BEylikdüzlü Gronk (RP zorunlu)
-
necroyunus
- Kullanıcı

-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Kazım da bu söz üzerine gaza geldi ve bu gazdan kurtulmak için bi güzel *****.Hiç bişi olmamış gibin konuşmaya başladı: "Gronk ben senleyim beah,yürrrrrü beah,kim tutar bizi uleyyyynn.Yengemize kim laf atmışsa o lafları onun gö"z"üne tıkayalm leyyyn.Heyyt be!"
///Edit by Raistlin: Dikkat!!!
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
-
necroyunus
- Kullanıcı

"Ehehe hadi bakalım" dedi Gronk ve arkadaşlarıyla beraber Avcılar'a doğru yola çıktı.
Fenasinin sölediği yere geldiler ve bir binanın köşesinde durdular.
Gnome hızlıca : "Abi ordalar köşseyi dönünce hemen!" diye bağırdı
Gronk "Durun beyler ben önce gidiyim adamların çığlıklarını duyunca gelirsiniz" dedi ve köşeyi döndü.Döndüğü gibi geri geldi ve derin derin nefes aldı "Beyler bi sigara verin önce.Kafam bozuk ya o açıdan" dedi.
Nail'in bir tekel 2000ini aldı yaktı ve derin bir nefes çekerek tekrar köşeyi döndü.Ve döndüğü gibi tekrar geri döndü.
"Ya beyler gidip harcıycam herifleride yaklaşık 12 kişiler hepside dwarf ve half orc.Ya acıdım ben adamlara en iisi dönelim geçti sinirim" dedi.
Ama bunu derken yeşil rengi atmıştı...
Fenasinin sölediği yere geldiler ve bir binanın köşesinde durdular.
Gnome hızlıca : "Abi ordalar köşseyi dönünce hemen!" diye bağırdı
Gronk "Durun beyler ben önce gidiyim adamların çığlıklarını duyunca gelirsiniz" dedi ve köşeyi döndü.Döndüğü gibi geri geldi ve derin derin nefes aldı "Beyler bi sigara verin önce.Kafam bozuk ya o açıdan" dedi.
Nail'in bir tekel 2000ini aldı yaktı ve derin bir nefes çekerek tekrar köşeyi döndü.Ve döndüğü gibi tekrar geri döndü.
"Ya beyler gidip harcıycam herifleride yaklaşık 12 kişiler hepside dwarf ve half orc.Ya acıdım ben adamlara en iisi dönelim geçti sinirim" dedi.
Ama bunu derken yeşil rengi atmıştı...
"huleeeeyn bu işi dfarflar yapmas ule yapmas onlar bole seyler yapmas uleynnn yapanları asarım huleeeyn gelen gelir gelmeyen gelmes" yol gösteren gnome u enesesinden tutup "köster len yolu *** hade yörü"
"sadullah babanın kan dafası peklesin piras" "**** beeeeni"rage girer ve hızlıca(!) koşmaya başlar "ben bunları *******
ben bunların ************* ben bunların ***********..." ile başlayan bütün küfürleri ederek avılara bir belediye otobüsüyle yarışarak gider gnome önden hızlıca gitmeye calısır o arkadan ...
"sadullah babanın kan dafası peklesin piras" "**** beeeeni"rage girer ve hızlıca(!) koşmaya başlar "ben bunları *******
ben bunların ************* ben bunların ***********..." ile başlayan bütün küfürleri ederek avılara bir belediye otobüsüyle yarışarak gider gnome önden hızlıca gitmeye calısır o arkadan ...
-
necroyunus
- Kullanıcı

Cüce nail abisinin cesareti Gronku utandırdı.
Ve düşünmeye başladı "Ben HAlforc bir TÃ?RKüm!Naslolduda yusufladım!"
Die düşündükten sonra "AYşEEEEEEEEE!!!! ALLAH ALLAH ALLAH ALLAAAAH!" die bağırarak cihada koştu
Karşısında 5 half orc yanlarında da 10 kadar dwarf vardı.VE Gronk ve arkadaşlarıyla beraber bu 15 kişilik grup kavgaya tutuştular.
Ve düşünmeye başladı "Ben HAlforc bir TÃ?RKüm!Naslolduda yusufladım!"
Die düşündükten sonra "AYşEEEEEEEEE!!!! ALLAH ALLAH ALLAH ALLAAAAH!" die bağırarak cihada koştu
Karşısında 5 half orc yanlarında da 10 kadar dwarf vardı.VE Gronk ve arkadaşlarıyla beraber bu 15 kişilik grup kavgaya tutuştular.
-
necroyunus
- Kullanıcı

Gronk nail abisinin arkasından koşarak geldi.Ã?nüne çıkan ayağının altındaki dwarflardan birini tekmeledi ve koşmasına devam etti.(Dwarf stun oldu)
Ã?nüne gelen ilk halforca bir yumruk koydu.Öle güçlü koymuştu ki yumrukla beraber dönemye başladı ve bu devinimle bir başkasının daha suratına yumruğu kodu.
Yumrukları yiyen orklardan biri yere yığıldı.
Ã?nüne gelen ilk halforca bir yumruk koydu.Öle güçlü koymuştu ki yumrukla beraber dönemye başladı ve bu devinimle bir başkasının daha suratına yumruğu kodu.
Yumrukları yiyen orklardan biri yere yığıldı.
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

-
necroyunus
- Kullanıcı

(Dice Roll:
1 Halforc 2de dwarf elleri apış aralarında koşarak "KARIII KARII İSTEREEEM" die bağırarak koşuyorlar.)
Half orclardan biri Nail Bey'e bi kafa koydu.(HP olarak hesaplamayalım) Kafası şişti biraz Nailin.
Sadullaha koşarak biri geliyordu gelirken yere düştü.
Kafayı gömdü taşa.
Gronka biri geldi suratına bir yumruk kodu.Birşey olmadığını gördü ve ikinci atağını yapmadan (adam karateciydi
) kaçmaya başladı.Gronk bir fırsat atağıyla ensesine ağır bir şaplak indirdi.Adam dengesini kaybedip düştü)
1 Halforc 2de dwarf elleri apış aralarında koşarak "KARIII KARII İSTEREEEM" die bağırarak koşuyorlar.)
Half orclardan biri Nail Bey'e bi kafa koydu.(HP olarak hesaplamayalım) Kafası şişti biraz Nailin.
Sadullaha koşarak biri geliyordu gelirken yere düştü.
Gronka biri geldi suratına bir yumruk kodu.Birşey olmadığını gördü ve ikinci atağını yapmadan (adam karateciydi
-
necroyunus
- Kullanıcı

nail abi yediği kafanın etkisiyle sersemledi biraz ama önünde durmaya ne hacet gelen bir yumruk bir kafa bir bir tekme derken kucuk grup ustunlugu saaladı derken kaçanlar felan...
ama henüz bitmemişti devam eden half orc lara nail abi guard ken öörendiği bir kaç strateji ile saldırıyor ve büyük halforcları bile bezdiriyordu dövüş bütün heyecanı ile devam ederken nail abi diğerlerini gazaa getirmek için öküz gibi bir böğürük patlattı...
"saldırun aslanlar saldırun aslanlar SALDIRUUUUUUUUUUN"...
ama henüz bitmemişti devam eden half orc lara nail abi guard ken öörendiği bir kaç strateji ile saldırıyor ve büyük halforcları bile bezdiriyordu dövüş bütün heyecanı ile devam ederken nail abi diğerlerini gazaa getirmek için öküz gibi bir böğürük patlattı...
"saldırun aslanlar saldırun aslanlar SALDIRUUUUUUUUUUN"...
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Kazım da bu sırada arkalarından dolaşmış kaçmaya çalışanlara ve adam çağıranlara "sneak attack" yapıyordu.Derken concon bi dwarf kendisine düello davet etti.İkisi kavga alanından biraz uzaklaşarak düelloya tutuştu.Amaç 10 adım attıktan sonra dönüp birbirlerini taşlayarak öldürmekti.Kazım düello alanına giderkene yerden avcuna bi tutam kum aldı
Derken düello başladı.Kazım çok rahat bi şekilde konuşurkene aynı zamanda da adımlarını atıyordu: "Allahın kılçık pigmesi,sana kum taştan güçlüdür desem ne dersin?"
Cüce:"Hade lenn,ordan derim"
10 adım bitmişti ve hemen arkasını dönüp koşturmaya başladı.Amacı atılan taşlardan kaçarak yakınına gelmekti.Kendine çoook güveniyordu ki daha atılan ilk taş kafasında patladı.Sersem halde koşmaya devam eden Kazım,yumruk büyüklüğünde bir taş "biyer"ine gelince inledi ve yere düştü.şimdi taktiksel saldırının yerini yusufsal
saldırı almıştı ve her yere toz bulutu yağmaya başladı.Bikaç dakka sonra 10 adım uzağı bile görünmüyodu.Bunu fırsat bilen Kazım hemen cüceyi el yordamıyla bulup afallamış cüceni tam burnuna bi "sneak attack" bindirmeyi başardı!
Kendisiyle gurur duyarken arkadaşlarının toz bulutu içinde ne durumda olduklarını merak ediyordu!!!
Derken düello başladı.Kazım çok rahat bi şekilde konuşurkene aynı zamanda da adımlarını atıyordu: "Allahın kılçık pigmesi,sana kum taştan güçlüdür desem ne dersin?"
Cüce:"Hade lenn,ordan derim"
10 adım bitmişti ve hemen arkasını dönüp koşturmaya başladı.Amacı atılan taşlardan kaçarak yakınına gelmekti.Kendine çoook güveniyordu ki daha atılan ilk taş kafasında patladı.Sersem halde koşmaya devam eden Kazım,yumruk büyüklüğünde bir taş "biyer"ine gelince inledi ve yere düştü.şimdi taktiksel saldırının yerini yusufsal
Kendisiyle gurur duyarken arkadaşlarının toz bulutu içinde ne durumda olduklarını merak ediyordu!!!
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
-
necroyunus
- Kullanıcı

Artık geriye 4 dwarf ve bir half orc kalmıştı(gerisine ne mi oldu.arada kaynadılar işte
)
Gronk çok gaza gelmişti.İki dwarf aldı yerden ve kafalarını birbirine çarptı.(Stun)
Bu gazla kalan half orca kafa atmak için koştu ve (dice roll : 1 ) Kafasını geri çekmesiyle beraber onu orcun yanındaki duvara bir "STOMP" efektiyle çarpması bir oldu.
Gronk kendinden geçmişti.
Dier ork ellerini birleştirip sersemleyen Gronk'un kafasına (dice roll:20x20 (oha lan!!) ) bir "SMACK!" efektiyle öyle bir geçirdi ki Gronk yere yapıştı ve kafasını taşa gömdü.
(Dice roll: Metanet/başarılı)
Biraz ıkındı kıkındı ve yavaş yavaş ayağa kalktı.
Burnundan akan kana elini sürdü ve ağzına götürdü.Sonra bir kere daha yaptı aynısını.Ã?ünkü kanın tadı hoşuna gitmişti ( :S ) ehe-ehe die gülümsemeyi aniden bıraktı çünkü şu an bir kavgadaydı.
Gronk çok ama çok sinirlenmişti.Kafasını yavaşça sağa ve sola salladı ve şöyle dedi:
"Astalavista....beybi..."
Ve Orca doğru saldırıya geçti..
(Rp dışı: Beyler geriye iki dwarf ve gronkun savaştığı orc kaldı yanlız bir dwarf ve bir orc ayağa kalktılar şu an metanet kurtarması yapıp.Yani kalanlar:
3 dwarf ve iki half orc)
Gronk çok gaza gelmişti.İki dwarf aldı yerden ve kafalarını birbirine çarptı.(Stun)
Bu gazla kalan half orca kafa atmak için koştu ve (dice roll : 1 ) Kafasını geri çekmesiyle beraber onu orcun yanındaki duvara bir "STOMP" efektiyle çarpması bir oldu.
Gronk kendinden geçmişti.
Dier ork ellerini birleştirip sersemleyen Gronk'un kafasına (dice roll:20x20 (oha lan!!) ) bir "SMACK!" efektiyle öyle bir geçirdi ki Gronk yere yapıştı ve kafasını taşa gömdü.
(Dice roll: Metanet/başarılı)
Biraz ıkındı kıkındı ve yavaş yavaş ayağa kalktı.
Burnundan akan kana elini sürdü ve ağzına götürdü.Sonra bir kere daha yaptı aynısını.Ã?ünkü kanın tadı hoşuna gitmişti ( :S ) ehe-ehe die gülümsemeyi aniden bıraktı çünkü şu an bir kavgadaydı.
Gronk çok ama çok sinirlenmişti.Kafasını yavaşça sağa ve sola salladı ve şöyle dedi:
"Astalavista....beybi..."
Ve Orca doğru saldırıya geçti..
(Rp dışı: Beyler geriye iki dwarf ve gronkun savaştığı orc kaldı yanlız bir dwarf ve bir orc ayağa kalktılar şu an metanet kurtarması yapıp.Yani kalanlar:
3 dwarf ve iki half orc)
-
necroyunus
- Kullanıcı

nail abi dövüşü kazanmanın verdiği şerefle bir sevinç narası attı ama kaçanlara takıldı gözü gelene geçene çelmeler tokatlar yumruklar savurdu...
ortalık spin atan dwarflar ve yoldan çıkan half orclarla doluydu peşlerinden koştu bir süre daha sonra (spot :15+5=20
)
elleri apış aralarında olan sadullah abinin bu hale getirdiği half orcları gördü gelin lem bura diye baardı nail abi azından salyalar akan orclar duymadı nail abi yanlarına gidip bir süre seyretti ...
bi tanesi nail abiye "hişt fıstık ne kadar güzel şeysin öle" diyene kadar devam etti...
nail abinin şalter atmıştı bi kere sakalları dimdik dikildi sanki elektrik çarpmış gibi "lem ibibik ne dedin len sen bana" dedi gözlerini kocaman açmıştı...
bu konusma sırasında büyünün etkisi bitmişti half orclar birbirlerine
"nerdeyim ben ,dolar kaç para oldu gibi saçma sorular sorarken nail abi bunların apışaralarına tekmeler yağdırmaya başlayınca akılları başlarına geldi...

ortalık spin atan dwarflar ve yoldan çıkan half orclarla doluydu peşlerinden koştu bir süre daha sonra (spot :15+5=20
elleri apış aralarında olan sadullah abinin bu hale getirdiği half orcları gördü gelin lem bura diye baardı nail abi azından salyalar akan orclar duymadı nail abi yanlarına gidip bir süre seyretti ...
bi tanesi nail abiye "hişt fıstık ne kadar güzel şeysin öle" diyene kadar devam etti...
nail abinin şalter atmıştı bi kere sakalları dimdik dikildi sanki elektrik çarpmış gibi "lem ibibik ne dedin len sen bana" dedi gözlerini kocaman açmıştı...
bu konusma sırasında büyünün etkisi bitmişti half orclar birbirlerine
"nerdeyim ben ,dolar kaç para oldu gibi saçma sorular sorarken nail abi bunların apışaralarına tekmeler yağdırmaya başlayınca akılları başlarına geldi...