DİRENİş (RP)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Salamone Falcon a doğru baktı.Adamın yalan söylemediği kesindi. Salamone derin bir iç geçirdi.Orclarla savaşmak...Herşeyini verirdi bunun için.Salamone savaşmayı özlemişti.Bir anda bir hüzün kapladı salamone yi.Ve içinden lidere küfür etti.Onu burada zorla tutuyordu.Bütün köy salamone yi tanıdığı için dışarı bile çıkartmıyorlardı.Niye böyle oluyordu.
Salamone adama dönerek "O hissi ve duyguyu bilirim.Yıllarca bende savaştım."Salamone nin son sözü çok kısık bir sesle çıkmıştı.Falcon dışında -ki oda çok zor duymuştu-kimse bu söleri duymamıştı...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

"O zaman sevgili dostum yaratıkları bir bir katletmek için neyi bekliyorsun! Bize katıl Salamone, dünyada nefes alan son iyi canlı için birlikte sırt sırta dövüşelim!" hırsı gözlerinden okunabiliyordu Falcon'un..
Only God can Judge me!
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Falcon'un bu sözlerini duyan Almira'nın yüzü intikam duygusuyla aydınlandı. Başını kaldırdı cüce efendiye o yeşil gözlerini dikerek "Bu uğurda tüm tehlikeleri göze aldım. Beni bu yoldan hiçbir kuvvet ayıramaz" dedi ani bir çıkışla.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Grimble bu konuşmaları dinledikten sonra.İçinin intikam duygusu ile dolduğunu issetti.Almira nın sözlerinden etkilenmişti doğrusu.Grimble nib baltası okadar çok yaratık kanı ile bulanmıştı ki.Artık kan kokusu üstünden çıkmamaya başlamıştı.

-Her zaman sizin yanınızdayım falcon diyerek falconun kolunu tuttu.
No one hears him cry so he turns to evil...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Elessar'ın yüzüne bir gülümseme yayıldı. Garip bir durumdu esasında. Herkesi böylece bir araya getiren duygunun intikam olduğuna hayret etti. Neden intikam dile getirilmeden de böylece birlik olamamışlardı. Hayır Elessar'ın gitmesinin sebebi intikam değildi. O güzel olan şeylere saygısından dolayı gidiyordu, onları korumak istemesinden dolayı... Almiraya baktı öfkeli görünüyordu. Ama hala güzel. İşte korumak için uğraştığı şeylerden birtanesi daha yanında duruyordu. Koruyacaktı, elinden geldiği kadar, ömrü el verdiği kadar... Bu düşünce ve gruptaki intikam duygusu hüzünlenmesine sebep oldu. Yüzündeki gülümseme soldu. Pek konuşmuyordu.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

"Eh benide unutmayın"dedi ruby içten bir gülümsemeyle,sonra esnemeye başladı "Hepimiz gerçekten çok yürekliyiz " dedi bir yandan esnemesine engel olmaya çalışıyordu "ama bu cesaretemizi dinlendikten sonra gösterelim olurmu" sözcükleri havada asılı kalmıştı gözkapakları ağırlaşmış kendisine engel olamamıştı kafası masaya düştü ve uykuya daldı.....
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

"Küçük dostumuz haklı sanırım. Gücümüzü toplamamız için uykuya ihtiyacımız var" dedi ve masadan kaktı. Hancının yanına giderek "Bana ve arkadaşlarıma oda ayarlayın" dedi. Hancı "Bir üst kattaki odalarımızın bir kısmı boş, sizi oraya alabilirim savaşçı" dedi. Falcon "Tamam" diyerek anahtarı beklemeye başlamıştı.
Bu sırada Falcon, Salamone'nin savaşa sıcak bakmasının yanı sıra, gruba katılıp katılmaycağını düşünmeye başladı. Acaba yanlız mı savaşacaktı? İlk iltibanın kötü olmasına rağmen varılan son nokta göz önünde bulundurulduğunda Solomane gruba katılmaktan hoşnut olacaktı Falcon'a göre. Kararlar hızlı, eylemler kesin olmalıydı. Diğer yandan da eğlence için Nuud'a gelmedikleri ve zamanlarının fazla olmadığını düşünüyordu Falcon.
Only God can Judge me!
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira, Falcon'un anahtarları istemesinin üzerine Ruby'i dürttü. Uyandırıp odalarına çıkması gerektiğini söyleyecekti. Elessar'a baktı. O hiç yorum yapmamıştı ve sessizliğini sürdürüyordu. Onu bu halde görmek Almira'yı üzüyordu. Ne de olsa gücünün kaynağı artık Elessar olmuştu.

Rby'i dürrtü. "Tatlım hadi kalk da uykuna sıcak bir yatakta devam et." dedi.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Almira'nın dürtüklemesiyle birden irkildi ve etrafına bakındı " gitme vaktimiz geldimi ?" mahmurlaşmış gözleriyle etrafa bakındı sonra almiranın söylediklerini hatırladı kafasını kaşıyarak " ah yatak tabi odalarımız nerde?"
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

"üst katta, hancının anahtarları getirmesini bekliyoruz" dedi. Elessar'a döndü ve bu sessizliğinin nedenini sordu. Bakışlarını Elessar'ın gözlerinden kaçırmayarak "sizi böyle görmek beni üzüyor. Yoksa bilmeden sizi üzecek bir şey mi söyledim?"
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Almira'nın kendisine bakması üzerine o da Almiraya baktı. Güzel gözlerinin içine... Ã?ylesine derindi ki kaybolacaktı neredeyse. Niye suskun durduğunu soruyordu. Yüzüne bir gülümseme yayıldı. "Hayır" dedi."Siz beni neden üzesiniz. Varoluşunuz bile yeter sevinçli olmama. SAdece düşünceliyim. VE de biraz yorgunum herkes gibi. ZAmanla herşey zamanla yoluna girer."
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira, Elessar'ın bu sözünü duyunca rahatladı. O'nun bakışları bile Almira'nın ruhunun dinlenmesine yetiyordu. "O zaman yarın sizden daha büyük bir enerji bekliyorum. Sizin enerjiniz beni daha da rahat hissettiriyor. Özellikle de gülümsemeniz."
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Salamone falcon un önerisini duydu.Salamone nin kulağına güzel gelmişti.
Ama imkansızdı.Köydeki herkes salamone yi tanıyordu ve salamone nin çıkmaması konusunda kesin karar vardı.
Falcona bakmadan kafası önde eğik bir biçimde "Özgünüm ama imkansız.Sizinle gelmeyi isterdim ama beni buradan çıkarmazlar"Daha sonra kahkaha attı."Hadi size iyi geceler .Sizinle tanışmak bir zevkti. Eğer demirhenemde beni ziyaret ederseniz mutlu olurum gitmeden önce."
squan handan çıkıp gitmişti...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Falcon hayal kırıklığına uğramıştı. Salamone'nin teklifi geri çevirmeyeceğini düşünmüştü. Özüntüsünü çevresindekilere farkettirmeden "Pekala Salamone... Bu senin en doğal hakkın. Seni zorlayamam" dedi ve ekledi "Gitmeden önce demirhanene uğramayı bende isterim. Bakarsın birşeyler bile satın alırız." espirili tarzıyla "Tabii ki bizi hırsız diye suçlamazsan."

Hancının uzattığı anahtarları aldı ve gruptaki arkadaşlarına vermek üzere onların yanına gitti. Bu arada elflere takılmadan da edemedi. Almira'ya anahtarı uzatırken "Siz elfler aynı odada mı kalacaksınız?" dedi gülümseyerek. Bir şeyler ima eder gibiydi ama bu soruyu sorarken kötü bir niyeti olmadığı da apaçık ortadaydı. şimdi Almira ve Elessar'ın tepkisini merak ediyordu. Elessar biraz kızarmış gibiydi, en azından ten rengi normalden daha koyu bir tona kaçmıştı. Falcon bunu gördüğünde kendisini gülmemek için zor tuttu..
Only God can Judge me!
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira, Falcon'un bu sözleri yüzünden çok utanmıştı ama bu, almira'nın hoşuna da gitmişti. Yüzüne sevimli bir gülümseme yayıldı. Elessar'ın yüzüne baktı kafasını kaldırmadan. Cevabı onun vermesini bekliyordu.
Post Reply