en ii kılıç

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Post Reply
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ne bu shieldbraker'ı ver bi çocuğun eline bütün orduyu biçsin nası iş bu?
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

ShadowMaster sen ne uğraşıon Llotha falan saldırmakla gel bana benim Shieldbreaker parçalasın onu valla parçasını bile bırakmaz :D bütün dier relicleri parçalayabilio MUşş ne biçim bişeyse ama corax elinden kılıcı bırakıp dalarsa o zaman yandık elince kılıçla dalsın o zaman alırız
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Abi harbi çok saçma bi kılıç o yaw...
Düşünsene elinde silah yok, adamı istediin gibi şebek edersin, ama silahın warsa, tanrı da olsan yandın...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Ghost_OF_A_Rose »

kesinlikle ANDRUIL (batının lordu) aragorn'a taktim edilen kılıç müthiş, özel gücü ve muhtelem zarifliğe sahip kabzasıyla elinizdeyken kendinizi kaybetmenizin olanaklı olduğu müthiş güveni ve yapan adam hangi allahın kuluysa kusursuz dövülüşü itibariyle...herkesin sahip olmayı isteyeceği tek kılıç değiil mi?

ha bi de şey yanlış hatırlamıyorsam FIRTINAYARATAN vardı Elric'in kılıcı. int. dı. düşünsenize kını için de başınızı ağrıtan konuşmalarıyla, sizi kontrol eden bir kılıç...sadece öldürmek için yaratılmış bir kılıç....bir de döktüğü kanların hepsinden birer damla emiyordu dimi?
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Bahsettim kılıçı sitenin indirilecekler kısmından çekmiştim 12 swords başlığı altıdna bide wound Healer var ki manyak bişey kendine sokuosun ve bi anda iileşiosun yaralı kime sokarsan sok iileştirio mesela uçurumdan atlarken kendine sokuosun kılıcı düşüosun ama hala yaşıosun... Tek kötü yanı savaş için kullanmılmıo
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Woundhealer, Sword of Love, Sword of Mercy:
Symbol: Hand, Sound: Human Breath
While Woundhealer is a Sword, it is not a weapon. Quite the opposite. When stabbed into a body it heals wounds that it is dragged through, leaving no sign the injury ever occurred. Dragging it through an amputated limb will cause it to immediately grow back. It can also be used to prevent injury. A man could stab himself with Woundhealer and jump off of a cliff, or fight while stabbed and any injury would immediately heal itself. Woundhealer is incapable of harming anyone, despite the fact that it is a sword. If it comes into contact with Shieldbreaker in battle, Shieldbreaker would shatter, while Woundhealer would be unharmed.
D&D rules: Artifact
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

abi bu kiliclar Maniak in menzilli sopasindan bile tiskincccc
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

kafa breaker sword
20 atarsan karsindakinin kafasini kirio 1 atarsan senin kafani kirio nasi ama :))))
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

asil bizim arkadasin bi kilici vardi hodhdhohdodhodhdohdohd

adini hatirlamiorum ama kilic egosu olmayan bir living artifact
icinde disi bir half celestial var bunu yaninda sadece lawful good lar kullanabilio
gunde 2 kere flame strike 1 heal ustune 3 cure serious 5 cure light wounds yapiyorrrrrrrr..
bunun ustune trouble sense i var kilic konusuyor wisdom 19
aura of prot from evil war kendisi +5 to attack /+5 to damage x 2 vs evil 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Oren_Dautry wrote:asil bizim arkadasin bi kilici vardi hodhdhohdodhodhdohdohd

adini hatirlamiorum ama kilic egosu olmayan bir living artifact
icinde disi bir half celestial var bunu yaninda sadece lawful good lar kullanabilio
gunde 2 kere flame strike 1 heal ustune 3 cure serious 5 cure light wounds yapiyorrrrrrrr..
bunun ustune trouble sense i var kilic konusuyor wisdom 19
aura of prot from evil war kendisi +5 to attack /+5 to damage x 2 vs evil 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Benim kualktan kulağadaki hikayemde de aynen buna benzer bir kılıç olacak ama intelligent. İçinde Lord veraka'nın ruhu olacak ve tabii Corax da kullanabiliyor Choatic olmasına rağmen. Veraka Corax'ı lawful good yapmaya çalışacak (fantazinin dibi :mrgreen:)
Ardaria
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ardaria »

kılıcın egosu yüksekse sen de save atamazsan hic acımaz
Ardaria Dilamma( Farseer) The legendary Barbarian
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Zaten egosu muthis yuksek bu yuzden good kimseyi kesemiyorum hhhhrrrrrr.....:mrgreen:
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Ben de açlıktan ölcek seviyeye gelince sizi gibilerin kanını içiyorum!!!
Ardaria
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ardaria »

Tanriyi gormek habercilerine bile fazla gelirken sen nasil gorebilirsinki Vampir...Bizim kanimizin tadini alabilecegini sanmiyorum...
Ardaria Dilamma( Farseer) The legendary Barbarian
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

The_KiRaTh wrote:Sorması ayıp sen bunları nerden buldun?? Merak ettim...
Yukarda belirtmişim zaten,Wizards.com'da random encounters'da vardı..
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Post Reply