yanlış anlaşılmak ve anlamak hayatta tahammül e

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
malice
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by malice »

hoşbuldum.
bence sorun kelimelerin yetersiz olması yada yanlış kurulmuş bi cümle değil.karşındaki anlamıosa anlatmak istediklerini anlamıo işte.elinden de bişi gelmio.
esen in dediği gibi belkide zamanla alakalı.o kişiyi ne kadar tanıdığınla. :roll:
bu siteye hemen yazmamamın sebeplerinden 'biri' buydu. ortada benim kendime göre değer verdiğim bi site var.zamansız atlamak istemedim.bi de baya kastım tabi :wink:
ama dediğim gibi ben bu anlaşılamama konusunu kendime göre çözdüm.
alınganın tekiyse artık eskisi gibi kendimi suçlamıyorum.
çünkü sorun sadece bende olamaz.
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

aslında kısmende olmasa tamamen zamanla çözülecek bir olay . Ama bazen zamanda yeterli olmuyor nede olsa karşındaki tam bir anlayışsızsa sen ne yaparsan yap istersen ağzınla kuş tut bu seferde neden ağzınla kuş tuttun demeye başlar :???: . Bu arada senin bulduğun çözümde biraz fazla abartılı :?
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quisatz_Haderah »

Mesela bende de biraz sosyofobi vardır. Etraftakilerin yozlaşmasından mı artık bilmem ama kimseyi kırmamak, yanlış anlaşılmamak için kelimelerimi seçe seçe kullanırım. Düşünerek konuşurum yani. Birim zamandaki kelime sayım az oluyor o yüzden tabi :P Bu da çok feci bir şey, yanlış anlaşılmamak adına hiç anlaşılmıyorsun, iletişim zorluğu yaşıyorsun. Ama insanlarla beraber oldukça geçiyor bu durum da.
İnsanların çoğu nedense alıngan oldukları için aram bozulmasın diye rahat konuşamamaktan bıktım. Artık biraz daha rahatım valla. Ã?ünkü herkesin öyle olmadığını farkettim. Misal bu sitede...
Post Reply