STAR WARS HASTALIğI!
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Fİlmi bekleyen dostlar forumlarmızı iyi takip etmeyen dostlardır. Size kaç defa vericem şu linki>[url]http://www.pcpages.com/1010101/index.html[/url]
İşte animesi epi.2 ile 3 arasını anlatan muhteşem şey. İzleyin.
oyunlarını bulun oynayın. KOTOR+KOTOR2+JediKnight+2+exp.+academy+SWG.
Başka isteyen?
Fİlimlerin epi.1-2 extended'lerini tavsiye ederim.
İşte animesi epi.2 ile 3 arasını anlatan muhteşem şey. İzleyin.
oyunlarını bulun oynayın. KOTOR+KOTOR2+JediKnight+2+exp.+academy+SWG.
Başka isteyen?
Fİlimlerin epi.1-2 extended'lerini tavsiye ederim.
Last edited by Dragonfire on Sat May 15, 2004 11:50 pm, edited 1 time in total.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Dooru üstelik de resmen bir endüstri üreten filmdir ve bu konuda sanırım başka hiç bir fim onun yakınlarına uramayı bile başaramamış. Terry BAROOKS bence bir dahi sayılmalı. Bilmiyorum siz ne düşünüyonuz??
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Khellendros
- Kullanıcı

Evet bende duydum.hatta bu sene sonu çıkacak ilk üçlemenin dvd seti.ndeki türkçe seslendirme yapacakların george lucas tarafından onaylı seslendirmesiyle yayınlanacakmış
Ben sith lordu darth maul ün hastıyım,o ne karizma kardeşim
Ben sith lordu darth maul ün hastıyım,o ne karizma kardeşim
"Bir daha karanlık...bitmeyen bir karanlıkta kör olunca yeniden görmeye başlayacaksın"
Elf Rahip Loralon'dan Lady Crysania'ya
Elf Rahip Loralon'dan Lady Crysania'ya
SW izlesin diye yapılmıştır, LOTR da okunulsun diye. İkisinin de kitabı, ikisinin de filmi var ama aynı ismi taşışan kitap ve filmler hiç de birbirlerine benzermiyorlar. Nasıl LOTR okumayan bir kişi filmden hiçbirşeyi tam anlayamayacaksa SW izlememiş bir kişi de kitaplardan bişi anlamayacaktır.
Ã?ncelike kitaplarda tasvir nedeyse yok gibi. Luke geldi sonra karşısına Vader çıktı "I'm oyur father" dedi filan gibi dialoglar var. Vader kim, nası bigi, Luke niye emrah gibi bakıyo?? Bunların hiçbir açıklanmaz kitaplarda, sanki adamlar filmi izle gör demişler.
Fakat kitaplarda fazla bilgiler mevcut, Ep 4 ün kitabında Ep 3 te ne olacağını anlatıyo desem yeterli örnek vermiş olurum sanırsam.
Bu arada SW masaüstü oyunu da güzeldir fakat bu oyunu Alternity, CyberPunk oyununa dönüştüren Dm ler yüzünden bir türlü istediğim tadı alamadım. Kısmet olsa da biri istediğim gibi bi oyun açsa...
Ã?ncelike kitaplarda tasvir nedeyse yok gibi. Luke geldi sonra karşısına Vader çıktı "I'm oyur father" dedi filan gibi dialoglar var. Vader kim, nası bigi, Luke niye emrah gibi bakıyo?? Bunların hiçbir açıklanmaz kitaplarda, sanki adamlar filmi izle gör demişler.
Fakat kitaplarda fazla bilgiler mevcut, Ep 4 ün kitabında Ep 3 te ne olacağını anlatıyo desem yeterli örnek vermiş olurum sanırsam.
Bu arada SW masaüstü oyunu da güzeldir fakat bu oyunu Alternity, CyberPunk oyununa dönüştüren Dm ler yüzünden bir türlü istediğim tadı alamadım. Kısmet olsa da biri istediğim gibi bi oyun açsa...
"Lovefull Evil"
obiwan kenobi bence cumhuriyete en çok yardımı dokunan jedi Yoda'dan sonra.Yine de ben de obi wan hastasıyım.Bende de kitapları var 1,2,4,5,6 filmleriningaladlirim wrote:pardon ben obiwan kenobi me laf ettirmem(eden olmadı ya..)
hastasıyım deyim yerindeyse
Thibbledorf Pwent