Galerim

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
Lean-The-Bard
Kullanıcı
Kullanıcı

Galerim

Post by Lean-The-Bard »

arkadaşlar resim galerisi linkinde, sizden gelenler bölümünde, sevgili mod arkadaşlar tarafından eklenen resimlerim mevcuttur. Bir gözlemleyip eleştiri yaparsanız sevinirim..
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yaa ben bir ara yapardım eleştiri ama şu aralar derslerim çok bastırdı.. Senin ismin ne senin resimlerine bakayım bi... Burçak Erbilsin sanırım... Yeni eklendin galiba en azından geçen sene yoktun diye hatırlıyorum .... Abi belli resimlerin. şu renkli olanların çizimi harika fotoğraf gibi olmuş neredeyse... Bilgisayarda çizdin her halde.. Siyah beyaz çizimlere gelince çizdiğin nesneleri gerçekten ayrıntılarına güzel dikkat ederek çiziyorsun ama kağıt biraz boş kalıyor gibi sanki... Bilmiyorum belki ben biraz daha karmalşık resimleri seviyorum ama kağıda daha fazla resim çizsen daha iyi olur gibime geliyor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Lean-The-Bard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lean-The-Bard »

:D cok saol yorum icin ancak ben samet atasoy :)
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

önceden de söylemiştim, ışık ve renklerle yarattığın uyum gözü okşasada anatomi baya çalışman gerekio
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Genel olarak başarılı buldum fakat söylemek isterim ki özellikle bacaklar bana çok düz geldi. Eğer gereken estetiği bacaklar için gösterebilirsen şahane olur. Başarının devamını dilerim.
Only God can Judge me!
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Abi pardon sen altlardaymissin gozumden kacmis. Çizimlerinde baz1 ho_ ayrintilari gostermissin.. Ama baska bazi seyler gozunden kacmis gibi .. Kentaky nin de belirttigi gibi ornegin adamin elinde ayrintilari belirten hic bir cizgi yok.. Biraz daha ayrintilara dikkat edersen sanirim resimler daha guzel olacak. Bu arada cizdigin karakter resimlerinin arkasina bir arka plan cizersen.. Bence resimler daha guzel olur. Bir kisminda bunu zaten yapmissin ama bence bunu daha fazla da yapabilirsin.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Lean-The-Bard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lean-The-Bard »

elestriler icin cok tesekkur ederim.. hepsini goz onunde bulundurucam.
devamini beklerim.....
Post Reply