KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>>

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Erethan uzaklaşan grup üyelerine baktı...söyliyeceğini söylemişti bundan fazlası elinden gelmiyordu,şeytanın gerçek ismini öğrenmek belki bazı şeylere çözüm olabilirdi ama buda imkan dahilinde değilmiş gibi gözüküyordu...bu düşünceler içerindeyken Etraflarındaki insanların titremesinin yavaş yavaş geçmeye başladığını gördü...'hımm şeytanla pazarlık sonuç vermiş olmalı' diye geçirdi içinden...Kendisi sorunları konuşarak halledebilen birisi olmamıştı hiçbir zaman...'ama bazen işe yarıyor' dedi kendi kendine...ardınadan merdivenlerin ucunda beliren kapıyı gördü...Takdir ifadesi yüzüne yayıldı ve aynı hızla kayboldu...'eh şimdi şu kasabalıları buraya getirmek lazım...hımm...peki bu nasıl olacak'
Aklına birşey gelmiyordu Erethan'ın,bu düşünceler içerisinde merdivene doğru ilerledi ve basamakları çıkmaya başladı...
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Horcoel tuaf planını Logan a anlattıgında tapınak sovalyesinden ses seda çıkmamıştı.Hatta Logan ın onu dinlemedigi bile söylenebilirdi anlaşılan...
Loganın sessizligi bir anda duyulan sesle bozulmuştu Horcoel inde görebilcegi gibi..
''Buraya gelin ölümlüler sizi bekliyorum''
Horcoel Kafasını kaldırdıgında kızıl merdivenin ucunda çeşitli suretler görmeye başladıgını farketti..Logana dogru dönüp''Dostum sanırım birşeyler oluyor diyecekti ki..Loganın koşarak ondan uzaklaştıgını farketti paladin.Paladin duraksamalar içindeydi..Logan merdivenlere gidiyordu acaba kendisi de mi öyle yapmalıydı yoksa kasabaya mı gitmeliydi.Duraksamalar içindeydi paladin...Bu sırada bir değişim dikkatini çekti..Hava artık daha mı sıcaktı..Yoksa kendisine mi öyle geliyordu.Evet evet hava gerçekten ısınıyordu.Ancak bunu Lord Oren mi sağlamıştı..Kim olabilirki diye düşünmeye devam etti..Elbette Lordu yapmıştı bunu..Olanlar her ne ise umut vericiydi paladine göre..
Tanrısına bir kez daha ısınan hava ve kasabalıların hayatı için şükranlarını sundu paladin derin bir içtenlikle..
Vilthas ın koşar adımlarla merdivenleri tırmandıgını gördü paladin.''şimdi Baator karar verme zamanın''dedi kendi kendine.''Yukarda birşeyler oluyor dogru ancak kasabalıları uyarmak lazım..Kasabaya mı gitsem yoksa çıkıp yukardaki olaya mı baksam..Belki birlikte bir karar versek daha mantıklı olabilir..''Birlikte karar''.dedi sessizlige bürünerek sözleri..En son birlikte alınacak karar aklına gelmişti..''Kasabalıları burada bırakalım..Biz gidelim kararı..''Bu karara Logan kendisi birde eldarin uymayacaktı verilseydi böyle bir karar.''.Kendi kabahatlerine bakacaklarından Lordumu suçlayanlar degilmiydi onlar''dedi kendine paladin düşüncelerini bildirmek için..Ancak yukarda olanlar sadece onlar degildi Logan ve Vilthas da yukarıdaydı..Hiçbiriyle anlaşamassa pekala tapınak şovalyesi ile ortak bir karar alabilirlerdi..
Horcoel koşarak merdivenlere dogru gitti..O kadar hızlı kosuyorduki onu görenler şaşkınlık içinde kalmıstı adeta..Bir an ayagı bir taşa takılacak gibi oldu ancak havada yaptıgı hızlı bir dönme haraketiyle tekrar ayakları üstüne indi..Merdivenler şimdi tam önündeydi..İkişer üçer tırmanmaya başladı merdivenleri...
Merdivenlerin tepesinde ne görecegini merak ederek tırmandı merdivenleri..İkişer ikişer..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gnom gelenleri görünce gülümsemesini engelleyemedi. Tartismaktan baska bir sey yapmayan Oren paladini ve sessizce orada duran buyucu.. Eger arkadaslarini bile beklemeden gecip giden su diger buyucu dostunuzu izlemek istiyorsaniz gecebilirsiniz dedi gnom. Ama eger kasabalilari buraya getirecek bir cagiri konusunda bana yardimci olmak isterseniz. Yardiminizi memnuniyetle kabul ederim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan Freya baktı '' aferim dostum zekan işe yarıyormuş adam öldürmek dışında'' logan sonra arkasını döndü ve merdivenleden inmeye başladı cevredekilerin artık üşümedini fark ettii aşadaki gruba ''ewet arkadaşlar sonunda kapılar açıldı isteyen gider isteyen benle 10 kasabadaki insaları kurtarmaya gelir bu sefer kararı çabuk alalım bence kim kalıyorsa sölesin ona göre kasaba dagılımı yapalım insanları ikna etmek zor olacak...
logan paladinline ve yaşamına kavuştuna bir türlü sevinemiyordu bu insanların kurtulması her zaman kafasını kurcalıyordu logan etraftan gelcek yanıtları bekledi '' şunu unutmayın bu insalar yukarda olmasa yukarsı biraz dah eksik olcak belki 10 kasabanın sınırları içersinde sevdiniz birileri belki sevgiliniz belki dostunuz '' derken viltas ve Horcoel baktı sonra tü grubla göz göze geldi '' aileniz olabilir belki bunların hiç biri yoktur ama başkalarını sevdikleri onları düşünün tek olsam bile 10 ksabayı tek tek uyaracak olsam bile bu insanlar burdan kurtulacak''
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Chug_Luck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chug_Luck »

Grup elemanları teker teker ayrılmıştı.Cüce kendisindede bir ısınma farketti.Artık hava çok soğuk edğildi.Heralde bunca tartışmanın ardından bir çözüm bulmuş olmalılardı.Cücede kimsenin kalmadığını görünce usulca merdivenler doğru ilerledi.Merdivenler karşısında duruyordu.Bir an bile tereddüte düşmeden tırmanmaya başladı merdivenleri.Tırman tırmandı ve adeta bir toplantı havası içinde olan gruba yaklaştı.Usulca sokuldu ve konuşulanları dinlemeye başladı.Ortamda artık bir sevinç havası hakimdi.Konuşulanarı birz dinledikten sonra anladı ki Malhovac ın sorusu bilinmiş ve kapılar açılmıtı.şimdi kasaba halkını nasıl toplayacaklarına dair konuşuyorlardı.Sesizce dinlemeye devam etti.
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

logan wrote:logan Freya baktı '' aferim dostum zekan işe yarıyormuş adam öldürmek dışında'' logan sonra arkasını döndü ve merdivenleden inmeye başladı cevredekilerin artık üşümedini fark ettii aşadaki gruba ''ewet arkadaşlar sonunda kapılar açıldı isteyen gider isteyen benle 10 kasabadaki insaları kurtarmaya gelir bu sefer kararı çabuk alalım bence kim kalıyorsa sölesin ona göre kasaba dagılımı yapalım insanları ikna etmek zor olacak...
logan paladinline ve yaşamına kavuştuna bir türlü sevinemiyordu bu insanların kurtulması her zaman kafasını kurcalıyordu logan etraftan gelcek yanıtları bekledi '' şunu unutmayın bu insalar yukarda olmasa yukarsı biraz dah eksik olcak belki 10 kasabanın sınırları içersinde sevdiniz birileri belki sevgiliniz belki dostunuz '' derken viltas ve Horcoel baktı sonra tü grubla göz göze geldi '' aileniz olabilir belki bunların hiç biri yoktur ama başkalarını sevdikleri onları düşünün tek olsam bile 10 ksabayı tek tek uyaracak olsam bile bu insanlar burdan kurtulacak''
Freya etrafına bakınırken aşağı doğru baktı..Kasaba dedi.Sonra Logana döndü.:

-şimdi,şovalye dedi.Kendini çok büyük görüyorsun.Tamam anladım,10 kasaba halkının buradan çıkmasını çok istiyorsun,bende çok istiyorum.Gördüğün gibi,kapı açık zaten istesem burdan çıkar ve hayatıma dışarıda devam ederim.şimdi bizimle beraber daha organize çalışırsan grubun yararı olur.Burdaki Oren inananlarına göre daha yüksek bir konuma sahip olabilirsin.Ama ben senin konumunla hiç ilgilenmiyorum.şimdi daha iyi bir çıkar yol aramalıyız kasabalıları buraya getirmek için.

Bir derin nefes aldı.Logandan gözlerini kaçırdı,Firbleye baktı.Küçük ozanın söylediklerini düşündü.Basamakları çıkan büyücüye.Büyücü geldiğinde büyücüye döndü.

-Erethan,gücünün seviyesini bilmiyorum ama.Bir geçit açabilirmisin?Ki daha hızlı olsun kasabalıları getirmek.Belki kapılar kapanabilir acele etmeliyiz.
Jacta alea est.
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Horcoel hızlı bir şekilde merdivenlerin tepesine ulaşmıştı..Grubun büyük bir kısmı burada toplanmıştı ancak Horcoeli henüz farkeden olmamıştı.Logan hariç...Tapınak şovalyesinin bakışlarını üzerinde hissedince sessizce başıyla bir selam verdi ve etrafını süzmeye başladı..Gümüş kapıyı gördü paladin..Gözleri fal taşı gibi açılmıştı..''Kapı'' dedi gülümseyerek..''Açılmış...''Lordum yardımlarınız için çok teşekkür ederim.''Ve Arkadaşlarıma dogru yolu gösterdiginiz için teşekkür ederim''dedi içinden.Madalyonunu elinde tutarak gülümsedi şovalye kendi halinde..Kapının açılımı nasıl olmuştu peki..''Vilthas ın söyledigine göre''diyerek düşünmeye başladı..Bir yandanda etrafını gözetlemeye devam ediyordu paladin..''Bu kapı ancak Malhavoc un bilmecesini bildikleri taktirde açılacakt..O halde İblis Malhavocun sorusunu bilmiş olmalıydılar..Gülümsemeye devam etti..Ve gruba baktı..Her kafadan bir ses çıkıyordu gerçektende..''Yoldaşlarım yeterince meşgul sanırım''dedi kendi kendine etrafına bakınırken..Logan ile Freyanın konuşması dikkatini çekti.Gerçektende ateşli bir tartışmanın ortasındaydılar sanki..Tam ne oldugunu henüz anlayamadıgı bu tartışmaya katılacaktıki yeni birini farketti tüm bu karmasanın arasında..Daha önce görmedigi biri..Artık Logan la Freya yı dinlemeyi bırakmıstı bu yeni adamı görünce...Acaba kasabadan mı gelmişti..Kısa boyunu ve sakalını farketti paladin..''Bir..Bir cüce olmalı''dedi kendi kendine..
Cüceden bakışlarını çekip gruba bir bakış daha attı paladin..Ve birşeyler duyarak son durumu tartmaya çalıştı kendi kendine..Ancak ses çok fazlaydı..şu anki halleri seçilmiş bir grup kahramanlar toplulugundan çok pazar alanındaki köylülerin tantanası gibiydi..Her kez kendi arasında konusuyordu ve Horcoel hepsini birden dinleyemeyecegini fark etti..
Cüceyle tanışmak için tüm bu karmasanın ortasında cüceye yaklastı Ve elini uzatacakken aklına elflerle cücelerin arasındakı uyumsuzluk geldi..Duraksamıştı..''Ã?nyargılı davranmak bir paladine yakışmaz.'' diye düşündü ve Havada asılı kalan elinin yoluna devam etmesine izin vererek cüceye dogru uzattı..
''Merhaba'' dedi asilce''Ben Oren Paladin i Horcoel Baator.''Sizi çağırılanlar arasında görmemiştim..Kasabadan mı geldiniz yoksa..''dedi ve sustu..Acaba kasabadan sadece bir kişi mi sag kurtulmuştu..Bu düşünce bile içinin ürpermesine neden olmuştu...
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Yine tartışmaya başladılar.. Bir konu hakkında fikir birliği olsa da vakit kaybetmese.. "Bence hazır şansımız varken, ve hava da soğuk değilken on kasabada yaşayanları buraya çekmemiz grerekiyor.." diye yorumda bulundu Vİlthas logana katılırcasına.. "Bunun yolu da bence tek tek her kasabaya adam göndererek olmaz... Büyü kullanmalıyız, ama sanırım hiçbir ilüzyon büyüm size bu konuda yardımda bulunamaz..." diye devam etti.

Sonra yeni gelen horcoeli gördü grubun arasında.. Yavaş adımlarla onun yanına yaklaştı, ama gözüne horcoelin elini uzatmış olduğu cüce çarptı.. Lord ORen'in karanlığa karşı çağırdıkları arasında yoktu... İlginç, on kasabadan biri olmalı diye düşündü...

"Merhaba, ben Vİlthas, Lord ORen'in sözcüsü... Sizin isminizi öğrenebilir miyim.. Bİr de on kasabada işiniz nedir, yani neden burada bulunmaktasınız.." diye sordu sevecen bir tavırla.. Uzun kulakları ve sakalı ile cüce için ilginç bir portre izdiği kesindi..
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gnom Oren paladininin tavrı karşısında bir defa daha kendisini zorlukla tutmaktadır. Evet Oren paladini seni kutlarım her evi tek tek uyarmak tam sana göre bir fikir. Peki bu ne kadar sürer farkında mısın?? Onkasabada ne kadar insan var.. Malhavoc un ısıyı bir süre için yukarı çetiğini hatırlatayım. Bu arada başka bir sorun.. Oraya çıktığımızda onca insan nerede barınacak nasıl beslenecek ? ? ? Bunları düşündün mü paladin ? ? ? Bu insanları kurtarmak için biraz daha ayrıntılı düşünmek gerekiyor...

şimdi evet Viltas insanları kurtarmak için bir ilüzyonunun olmadığını söylemiştin. Kapının bir işe yarayacağını sanmıyorum. Dokuz farklı kasabadan söz ediyorum. Başlarına gelecek felaketten habersiz geceyi kasabalardan ayrı geçirenleri hesaba katmadım bile.

Bir şekilde tüm bu insanlara çağrı iletilmeli. Böyle bir ilüzyon büyüsü olan bir büyücümüz var mı ? ? ? Yoksa Zamanın Fısıltısı ile böyle bir şey yapmayı deneyebilirim. Bugün bu flütle çok fazla güç harcadım. Başarı şansım az.. Yine de içimdeki onca yeni yaşam bana destek olabilir. Eğer büyücülerimiz bu konuda.. Sesine biraz küçümseme katılmasını engelleyemedi. Yetersizse... Sanırım bunu denemek en mantıklı çözüm gibi.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

RP Dışı: Arkadaşlar bunu uyarı olarak yazıyorum . Hatam varsa Oren beni düzeltirsin. Cehennemden dışarı çıkıldığında zaman epey daha hızlı akıyor. Green eğer kapıdan tekrar geçerse sanırım bir gün kadar sonrasına dönecek. Sanırım kapıdan geçenlerin bulunduğumuz zamana dönme şansları pek kalmıyor o yüzden.
HARBE GİDEN
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

zaman normal akıyor 2 yerdede.. esjkiden senin dediğin gibiydi..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

"Malesef bu çapta bir geçit açmak yeteneklerim dışında..."diye belirtti Erethan...kendisiyle konuşmakta olan Freya'ya
"Uzmanlığım savaş büyüleri üzerinedir...ve malesef bu durumda yapılabilecek pek bir büyüm yok...belki belli bir yere rüzgarın yardımıyla mesaj taşımam mümkün olabilir...ama büyüm başarısız olsa bile bunu öğrenmemiz pek mümkün olmayacaktır...kaldı ki insanların gaipten duyduklarını düşündükleri bir sese tepki vermelerine umut bağlamamız gerekir ki buda mantıklı bir yaklaşım olmaz...Ancak belki Eldarin'in burdaki dostlarımızdan bir veye birkaçına binek sağlaması mümkün olabilir...bu işleri hiç olmazsa biraz daha hızlandırır...tabi son kararımız kasabaları tek tek dolaşıp haber vermek olursa...belki bu haber verme işinde şu ölümsüzleri kullanabiliriz,aramızdan bazılarını dinlemeye oldukça meyilli gözüküyorlar...veya Lord Oren'e bir dua..."
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Freya derin bir iç çekti.:

-Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz arkadaşlarım?Ben şuraya kadar büyücülere güvenmiştim.Etrafımda bakıyorumda diğer büyücü yok bile.şimdi peki..Daha iyi fikirler? dedi.

Sonra etrafına bakındı.İblise baktı.Gözlerini çevirdi,korkudan olmalıydı..

-İblis dedi..O bize sesiyle yardım edebilir mi?
Jacta alea est.
Eldarin

Post by Eldarin »

Eldarin olup biten herşeyi bir anlıkmışçasına hissetmişti.şeytana yine de güvenmiyordu fakat yapacak başka birşeyde yokmuş gibi gözüküyordu.
''ah evet erethan ''dedi.''böyle bir büyü hatırlıyorum.daha önce yapmıştım sanırım.ve yine yapabilirim.elinde 10 kasabanın bir haritası olan var mı?böylece bende atım Dynather le beraber en uzak kasabaya şimşek hızıyla yol alabilirim.'' erethan a göz kırptı.
''birşey daha...uzak kasabalara ben gideyim yakında olanlarda sizden haber alsınlar.yalnız ...'' Vilthas a baktı...'' tanrı oren in mührü varsa elinde'' dedi ve yavaşça belindeki parşömenlere yöneldi.ipinin bağını çözerek bir parşömen çıkardı.
''...ne diyorduk...hah evet...yanında tanrı oren in mührü varsa buraya basmanı isteyeceğim.bu insanları daha basit bir şekilde ikna etmemi sağlayabilir.''parşömeni Vilthas a uzattı.bir yandan da şu büyüyü düşünüyordu.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Büyücüler diye düşündü gnom.. Her zaman ki küçümseyici tavırları ile onu duymuyorlardı. Bu kibiri aşan çok az büyücü tanımıştı gnom.. Onun tapınakta olduğu süre boyunca lordunun inancına sadık Efla geldi aklına.. Acaba hala bu inanca sadık mıydı ? ? ? Düşüncelerini o an önünde olan olaya yönlendirdi. Bir an kasabaların kurtarılması işini orada onu duymayan ve önemsemeyen insanlara bırakmayı düşündü. Sonra kapı kapı dolaşıp saatler sürecek bir kurtarma planlayan. Hele kasaba dışında olan insanlar için hiç fikirleri olmayan bu yoldaşlarına güvenemedi. En azından o da bir şeyler yapmalıydı. Eğer kontrol etmeyi başarsaydı iluzyon güçleri işine yarayabilirdi. Ama bu anda bile gnom o güçlerden korktu. Hayır söz konusu güçleri kullanmayacaktı.. Ã?yle ise.. Belki Freya haklıydı.

Gnom kapının önünde duran Malhavoc un yanına gitti ve eğildi:

Cehennemin hükümdarı ... Eğer sizin için sorun olmazsa sizden bir talebim daha olacak... Kasabadaki insanları götürebileceğimizi söylediniz. Ama onlara bir şekilde hızla ulaşmamız gerekiyor. Böylece sizin de kapıyı çok uzun bir süre için açık tutmanız gerekmez. Acaba kasabaların sınırları içinde bulunan insanların bizim onlara göndereceğimiz bir çağrıyı duymalarını sağlayabilir misiniz ? Ã?ağrıyı ben göndereceğim. Flüdümle. Eğer izin verirseniz.
HARBE GİDEN
Locked