Komik Bir Anı

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Komik Bir Anı

Post by Sufferly »

Bir gün frp oynuyorduk. kağıtlar hazırlandı fln. arkadaş skill olarak okuma-yazma almıştı. (pek bişeyde bilmez hani) neyse frpnin 3. günü arkadaşın işi çıktı onun yerine iyi bilen birisi oyuna girdi onun charını alarak.oyun esnasında , yolda yürürken ranger arkadaş yavru ayı gördü.saolsun okunu ayının bacağına attı. annesi ile babası geldi.biz 12 kişi yalansız 3.5 saat boyunca ayı ile dövüştük ve öldürdük.4 muhafız öldü.benim hp -2 ye düştü. dierlerinin de hp 3-5 arası.okuma-yazma skilli olan arkadaşta ;
"abi varya köye bi dönelim 3 ayı adlı kitap yazmassan noliyim"dedi.10 dk. yarılmalarla geçti.ne gülmüştük o gün...
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

12 kişi 3,5 saat boyunca iki tane ayı ile dövüştünüz ve bi çok kişi öldü sizin karakterleriniz ve levelleriniz nelerdi arkadaş ???

bizim grupta öle şeylere pek kasmayız zaten terörist gibi grubuz elf okçumuz var 3000 feet e giren her şeyi acımadan vurabiliyor level 6 fıghter ki onu geçtiler diyelim çok zor bi keresinde yaklaşan 3 kara full plate li savaşçıyı 1200 feet kala öldürdü hepsini oklarından kurtulup yanımıza geldiler diyelim aslanlar gibi level 6 fıghter ve level 2 barbar ımız ozan ve cleric imiz var birde level 5 sorcerer yani gelmesi ve ölmesi bir olur o ayının bizim grup 12 kişi olucak garanti herkes level 6 oldumu dragon kesmeye gideriz

ama belirteyim böle annatım level 6 lar felan die ama öle cartt die level atlamıyorlar çoğunun 1,5 senelik karakterleri yani emek var üstlerinde boşunada sölemiyorum biz bu işi kısadan bitirirdik die

bir keresinde bir yaratık var tank gibi onu öldürmeye çalıştık adama ok girmiyor ben balta ile 1d12 x3 vuruyorum işlemiyor ac den dolayı anasının gözü gibi ac vardı fıghter geldi kılıcını yukarı kaldırdı ve batırdı direk kalbine indi o zamana kadar bizim bir barbar arkadaş telelf olmuştu kolu kopmuştu ( ben <:P ) ama öldürmüştük öğrendikki hayvanın 153 hp si varmışşşş ya yaa yaaaa
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

İki ayı için demek 3.5 saat uğraştınız?sizin dm heralde çok sabırlıdır.. :)

Helal olsun beee rekorlar kitabına girmeye hak kazandınız :lol: :lol:
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

findor wrote:12 kişi 3,5 saat boyunca iki tane ayı ile dövüştünüz ve bi çok kişi öldü sizin karakterleriniz ve levelleriniz nelerdi arkadaş ???

bizim grupta öle şeylere pek kasmayız zaten terörist gibi grubuz elf okçumuz var 3000 feet e giren her şeyi acımadan vurabiliyor level 6 fıghter ki onu geçtiler diyelim çok zor bi keresinde yaklaşan 3 kara full plate li savaşçıyı 1200 feet kala öldürdü hepsini oklarından kurtulup yanımıza geldiler diyelim aslanlar gibi level 6 fıghter ve level 2 barbar ımız ozan ve cleric imiz var birde level 5 sorcerer yani gelmesi ve ölmesi bir olur o ayının bizim grup 12 kişi olucak garanti herkes level 6 oldumu dragon kesmeye gideriz

ama belirteyim böle annatım level 6 lar felan die ama öle cartt die level atlamıyorlar çoğunun 1,5 senelik karakterleri yani emek var üstlerinde boşunada sölemiyorum biz bu işi kısadan bitirirdik die

bir keresinde bir yaratık var tank gibi onu öldürmeye çalıştık adama ok girmiyor ben balta ile 1d12 x3 vuruyorum işlemiyor ac den dolayı anasının gözü gibi ac vardı fıghter geldi kılıcını yukarı kaldırdı ve batırdı direk kalbine indi o zamana kadar bizim bir barbar arkadaş telelf olmuştu kolu kopmuştu ( ben <:P ) ama öldürmüştük öğrendikki hayvanın 153 hp si varmışşşş ya yaa yaaaa

abi o grubun paldiniydim...
ayların 3 atagı vadı zatne bu yukardki arkdaş mage di ayınını yaptıgı atak
3 tane ard arda 20 16 du adam ilk komatunda büyü bile atamdan bayıldı....
bir ranger ve benim sayemde ayıalrın elinde zor kurtulduk..
sonraki oynlarda ejderhadan bile korkmayan grup dm ayı cıktı diyince topuk olan bir gruptuk...
zaten okuma yazma olan arkdaş gitti sonrdan 3 ayı adlı kitabı yazdı...
:D
abi harbi komikti ya 3.5 saat 3 ayı ile uraşılırmı
tabi uraşılır

dm 16 dan aşa atmaza bide bir türlü 15 ün üstüen cıkamasak olur abi...
ahhhhh ferhat abi ahhhh
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

aslanım adam isterse 20 20 atsın o kdar oyunmu sürer be bi ayı için ??

bizki ne combatları harcamış kişileriz bizki dragon lich e kafa tutup kayıp vermeden kaçmayı başaramamış ve elf imizi onun eline istemeden bıraklmış kişileriz ahh ahh neler yaşadık neler....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Benim koptuğum bir oyun vardı. DM dahil olmamakla birlikte 8 kişi oynuyorduk oyunda benimle birlikte sadece bir bayan daha vardı. Benim karakter dişi bir vampirdi hemde kimseyi takmayan bir vampir oyun benim üzerime oynanmaya başlanmıştı. Grupta daha ilk oyunu olan bir arkadaş vardı, onun karakteride yarı tanrı gibi bir şey yani çok güçlü kolay kolay ölmüyor, neyse bizim diyem bonuş kafalı bir tip acayip oyuna başladık işte hep birlikte bir taş var onu arıyoruz . Bu arada ben kimseyi takmıyorumya vede gruptaki tek vampirim ya :D olaya bakın şimdi
Yarı tanrı olan arkadaşla yaptığımız dialog
Esen senden hoşlanmıyorum
ben 8O bende senden hoşlanmıyorum
ya esen yanlış anlama ben oyunda hoşlanmıyorum
ben: tamam bende oyunda hoşlanmıyorum .
ama bu arada ben kırıldım gülmekten aramızda olan arkadaşla yerlerdeyiz gülmekten DM bizim bu halimizi oyunda şöyle telavuz ediyor vampir esen ve büyücü cey yerlerde gülmekten kırılmışlardır...

valla o an ne kadar yerde güldük ben bile hatırlamıyordum. Tüm oyun boyunca o arkadaş hep benle uğraştı durdu
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

esen wrote:Benim koptuğum bir oyun vardı. DM dahil olmamakla birlikte 8 kişi oynuyorduk oyunda benimle birlikte sadece bir bayan daha vardı. Benim karakter dişi bir vampirdi hemde kimseyi takmayan bir vampir oyun benim üzerime oynanmaya başlanmıştı. Grupta daha ilk oyunu olan bir arkadaş vardı, onun karakteride yarı tanrı gibi bir şey yani çok güçlü kolay kolay ölmüyor, neyse bizim diyem bonuş kafalı bir tip acayip oyuna başladık işte hep birlikte bir taş var onu arıyoruz . Bu arada ben kimseyi takmıyorumya vede gruptaki tek vampirim ya :D olaya bakın şimdi
Yarı tanrı olan arkadaşla yaptığımız dialog
Esen senden hoşlanmıyorum
ben 8O bende senden hoşlanmıyorum
ya esen yanlış anlama ben oyunda hoşlanmıyorum
ben: tamam bende oyunda hoşlanmıyorum .
ama bu arada ben kırıldım gülmekten aramızda olan arkadaşla yerlerdeyiz gülmekten DM bizim bu halimizi oyunda şöyle telavuz ediyor vampir esen ve büyücü cey yerlerde gülmekten kırılmışlardır...

valla o an ne kadar yerde güldük ben bile hatırlamıyordum. Tüm oyun boyunca o arkadaş hep benle uğraştı durdu

hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :mad: güzel bir anıııııııı
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

3,5 saat mi uha. Dm zevke gelmiştir. Bana öyle olurdu.
Nihahahah kesemiyolar. Niahahahah
Biraz piskopat dmimdirde iyi oynattığım oyunları (geyiğe almadığım) sağ bitiren çıkmazdı
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Ben her şeyde yaptığım gibi adi DM'likte de sınırı aşmıştım bir keresinde... Normal şartlarda çatır çutur dövebilecekleri adamlar (biri hariç), 5 roundda dört tane level 4 adamı indirmişti :)

Bir de, iki numaralı orc vardı efsane oldu adam... O zamanlar yeni bir kombat dinamiği deniyorum, fazlasıyla rastgelelik sağlıyor. Bu kadar da olmaz be kardeşim dedirtti. Adam paso yerde geziyor (düşüyor, çelmeleniyor, bir şeyler oluyor adam ayakta değil.) ama o kadar iyi korunuyor ki bir türlü vuramadan 20 round geçtikten sonra tek roundda iki vuruşta öldü o da ilginçti :)

Saygılarımla...
Türklider...
nonagam
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by nonagam »

bir gün bensiz oyun açmışlar . ben gözlemci rolundeyim yani .
r: ranger
df: dwarf fighter
dm: insaf artık

uzun bir savaştan sonra bir sorgu ve savaşta bayılmış cüce ayılır....

r- (dm'ye bakarak) - sanırım hava soğumuştur
df - ( ranger'a bakarak )- sanmıyorum.....
nonagam
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by nonagam »

bilmediğimiz bir zindandayız , eskilerden bir kralın mezarını barındıran absürd bir yer ... etraf tuzak ve yaratık kaynıyor.... yol ağızlarında ne tarafa gideceğimize karar vermeye çalışıyoruz , ve genelde büyücünün dediği tarafa gidiyoruz ( bi büyüden yardım aldığından değil , politik nedenlerden... hepimiz ufak levelız ).... sonra ben bi ton absürd tuzakla uğraşarak hayatımı tehlikeye atırom ve ağır aksak ilerliyoruz.... neysem zindandan çıktık... ve o dönemin ünlü "lider kim olacak" tartışması başladı....
büyücü- lider ben olmalıyım
paladin - niye ki ( bu ikisi gıcık birbirine , sırf oyun içinde değil )
büyücü- grubun en zekisi benim
paladin - sen savaştan ne anlarsın ki...
büyücü - dünyada herşey savaştan ibaret değildir....
paladin - mesela???
büyücü - lider grubu temsil eder , ona yön gösterir...
paladin - (alaylı) öyleyse hırsız lider olsun....
büyücü - o zindandan benim sezgilerimle kurtulduk ama....
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

hehe oda iyi.bizim dm de şey demişti. 2 saat geçmişti. ha gayret ayının kolunu kesmek üzeresiniz.cips boazımda kalmıştı...hani benim için sorun deil lvl1 mage 8 . dkde -2 hpye düşmüştüm. logan fln 3.5 saat kastılar ben içerde tv izliodum.
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Oyun oynuyoruz geçenlerde...
Gurubun peşine bir kiralık katil takılır... (bu arada düşmanlar npc değil.. herkes oyuncu kiralık katil de dahil). Gurup korkudan neredeyse ölecek duruma geldi... Paranoya tepelerde. Bi kıyak yapalım dedim.. Kiralık katili sıkıştırdılar ama kesinlikle yakalamak imkansız gibi adam kaçıyo..

Rahip bu adam için ne çağardı tahmine din...
Bir plenatar.. ahh işte dm in öldüğü an bu andır dedim.. ve kendi elleirmle öldürdüm kiralık katili... Plenatar katili arıyo..

handakiler bi anda kapının açıldığını gördüler..
içeri bir plenetar girdi 8O
nerde o bakim ha ? nerde o katil...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Durun şimdi bir tane daha kırıldığım bir olay var benim aynı grup ve aynı DM. şimdi bizim oyunda ben bu sefer paladin şavalyesiyim ve erkeğim :D Aynı zamanda üç büyücüye eşlik edeceğim ama büyücüleri sevmiyorum ya neyse oyundaki büyücülerden biri bayan (aslında erkek) Neyse bunlarla yola çıkıyoruz oyunda komuta bende bir arkadaşta Ranger benim çağrım üzerine geldi guruba. Neyse bu arkadaş bayan büyücüye sulanıyor (aslında erkek olan bayan büyücü ) puhahahah arada DM abi diyor büyücüyü göl kenarında yıkanması için bir şey yapsana çıplak göreyim hatunu diyor tabi bunları ayacip söylüyor :D ama asıl konu büyücü hatun bana yazılıyor... Sonra saldırı uğruyoruz ben heyt deyip Heman gibi kılıcımı çekiyorum üzerlerine saldırıyorum :D Eh aptallığıma doymayayım DM zar atıyor ve ben yerdeyim tabi kurtulmam için birinin gelmesi lağzım ama ortalıkta kimse yo ben öylece yerdeyim :D Sonunda gölgelerin gücü adına güç bende artık diyipte yerden kalkmıştım puhahahahha
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Kesinlikle ters cinsiyetlerin birliktelik kurup oynadığı karizmatik bir oyun olmuş sevgili Esen :D O oyunda bende olmak isterdim :wink:
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Post Reply