STAR WARS HASTALIğI!

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Duymayan ben vardım ama Star wars romanları zaten vardı yenileniyomu tekrar ? anlamadım
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

hayır dost yayınevinden çıkan episode 4-5-6 ve 1in ardından episode 2 (attack of the clones) arkabahçe tarafından çıkartılaak... ve seri devam edecek...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

Star Wars bi hayat tarzıdır ya, gerçekten de bi hastalıktır (ki bende kurbanıyım ehehe) ama keşke Lucas abim çekmeseydi şu yeni üçlemeyi.. hiç bi zaman eski üçlemenin yerini tutamıycak, George Lucas daha ne kadar zengin olabileceğini düşünüyo acaba merak ediyorum. ki daha doymamış anladığım kadarıyla, şimdide klon savaşlarını konu alan animasyon dizi projeleri varmış. ehh yine de bizim gibi SW fanları için iyi bi haber, yine de benim için her zaman ilk Star Wars trilogy ve diğerleri olarak ayrılacaktır bu SW hastalığı..

Ayrıca joda kim yaa ehea
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

bence ilk üç film çok güzel, lakin sonradan yapılanlarında hakkı yenmesin onlarda çok iyi kaliteli yapımlar. art kitaplarını yapım aşamalarını saaatlerce okuyan biri olarak, aa kötü olmuş demek kolay değil arkadaşlar, inanılmaz bir emek var o yapımların arkasında...
Lucas ayrıca bildiğiniz gibi 100 bölümlük bir dizi çekiyor, maddiyat için bizim için ne için olursa olsun kaliteli olacaksa her türlü eseri büyük bir sevinçle karşılayacağım, heyecanla da bekliyorum.

beklenti ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

bu işin arkasında Lucas olduğu sürece kalitesiz bi yapım beklenmemeli zaten, kaldı ki yeni üçlemenin kalitesiz olduğunu da düşünmüyorum. Sadece eski üçlemenin yeri ayrıdır benim için
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
feanin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feanin »

eski üçlemeyle yenisinin arasında çelişkiler var arkadaşlar,ve 3. film çok daha iyi olabilirdi, ya mesela düşünüyorum,leia annesini hatırladığını söylüyor episode 6da fakat imkanı yok,annesi onu doğururken öldü,o hatırlıyosa luke unda hatırlaması lazım + quigon jinn öldükten sonra kendini force a çevirmeyi buldu,bunu yodaya ve obiwan a öğretti,peki anakin nasıl öğrendi? 6. filmin sonunda yoda ve obiwan yanında anakinide görüyoruz,ama anakin bu tekniği bilmiyor ve öğrenme imkanıda yok,yeni yapılanlar eskiyle çelişiyo,bide şey var,episode 4 ün kitabında anakin skywalkerın eskiden owen amcanın kaldığı(ki üvey kardeşi oluyo owen anakinin) çiflikteki bir çiftçi olduğunu söylüyor,ama anakin yeni 3lemede köle,ayrıyette kalitesiz bulduğum şeyler var 3. filmde,ya herşey olması gerektiği için olmuş,jedi ustalarının ölmesi (özellikle palpatinle kapışırken ölenler)fazla kolpa, anakinin darkside a geçişide öyle(episode 3 ün kitabında bu daha iyi oturtulmuş) yani öle napiim a eet darkside a geçiim falan gibi böle adam bian sith lordu yok edicekken bianda masum küçük çocukları kesio falan,bide padmenin ölümü çok daha iyi yapılabilirdi,yaşamk istemiorum diip ölen kaç kişi var abi :D kötüydü yaf,eski 3lemyelede uymuyo işte :( oh bea döktm içimi
"Sadece zayıflar,büyülü eşyalara ihtiyaç duyarlar"

Raistlin Majere
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

heheh bunlar hep kafaları kurcalayan tespitler zaten, bu çelişkilerin çoğu da orjinal üçlemenin öncesini çekmeye kalkıştıkları için oldu. mesela Anakin'in güçle bir olup hayalet modunda geri dönmesi konusunda, ilk trilogyde Lucas jedi masterların ölünce böyle hayalet gibi ortalarda gezinen tiplere dönüşeceğini kurgulamıştı ve filmdeki 2-3 jedi da bu şekilde öldükten sonra güçle bir olup hayatlarına o şekilde devam ediyolardı :D ancak yeni trilogyde çok fazla jedi olduğundan bunların ölmesi durumunda galaksiyi undeadler istila etmiş gibi her tarafta hayaletler peydahlanacaktı, bu güçle bir olma muhabbeti gayet sıradan bi olay haline gelecekti. o yüzden de Qui-gon'u kullanıp böyle bi çözüm üretmiş Lucas, göya o öğrenmiş de nesilden nesile aktarmış fln.. ama tabi bu sefer Episode VI'da Anakinin nası güçle bir olduğu soru işareti haline geliyo, bunun açıklaması yok malesef. belki buna da bi kılıf uydurmuşlardır ama yine de eski ve yeni trilogyler arasındaki mantık hatalarından biri bu..
staykan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by staykan »

arkadaşlar bu konuda bende size katılıyorum star wars anlatılmaz bence yaşanması lasımdır.bi hayat tarzıdır. ben bu aralar biraz photoshopta star wars temasına geçtim isteyen arkadaşlarıma Lightsaber yapabilirim bitane yaptığımın örneğini koyuyorum.
Image
Image
\m/Phantom Of The Opera\m/
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

ayni sekilde benim de calismalarim var gormek istersen bi sekilde yollarim msn falan uygundur
Post Reply