DİRENİş (RP)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

En sonunda girmişlerdi şehre ama şimdi öncelikli olarak kalacak yer bulmaları gerekiyordu. Yorgun düşmüşlerdi...Elessar'a baktı "sen ne yapmayı planlıyorsun?" dedi. İçinden keşke beni de katsa planlarına diyordu. Onunla yemek yemek, konuşmak, en azından ona bakmak bile büyük bir güç veriyordu... Rubby'e kaçamak bir bakış fırlattı. Hayatından memnun gibi görünüyordu yüzündeki yorgunluk ifadesi haricinde.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

"Dinlenmeki?" dedi hayal kırıklığına uğrayarak,Ellini kıvırcık saçlarına götürdü kafasından birşey planladığı belliydi Almiraya doğru yaklaştı "benim bir planım var siz bir han bulup dinlenin ben de biraz daha köyü araştırırım,,işim bitince kaldığınız hanı bulurum ha ne dersin?" dedi büyük bir umutla elf kızının suratına bakarak " merak etme sizi bulurum takip te üstüme yoktur" diyerek göz kırptı...
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira bu küçük arkadaşını yalnız bırakmak istemiyordu. Sonuç olarak bilmedikleri bir yerdelerdi. Bu kararı tek başına veremezdi. Rubby'e döndü ve "diğerlerine de sor bakalım onlar ne tepki verecekler?!" dedi. Ne de olsa nerde kalacakları bile belli değildi. Bu yorgunluğun önüne geçenin ne olduğunu da merak etmişti aslında ama fazla üstelemedi. "Ã?oğunluk ne derse onu yapmalısın Rubby" dedi üzgün bir yüz ifadesiyle...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

"Sen ne yapmayı planlıyorsun?" dediğini duydu Almira'nın. Aklında birşey yoktu ki? Ne yapmalıydıı? Hana gidebilirdi yemek yiyebilirdi. Yaban ellerde yapılacak pek birşey yoktu. Hana giderdi yanlızken. "Yanlızken" diye geçirdi içinden. şimdi yanlız mı olmalıyıdı. Yoksa başka birileriyle yanlız mı? Küçük hobbit ne demişti. "Sizi bulurum.". "Sizi" diye geçti içinden. O küçük kafasının içindeki akıl hiç de küçük değildi anlaşılan. Ondan önce görebiliyordu bazı şeyleri. Evet Almira'yı yanlız bırakamazdı. Hem bir koruma güdüsü hem de...

Ama nasıl diyeceğini bilmiyordu. Düşünmeyi bıraktı en sonunda. "Ben aslında yemek yemeyi düşünüyordum ama sen,.. yanii.. beraber yesek güzel olabilirdirdi..."
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira parıldayan gözlerle "evet ben de çok acıkmıştım iyi olur" dedi. Sonra tekrar "Ama önce bu küçük dostumuzun ne yapacağına karar vermeliyiz" dedi.
Elessar'ın yanına iyice sokulmuştu sanki ben o'nunum der gibi. Hava da güzeldi, her şey yolunda gibi..
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

-Falcon a katılıyorum biraz dinlensek iyi olur ama önce şöle güzel bir biraya hayır demessiniz umarım.Eee falcon lider sensin ne yapıyoruz bakalım dostum???
No one hears him cry so he turns to evil...
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Salamone demirhanesinden hızla çıkmıştı.Demirhaneyi herzamanki gibi Hal a bırakmıştı.şimdi biraz kafasını yatıştırmak için hana gidiyordu.Biraz cüce birası içmek belki kendine getirebilirdi onu.Yolda giderken bir yandan kendi kendine söyleniyor bir yandan da sakalını çekiştiriyordu. Bir ara öyle bir çekmiştiki gözlerinden yaşlar gelmişti...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira hiç bir şey söylemeden Elessar'ın koluna girdi ben onunla birlikteyim dercesine. Ama Almira şüpheliydi. Sanki artık kendini istemiyormuş gibi davranıyordu yanındaki genç elf...Sabretmeliydi. Yine düşüncelere daldı ve oflayarak kafasını Elessar'ın omzuna dayadı.
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Yüzünü buruşturdu ve giden grubun arkasından baktı.Grup'a arkasını döndü ve bulunduğu köyü incelemeye başladı burları inceleyip araştırmadan içi rahat etmiyecekti.Meyva satıcısının önünden geçerken bir iki elma aşırmayıda ihmal etmemişti,köyün sokakları bu saatte kalabalık oluyorduki çoğu zaman itilip kakılmalara maruz kalıyordu..

zar zor kendisini bir ara sokağa atmıştı kırışmış üstünü düzelterek etrafına bakındı,biraz ileride bir demirhane vardı ıssız ve boş görünüyor gibiydi ama açık olduğu belliydi.Demirhanenin tam kapısının önünde durdu kapı sonuna kadar açıktı ama etrafta hiçkimse yoktu bir iki adım attı ve işte dükkanın içindeydi,o kadar çok silah vardıki-çoğu nerdeyse hobbittin boyu kadardı-"Vayy" demeden kendini alamamıştı,dükkandaki silahlara tek tek dokundu kendisine uygun bir silah arıyordu ama hiç biri hobbitte uygun değildi,hatta burdaki silahların çoğunu taşıyazmdı bile
umudunu yitirmiş çıkış kapısına yönelmiştiki duvara asılmış kısa bir kılıç gördü fazlaca yüksekte değildi,eli kendi hançerine gitti bu hançer bu kısa kılıç karşısında ne kadar gösterişsiz kalmıştı.Birden aklına fikir geldi gözlerinde küçük bir zeka pırıltısı belirdi kılıcı yerinden çıkardı ve yerine kendi hançerini koydu "Değiş tokuş yapmama birşey demezler herhalde" dedi ve kapıya doğru ilerledi.kısa kılıcı bir zamanlar hançerinin bulunduğu kılıfa koydu her ne kadar belinde biraz büyük ve uyumsuz dursada aldırış etmedi..
"şimdi acaba bu köyde kaç tane han vardır..." diyerek kalabalığa karıştı....
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Grimble artık sabırsızlanıyordu
-Kusura bakmayın ama daha fazla burda bekleyemicem dedi ve hanın kapısını sabırsızlıkla açtı.İçeriye girince bütün gözler cüceye meraklı bir şekilde baktı.Fakat cüce sinirli surat ifadesini bozmadan hemen boş gördüğü masaya doğru gitti.
No one hears him cry so he turns to evil...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Elessar şaşırdığını iltiraf etmişti kendi kendine. Bu kadarını beklemiyordu Almira'dan. Ama yooo çok mutluydu. Kendi utangaçlığından utandı bir an için. Soğuk mu davranıyordu? Elf hanımının verdiği o sıcaklık dünyanın en güzel duygusu gibi geldi ona. Artık cesareti almıştı yeterince. Omzuna yaslanmış başın üstüne nazikçe kendi başını yasladı ve koluyla kavradı elf hanımını. Çok mutluydu. Beyni normal çalışmıyordu sanki. Tek birşey düşünebiliyordu. Sonra kızın ofladığını farketti. Kabalık yapmak istediği son şeydi. "Canını sıkan birşey mi var?" diye sordu kibarca.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira sıkkın bir ses tonuyla "Bu şu an için konuşulacak bir konu değil. Daha uygun bir zamanda, daha uygun bir yerde konuşuruz" dedi ve ekledi "Beni çağırmak zorunda değilsin. Merak etme üzülmem ya da kırılmam"

Elessar'ın duygularından tam emin olamadığı için bu tarz cümleler kurmak zorunda kalmıştı. Ona karşı çok yoğun duygular besliyordu. Ama bir elf hanımının ilk önce davranması olmazdı. Zaten ilk adımı erkekler atmaz mı diye düşündü içinden.

Huzursuzlandı. uykusuzdu, yorulmui ve acıkmıştı. "Hadi artık neye karar verdiniz? Düşüp bayılacağım şimdi!"
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Lysana wrote:Yüzünü buruşturdu ve giden grubun arkasından baktı.Grup'a arkasını döndü ve bulunduğu köyü incelemeye başladı burları inceleyip araştırmadan içi rahat etmiyecekti.Meyva satıcısının önünden geçerken bir iki elma aşırmayıda ihmal etmemişti,köyün sokakları bu saatte kalabalık oluyorduki çoğu zaman itilip kakılmalara maruz kalıyordu..

zar zor kendisini bir ara sokağa atmıştı kırışmış üstünü düzelterek etrafına bakındı,biraz ileride bir demirhane vardı ıssız ve boş görünüyor gibiydi ama açık olduğu belliydi.Demirhanenin tam kapısının önünde durdu kapı sonuna kadar açıktı ama etrafta hiçkimse yoktu bir iki adım attı ve işte dükkanın içindeydi,o kadar çok silah vardıki-çoğu nerdeyse hobbittin boyu kadardı-"Vayy" demeden kendini alamamıştı,dükkandaki silahlara tek tek dokundu kendisine uygun bir silah arıyordu ama hiç biri hobbitte uygun değildi,hatta burdaki silahların çoğunu taşıyazmdı bile
umudunu yitirmiş çıkış kapısına yönelmiştiki duvara asılmış kısa bir kılıç gördü fazlaca yüksekte değildi,eli kendi hançerine gitti bu hançer bu kısa kılıç karşısında ne kadar gösterişsiz kalmıştı.Birden aklına fikir geldi gözlerinde küçük bir zeka pırıltısı belirdi kılıcı yerinden çıkardı ve yerine kendi hançerini koydu "Değiş tokuş yapmama birşey demezler herhalde" dedi ve kapıya doğru ilerledi.kısa kılıcı bir zamanlar hançerinin bulunduğu kılıfa koydu her ne kadar belinde biraz büyük ve uyumsuz dursada aldırış etmedi..
"şimdi acaba bu köyde kaç tane han vardır..." diyerek kalabalığa karıştı....
Hal içerideki demir dövdüğü odadan çıktı.Tam o anda içeriden bir hobit in çıktığını fark etti.Arkasından koşturup ne istediğini soracaktı.Daha sonra duvardaki kısa kılıç yerine bir bıçağın durduğunu görünce içinden bir küfür etti.Hızla hobitin peşinden koşmaya başladı.Salamone bunu duyarsa mahvolurdu.Sonra bir anda demirhane nin kapısını kapatmayı unuttuğu aklına geldi.Tekrar bir küfür patlatarak.Geriye koşmaya başladı.İşte şimdi salamone onu yiyecekti.En iyisi ona herşeyi anlatmalıydı.kendisi handa olması gerekiyordu.Demirhane nin kapısını kapatarak hanın yolunu tuttu...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Salamone hızla hana girerek.Barmenin yanına gitti.
-Hey kova oğlan.Bana bir tane cüce birası ver.
Salamone hızla boş bulduğu dipteki masaya oturup yerleşti.İçeri giren kişilere boş gözlerle bakıyordu.Sanki kendi dünyasında içeride sıkışmış kalmış gibiydi.Hatta öyleki barmen birayı getirdiğini bile duymamıştı. Barmen onu omzundan dürterek ayılmasını sağlamış ardında da salamoneye ilginç bir şekilde takılmıştı.Salamone içinden söyleniyordu...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Almira'yı omuzlarından kavradı ve kendine doğru doğrulttu. "Ne demek sizi çağırmak zorunda değilim. Yanımda olmanız benim için bir şereftir her zaman."Bir süre duraksadı. Sesi durgunlaştı. "Hayır sadece şeref değil." Elf hanımının sağ elini tuttu iki eliyle. Kavrayarak ama nazikçe. "Size karşı çok daha fazla şey hissediyorum.. Hissedebileceğimin en fazlasını. Benimle gelmekle beni en mutlu kişi yaparsınız." Başı öne eğildi "Benim veeceğim bir karar değil bu. Ben sizden gelmemenizi isteyemem, asla! Tek birşey isteyeceğim." Tekrar başını kaldırdı. Bakışları hanımın başıklarını yakaladı. "Lütfen yanımda kalın."
Post Reply