VER.

Ellerimde büyük bir güç hissettim. Belkide hastala doğacak bir çocuğu kurtarıcaktım. Bir enerji akışı hissettim. Ellerimi kadının ellerinden kurtardım ve kadının tepkisini bekledim.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Calin , dinlenirken birden duyduğu sese irkildi.Ayağa kalktı , üstündeki tozları temizledi.Atına baktı , at sanki neşelenmiş gibiydi.Seslere kulak kabartan Calin , nal sesleri duydu.Dibine yattığı taşın üstüne çıktı , etrafına baktı.

Evet oradaydı!Orada birisi vardı.Lord Logan!.Atına atladı , eyerleri sıkıca tutarak dörtnala Lord Logan'ın yanına doğru atını sürmeye başladı.Onca beklemeden sonra lordunu görmesi ona heyecan getirmişti.O kadar sıkılmıştıki , ömrünün sonuna kadar burda kalacağı fikrine bile kapılmıştı.

Lord Logan'ın yön değiştirdiğini, kendisi ile paralel gidecek şekilde atını çevirdiğini gördü. Oda kendisini farketmişti.Calin bir el hareketiyle lorduna selam verdi.

2 dakika sonra lordunun yanındaydı.Lorduyla birlikte yanyana 4 nala at sürüyorlardı.Konuşmaktan hiç rahatsızlık duymayan Calin, "Efendim , sizinle birlikte gelebilirmiyim?" diye sordu.Gözleriyle lordunu süzüyor , onun resmini aklına kazıyordu...

Lord ona gel işareti verdi .Belliki at üstünde 4 nala giderken konuşmayı sevmiyordu. "Efendim , çok teşekkür ederim efendim" dedi ve hemen Lord Logan ile aynı hıza ve yönde atını sürmeye devam etti.

şu Logan ne iyi bir adam diye içinden geçirdi...
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Chug_Luck wrote:Chug şöyle bir yerinden doğruldu ayağa kalktı.Etrafına bir göz gezdirdi.İnsanlar perişan haldeydi.Hepsinin yüzlerinde yurtsuz kalmaları okunuyordu.Kimisinin elinde bahtaniyesi kimisinin bir kaç eşyası duruyordu.Ne yapacaklarını tam olarak bilmeden öylece kalakalmışlardı sanki.
Chug tekrar kardeşine doğru baktı.Usulca tekrar yanına oturdu ve "Sen gittikten hemen sonra iblislerle şovalyeler tekrar savaşa girdiler.Bir görmeliydin kardeşim herzamankinden daha farklı sanırım bu savaş baya çetin geçecek.Bizim boyutta tam bir kaos var.Kim kiminle savaşıyor ben bile anlamadım.Büyücüler bile kendi aralarında savaşmaya başladı.Tam zamanında buraya geldik.Ayrıca Tharok saolsun o olmasa ben belki yanında olmazdı.Bu boyuta geçmeme o yardım etti."
Murdak ın Tharok ismini duyunca suratındaki tebessüm çok belirgindi.Nede olsa eski iki sıkı dosttu onlar.
murdak etrafına bakındı insanlar telef olmuşlardı kimisi hasta kimisi olmak üzere idi kendi kendine düşündü insanlara tanrılar tarafından verilen bir ceza olalı idi...
ve kardeşine dönerek" demek savaşlar yeniden canlandır zaten pek durulduğu söylenemezdi buranın hali meçhul gördüğün gibi tanrıların oyuynları olsa gerek ama yinede bilinmez ne olduğu biraz dinlenelim çıkar geziniriz " dedi ve devam etti ufak yaratık" demek tharok kapı açtı sana gelmen için ona o kadar da sölemiştim benim kanımdan kimseye kapı açmamasını ama dinlemedi yine ufak betazoo arkadaşım benim :) görüldüğü gibi sence insanlara yardımcı olalımmı " der ve etrafı süzer şovalyelerden biri atıyla uzaklaşmaktafdır ve rahip olduğu belli olan bir adam ise bir kadına yardım etmektedir
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Kadın kafasını kaldırdı. Yüzüme baktı. Yüzü eskisinden daha iyiydi en azından o rengi olmayan balmumu renginden kurtulmuştu. Bir şey söylemek için ağzını açtı ama susuzluktan sadece birkaç fısıltı çıktı. Ayağa kaktım tam gitmek için adımımı atmıştım ki... Kadın elimi yakladı ve çıkara bildiği en yüksek sesle '' Teşekkür ederim onurlu şovalye beni ve yavrumu ölümden kurtardınız. '' Kadının haline çok acıdım kendi su mataramı kadına uzattım susuz kalmazdım. Çok gerekirse büyümü kullanırım fakat bu insanlar susuz kalamaz.

Biraz acele etmeliyim çocukla konuşup kuyuları bulmam lazım. Gittikçe halk daha da ümitsizliğe kapılıyo. Seçilmişin görevlerini şovalyeler umarım yerine getirir.

Ã?ocuk biraz ileride duruyordu. Battaniyenin içinde bir kıpırdanma vardı. Ã?ocuk battaniyeyi açıp kaldırdığında içinde bir kaç çocuk daha vardı. Anlaşılan bu çocuklarda ailesizdi. Kendi kendime '' sanırım bu çocuğu eğitilince çok iyi bir rahip olabilir. Bu çocuk benim ilk öğrencim olmalı'' dedim kendi kendime.

Ã?ocuk beni görünce gülümsemeye başladı. Battaniyenin altındaki çocukları gösterdi. İyice yaklaştığımda. ''Efendim bu battaniye benim için çok büyük onu diyer benim gibilerle paylaşmak istedim. Bana kızmadınız değil mi? '' benim gibilerle derken ne demek istediği açıktı çocuklarda ailesizdi. '' sana kızmak mı aslına bakrsan sevindim. senin gibi bir çocuk daha önce hiç görmemiştim . bana adınızı bağışlarmısınız küçük bey'' çocuk ona küçük bey dememden hoşlamışa benziyordu. Ayağa kalktı elini karnına koyarak biraz eğildi. ''Benim ismim Baneda. Peki sizin isminiz nedir sayın şovalye'' Yaptığı selam hereketi karşısında duraksadım şu durumda bile hayat enerjisini kaybetmemiş bir çocuk.. .''Benim ismim Alfred. Alfred Coldsword. Peki sesin bir soyadın var mı Baneda?'' Ã?ocuk bu soru karşısında bütün sevincini yitirmişti. Kötü bir soru sormuştum anlaşılan. Konuyu hemen toparlayıp söze giriştim. '' Buralarda eski su kuyuları varmış bana nede olduğunu gösterir misin?'' Baneda nın yüzüne eskisi kadara olmasada işe yarama hevesiyle bir gülümseme gelmişti. ''Tabiki götürürm.'' ben ona götürürmüsün diye sormamıştım o bir sonraki sorumdu fakata neyseki beni bu zahmetten kurtardı.

Baneda'yı atıma aldım. Yaptığı referns ve ata binme şekline bakılırsa bu konularda tecrübeliydi. Parmağı ile bir yeri işaret etti oraya doğru yöneldik. Küçük bir tepenin arkasında taş yığınına benzer bir çukur vardı .
'' Baneda sevinçle işte orda gördün mü bak şu taşların olduğu yerde'' Atı hızlıca taş yığının oraya sürdüm. Aklımdan o hamile kadının ben iyileştirmeden önceki durumu geldi.Gerçe iyileştirdikten sonraki yüzü sadece hastalığı olmayan yüzüydü ama dudakları kuru ve çatlamıştı . Bir çok insan bu durumda olabilir. Atımdan indim. Taş yığının içine baktım. Su olabilirdi ama birşey görünmüyordu. Ã?nce taşalrı kaldırmam gerekirdi.

Taşlar çok ağır gözükmüyordu. Ama çok taş vardı. Ã?ocuktan bana altı kısa birde uzun sopalar bulmasını istedim. Birde bulabilirse hancıdan bir su kovası. Ã?ocuk bir asker gibi selam verdi ve hızla koştu. Bu sistemi rahip bana göstermişti ben onunla yaşarken hep bunun gibi su kuyularından suyumuzu çekerdik. Burdaki insanlar ne kadar da acizler diplerinde su kuyusu var fakat biri çıkıpta bu kuyuları kullanmıyor.

Taşları çektim ve çocuğun istediğim şeylerle dönmesini bekledim. Bu arada şu ıslıkala at çağırma işini bir deneyeyim dedim kendi kendime. Ata birkaç kere ıslık çaldım gelmedi. Sonra vazgeçtim bu ıslıkla at çağırma işi bana göre değil. Ata döndüm '' Bir gün sende yola geleceksin hıh'' dedim.

NOT: Rpde hancı diye bahsettiğim kişi Lemmak. şu an rpmin önünü tıkıyor. Ã?abuk cevap verirse sevinirim. Yoksa çocuk başka bir yerden başka birşey bularak rahibin yanına gelir. Özgünüm :cry:
Last edited by Slach on Sat Jan 08, 2005 5:08 pm, edited 1 time in total.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

murdak insanların bu haliin gördükçe kendine ders çıkarıyordu ve ayağa kalktı eşyalarını ve çadırını toplayarak chug ada aynı şeyleri yaptırdı ve bolca bulunan suyu nu kullanarak elini yüzünü yıkadı sora insanlara yardım için yapacağı bir şeyler aradı ama insanlar onlara pek iyi bir gözlerle bakmıyorlardı.. murdak a göre haklılardı hayatlarında kuyruklu kaç tane yaratık görmüşlerdi acaba ve boynuzlu insanlara yardımcı olmaya çalışan bir iki bir şeyyaptı ve orada çocuklarla ilgilenen rahip kılıklı kişiyi ( slach ) yeniden fark etti sürekli birşeyler peşinde idi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Chug_Luck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chug_Luck »

Chug ve Murdak çadırlarını toplayıp birşeyler yapma çabası içine girdiler fakat insanlar dış görünüşlerini yadırgıyorlardı.Chug insanlar yiyeceksiz ve kalacak yeri yokken kendini huzursuz hissediyordu.Mutlaka faydalı birşeyler yapabileceklerini düşünüyordu.Etrafına göz gezdirdi herkez kendilerine öcü gibi bakıyordu.Murdak a baktı kardeşim "sence ne yapabiliriz.İnsanların bu hareketleri beni üzdü ve kızmaya başladım doğrusu.Kendilerine çevrilen eli bile hor görüyorlar."
Locked