ben sanırım gelemiyorum ciddi ciddi boğulmak üzereyim tel faturası gel annem kuduruyor valla ısırmasından korkuyorum o yüzden şansımı pek zorlamayacağım ama 2005 inşallah buluşma olur kusura bakmayın arkadaşlar ....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
aaaaaaa ankaraya gelmiyormuyum dedim size ben taksime gitmiyorum dedim Sen merak etme sabah 6 bineceğim arabaya cumartesi ordayım ben hiç kaçırırmıyım bu buluşmayı
esen wrote:aaaaaaa ankaraya gelmiyormuyum dedim size ben taksime gitmiyorum dedim Sen merak etme sabah 6 bineceğim arabaya cumartesi ordayım ben hiç kaçırırmıyım bu buluşmayı
şuna bak ya Taksime gitmeye parası yetmiyor Ankaraya koşarak gidiyor
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
eğer c.tesi olursa gelbilirim... diğer günlerde oyunum var...hoş c.tesi kesin geç kalırım...kursum var da...eğer biraz daa geç olursa...yada biri gidilecek yerleri yazsın ben ona göre yollanayım...yoksa meydana yetişme ihtimalim d20 de on defa 20 atmam gibi birşey..(üstüste)
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
esen wrote:aaaaaaa ankaraya gelmiyormuyum dedim size ben taksime gitmiyorum dedim Sen merak etme sabah 6 bineceğim arabaya cumartesi ordayım ben hiç kaçırırmıyım bu buluşmayı
şuna bak ya Taksime gitmeye parası yetmiyor Ankaraya koşarak gidiyor
işte ardakimızdaki fark canım....
yani şehirler arasondai fark...
şey kem küm
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF