Kısa bi süre önce bir "Bilgisayar Büyücüsü" arkadaşım bana uğradı. Muhabbet arasında bilgisayarıma Windows XP'yi yeni yüklediğimi ve bu işletim sisteminden ne kadar memnun olduğumu söyledim ve ona Windows XP CD'sini gösterdim. Ben daha ne olduğunu anlayamadan cd'yi mikro dalga fırınına attı ve çalıştırdı. O an çok üzülmüştüm, çünkü o cd benim kıymetlim olmuştu, ama o "Endişelenme, cd'ye bi zarar gelmedi" dedi. Bi kaç dakika sonra cd'yi mikrodalgadan çıkardı, bana verdi ve "Yakından bak" dedi. Sandığımın aksine cd yeterince soğuktu ve eskisinden daha da ağırlaşmış gibiydi. İlk baktığımda hiçbirşey görmedim, ama ortadaki deliğin iç kısmında bir yazı gördüm, daha önce gördüğüm hiçbirşey bu kadar güzel görünmemişti. İçiçe işleyen bir canlılıkla parlıyodu ama yine de sanki çok büyük bir derinlikten gelirmişcesine uzaktılar...
12413AEB2ED4FA5E6F7D78E78BEDE8209450920F923A40EE10E510CC98D444AA08E1324
"Bu ateşten harfleri okuyamam" dedim.
"Okuyamazsın," dedi. "Bunlar eski hex harfleri, ama lisan Microsoft lisanı, ki o lisanı burda dile getiremem. Ama ortak lisanda anlamı şu;"
Hepsine hükmedecek bir işletim sistemi, hepsini o bulacak,
Hepsini bir araya getirip birbirine bağlayacak...
Yeminer bu yazıyı editledi : Baştaki sitem kısmını sildim, hoş bir kulaktan kulağa hikayesi, biraz geyik ama yine de yeri burası. Merakla bekliyorum Cdlerin Efendisinin destanını
Seviyeli bir şekilde devam edelim yazmaya, ah benim kemiklerim çok yaşlı bu tür maceralar için o yüzden benden pek bişey beklemeyin