Ben sitede genel bir "güç" ihtirasının olduğunu ve bunun için karakterlerin neredeyse tamamının kendilerini güçlü görme gibi bir eğlimleri var. Herkes değil ama çoğunluğunun. Bunun önüne geçilirse güzel şeyler çıkacağına inanıyorum. Birde RP'ler nedemek bana onu biri açıklayı versin. RP'ler yapılıyor. Sizce birazcık yanlış bir cümle değilmi?
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Kimin rol yapışını diyebiliriz... Role Playıng derken de rol yapma deriz olur biter...
Rol Yapma üzerine döndürebiliriz bu olayı...
"RP'sini beğeniyorum" yerine Rol Yapışını beğeniyorum diyebiliriz...
"Role Play" kavramına karşılık da "Rol Yapma" koyabiliriz... DRF doğru söylemiş...
Konumuza dönmek gerekirse Fırtına Sel Deprem de yansıttığı yarı manyak karakterinden dolayı hükümlü diyorum.RP de mutlaka kahraman yada çok güçlü karakter olması gerekmiyor beğenmek için.Hükümlünün karakteri buna bir örnek.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Changes'a kesinlikle katılıyorum. Hükümlü gerçekten inanılmaz bir rol örneği sergiliyor. Çok başarılı.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
[quote="Eldarin"]horcoel_baator da bayaa iyi rp yapıyor.bi ara okuyun karanlığa direnişte (horcoel abicim böyle devam et tuttum seni)[/quote]
azımda aldın alfı
ewet ya adam manyak benim arakdaşım olur kendisi heheeh de hehe kimden kapmış acaba
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Begendıgınız için sagolun beyler..işallah daha da ii olmaya çalısıcam..
YaW alper olm okul arkadasımsın fln da demişsinde abi neden realde hiç rp mi beendini söledigini duymadım.Olm yoksa gizli hayranım felanmısın euheu
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!