imzan şarkı ismiyse problem deil bilmiyordum...necroyunus wrote:İmzam da bir şarkı ismidir.Beğenmedin mi.Hay hay değiştiririm hemen...
büyü(film)
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
necroyunus
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

fare tarzı bir şeydi sanırım..
bu arada dua konusu da bakara suresiydi ve büyüyle ilgili bu sure bence gayet yerinde kulanılmıştı..
büyü yapılan kızın (ipek tuzcuoğlu) işi bitmiş derken büyünün son kurbanlarından zavallı ufak kızın (ki kız bebeği gömerken gerçrekten içim acıdı ve böyle şeylerin gerçekten yapılmış olması da ayrı bi olay) kayıp muskayı getirmesi bence o kadar da saçma karşılanacak bir olay değildi..
evinin salonunda antik bir bakara suresi asılı olan birinin bu durumla karşılaşınca duayı daha önce akıl etmesi gerekirdi nburası bir mantıksızlık olarak görülebvilir..
profesörün konuşmaları komikti çünkü kendisi duyduğuma göre oyunculuk deneyimi olmayan biriymiş.. daha çok scary movie diyalooglarına benziyordu ses tonu..
ayrıca pormnografik kullanımı da yanliş.. ilk göğüs sahnesi büyünün bir parçası ki frp oynayan birinin kara büyü ayininde kişinin bir yerlerini kesmesini garipseyeceğini sanmıyorum..
ikinci sahnede büyünün işi, senaryo devamlılığı için uygun olduğunu düşünüyorum..
tamam ben de kabul ediyorum iyi bir film olmadığını ama sonuçta üzerine emek sarfefdilmiş ve bu tarz filmler gerçekten sık yapılmıyor.. inbsanlar eleştirmek yerine dalga geçip hor gördüğü sürece de gelişmeyecvek.. ne kadr beğenmesek de bunun bir TÃ?RK filmi olduğunu hatırlamalı ve desteklemeliyiz diye düşünüyorum... kötü film yapa yapa iyiyi öğreneceğiz, ama kötüde yerin dibine sokarsak kimse iyiyi öğrenemez..
bu arada dua konusu da bakara suresiydi ve büyüyle ilgili bu sure bence gayet yerinde kulanılmıştı..
büyü yapılan kızın (ipek tuzcuoğlu) işi bitmiş derken büyünün son kurbanlarından zavallı ufak kızın (ki kız bebeği gömerken gerçrekten içim acıdı ve böyle şeylerin gerçekten yapılmış olması da ayrı bi olay) kayıp muskayı getirmesi bence o kadar da saçma karşılanacak bir olay değildi..
evinin salonunda antik bir bakara suresi asılı olan birinin bu durumla karşılaşınca duayı daha önce akıl etmesi gerekirdi nburası bir mantıksızlık olarak görülebvilir..
profesörün konuşmaları komikti çünkü kendisi duyduğuma göre oyunculuk deneyimi olmayan biriymiş.. daha çok scary movie diyalooglarına benziyordu ses tonu..
ayrıca pormnografik kullanımı da yanliş.. ilk göğüs sahnesi büyünün bir parçası ki frp oynayan birinin kara büyü ayininde kişinin bir yerlerini kesmesini garipseyeceğini sanmıyorum..
ikinci sahnede büyünün işi, senaryo devamlılığı için uygun olduğunu düşünüyorum..
tamam ben de kabul ediyorum iyi bir film olmadığını ama sonuçta üzerine emek sarfefdilmiş ve bu tarz filmler gerçekten sık yapılmıyor.. inbsanlar eleştirmek yerine dalga geçip hor gördüğü sürece de gelişmeyecvek.. ne kadr beğenmesek de bunun bir TÃ?RK filmi olduğunu hatırlamalı ve desteklemeliyiz diye düşünüyorum... kötü film yapa yapa iyiyi öğreneceğiz, ama kötüde yerin dibine sokarsak kimse iyiyi öğrenemez..
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
hayır akrep diildi yere düşünce profesör ustüne basıp yaratıın cılkını şıkarırken kenardan bi kuş kafası görünüo ciddiyim ama harbi gördmnecroyunus wrote:O bir akreptiOren_Dautry wrote:FİLME GELİNCE
BENCE
film oldukça saçmaydı
herşeyden önce türkiyede hiç Profesör dendiğini duydunuzmu???
ama ne yalan söliim favori adamım profesördü..
replikleri müthiş adamın
Ã?ocuğun kafası kopuyo , adamın tepkisi
"Allah kahretsin , noluyo burda?"
ötesinde filmdeki efektler iğrençti, kurgu kötüydü.
Cİn: örgü örüyodu
Oğlanın suratına atlayan yaratığı görebileniniz oldumu?? oğlan bi anda suratını tuttu sonra yere atıp anında üstüne bastılar ben 1 sn bile göremedim
örümcekmidir böcekmidir...
kesinlikle katılıorum :reyesOren_Dautry wrote:Walla başroldeki kızın
"Ay çok karanlık hiçbişey görmüyorum" diip duvarakafa attığı sahne de ayrı bi mütişti...
soshite tobira ga hiraku yo...
My sword's raised high
My enemies before me
My arm swings without tire
My arm swings for victory!!!
My sword's raised high
My enemies before me
-
necroyunus
- Kullanıcı

arashi wrote:hayır akrep diildi yere düşünce profesör ustüne basıp yaratıın cılkını şıkarırken kenardan bi kuş kafası görünüo ciddiyim ama harbi gördmnecroyunus wrote:O bir akreptiOren_Dautry wrote:FİLME GELİNCE
BENCE
film oldukça saçmaydı
herşeyden önce türkiyede hiç Profesör dendiğini duydunuzmu???
ama ne yalan söliim favori adamım profesördü..
replikleri müthiş adamın
Ã?ocuğun kafası kopuyo , adamın tepkisi
"Allah kahretsin , noluyo burda?"
ötesinde filmdeki efektler iğrençti, kurgu kötüydü.
Cİn: örgü örüyodu
Oğlanın suratına atlayan yaratığı görebileniniz oldumu?? oğlan bi anda suratını tuttu sonra yere atıp anında üstüne bastılar ben 1 sn bile göremedim
örümcekmidir böcekmidir...
kesinlikle katılıorum :reyesOren_Dautry wrote:Walla başroldeki kızın
"Ay çok karanlık hiçbişey görmüyorum" diip duvarakafa attığı sahne de ayrı bi mütişti...
Kuş kafası mı? iyi misin olum sen?
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

ya ne biliim aslında güzel çekilse etkileyici bir film olabilir ama.. hakkaten çok kötü çekilmişti...
mesela mimikler hiç gerçekçi değildi özellikle profesör rezaletti..(bikaç profesöre sordum yaw sana türkiyede 1 kere bile profesör diyen oldumu diye, adam hayır dedi..)
madem türk gibi yapıosun
türk gibi yap nie amerikan tarzı hitaplar kullanıosun dimi yaaani..
bilgisayar efektleri iğrençti hele o kayada bi yıldırım atlaması efekti yapmışlardıki bahsetmiorum bile..
Kan deseniz çook komiktii. suluboya gibi bişeydi o. Ayrıca cinin tımarhane önünde sıkılmamak için örgü örmesi apayrı bişeydi...
EN BÃ?YÃ?K SORU: tam filmin dönüm noktasında duvarda asılı duran cevşen nerden çıktı, kim asmış ne zaman asmış, o sahneden önce evin içinde 1 saat dolandılar denk gelmedilermi cevşene
o yuvarlanan kayamsı karton da apayrı bi süper güzeldi

mesela mimikler hiç gerçekçi değildi özellikle profesör rezaletti..(bikaç profesöre sordum yaw sana türkiyede 1 kere bile profesör diyen oldumu diye, adam hayır dedi..)
madem türk gibi yapıosun
türk gibi yap nie amerikan tarzı hitaplar kullanıosun dimi yaaani..
bilgisayar efektleri iğrençti hele o kayada bi yıldırım atlaması efekti yapmışlardıki bahsetmiorum bile..
Kan deseniz çook komiktii. suluboya gibi bişeydi o. Ayrıca cinin tımarhane önünde sıkılmamak için örgü örmesi apayrı bişeydi...
EN BÃ?YÃ?K SORU: tam filmin dönüm noktasında duvarda asılı duran cevşen nerden çıktı, kim asmış ne zaman asmış, o sahneden önce evin içinde 1 saat dolandılar denk gelmedilermi cevşene
o yuvarlanan kayamsı karton da apayrı bi süper güzeldi
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Vallaha gitmedim, gitmeyi de planlamıyorum. Hatta o yangın olayının bile bir oyun olduğunu düşünüyorum. Mutlaka o kadar ileriyi düşünemediler. Boyutun o kadar olacağını ama yine de planlanmış bir boyutu var gibi geliyor bana
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
kesinlikle propagandaydı çilek emin olabilirsincilek wrote:Vallaha gitmedim, gitmeyi de planlamıyorum. Hatta o yangın olayının bile bir oyun olduğunu düşünüyorum. Mutlaka o kadar ileriyi düşünemediler. Boyutun o kadar olacağını ama yine de planlanmış bir boyutu var gibi geliyor bana
My sword's raised high
My enemies before me
My sword's raised high
My enemies before me
yaw hayır mantıksıs demedimNorticus wrote:o metal çember yıllar önce büyüye babası tarafından kesilerek kurban edilen son kız çocuğunun en sevdiği oyuncağı olduğu için ben bu sahnede bir mantıksızlık göremiyorum..
My sword's raised high
My enemies before me
My sword's raised high
My enemies before me
-
necroyunus
- Kullanıcı

Bana kalırsa gayet güzel senaryoya sahip bir film gayet orjinal bir düşünce vede istenilse kült haline gelebilecek bir film bertaraf edilmiş güzel çekilememiş
daha iyi bir oyunculuk ve yönetmenlik ile harika bir film çıkabilirmiş ortaya.
Ayrıca sadece gülmeye çalışmak için komiklik aramayın lütfen biraz filmin güzel yönlerini görmeye çalışın.
Yoksa sadece gülmek için olacaksa Titanicmiş Er Ryanı kurtarmakmış hepsinde gülünebilecek bir şeyler bulabilirsiniz bundan emin olun.
daha iyi bir oyunculuk ve yönetmenlik ile harika bir film çıkabilirmiş ortaya.
Ayrıca sadece gülmeye çalışmak için komiklik aramayın lütfen biraz filmin güzel yönlerini görmeye çalışın.
Yoksa sadece gülmek için olacaksa Titanicmiş Er Ryanı kurtarmakmış hepsinde gülünebilecek bir şeyler bulabilirsiniz bundan emin olun.