2nd mı 3rd mü???

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Hade leyn!!!
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bu arada bizim avatarları sağlı sollu koysan sırt sırta vermiş koca kılıçlı adamlar oluyoruz süper :mrgreen:
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Demran Silverblade adlı soylu bir şovalye kılıcını çeker ve Coraxın yanına gelir... Zırhında açıklık olan bileğini kılıcıyla biraz keser ve kan akıtır, eğer kanımı, inançlarımı ve beni kabul edeceksen ve saygı duyacaksan kardeşim ol seninle sırt sırta dövüşmeye her zaman varım!!! der ve bekler...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

2 metreden uzun dev savaşçı mitril bilekliğini gevşetir ve insanüstü kalınlıktaki bileğine derin bir çizik atar...

Kanım iblisler tarafından kirletilmiş olsa da Tanrılar tarafından da kutsanmıştır... Ben Kord'un seçilmişi Corax Tigerheart. Tanrıların adına canını bile vermeye cesareti olan Kudretli şovalye Demran Silverblade ile bundan sonra kan kardeşiyim...

Ve yoğun bir şekilde kanayan bileğini Demran'ın bileğine gelecek şekilde bastırdı... Diğer eliyle de ikisinin bileğini kuvvetlice sıkarken kanayan yaralardan akan kanlar zırhlarından damlamaya devam ediyordu...
Corax'ın gözleri alev alev parlıyordu...
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

The_KiRaTh wrote:
Shadowmaster wrote:3rd'de Psionic'lerin güçleri sınırlandırılmış.İkiyi bilmiyorum ve açıkçası,eğer 3rd'deki handbook'takini göre daha dengeli diyorsa,2nd'dakini tahmin bile etmek istemiyorum..

Bence 3rd daha pratik.2nd'dan yatay geçiş yapma zorluğu çekenler varsa da,o kadar da önemli değil bence.
Abicim(veya ablacım-resimden anlaşılmıo) 2e yi bilmediini söleyip nası 3e ile kıyaslıosun ben onu anlamıorum!

Bu arada psionic nerden çıktı?! Ama madem açıldı, 3e de psionic olayı çok daha deiştirilmiş, 2e ile alakası yok, daha çok sorcererlara yaklaştırılmış 3e deki psionicler, 2e deki ruhunu kaybetmişler, O power manifest etmenin zorluğu, bireyselliği ve kişiye(karaktere özgülüğü), powerın kullanım şeklinin hayal gücünle sınırlı olması olayı tamamen bitmiş...
Basitleştirilmiş mi? ewt.
Kolaylaştırılmış mı? ewt.
Bilgisayar oyununa döndürülmüş mü? o da ewt.
Bu arada 2e oynayan biri 3e ye 1-2 dak içerisinde geçebilir,
kimseninde zorlanacağını sanmıorum.

Birde rica ediorum, 2e oynamamış olanlar, kulaktan dolma bilgilerle gelip eleştiri yapmasınlar, önce sorsunlar, araştırsınlar öğrensinler, sonra ne derlerse boynum kıldan incedir...
Kızma be arkadaşım,söylediklerimi yanlış anlamışsın.Ben 2nd Edition bilmiyorum demedim ki,2nd Edition Psionic'i bilmiyorum dedim.2nd Edition'ı gayet iyi bilirim yani,merak etme bende duyduklarımı değil bildiklerimi konuşurum.Kedi uzanamadığı ciğere pis demiyor yani :)
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

2nd 3rd savaşları tüm hızıyla sürüyordu... Biri ciğer diyor diğeri pis diyordu. Biri rougeları savunuyor diğeri savaşçıları savunuyordu. Biri roleplay diyor diğeri pratiklik diyordu. Bu savaşın sonu gelmezdi, konu en kısa sürede kapanmalıydı yoksa geyikte tavan yapılacaktı...
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Shadowmaster, kızmadım yanlış anlama, orda söylediklerimde de hedef sadece sen deildin, burada böyle genel bi eğilim var sadece , ben ona tepki gösterdim, Yanlış anlaşıldıysam özürlerimi kabul et, kişisel bazda bişi deildi...

Bu arada psioniclere ilgi duyuyor ve(ya) merak ediorsan, asıl psionicin ne olduğunu öğrenmen için şiddetle 2e deki psionic sistemini öğrenmeni tavsiye ederim... Kaynak istersen veya sorun olursa da yardımcı olmaktan zevk duyarım...
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Karşılıklı olarak bir yanlış anlama olmuş o zaman Kirath.Bende saygıyla reverans yapıp özür dilerim..

Bu arada raistlin,atmosfer yarattığı için seni en iyi atmosfer yaratan ilan ediyorum !!!!
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Sen daha benim sitedeki hikayeyi ve oradaki müthiş gazı görmemişsin anladığım kadarıyla :P
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Abicim seni gazı görmek için hikayeye gerek yok, msj sayın yeter... ;)
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Cidden hikayeden haberi olmayanları kınıyorum en azından başlangıcındaki müthiş gazı okumaya davet ediyorum:
Bakınız:

Kulaktan Kulağa
Prologue: Karanlığın Habercisi...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Nıhaha okuyalım bari
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Kim tutar seni kardeşim Kordun seçilmişi be :D bu arada senin tanrıyla benim tanrı bizim sayemizde bugünlerde ii anlaşıo dikkatini çektimi :D
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

siz sadece birer piyonsunuz!Nihahahaha!
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

b.. yoluna gidecekler gulmekten olucem :lol: :lol: :lol:
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Post Reply