Dagoth Ur (Arka Plan)

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Titan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Titan »

esen wrote:atabildiğin sürece aktifsin demektir :wink:
"Oyun başladı" denmesine rağmen kimse bir şey yazmıyor da ondan soruyorum. Yani sizin aktiflik anlayışınız ne kadar sıklıkla mesaj atmaktır?
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

aslında biz tam başladığımızda epey hızlı ilerleyeceğiz onun için sakın endişelenme :D valla yetişemezsin sonra
Titan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Titan »

Eh o zaman iyi ;)
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Bu diyar konusunda pek bilgili değilim sanırım mesaj atmadan önce oyunu yönetenlerle bi konuşsam iyi olacak
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Titan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Titan »

Efla wrote:Bu diyar konusunda pek bilgili değilim sanırım mesaj atmadan önce oyunu yönetenlerle bi konuşsam iyi olacak
Elder Scrolls 3: Morrowind oyunundaki Vvardenfell kıtasındayız.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Oyun hakkında daha fazla fikir sahibi olabilmek için TIKLAYIN.
Only God can Judge me!
Titan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Titan »

Arkadaşlar kusura bakmayın, bazen iki mesaj peşpeşe atmış görünüyorum. Ama bu forumda mesajları değiştirmek gibi bir seçenek yok. O yüzden oluyor.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

KenTaky wrote:İlk mesajımda da bahsettiğim üzere oyuna 6 +1 kişi alınacaktır. Efla , Eldarin , Esen , Titan , Dareth adlı oyuncularla oyuna katılmalarıyla ilgili daha önceden konuşulması ve mütabık kalınması sebebiyle Findor ve Calis adlı oyuncular oyundan çıkarılmıştır.
Findor ve Calis'e katılımlarından dolayı teşekkür ederim fakat oyundan çıkarıldıkları için üzgünüm. İlerde karaktere ihtiyaç duyulması durumunda tekrar çağırılabilirler tabii kendileri de gelmek isterlerse..

Dagoth Ur'un oyuncu kadosu aşağıdaki gibidir;
KenTaky (İnsan - Hırsız)
VanwaElen (İnsan - Hırsız)
Esen (İnsan)
Titan (İnsan - Nordic)
Efla (İnsan)
Eldarin (İnsan - Büyücü)
Dareth (Kedi adam - Hırsız)

şimdi arkadaşlar grubun biraraya gelebilmesi için Ghostgate'te buluşulması gerekiyor. Biliyorsunuz buraya her elini kolunu sallayan giremiyor. Bu nedenle buraya girmek için iyi bir sebebiniz olmalı. İş size kalmış, iyi bir sebep bulun ve Ghostgate'e girin.

Bundan sonra oyun aktif bir şekilde devam edecektir. Hepinize teşekkür ederim. Haa bu arada unutmadan iyi RP yapanlara 24 ayar altın takıyorum kendi ellerimle :P

NOT: Oyuna karakter alımları süresiz olarak durdurulmuştur.

İyi oyunlar diliyorum..
msn muhappetimizde kentaky ben vannaelen konuşurken oyuna alındığım söylenmiş ve bende ona göre rp yazmıştım burda çocuk oyunu değil rp yapıyoruz kararlarınızda etkili olun ve çelişkiye düşmeyin lütfen

ben teşekkür ederim
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
VanwaElen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by VanwaElen »

ilk önce daha mesajı şimdi gördügün düşünülürse demekki alsak bile ugradığın yokmus değilmi?
İkincisi bana rp yi öğretme özelliklede sen.Daha dün öğrendin burada iki msj attın diye üstün görme kendini.
Titan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Titan »

Bence RP dışı mesajları buraya yazalım arkadaşlar. Eldarin yazmış bir tane. Bu arada Eldarin, sen şu ana kadar yazdığın mesajlarda bir veya birkaç gün öncesini anlattığınısayabilirsin. Bence o kısmı hızlı bir şekilde geçip yapabiliyorsan tek mesajda Ghost Gate'e nasıl geldiğini anlat. Mesela hava karardığında varıyorsun ve bir kamp ateşi görüyorsun gibi.
Titan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Titan »

"anlattığını varsayabilirsin" yazacaktım yanlış yazmışım neyse.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

RP dışı mesajlar konusunda Titan'a katılıyorum. Rp dışı mesajlar arka planda toplansın böylece oyun bölünmemiş olur.

Eldarin istersen şöyle bir şey yapabilirsin; şu an dört kişilik grup Ghostgate yakınlarında kamp yapıyor. Bu gruba birden bire gelip katılman iyi olmaz. Fakat hala gruba katılmayan Dareth ve ya Efla ile bir işbirliği yaparak rp düzenleyebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla Dareth ve Efla'nın böyle bir planları var. Konuş onlarla eğer rp açısından bir problem olmazsa onlara katıl. Ya da ne bileyim örneğin Efla'nın eski bir dostu olabilirsin oyun içinde. Fakat yollarınız uzun zaman önce ayrılmıştır. Bir şekilde yollarınız bir daha kesişir. Bu, hayatın bir cilvesi gibi..

Arkadaşlar senaryo gereği tüm oyuncuların en kısa sürede Ghostgate te toplanması gerekmektedir.
Only God can Judge me!
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

SAnırım önemli birşeyin peşinden gidiyoruz. Loncanın işi kontrol altında tutmak istemesi gibi büyücülük kulesi de aynını yapabilir. Bu yüzden seni yollamış olabilir. Belki çocukluktan bir arkadaş olabiliriz söylendiği gibi... Belki de sonradan ( ben hırsız olduktan sonra) tanışmış olabilirzi. Msnde karşılaştığımızda konuşalım buna göre rp hazırlayabiliriz.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

kusura bakmayın arkadaşlar.buraya sadece karakterler yazılıyo diye biliyodum ondan rp içine yazmak zorunda kaldım.

Efla...kardeşim benimmmmmmmmmmmm!!!!!(nası kıvırdık rp yi ama :wink: )
yarın buluşuruz msn de detaylara gireriz efla olur mu?
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
VanwaElen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by VanwaElen »

evet iyi kıcırdınız olayı :D
Neyse denildiği gibi en kısa zamanda ghostgate gelip birleşelim .Zati asıl rp ozaman başlıcak:D
Post Reply