Büyü Konseyi

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quisatz_Haderah »

"Sir Dragonfly'a söyledim bunu ama bir çıkış yolu bulamadı. Zaten buraya da o getirdi ama beklemek istemedi, gitti tapınağına döndü sanırım. Lütfen bir çıkış yolu yok mu. Yani buraya geldiğime göre, gitmeliyim de..."

Quisatz şu anda ben ve erethan karanlığa direniş rp sindeyiz.kurallar gereği başka rplere katılamıyoruz.sana cevap yazamayacağız bir süre.aynı şey Dark Wizard içinde geçerli.
Saygılar...
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

Black_rider uzun sure odasindan cikmiyordu...Her gun calisiyor buyulerini gelistirmeye calisiyordu.Bu surelerde cok bitkin dusmustu...Odasindan cikmayali 3 ay olmustu.Konsey uyeleri son konsey oylamasinda gormuslerdi onu...Black_Rider 3 ay boyunca kendini necromancer ve evocation sanatinda gelistirmisti.Black_Rider ilk kez bugun odasindan cikiyordu efendi erethan ile gorusmek icin.Black_Rider efendi erethanin kapisinin onune geldi ve kapiyi tiklatti...

üstte yazdıklarım senin içinde geçerli Black_Rider...

added by Eldarin
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

Aldaris koparıldığı gerçekliğe tekrar geri bırakıldığında kafası tekrar bulandı ama önündeki cübbenin görüntüsü onu kendine getirdi. Kırmızı.
Hayatında hiç bu kadar sert olmamıştı anlayış. Artık biliyordu ki o cübbe sınavını almış bir büyücü sanatın rütbeli bir uygulayıcısı idi. İlk kez takdir edilişi bu kadar somuttu. Ama hatırladıkları da öylesine gerçek ve anlamlıydı ki cübbesini almak için sokulduğu o ilüzyondan çıkmak istememişti.
-Artık daha çok çalışmak lazım laik olmak için bu cübeye ve bunu veren üstada.
-evet evet artık kalkıp koşmak gerek hem belki bir gün o mağaraya tekrar gidebiliriz.
Aldaris biraz dinlenmek ve aklını yerine koymak için odasına doğru giderken kırmızı cübbesinin hışırtılarından başka bir ses daha çalındı koridora.
-Teşekkürler kulenin efendileri özellikle . Üstad Erethan
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Black Rider kapıyı tıklattı.uzunca bir süre bekledi.kimsecikler yok gibiydi.kapıyı bir tıklattı.yine cevap gelmedi.
''usta odasında değil herhalde'' dedi.
o sırada yanına bir kedi yaklaştı.siyah beyaz benekli bir kedi.black rider(bu arada ismini de en kısa zamanda belirtirsen iyi olur black) kediye doğru eğildi.kedi kuyruğunu sallaya sallaya yanına yaklaşmıştı.
''black'' dedi!black şaşırmıştı.kedi konuşuyordu!
''ah beni duyuyor olmana sevindim büyücü''kedi hoşnut bir şekilde black rider a yaklaştı.
''sana birkaç sorum olacak black,tabi uygun görürsen.açıkçası seni arıyordum uzun süredir...'' black kediye daha bir yaklaştı sırtına hafifçe dokundu.
işte tam o anda omuzunu sert birşeyin tuttuğunu hissetti!arkasına dönüp bamak için uğraştı.faydasızdı.gözleri kedinin gözleriyle kenetlenmişti birbirine.görebildiği tek şey sarı ince bir çizgiydi.kedinin gözleri...

Black _rider yüksek büyücülük kulesi sınavına alındın.bu yazıya Yüksek Büyücülük Kulesinde devam edelim.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Dareth
Başbüyücü

Post by Dareth »

Taş sertliğindeki toprağın üzerinde parça parça yayılan sis küçük buz cininin geçişiyle bir an dalgalandı. Yaratık kıraç manzaranın üzerinde yükselen kuleye doğru uçup çekingence duraksadı. Bir süre sağa sola uçup göz gezdirdi. Sonra hızla geldiği yönde , sisin içinde kayboldu.
Yarım saat kadar sonra sis bir kez daha yarıldı.
Bu sefer buz cininin arkasından bir insan geliyordu. Üzerindeki paçavraları örten tek şey çuvaldan farksız , üzerindeki kirden rengi anlaşılmayacak boz bir cüppeydi. Ağır , temkinli adımlarla cinin yanına gelip durdu.

"Kule burada mı Fryss?"
"Kule? Efendi kule istiyor?"
"Burada bir kule yok mu?"
"Efendi? Gölgeler var effendi. Bir ssürü gölge."
"Büyük gölgeler mi?"
"Efet efendi , büyük gölge. Bir ssürü , birr ssürü gölge."
"Bir illüzyon" diye mırıldandı adam "Çok güçlü olmalı." Belki de maddeleşmiştir , diye düşündü.
"İllüssyon efendi?"
"Beni kapıya götür." dedi adam.
"Kapı? Efendi?"
"En karanlık gölgeye götür beni."

Cin adamın biraz önünden uçarak ilerledi. Adam da ağır ağır onu takip etti. Kapının önüne geldiğinde cinin rehberliğine gerek kalmadan büyüyü hissetti. Evet , diye düşündü , burası olmalı. Çok güçlü.

Adam partal cüppesinin başlığını geri attı , ve boş göz çukurlarını kapıya çevirdi. Yüzü sayısız yaranın ve ıstırabın izini taşıyordu. Kara kuru bir el cüppenin derinliklerinden çıkıp kapıya dokundu , okşadı. Sonra kararını vermişçesine dikleşti. Başını kaldırıp konuştu.

"Kulenin efendisi , sesimi duyun. Ben çölün oğluyum. Adım Dareth Drindelin. Gücün efendilerine danışmaya geldim."

Sonra amacını yerine getirmiş bir golem gibi hareketsizleşip , başı öne eğik kalakaldı. Cin sevecen bir hareketle adamın başlığını başına taktı. Sonra da cüppenin içine girip kayboldu.

Sisler parça parça yayılmaya devam etti.
lil'grin'brin'
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

Aldaris odasında kendine gelene kadar dinlendikten sonra huzur verici sessiz koridorlarda uzun çalışma saatleri boyunca değişen yeni gelen şeyleri öğrenmek için yürüyüşe çıktı. Kuleye yeni gelenlerin olduğunu biliyordu ve yeni olayların vuku bulduğuda aşikardı şimdi sıra bunları öğrenmeye ve kuleye en iyi şekilde hizmet etmeye gelmişti. Ayrıca kırmızı cübbe taşıyan diğerleri ile tanışmak içinde fırsat kolluyordu. Kulenini içindeki rüzgara dikkatli kulakların duyması için mesaj yolladı.
-Kulenin sakinleri eğer rahatsız olmayacaksanız yeni sanatkarlarla tanışmak ve biz büyücülerinde sakinleşmeyi ve dinlenmeyi bildiklerini göstermek için sizi bir şeyler içmeye davet ediyorum. Bana katılır ve tecrübelerinizle beni aydınlatırsanız bundan onur duyarım..
Ve aldaris salonlardan birine gidip kendisine katılacak biri varmı diyerek rahat bir koltuğa yerleşti.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Kule Dareth in sesini duymuştu.Dareth in kapı olarak tanımladığı dev kütle gerilip gıcırdayarak açıldı.
Dareth kuşkuluydu.kulenin etrafındaki sessizlik onu biraz olsun tedirgin etmişti,şimdi ise bomboş koridorlar önüne serimişti.
Dareth önce biraz tereddüt etti ardından içeri daldı.

Kulenin ilk katındaydı,etrafa huşuyla baktı.önündeki dev hol oldukça dikkatini çekmişti.
''kulenin karanlıklara sinmeyen kısımları oldukça büyük gözüküyor.''dedi.sağda ve solda meşaleler dar yolları çevrelemekteydi.

Ardından bir drow ona doğru yaklaştı.üzerinde yırtılmış darmadağın olmuş bir cüppe vardı.
''Dareth'' dedi hafif bir tıslamayla.
''Kuleye.....kuleye ...kuleye hoş buyurdunuz''
Dareth drowu garip gözlerle inceledi.
''Kuleye alındınız...Çalışmalarınıza burada devam edebilirsiniz.''
Dareth drow u sessizlikle inceledi.
''Kulenin efendisi sizi çağırana kadar...''

Drow arkasını döndü.o sırada yere bir kağıt düşürdü.kendisi ise karanlıkların içine daldı.
Dareth yere doğru hafifçe eğildi,kağıda uzandı.kağıtta aynen şöyle yazyordu.

Kuleye hoşgeldin Sanatın Yolcusu*

------------------------------Beyaz Cüppelilerden Eldarin SYMEON
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Dareth
Başbüyücü

Post by Dareth »

Kapı derin gıcırtılarla önünde açılırken Dareth hayata dönüp kıpırdandı.
Gözlerinin yokluğunda seslerle görmeyi öğrenmişti. Ama etrafında yayılan sessizlik kulaklarına basınç yapacak kadar güçlüydü.

Tereddütlü adımlarla , kendi adımlarının bile sessizliğin kuyusuna düşmesiyle tedirgin olarak ilerledi.

Sanırım girişteyim , diye düşündü. Kulenin güç dolu dokusunu oluşturan büyü burada epeyce seyrekti. Geniş bir salon olmalı , diye geçirdi içinden. Ağır ağır ilerledi. İki yanında yanan meşalelerin sıcaklığını hissetti. Ama ne kokularını , ne de o canlılık belirten hafif çıtırtıları duyamadı.

Sonra yaklaşan büyüyü hissetti.
"Dareth." Hışırtılı ses , sessizliğin içinde çok yüksek gelmişti kulağına.
"Kuleye... kuleye... kuleye hoş buyurdunuz?"
Dareth sesin içindeki zehri fark ettiğinde ürperdi. Hissettiği büyü de bir garipti , sanki hedefsiz , amaçsız bir varlık vardı karşısında. Canlı bir sesi vardı , ama bir golem kadar amaçsız , boştu.
Boş göz çukurlarını sese çevirdi.
"Kuleye alındınız.." diye tısladı ses. "Çalışmalarınıza burada devam edebilirsiniz."
Dareth acı acı gülümsedi. En azından onu kapıdan kovmamışlardı. Sonunda garip yabancı bir kez daha konuştu.
"Kulenin efendisi sizi çağırana kadar..."

Sonra garip büyü uzaklaştı. Cin kafasını cüppenin kenarından çıkarıp etrafa bakındı. Sonra yere doğru süzülüp uzaklaşan drowun yere düşürdüğü kağıdın yanına kondu. Başını yana yatırıp kağıda baktı , sonra kağıdı iki eliyle yaklayıp havalandı ve sessizce kendisini bekleyen efendisine uçtu.

"Efendi! Yaszılar , efendi. Sisszin mi?"

Dareth kağıdı cinden aldı. Başka çare yoktu. Bunu yapmaktan hiç hoşlanmasa da bir süre için cinin zihnine girmek zorundaydı. Her ne kadar cinin gözlerinden göreceği dünya kafa karıştırıcı ve bulanık olsa da , kağıt önemliydi.
Konstre olup cinin başını okşamaya başladı. Ve yavaş yavaş o loş görüntü önünde belirti. İkili görüntüsünün içinde kağıdı cinin gözlerine yaklaştırdı.

Kuleye hoş geldin Sanat'ın Yolcusu

Kaçarcasına cinin zihninden çıkıp alnını ovuşturdu.
Sanat , diye düşündü , umarım benden nefret etmezler. Burası cevap bulabileceğim son yer.

"Bana yol göster," dedi cini hafifçe okşayarak. Ve karanlık koridorlarda ağır ağır kayboldu.
lil'grin'brin'
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Green işleri bitmiş ve kendi evine yaklaştı uzaktan güzelliğini görüyordu bu rası kendi eveydi uzun zamadır fazla kalamıyordu ama şimdi işleri bitti evini çok özlrmişti.

Green bir kaç dakika içinde kulesine geldi kapıyı açtı Eldarini ve yanında iki tane yeni büyücüler

""hoşgeldiniz dostlarım umarım hepiniz çok güçlü bir büyücü olursunuz ewet olucaksınız öğretmeniniz Eldarin o size herşeyi öğretecektir mutlaka""

Green Eldarini yanından geçerken sessiz bir şekilde ""ikimizde hoş geldik dostum şimdilik bana müsade calışmalarım var"hafif bir gürümsüyle Eldarinin yanından ayrıldı ve kendi odasına çıktı kendini yatağına bıraktı v uyudu düşünmek istemiyordu rüya istemiyordu rahatlam istiyordu ve yaptı...
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
celebnor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celebnor »

ince ve zayıf bacaklarıyla hızla hareket ediyordu gümüş alevin hizmetkarı celebnor...yorulmuştu ama duramazdı,zira zihnine gelen mesaj çok önemliydi ve acele etmeliydi. büyük ustaların toplandığı bir yere gidiyordu ve geç kalamazdı...oraya giderken aklında sadece gelecek değil geçmiş te vardı...seçtiği yolda durmadan yürüyeceğine yemin etti ve kapıdan içeri girdi...
Auré Entuluva...Outa i lomé
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Garip bir rüzgar, green_eye_of_devil'ın huzurlu uykusu sırasında pencereden içeri doldu. Yorgun adam cehenneme girip çıkmış ve hayatta kalmayı başarmıştı. Garip bir fısıltı yorganını üzerinden yavaşça sıyırdı...

green_eye_of_devil rüyasında huzursuzca kıpırdandı. Korkunç düşünceler, cinayetler ve korku zihninde dolandı. Dört kollu korkunç bir iblis üzerine doğru koşuyor onu kovalıyordu. Hiç bir büyüsü hızla ona yaklaşmakta olan yaratığı durduramıyordu. Bir anda görmediği bir delikten aşağı düştü. Havada süzülürken garip bir boşluk içini kapladı. Yere düştüğünde öleceğini biliyordu ve kalbi sıkışmış bir şekilde ölmeyi bekliyordu... Bu anın bitmesini bekliyordu. Bir anda kendini yatağında otururken buldu...

Muhteşem güzellikteki bir kadın çarpık bir gülümsemeyle ona bakıyordu. Ondan uzakta durmasına rağmen kadının nefesini adeta kendi nefesinde ve teninde hissediyordu. Sarışın kadının saçları güneş gibi saçılmıştı ve üzerinde altından daracık bir elbise vardı. Sıcaklığını iliklerinde hissedebiliyordu...

"Kulenin efendisi sen misin büyücü?"

Hala bir rüyanın içindeydi ve kalbi biraz önceki kovalamacanın ve düşüşün şokunun etkisindeydi... green_eye_of_devil kendine gelmek için bir kaç nefes aldı... Kadın sorgulayan gözlerle ona bakıyordu...

Image
Last edited by Raistlin on Sun Dec 12, 2004 11:48 pm, edited 1 time in total.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Green ""ben ,ben sadce bir büyücüyüm heniz baş büyücü olamadım"" green inanılmaz bir şaşkınlık, rüyadaki korukusu ve meraklar halindeydi
""Efendi değilim sınavı geçemedim efendim en son aşağıdaydı.""

"Onunla ne işiniz var acaba ve burada kimseye ögrülmeden neden benim odama geldiz? En azından benim odamda ne aradığınızı öğrenmek isterim""

Green yatağında ayağa kaltı ve ""buyrun ben sizi Başbüycüme götüreyim""

Beyni aniden gene onu domaya başladı herzem düşünüyordu şimdi birini daha ona çıktı rüyası haytında böyle bir rüya ender olurdu ve kötü bir zamanın haberi olurdu Green'e.Kapının önüne geçip kadını beklemeye başladı...
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eldarin atı Dynather ile beraber kuleye doğru yol alıyordu.direniş sona ermişti elinden geleni yapmıştı.oren sözünü yerine getirdiğini fıdıldamıştı kulağına.
''eh Dynather dönüyoruz yurdumuza.açıkçası seni de maceraya alsam hoş olurdu ama oren sadece beni çağırmıştı seni değil.bu durumda seni de maceraya karıştırmak hata olurdu.biliyorsun o bir tanrı ve_''
yavaş yavaş kuleye yaklaştı.Dev kule önüne serilmişti.eski ihtişamını koruyordu.
''ahhhhhhh!!!! büyücülük kulesi''dedi.atını daha bi hızlandırdı.kulenin girişine soktu.
yavaşça indi atından.yanağını okşadı yelesini sevdi ve kulenin az ilerisindeki ahıra yolladı atını.''sadık dostum benim''dedi.
ardından pelerinini hafifçe arkasına çekerek kulenin kapılarından usulca geçti...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Kadın yataktan kalktı ve işveli bir bakışla green'i süzdü. 1.80 boylarındaydı. Tırnakları altın rengine boyanmıştı green'in omzuna dokunup nazikçe okşadı. Kadın adama yaklaşıp kulağına fısıldıyordu. Kadının dokunuşu anlaşılmaz bir şekilde sıcaktı. Her nefesi green'in tüylerini ürpertiyordu. Hem tedirginlikten hem de şehvetten:
"Sen de şimdi bu kulenin büyücüsü olabilirdin... Eğer doğru kişilerle tanışmış olsaydın... Eğer güç istiyorsan beni bul... Seni bekliyor olacağım..."

Green ter içinde rüyasından uyandı. Yorganı üzerinden düşmüştü...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eldarin içeri girer girmez celebnor u gördü.
hmm yeni bir büyücü dostumuz daha.diyarlarda ne kadar çok sanatçı var böyle diye geçirdi içinden.
celebnor pna dönmüştü.
''selamlar büyücü dostum ben Eldarin.büyücülük kulesine hoşgeldin.''
celebnor a doğru yöneldi.hafifçe elini uzattı.beyaz cüppesi ışıl ışıldı Eldarin in ve celebnor un yüzündeki hafif gülümser ifadeyi farketti.
''daha öğrenecek çok şeyi var.umarım o zamana kadar yüzündeki bu gülümseme yerini hain bir sırıtışa bırakmaz.'' diye iç geçirdi.
Post Reply