Taksim buluşması v2.0
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

Taksim buluşması v2.0
Geçtiğimiz hafta için planlanan Taksim buluşması bu kez tarafımdan düzenlenmektedir. Tüm FRPworld tayfası davetlidir. 25 Aralık Cumartesi ya da 26 Aralık Pazar günü arasında ikilemde kaldım. Eh biraz da geç haber verdik ama aceleye geldi. Katılımcılar lütfen bir şekilde bana ulaşsın veya bu başlık altına yazsınlar. Yarın ya da bu akşam kesin tarih belli olur. Pazar benim için daha uygun. Her iki durumda da saat 13:00'de meydanda buluşacağız. Bekliyoruz.
Bende "Marry Christmas İstanbul!" diye haykıracaktım bugün yada yarın aynı foruma. Büyük ihtimal İstanbuldayım hafta sonu. Buluşma yapılırsa bende gelebilirim. (Umarım. Bu aralar benim durumlar hiç belli olmuyor) Ayrıca gelebilen herkeside orada görmekten mutluluk duyarım.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Evet doru. Geliyor musun Galad? Senide bekleriz. Daha yapılcak planlarımız var unuttun mu?galadlirim wrote:kıristmıs noluyor Gorath sorarım![]()
Herkesin yeni yılı kutlu olsun demek isterim Noeli deil.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Açıkçası benim sorunda bu.. Eğer para bulursam gelicem bende. Bende battım dersem şaşırmayın. Battı balık yan gider Esencimesen wrote:valla levian geliyorsa bende kuzenle gelirim eh biraz para bulabilirsemvalla battım ayyyyy yan gidiyorum puhahahahha
şuna kız izin vermiyor demiyorsundaSensei wrote:offff offf benim vizeler berbat olunca hali hazır tabi gelmek de biraz zor oluyor finallere çok çalışmam gerekiyor ama çalışasım da yok offf bee offff gelmeye çalışacağım...
-
Logan
- Kullanıcı

bedne gelemk isterim ama sensei gelemiyormuş o yüzden arda 500 km var
artı
para yok
artı
artı
bende batıtım yan gidiyorum...................
esen biraz para gönderimisn ??
artı
para yok
artı
artı
bende batıtım yan gidiyorum...................
esen biraz para gönderimisn ??
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF