BÖYÖK İZMİR BULUşMASI

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

evt cumartesi saat 12 de
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

izniniz olursa ben ve hazaxaos gelebilirmiyük :?
No one hears him cry so he turns to evil...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Gelecez gelecez diyonuz gelmiyonuz siz de calis... Ne yaparsanız yapın abicim... İzne filan gerek yok, geleceniz mi gelmeyeceniz mi adam gibi söyleyin... Adamların mesajlarına bak; "GELECEM!" yada "Gelmeyecem!"dir... Sizinkiler belli bile değil...

Yer var herkese...

Saygılarımla...
Türklider...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

calış valla oyunlara gelmiyormuşsun ben de öyle duydum.ama gelirsen sevinirim hem de tanışmış oluruz
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Bilmiyorum hala hatırlayan var mıdır beni buralarda? İzmir tayfasının ilklerinden, 12 kasımda ben izmire geliyorum , 13. de cumartesi oluyor,eğer o günde buluşursanız fatih (drizzt_chosen) silah kardeşlerine omuz vermeye hazır!!
çok özlemiştim deniz kenarında dolaşmayı, çok özlemişti silahındaki kanları çimlere silmeyi, çok özlemişti erdinçle gencayl ibrahimle ve niceleriyle dertlerini zevklerini paylaşmay, duy ey izmir sesimi ordaysan, ve bekle beni, ben seni tüm benliğimle özlüyorum sen beni özlemesende...

özlem ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

drizzt_chosen wrote:Bilmiyorum hala hatırlayan var mıdır beni buralarda? İzmir tayfasının ilklerinden, 12 kasımda ben izmire geliyorum , 13. de cumartesi oluyor,eğer o günde buluşursanız fatih (drizzt_chosen) silah kardeşlerine omuz vermeye hazır!!
çok özlemiştim deniz kenarında dolaşmayı, çok özlemişti silahındaki kanları çimlere silmeyi, çok özlemişti erdinçle gencayl ibrahimle ve niceleriyle dertlerini zevklerini paylaşmay, duy ey izmir sesimi ordaysan, ve bekle beni, ben seni tüm benliğimle özlüyorum sen beni özlemesende...

özlem ve saygılarımla...
Biz seni unutmadık ama sen bizi unutmuşsun :-P Buluşuruz heralde senin geleceğin gün için özel bi oyun çeviririz.
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
mightywolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mightywolf »

Turkleader wrote:Çok kolay. Kapının karşısında, kafenin en baş köşesinde (yerden yüksek ve köşe olur orası) garip garip tipler görürsen onlar biziz. Kafenin o bölümü bize tahsis edilmiştir. Tipler:

*Bağıra çağıra ve çoğunlukla ayakta oyunu anlatan bir DM (Ben)
*Grubumuzun cleric'i ve babacan adam Rıfat abi, hep sessizce, en kenarlarda durur. Uzun saçlı bir elemandır. At kuyruğu yapar hep.
*Saçı sakalına karışmış, bonus kafa, topsakal palabıyık bir deli. (Can)
*Kel ve yarım-ork tiplemenin biri. Genelde bizi onunla dalga geçerken bulursun. (Serdar)
*Topsakallı, az saçlı, iri yarı elemanımız Mert'i tanıyormuşsun sanırım...
*Uzun boylu, zayıf, pörtlek gözlü eleman da Tevfik.
Saygılarımla...
Hehehe, C.tesi gunleri orayı biz aldık :) Turkleader'ın takım pazarları biz C.tesi gunleri ordayız...
Takımlarda degisiklik oldu tabii :)

Tipler :
*Rıfat abi : Eskiden uzun saclı sessiz diye yazmıs arkadas, artık kısa saclı hala sessiz :) ....
*Mert : Hala iri :P artık kel, kafayı kazıttı...
*Cagdas : DM, kendini kaptırıp ayakta ORK taklidi yapan birini gorursen odur :P
*Gencay : Dalgali uzun saclı zayıf bir eleman , grubun tipik ELF'i ...
* ve ben! : Dukkana girdiginde goze carpan ilk insan .. Hem boy hem enine bayaga genis olaraktan heralde gozden kacmam :P ehehe, gelenler olursada cekinmeden tanıtsınnar kendilerini...... Her C.tesi KSK DIGIL kafede , minumum saat 12.00 , max saat 24.00 ordayız........

Mujks
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Kimse beni yazmamış unutulduuum..

Ã?ilek: Sürekli gülme krizine giren uzun siyah saçlı ve İzmir tayfasında bulunan 3647586097047 tane erkek arkadaşın arasındaki o tek hatun benim..
mightywolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mightywolf »

cilek wrote:Kimse beni yazmamış unutulduuum..

Ã?ilek: Sürekli gülme krizine giren uzun siyah saçlı ve İzmir tayfasında bulunan 3647586097047 tane erkek arkadaşın arasındaki o tek hatun benim..

Kusura bakma :) daha once seni gormedim hic oyuzden yazmadım :)

Dedigim gibi izlemek isteyen C.tesi gelsin. Bu hafta sonu Dıgıl dayız.... Saat 12.00 da bulusulcak dendi, saat 13.00-14.00'ı bulur tabii...
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Yaa arkadaşlarım bir gün farklı bir iş yapmaya ne dersiniz her hafta aynı olaylar belli süre sonra bide sıklmaya başlicaz diye düşünüyorum uzn zamandır bir arada doğru düzgün bir arda iş yapamıyorduk ve göremiyorduk yapabileceğimiz şeyleri söyleyinde hep beraber yapmaya calışalım :)
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Yakında Convention düzenleyecem... Belki o zaman ilginç olabilir... Ayrıntıları sonra öğrenirsiniz...

Saygılarımla...
Türklider...
Mr_Zombie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mr_Zombie »

ibo.con.
hehehe
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

selam izmir tayfasının güzide üyeleri...
kutsal topraklara -izmir'e- geri dönen drizzt_chosen en yakın buluşma tarihi hakkında bilgi dilenir sizlerden., ki yanınıza bi sandalye çekip içkilerinizi yudumlarken sizlere eşlik edebilsin, muhabbetinize ortak olsun...

tüm eski dostlara selam olsun ayrıca burdan, erdin.,gencay,ibrahim, çağdaş ve nicelerine yani...

sonsuz selam ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Mr_Zombie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mr_Zombie »

Fatih, seni yakından tanımasam da izmir buluşmalarında bir kez gördüm. Ondan önce de İzmir Tayfası'na ilk katıldığım gün Hobbit Cafe'de görmüştüm...Geçenlerde de Erdinç ve Ã?ilek'le gezmişsiniz. Erdinç'e benden sana selam söylemesini söylemiştim. Tanışalım bi ara,
Post Reply