İZMİR TAYFASI

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Bakın yeni başlayan arkadaşlar

Ben bu izmir tayfasını kuran elemanlardan biriyim :-P Ve şu andada bir oyunda dm im bi çok insan girdi çıktı gruplarımıza. Ve bu adamlar hergün gelcez diye ayrıldılar. Bi daha gören olmadı onları. Oyunu öğretiriz hay hay ama gruba almak için düzenli olarak oyunlara gelmeniz gerekli. Yoksa sizin için değil grup için kötü olur dağılır, oyunlar bozulur.

Oyunu öğrenmek isteyen olursa Buyursun özel msg atsın cep telimi vereyim bu cumartesi buluşacaz alayım öğreteyim. Ama grup konusunda söz veremem
-grubumda şu an boşluk var yinede söz veremem çünkü düzenli bir grup istiyorum.
Bakarız konuşuruz Anlaşırız. İkimiz içinde iyiyse beraber oynamaya başlarız.

green sus len sende Millete söz veriyon sonra 60 kişi oluyoz milleti çıkarmak zorunda kalıyorum. Ben ayarlarım :D

Birde şu var eğer SİZ ayrı bir grup isterseniz Kurmanız konusunda elimden gelen yardımı yaparım. Gerekirse sizin için oyuncu, Dm ayarlarım, Ã?ğretmek amaçlı oyun oynatır organize ederim :). Başlamak isteyen çok arkadaşım var.

Son sözüm yeni başlamak isteyen arkadaşlar Başlama isteklerinizi buraya yapmadan önce Bana yada green e yaparsanız elimizden gelen yardımı yaparız.
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Ey en büyük İzmir ve İzmirtayfası ben geldim İzmirime geri döndüm zuahah dünya burasıdır kardeşim Ankara, İstanbul nedir İzmirin yanında bular bee

Len Spawn77 beni deli etme çizerim seni haa ona göre :P :P
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

beyler bende izmirdeniz.. gerçekten üst seviyede tecrübeli oyuncular için bir oyun varsa katılmak isterim... dm likte yaparım ama çok çok uzun süredir yapıyorum biraz oynamak zevkli olur

e mail : makine5000@hotmail.com
kelemvor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kelemvor »

beyler bornovada yurtta(kampusteki) oynamak veya oynatmak isteyenler haber verirse sevinirim
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Dediğim gibi yazın buluşa biliriz herkezin Ã?SS zamaın baya yaklaştı ancak Ã?SS den sonra büyük ihtimalle geçen seneki durmumuza geçeriz.

Meros biz herzaman yeni kişilere açıgız geç kalma gibi bi durum yok ne zaman istersen gel bekleriz.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Ã?SS yaklaşınca İzmir tayfası da dağıldı. Bakalım yazın bir şeyler yapabilecek miyiz?

Saygılarımla...
Türklider...
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

olm bi yaz gelsin warya sen o zamn oyun gör......
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Meros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Meros »

Ben bu haftasonu kesin gelirim yine ama orda böyle sap gibi kalmıım yani var mı bi grup beni alabilecek... Bir de hep merak etmişmdir.. Kaç grup var izmir tayfasında???

Eğer adam arayan ya da beni de arasına alabilecek bi grup varsa bana biras bilgi verebilr mi oyun hakkında.. Bölece ben de kendimi hazırlaabilirm... Kendi hakkımda da bilgi veriim.. Tecrübeliim.. hatta DM bile olabilirim ama önce -adam gibi- DM'lerle tanışmalıım...

1.86 boyundaım, gözlerim yeşil... kumralım, saçlar kısa... Power metal (bkz. Blind Guardian) ve progressive rock (bkz. Dream Theater) hastasıyım... Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim... :P
Ve cellat uyandı yatağındda bir gece,"
"Tanrım!" Dedi, "Bu ne zor bilmece!"
Öldükçe çoğalıyor adamlar,
Ben tükenmekteyim öldürdükçe...
Raynor_Duvall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Raynor_Duvall »

Ben izmir tayfasında manevi olarak varım. Başlı başıma bir grubum. Atılınca gelcem durun...
-Abi sen tuvalete gittiğinde biz ne yaptık biliyor musun? Hanı soyduk, sonra yaktık, i&ccedil;indekilere de işkence ettik... &Ouml;lenleri de namevt olarak kaldırdık... (DM yokken yapıyolar yalnız)
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Hehe Can çok ayrı ve özel grup :D

İzmir tayfası uzun zamandır buşamıyordu ve bu yüzdende belirmi bir grup yok bildiğim kadar ile bunun dışında normalde 2 grup olarak ayrılıyor bazen 3 gruba çıkabilir yani gelen kişilerin sayılarına göre değişiyor. :)

Bu haftayı bekleriz herkezi hele Can'da gelirse ooooo süper olur yani conlarda aldınız zevki alırsınız valla :P
ulubey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulubey »

Selam millet ben de katılmak isterim h.sonu dersane var 13.00 dan itibaren boşum gelmek isterim..Daha önce de frp oynamışlığım var ama acemi sayılırım nerede buluşacaksınız(pasaporttan gelicem eğer uzaksa tari fetmeniz gerek)
We were young..
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Hadi beyler, ben sahalara geri döndüm ayarlayın bişeyler, uzun zaman oldu şöyle buluşmayalı..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Raynor_Duvall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Raynor_Duvall »

Arkadaşlar benim izmir işi yaş. Çok büyük ihtimalle gelemiyorum. Siz takılın
-Abi sen tuvalete gittiğinde biz ne yaptık biliyor musun? Hanı soyduk, sonra yaktık, i&ccedil;indekilere de işkence ettik... &Ouml;lenleri de namevt olarak kaldırdık... (DM yokken yapıyolar yalnız)
Mr_Zombie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mr_Zombie »

Episode III - Revenge of The Sith'e İzmir Tayfası olarak gitçekmişiz galiba. Onun da planlarını yapalım bir ara.
İnsanlara istediğini yaptırmak çok basit. Onlara sadece duymak istedikleri şeyleri söyle.
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

valla bana uyar siz planlayın ben gelirim gidersekde iyi olur hep beraber
Post Reply