Dagoth Ur (RP)

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Titan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Titan »

Akan kanlar karı kırmızıya boyamıştı. Kırmızılık gittikçe etrafa doğru yayılıyordu. Siegerich bu manzarayı bir anlığına gökten gördü. Aşağıda kurt-adam üzerine yatmış kafasını ağzına almıştı, ama koparmıyordu. "Bu kadar çok kan çıkması imkansız... Eh rüya görüyorum ne de olsa." diye düşündü. Bu arada, artık acı çekmediğini farketti. Kendini son bir kere daha zorladı ve gözlerini açtı. Terden sırılsıklam olmuştu. Biraz soluklandıktan sonra yavaşça kafasını çevirip baktığında Daeva ve Vien'i gördü. Vakit ilerlemişti. Gözleri açık şekilde uzanmaya devam ederek gökyüzünü ve Siegerich'e göz kırpan binlerce yıldızı seyretti.
Titan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Titan »

Biraz sonra ayağa kalktı. Eline mızrağını alıp bir şey demeden karanlığın içine doğru yürüdü. Kabusun da etkisiyle daralmıştı, biraz yürümeye ve yalnız kalmaya ihtiyacı vardı. Fazla uzaklaşmak da istemiyordu ama bir süre sonra farkına varmadan epeyce yürümüş olduğunu farketti. Kamp yeri çok uzakta kalmıştı. Yüksekçe bir tepeye çıkıp zirvede çömeldi, mızrağından destek alarak ay ışığında etrafı izlemeye başladı...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Ã?nceki mesajımdan iki gün geçmiş olduğunu ve yola çıkmış olduğuımu farzediyorum...

Eldarin bineğinden indi.bir önceki kasabada sorduğu bir köylüden ghostgate in oldukça yakınlarında olduğunu öğrenmişti.önündeki tepelik alanı geçer geçmez şehir kendini ortaya çıkaracaktı.

genç büyücü bineğiyle birlikte bir süre ilerledi.50 metre kadar ilerisinde bir adam durmaktaydı.elinde mızrağıyla parlak yıldızlara göz gezdiriyordu.

Eldarin ona (Titan) doğru yaklaştı.

''Beyim''dedi pürüzsüz sesiyle.
"yüzünüzdeki somurtkanlığa bakılırsa pek iyi bir gece geçirmiyor gibisiniz.aslına bakılırsa dev bir ejderhayla savaşmış gibi bir haliniz var.
bu arada daha önce herhangi birisi yüzünüzdeki bu sinirli çehreyi gördüğünü söylemiş miydi?eminim söylememiştir ve bence buna cesaret edecek birisi olacağına da inanmıyorum.
aslında size sormak istediğim şey şuydu ki,ben ghostgate e giden bir yolcuyum ve 2 gün önce bir köylü beni bu tarafa yönlendirdi.basna 1 günlük yolumun olduğunu söylemişti fakat işite gördüğün gibi 2 gündür yollardayım çok az yiyeceğim kaldı ve...''
Eldarin karşısındaki kişinin sıkılgan yüz ifadesini gördü.ara sıra böyle çenesi açılırdı işte.gülerek ona l,karşılık verdi.ve sözlerini tamamladı.

''ghostgate e nasıl gidilir?"

Eldarin adamın yüzündeki ,Eldarin i öldürme bakışlarını gördü.kaşlarını kaldırdı masumca karşısındaki güçlü savaşçıyı izledi...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Titan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Titan »

Siegerich o kadar dalmıştı ki (nerdeyse yarı uykuda gibiydi aslında) yabancının yaklaştığını farkedememişti bile. Aniden adama döndü, gecenin karanlığında vahşi bir canavar gibi göründüğünün farkında değildi. Sıkıntılarıyla yüzü asılmış ve sert, haşin bir ifade almıştı. İçgüdüleri hızla doğrulmasına neden oldu. Yabancının karşısında dikildi. Uzun boyu, iri yapısı, toz kül toprakla kirlenmiş üstü başı ve kafasına yapışmış kirli uzun saçlarıyla karanlıkta korkunç ve çirkin bir devi andırıyordu. Eldarin karşısındaki vahşinin saldıracağından şüphe etmemeye başlamıştı. Ama bu heybetli ve korkunç görüntüden beklenmeyecek bir şekilde gülerek adama bir iki adım daha yaklaştı Siegerich. Ay ışığı yüzüne vurunca gülümsediği anlaşılıyordu. "Kusura bakma haftalardır yabanda dolaşıyorum ve kesinlikle yıkanmaya ihtiyacım var. Koluyla alnındaki teri sildi ve "Merak etme, Ghost Gate'e vardın sayılır. Zaten ben de oraya dönmek üzereydim. Beraber gidebiliriz. Orada kamp kurduk ve yeni arkadaşlarım kamp yerinde bekliyorlar. Yiyecek ve içeceğimiz de var." dedi. Sonra adamın cevabını bekleyerek sustu...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eldarin adama güvenip güvenmemek konusunda kararsızdı.bir soyguncuda olabileceği muhtemel koca boğumlu kaslara sahipken pekte zeki görünmeyen bakışları onu ele veriyordu.
'denemeden göremeyiz değil mi?' dedi kendi kendine.ardından hafif bir gülümsemeyle karşılık verdi.
"şeref duyarım "dedi güçlü savaşçıya.onun yanında ilerlemeye başladı.
"daha önce hiç bir tanesiyle karşılaştın mı bilmiyorm .aslında bende hiçbiriyle karşılaşma onuru duymadım ama.sadece resimlerini görmüştüm.
tıpkı bir titan a benziyorsun.sana arkadaşların ne diyor ?savaş makinesi mi?
sana titan desem olur mu?ah ayıp etmiş olabilirim kusuruma bakma ismin neydi?"
Eldarin yeni bi r yol arkadaşı bulmuştu onunla eğlenceli daikkalar geçirecek gibiydi.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Titan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Titan »

Gecenin karanlığında yankılanan bir kahkaha patlattı. Dikkat çekebileceği konusunda hiç de endişeleniyor gibi değildi. "Titan haa?!" dedi gülerek. "İstiyorsan diyebilirsin tabii, hoşuma gider. Ama gerçek adım Siegerich. Daha önce söylemediğim için kusura bakma. Senin adın neydi sahi? Neden yolun düştü buralara?"
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Siegerich in kahkaha patlatmasına karşılık kendisi de yayarak bi gülümsemeyle karşılık verdi.
"farkında mısın?tıpkı bir titan gibi gülüyorsun.puahahaha"Eldarin kendine hakim olamadı.bu dev savaşçı gülerken gerçekten çok komikti.
"ha benim ismim mi .benim adım eldarin.senden oldukça uzak bir karakteristiğim var.ama baksana huylarımız birbirine uyuştu titan."
ilerde kamp kurmuş grubu gördü.çok sempatik bir arkadaş edinmişti.
"dostum biliyor musun.aslında ben kardeşimi aramak için ghost a gidiyorum kendisi ghostgate de beni bekleyeceğini söylemişti.niye bilmiyorum.çok acil olduğunu söyledi bende apar topar geldim işte.
aslına bakarsan sabahtan beri hiçbirşey yemedim."
ardından siegerich in yüzüne baktı.hala gülümsüyordu.titan esprisi tutmuştu.
"o kadar açım ki bi titan ı bile yiyebilirim..."
Titan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Titan »

Espriye uzunca bir süre neşeyle güldü koca adam. "Aman beni yeme, çünkü önce temizlemek için bolca suya ihtiyacın olabilir" diyerek karşılık verdi. Sonunda Siegerich, Eldarin"i şöyle bir süzdü. "Kesinlikle bir büyücüye benziyorsun..." dedi. Sonra devam etti "Huylarımız uyuştu dedin de" Ağabeyimin de bir büyücü arkadaşı vardı. Adı neydi?..." Siegerich kısa bir süre düşündü "Hatırlayamadım, ama sıkı dosttular. Birbirlerini tamamladıklarını ve pek çok zor işin üstesinden kolaylıkla geldiklerini anlatırlardı. Ben küçüktüm, ağabeyim o dostuyla pek çok maceraya çıkmıştı. Ya da en azından ben böyle hayal ediyordum. Ben de hep onlarla gitmek isterdim, ama bir çocuğu yanlarında ne yapsınlar tabii. "kafasını sallayarak gülümsedi" Sonra yıllar geçti ama bir daha dönmedi. Arkadaşını da görmedim. Hmm hatırladım, adı Therwyn'di." Kısa bir süre düşüncelere dalmıştı, aniden mahçup bir ifadeyle Eldarin'e dönüp "Çok konuşup canını sıkmıyorum öyle değil mi? Zaten uzun yoldan geldin ve oldukça yorgun görünüyorsun. Demek kardeşinle burada buluşacaksınız. Buluşmak için tuhaf bir yer seçmiş kardeşin, adı neydi bu arada?"
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

"hmm.elbetteki sıkmıyorsun beni titan.ben severim böyle konuşmaları.demek abinde bir büyücüydü ha.ilginç .seni eğitmwyi denememiş olması ne kötü bir durum.
evet kardeşimin neden böyle bir yer seçtiği konusunda bende bir mantık tuturamadım ama geldim işte.başı arı kovanına girmiş olmalı herhalde.yine birileriyle başı derttedir."Eldarin hafif bir gülümsemeyle karşılık verdi.
"ismi?"burada biraz olsun duraklamıştı.
"ismi önemli değil titan.zaten uzun süredir görüşemiyoruz.ama eskiden ona tavşankovalayan derdim."
Eldarin ismi söylemek istememişti.en azından uygun durumun geldiğini görene dek.
evet biraz komikti ama ciddiye alması gereken durumları da çok iyi bilirdi.
"tavşankovalayan ı uzun süredir görmüyorum.bakalım hala eski sıska ince parmaklı yapısı mı var."
titan a döndü
"abinle bir gün tanışmayı umarım titan.tabi nerede onu da bilmiyorum ya"
huzurlu yüz ifadesiyle siegerich in yüzünü taradı...
Titan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Titan »

"Ahh yanlış anladın. Ağabeyim savaşçıydı, onun arkadaşı büyücüydü. Herneyse önemli değil." dedi. "Kardeşinin tuhaf bir ismi varmış..." Siegerich'in yüzünde şüphenin izi okunuyordu. Yoksa Eldarin'in niyetini anlamış mıydı? Etrafına şöyle bir baktı "Hmm kamp bu taraftaydı." dedi ve bir tepeye doğru yöneldi. "Kardeşinin adını sordum. Belki de kamp arkadaşlarımdan biridir, diye düşünmüştüm. Gerçi onlardan hiçbiri, birini beklediğini söylememişti. Ama belli olmaz."
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

"hmm .yanlış anlamışım demek.ah salak kafa.herneyse grupla bi tanışalım bakalım.yalnız sen tanıştırsan daha uygun olur.gerçi yolda geçen adamı yanımıza aldık deme fikri pek güzel gözükmese de...''grup üyelerinin uyuduklarını gördü.
oldukça yorgun olmalılar nereden geliyorlardır kimbilir.
"titan.arkadaşları rahatsız etmeyelim.en azından sabaha kadar."
kuldar ın onların arasında olmadığını gördü.
"hiç büyü kullanıcısı yok gibi duruyor.o kadar ağır giyindiğine göre dostlarımız."
titan ın yanında dizleri üzerine çöktü.dinlenmesi gerekiyordu. bir tutam toprağı eline aldı.
"yılları aştım
toprakları aştım
düşmanlarımı aştım
ama hala bir kum tanesi gibiyim..."siegerich in duyup duymadığını farketmedi.sadece fısıldıyordu.ruhunu dinlendiren bu şiir devam etti gitti.
sonra birden kendine geldi.
"ah pardon siegerich.bi an dalıp gitmişim.biliyor musun uzun süredir bir kamp ateşinin başında oturmamıştım.ne unutulmaz anılarım oldu bu ateşin çevresinde toplaşan dostlarımla.ne maceralara atıldık.ne güzel şiirler mırıldandık."
eldarin elindeki kum tanelerini yavaşça ait olduğu toprağa döktü.
"niçin buradasınız titan?aslını sorarsan kamp ateşi bana normalde göründüğünden daha fazlasını düşündürür.belki yardımcı olabileveğim bir konu vardır ..."
Eldarin titan ın boğumlu kaslarını imrenerek izlerken bir yandan da toprağa dönmüş yüzünde eskilere yolculuk yapıyordu...
Titan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Titan »

"Yanlış anlaman çok doğal. Boş bir miden var ve çok yorgunsun. Aslında boş konuşarak ben hata ettim" Siegerich bir kaç kuru odun parçasını ateşe koyarak kuvvetlenmesini sağladı. Sonra kalan yiyecek ve içeceklerden Eldarin'e ikram etti. Eldarin bu koca adamın heybetli görüntüsünün altında aslında yumuşak kalpli, alçakgönüllü bir karakter olduğunu anlamaya başlamıştı.
"Evet büyücü değiller." dedi ama bunun üzerine başka yorum yapmadı. "Neden burda olduğumuza gelince herkesin kendine göre bir sebebi vardır. Yeni arkadaşlarımın neden burda olduklarını pek bilemiyorum. Ah ama beni soruyorsan, sadece paraya ihtiyacım var. Hem de çok paraya. Bunun için belki tehlikeli ama kestirme bir yol seçtim."
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eldarin yemeği nazikçe kabul etti.yavaş hareketlerle yemeye başladı.

"demek para için buradasın.nedir peki bu kestirme yol.açıkçası ganimet bulma amacıylşa yapılan yolculuklara bir iki kez katıldım.
seni üzmek istemem ama para veya ganimet için yapılan yolculuklardan pek hoşlanmam.
avcılık ve bi miktar hırsızlık içerir özünde bu tip yolculuklar.
tabi senin amacın daha farklı olsa gerek.görüntün korkutucu ama ruhun bana farklı _olumlu_ düşünceler fısıldıyor."
Eldarin gözlerini sert siegerich in gözleriyle buluşturdu.
"biraz açar mısın?...yoldaş..."
Titan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Titan »

Siegerich bir an kararsızlıkla sessiz kaldı. Ama sonra iyi niyetiyle anlatmaya başladı: "Ahh benim hikayem biraz değişik. Eski bir dostumu uzun zamandır görmüyordum. Kavga ederek ayrılmıştık. Anlaşamadığımız konular vardı. Sonunda onu bıraktığıma pişman oldum ve aramaya başladım. Bir hapishanede tutulduğunu öğrendim. Çalmış, öldürmüş, türlü pis işlere bulaşmış. Başına ödül konmuş, sonunda yakalanıp Balmora yakınlarındaki kalenin zindanına tıkmışlar. O aslında iyi biriydi, benden başkası onu anlayamadı. Tekrar eskisi gibi iyi birisi olacağını inanıyordum. Her neyse, onu çıkarmak içi paraya ihtiyacım vardı. Kalenin kumandanı 1000 septim getirmem halinde onu serbest bırakacaklarını söyledi. Aslında daha fazlaydı, ama kumandan anlayışlı bir adamdı. Fidyeyi oldukça düşürdü. Uzun süre iş aradım. Bir kaç yerde çalıştım, ama fazla kazanamadım. Sonunda bir görev aldım. Başarabilirsem gereken parayı elde edeceğim. Ama ayrıntılar hakkında bir şey söyleyemem."
Titan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Titan »

Diğerlerini uyandırmayı düşündü. Ama sonra vazgeçti. Nasılsa nöbet sırası kendisine gelcekti. şimdiden nöbet tutmaya başlayabilirdi. Eldarin'e de yatmasını söyledi. şu an uykuya en çok onun ihtiyacı vardı belki de. Kendisi de canlandırdığı ateşin başına oturup ellerini ısıtmaya çalıştı.
Post Reply