Sınıf laneti
Sınıf laneti
Bizim sınıfı üzerinde artık sınıftaki herkez bi lanet olduğuna inanıyor.
olaylar;
İngilizce dersindeğiz Desiree bebeği adlı hikayeyi okuyoruz bir süre sonra arkadaşlardan biri kalktı.
Ya abi desiree nin bebeğimi vardı ya!! dedi (ama ciddi ciddi söyledi)
Aynı ders saati
Abi desireenin bebeği tekrar mı doğdu?(bu anlatıkalrımın hepsi ciddi söylendi.dersle ilgilenmeyen arkadaşlar tarafından)
Sınıfın santarç turnuvasında adam veziryle kendi piyonunu yedi.
Yine aynı turnuvada adamlar nerdeysde yarım sat hamle yapmadı ve biri gelip hanginizde sıra değince adamlar birbirlerini işaret etti.
olaylar;
İngilizce dersindeğiz Desiree bebeği adlı hikayeyi okuyoruz bir süre sonra arkadaşlardan biri kalktı.
Ya abi desiree nin bebeğimi vardı ya!! dedi (ama ciddi ciddi söyledi)
Aynı ders saati
Abi desireenin bebeği tekrar mı doğdu?(bu anlatıkalrımın hepsi ciddi söylendi.dersle ilgilenmeyen arkadaşlar tarafından)
Sınıfın santarç turnuvasında adam veziryle kendi piyonunu yedi.
Yine aynı turnuvada adamlar nerdeysde yarım sat hamle yapmadı ve biri gelip hanginizde sıra değince adamlar birbirlerini işaret etti.
bunun çözümü beyaz ışık enerjisi şaka şaka
ne bilim sınıfça göle atlamak hep beraberhoca dövmek hocaların arabalarını yakmak
éserefé :war
ne bilim sınıfça göle atlamak hep beraberhoca dövmek hocaların arabalarını yakmak
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ne?? gölmü?? findor yoksa yoksa... yoksa sendemi awcılardasın??findor wrote:bunun çözümü beyaz ışık enerjisi şaka şaka
ne bilim sınıfça göle atlamak hep beraberhoca dövmek hocaların arabalarını yakmakéserefé :war
soshite tobira ga hiraku yo...
My sword's raised high
My enemies before me
My arm swings without tire
My arm swings for victory!!!
My sword's raised high
My enemies before me
My arm swings without tire
My arm swings for victory!!!
-
necroyunus
- Kullanıcı

Aha beyler ben size direk üniversiteden veriyorum endüstri mühendisliği bölümünden hemde.. Görende adam zannedicek sınıftakileri:
Hoca- Evet bir sayı verelim.Kaç olsun mesela (bi kaç yerden 8 sesi geliyo)....8 olsun...
(7-8 saniye sonra)
Salak kız öğrenci - Hocaaaaam dokuz olsuuuun....
Hoca- Burada milli gelirin endirek...
Salak kız öğrenci - Hocaaam....endirek direk olmayan mı demek?
Hoca- (10 saniye dumur) evet..e-evet...
Hoca- Milli geliri ülkemizde şimdi örneğin 3000 dolar olarak baz alırsak..
Absolute salak kız öğrenci - Hocaam..Milli gelir ülkenin aldığı toplam paramı yoksa bir kişinin aldığı paramı??
Bir keresinde de hocamız "bu dersten sonra dersiniz varmı?" diye sorduğunda herkes hayır demişti ve bir salak kız öğrencinin herkes ona "hayır!lütfen ders yok deme! LÃ?TFEEEN!" bakışları üzerine "söliyimmi sölemiyimmi!?" şeklinde terlercesine bir iç savaş verdiğini görmek gerçekten kayda değer ve komikti...
Ne mi oldu..??
"Ho-hocam... ders yok.....ııı...galiba yok yanii..."
"Oh oh tamam o zaman çocuklar blok ders derse devam..."

Hoca- Evet bir sayı verelim.Kaç olsun mesela (bi kaç yerden 8 sesi geliyo)....8 olsun...
(7-8 saniye sonra)
Salak kız öğrenci - Hocaaaaam dokuz olsuuuun....
Hoca- Burada milli gelirin endirek...
Salak kız öğrenci - Hocaaam....endirek direk olmayan mı demek?
Hoca- (10 saniye dumur) evet..e-evet...
Hoca- Milli geliri ülkemizde şimdi örneğin 3000 dolar olarak baz alırsak..
Absolute salak kız öğrenci - Hocaam..Milli gelir ülkenin aldığı toplam paramı yoksa bir kişinin aldığı paramı??
Bir keresinde de hocamız "bu dersten sonra dersiniz varmı?" diye sorduğunda herkes hayır demişti ve bir salak kız öğrencinin herkes ona "hayır!lütfen ders yok deme! LÃ?TFEEEN!" bakışları üzerine "söliyimmi sölemiyimmi!?" şeklinde terlercesine bir iç savaş verdiğini görmek gerçekten kayda değer ve komikti...
Ne mi oldu..??
"Ho-hocam... ders yok.....ııı...galiba yok yanii..."
"Oh oh tamam o zaman çocuklar blok ders derse devam..."
bugün kütüphaneye gittim
kitabımı geri vercem..
biri var önümde... o da kitabını verecek.. kızın kendi numarasını sölemesi gerek... ki, mrs. krader(kütüphaaane başkanı) kitabın alındığını işaretlesin..
kız ilk önce "2" dedi....
sonra "1..."
ardından "5" demesi gerekiyordu...
ama önce "0" dedi yok yok "7" dedi sonra "hayır! 4" dedi...
en sonunda "ahh evt 5" dedi...
bugün sınıfta projemiz ile ilgili konuşuyoruz.. coğrafya öğretmeni dün telefonumu alıkoyan!
kişiye sen naaptın bu konuda dedi...
salak çocuk "ben esranın bulduğu bilgileri okuyacağım bu hafta" dedi..
ben de gidip hocayla konuştum
artık tek başımayım proojede
bir deeeee
bu sabah kompozisyon sınavına girmek üzereyiz
öğretmen sınıfa gelmiş öğretmenlerle konuşuyor ...
"kuş" dediimiz ali arkadaşımız bağıra bağıra sınıfa gelio ve "abi ben şimdi öğrendim sınavmışız bak geçen sınavı da 5 dk önce öğrenmiştim... öğretmen duymasın" diyo....
öğretmen arkasını dönüo ve
"alicim birşey mi dedin"dio
kitabımı geri vercem..
biri var önümde... o da kitabını verecek.. kızın kendi numarasını sölemesi gerek... ki, mrs. krader(kütüphaaane başkanı) kitabın alındığını işaretlesin..
kız ilk önce "2" dedi....
sonra "1..."
ardından "5" demesi gerekiyordu...
ama önce "0" dedi yok yok "7" dedi sonra "hayır! 4" dedi...
en sonunda "ahh evt 5" dedi...
bugün sınıfta projemiz ile ilgili konuşuyoruz.. coğrafya öğretmeni dün telefonumu alıkoyan!
salak çocuk "ben esranın bulduğu bilgileri okuyacağım bu hafta" dedi..
ben de gidip hocayla konuştum
bir deeeee
bu sabah kompozisyon sınavına girmek üzereyiz
öğretmen sınıfa gelmiş öğretmenlerle konuşuyor ...
"kuş" dediimiz ali arkadaşımız bağıra bağıra sınıfa gelio ve "abi ben şimdi öğrendim sınavmışız bak geçen sınavı da 5 dk önce öğrenmiştim... öğretmen duymasın" diyo....
öğretmen arkasını dönüo ve
"alicim birşey mi dedin"dio
harika yaaaslach wrote:Abi tenin solmuş hastamısın
Yok kansızım kan içmem lazım.
Geometri hocası ders boyunca millete sessiz deyip durdu. Tenefüse çıkıcaz millet sıralradan kalktı adam kapıdan çıkarken sınıfa döndü ve dediki SESSİZ
bizim geometrici de ööle gibi bişi...
bizimkisi bi de derste
"tiyatro yapmayın uleynnnnnnn!" dio
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Aha bizim sınıftan diyaloglar..Bende bir arkadaşla paso uyuyorum derste..Ders de biyoloji..Kurt kuş böcük ooh masal gibi..
Bi yandan da uyurken etrafı dinliyom gene
Hoca yanıma geldi anlasılan yakından ayak sesleri ile hocanın sesi gelio..Sınıfa seslenio.''.Hastamı yaw bu..''
Oradan bi sazan..Evet hocam kafadan hasta euheuhehue..
Ben o sırada ahanda ne güzel espiri gelde gülme tarzında iğrenç espirinin siniriyle başımı kaldırıp etrafıma bakmadan cevap weriyom..
''Lan olm espiri yapmayı annannendenmi ögrendin.kassam bu kadar irenç espiri yapamam.İki dakka maskarayı bırakında bi uyuyam..''
Etrafıma baktıgımda ne görem meersem hoca yan sırada uyuyan arkadaşın başındaymış..
Tüm sınıf aynı anda: Zuhahahahah...
Sonucu tahmin edersiniz 
Bi yandan da uyurken etrafı dinliyom gene
Hoca yanıma geldi anlasılan yakından ayak sesleri ile hocanın sesi gelio..Sınıfa seslenio.''.Hastamı yaw bu..''
Oradan bi sazan..Evet hocam kafadan hasta euheuhehue..
Ben o sırada ahanda ne güzel espiri gelde gülme tarzında iğrenç espirinin siniriyle başımı kaldırıp etrafıma bakmadan cevap weriyom..
''Lan olm espiri yapmayı annannendenmi ögrendin.kassam bu kadar irenç espiri yapamam.İki dakka maskarayı bırakında bi uyuyam..''
Etrafıma baktıgımda ne görem meersem hoca yan sırada uyuyan arkadaşın başındaymış..
Tüm sınıf aynı anda: Zuhahahahah...
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Geçen sene dersaneye uzun tenefüsten sonra geç kalmıştım... Geldiğimde hoca görünürde yoktu, geçip yerime oturacağımda, yerimde (en arkada) hocanın oturduğunu gördüm...
Dersin ilerleyen dakikalarında, kafasını kollarının arasına gömmüş, uyur gibi duran bir arkadaşımızı gördüm. Ne oldu diye sordum yanımdakine;
"Hoca seni tuzağa düşürmek için saklandı, geldiğinde seni hocanın aleyhinde konuşman için gaza getirecektik... Senden önce fatih geldi..."
Adam gelmiş, hocayı göremeyince bağıra bağıra "NERDE LAN BU LAVUK?!?!" demiş... Hoca da arkadan fırlayıverince, utancından o gün hiç kafasını sıradan kaldırmamıştı
:)
Daha çok var, zamanla anlatırım...
Saygılarımla...
Dersin ilerleyen dakikalarında, kafasını kollarının arasına gömmüş, uyur gibi duran bir arkadaşımızı gördüm. Ne oldu diye sordum yanımdakine;
"Hoca seni tuzağa düşürmek için saklandı, geldiğinde seni hocanın aleyhinde konuşman için gaza getirecektik... Senden önce fatih geldi..."
Adam gelmiş, hocayı göremeyince bağıra bağıra "NERDE LAN BU LAVUK?!?!" demiş... Hoca da arkadan fırlayıverince, utancından o gün hiç kafasını sıradan kaldırmamıştı
Daha çok var, zamanla anlatırım...
Saygılarımla...
Türklider...