Azaline
şu yazıya nedersiniz sevgili abey sen askerde olduğun süre içerisinde biz gardaşların pek üzgün ve süzgünleştik hatta artık bize zevk veren oyunları bile oynayamaz hale düştük. sevgiler saygılar gardaşların FRP
ABİ BU MEKTUPTAN BİRİ Ãƒ?AKSIN KAFAYI KAZITIRIM VALLA zuhahahah
bu arada adam gibi yazmayı beceremezmiyiz ya biraz fazla uğraşacağız okadar 
Alternatif olarak "Acıların çocuğu Salih'e" diyebiliriz
. O zaman yanlış anlamazlar. Hmmm yoksa anlarlar mı? Aslında yanlış anlarlar ama bunda bi sakınca olmaz. Ã?ünkü biz anlatmak istediğimizi anlatırız ama ordan anlaşılabilecek başka birşeyi anlamış olurlar.
Anlatabildim mi ?
:D:D
Anlatabildim mi ?
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Mektuba acilarin tanrisi gibi ifadeler koymazsak bence sorun olmaz....
Eger koyacaksak da bunlari sadece azalinin anlaayacagi bir dile sokarasak daha iyi olur gibi.. Ornegin belki din kardeslerin denebilir. Benim asil endiselendigim frpworld ismi hani su cocuklari kotu yola surukleyen uc harfli seyi cagristirdigindan belki sorun olabilir. O nedenle mektuba bu ismi koymayabiliriz. O zaman sadece arkadaslarin ya da alternatif olarak okul arkadaslarin gibi bir seyler yazip yollayabilirz tabii bu durumda sanirim takma isimlerimizle de hitap etmek yanlis olacaktir. Ne bileyeim Firble ismini orada yadirgayabilirler. Yanlis anlasilmasin ama Green Eye of Evil sanirim ingilizce bilenler tarafindan mesela daha da fazla yadirganir muhtemelen.
Eger koyacaksak da bunlari sadece azalinin anlaayacagi bir dile sokarasak daha iyi olur gibi.. Ornegin belki din kardeslerin denebilir. Benim asil endiselendigim frpworld ismi hani su cocuklari kotu yola surukleyen uc harfli seyi cagristirdigindan belki sorun olabilir. O nedenle mektuba bu ismi koymayabiliriz. O zaman sadece arkadaslarin ya da alternatif olarak okul arkadaslarin gibi bir seyler yazip yollayabilirz tabii bu durumda sanirim takma isimlerimizle de hitap etmek yanlis olacaktir. Ne bileyeim Firble ismini orada yadirgayabilirler. Yanlis anlasilmasin ama Green Eye of Evil sanirim ingilizce bilenler tarafindan mesela daha da fazla yadirganir muhtemelen.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
- mightywolf
- Kullanıcı