Ultima

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
erchivist
Kullanıcı
Kullanıcı

Ultima

Post by erchivist »

Arkadaşlar selam,
Ultima Online oynayan varmı ?
Bilenler için oyun hakkındaki düşünceleriniz neler ?
Oynayanlar için hangi server tercihiniz ?
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

iğrenç nefret ediyorum
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

klavyeüstü RYO ya bi bak derim.orada bu konuda birkaç başlık bulacaksın.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
mightywolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mightywolf »

Söylenecek bişi yok. İğrenç bir oyun. Daha doğrusu türkiyede yapılan ucuz hatta free serverlar nedeniyle çoluk çocuğun ayağına düşen bir oyun. Dark age of camelot veya World of warcraft oynayın daha iyi...
Bir Paladinin hikayesinden alıntı ;

" Karanlıklar prensi üstüme doğru geldi, nefes alamıyordum ve sonra haykırdım! Kılıcımı çektim, okadar ağırdıki ellerimin arasından kayıp yere düştü, Ã
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quisatz_Haderah »

Kusursuz ama çocuk çocuğun elinde. O kusurlu yapıyor.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Bi ara oynamayı düşündüğüm bir oyun :)
Bi ara oynamıştım... Hoşuma gitmişti ama madencim silinince ben de kızıp bıraktım. Hulen bi at bile satın almıştım nasıl silerler :D
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Yaw bu oyun hakkında yorum yapmaya bile değmez..Bunun için yapmicamda..Yani o kadar saçma bir oyun ki.....
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Araj_The_Wolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Araj_The_Wolf »

Kusursuz mükemmel süper bir oyundur aslında ultima eğer yakından inceler ve yabancı bir serverda oynarsanız.Ama ya Türkiye'de? :oops:
Berbat .Beberlerin elinde.Rp nin hiçbir anlam ifade etmediği serverlarda çok kötü bir durumda.
Merien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Merien »

Ultima alında süper bi oyundur AMA ülkemizde HENÖZ bi RP serwer'ı yok(bildiğim kadarıyla)..ama yakında açılabilir :wink:
şu anda ki serverlarda ise şu tür diyalogların yaşanması içler acısı..

Rp yapmaya çalışan oyuncu-Selamlar ola yiğitler...buradan Rohan'a nasıl gidebilirm acaba ? Duyduğuma göre vadideki orklar ordaki yolu kapatıyormuş?
Ahali-asasa ehuehueh salaaa bak rp yapıo eziq asdsd qwqwq ahahh zuuzuzu *Baron is attacking you*

bi kaç dk sonra : YOU ARE DEAD....

:(
SAYGILAR
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Hımm... öyleyse adam gibi bi server kuralım... Yok mudur kurmak isteyen hı ? Madam çok iyi... Bizim istediklerimizin yapıldığı bi server neden kurmayayım ki ? ne demiş adam... Yetimmiyem.. öksüz müyem.. Ben de isterem :P
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Merien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Merien »

Merak etmeyin bir RP serverı kuruluyor...ismi henüz bulmadık ama kuruluyor :) .Acelemiz yok ... yakında duyarsınız zaten...o serverda frpworld ahalisini görmekten memnuniyet duyarım.. *.)*
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

mightywolf wrote:Söylenecek bişi yok. İğrenç bir oyun. Daha doğrusu türkiyede yapılan ucuz hatta free serverlar nedeniyle çoluk çocuğun ayağına düşen bir oyun. Dark age of camelot veya World of warcraft oynayın daha iyi...
Bu kadar..Türkiyede l4m3r doldu oyun.Öldüğü zaman mahalleden adam çağıran,peşinde gezinip gold dilenen.Grr..Osi yani,asıl server dışında fazla güzel yer kalmadı sanırım..
Jacta alea est.
Blasted
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blasted »

Suanda Türkiyede en iyi Doruknet sponsorlugunda Nebula ama orada Rp ye ait çok az şey var coluk cocuk dolu server ben 2 kere basladım bıraktım Ultimayı.. Nebulada Rp yapan 2 tane Guild var Noldor & Vampir ama o guildlere girmek için yani char'ınızın baya iyi bise olması lazım..

Karşınızdaki adamlar her türlü i*nebiği yapmak icin oyundalar 10-15 kişi birden toplu gezip pusu kurmalar her türlü küfür. Ama bu aralar Nebula iyilesiyor..
"For Blood And Honor"
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

şu an üzerinde çalışılmakta olan ve aşağı yukarı 5 senedir zorunlu RP ile ve elit bir kitle olma çabası ile ilerleyen bir Ethernass var... Zaten sadece UO grafiklerini kullanıyorlar :) Gerisinin UO'dan hem mantalite hem de kitle olarak uzağında kalıyorlar...

Gerisinde ise UO oynanmaz... Ama yine de "T.C'de RP serverı yok denmesi yanlış... Var çünkü...

Saygılarımla...
Türklider...
Meronlin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Meronlin »

Bende geçen sene Cloxinia sunucusunda oynamıştım ve ufak tekek olumsuzlukları göz ardı ettiğinizde de çok güzel bir rp ortamı vardı(rp zorunluydu).Yani yok değil.
    Yakın zamanda da Ethernass tekrar açılıcak ve Türkiye'de uo'da rp yapmak isteyenlerin uğrak yeri olucak gibi..
    Post Reply