KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>>
O insanları buraya donmalarına izin vermeyecek kadar çabuk nasıl getirebiliriz?? Sanırım sadece yarım saat kadar bir süremiz var??? Bize bir yol gösterin cehennemin hükümdarı. Ya da eğer bu elinizde ise bir süre için cehennemin sıcaklığını yükseltin. Biz ölümlülerin katlanabileceği bir sıcaklığa.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Saygıdağar rahip.. Orenin görevlendirdiği grubumuzda Orenin inancını yayan paladinler Orenin ışığın tarafında bir tanrı olduğunu söylediler. Ã?yle ise ona hizmet eden sizin de zor durumda olan onca insanın ölümüne göz yummayacağınıza inanıyorum. Malhavoc sizden tek istediğim bu soğuğu kısa bir süre için durdurmanız. Karşılığında daha önce daha önce de ilettiğim gibi talep ettiğiniz bir bedel varsa lütfen söyleyin.
HARBE GİDEN
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

logan etrafına batı ve kimseden ses cıkmadını görünce '' tek tek kasabaları dolaşmam gereksede o insanları kurtaracam isteyen gelir ve kasabalr bölüşülür isteyen gelmez burda yukarı cıkar bilmeceyle uraşır isteyen istedini yapmakta özgürdür kimseyi zorlamam isteyen gelsin dedi ve önündeki kasabaya dogru ilerlemey başladı '' teni üşümüyordu loganın ama içindeki buruklu onu dışardaki soğuktan daha cok zarar verdigi kesidi arakasına bakmadan kasabaya dogru yürüdü...
etrafına baktı ölüler geziyorudu etrafta o eski seçilmiş arıyordu gözleri...
etraftaki ölüler birbirine benziyordu ama o daha başkaydı ayırt ede bilirdi...
etrafına baktı ölüler geziyorudu etrafta o eski seçilmiş arıyordu gözleri...
etraftaki ölüler birbirine benziyordu ama o daha başkaydı ayırt ede bilirdi...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Onlar ne yazık ki kimin gidip kimin kalacağını tartışıyorlar sadece Logan.. Ã?te yandan cehennemin lodu için istediğimizin çok da zor olmadığını düünüyorum. Yine de dediğim gibi her hangi bir bedeli... Özellikle benim dışımda bir yaşamın ödemesi gerekmiyorsa... Kabul etmeye hazırım.
HARBE GİDEN
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

HAHAHA peki öyle olsun nasıl olsa bilmeceyi bilemeyeceksiniz.. işte o zaman canlarınızı almak daha tatlı olacak...
O sırada kasabada
"sıcaklık yükselmeye başlar , yaşanabilir bir ısya ulaşır... ve bir ses duyuur..."
Buraya gelin ölümlüler , sizi bekliyorum....
O sırada kasabada
"sıcaklık yükselmeye başlar , yaşanabilir bir ısya ulaşır... ve bir ses duyuur..."
Buraya gelin ölümlüler , sizi bekliyorum....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
Logan
- Kullanıcı

Buraya gelin ölümlüler , sizi bekliyorum.... '' sesini duydu ''iyi işti ozan ve asasin dedi '' merdiven dogru gitti yukarı dogru cıktı cıktıkça kırmızı bir yartık gördü önündeki 2 kişiyi gördü '' yüce Malhovac selamlar cehenlemin korucusu lord orenin tapınak şovalyesi olarak saygılarımı sunuyorum sana '' durdu logan artık Malhovac göz göze gelmişti '' senin bilmeceni bilirsem burdaki tüm ölümlüleri hiç bir karşılık beklemeden ve yerlerinde kıpırdamada cıkartacaksın köylerdekilerin hepsinden bir anada yukarda olcak bu ölümlüler ölmeyi daha haketmiyorlar onları cıkartacaksın''
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Yükarıdaki rütbeler bana bir anlam ifade etmiyor şovalye.. ama bilmecemi bilirsen...çıkış kapılarını size açacağım.. kayıtsız şartsız geçebilecekler..... amaa eğer bilemezsen o zaman öleceksin.. sadece 1 cevap hakkın var.... herkesin 1 er cvp hakkı var bilemeyen ölür.......
işte bilmece.....
Denebilirki;
Altın olmam iyiliği
Taş olmam hiçliği
Cam olmam hassaslığı
Soğuk olmam acımasızlığı
ifade eder...
Eğer bu sözleri ima etmiyorsam neyim ben???
işte bilmece.....
Denebilirki;
Altın olmam iyiliği
Taş olmam hiçliği
Cam olmam hassaslığı
Soğuk olmam acımasızlığı
ifade eder...
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Freya gökyüzüne baktı..
Altın olmam iyiliği
Taş olmam hiçliği
Cam olmam hassaslığı
Soğuk olmam acımasızlığı
ifade eder...
...
Etrafına bakındı.Hiç bir fikri yoktu neden gidip ona söylediğine dair.Loganın yanına gitti ve kulağına fısıldadı:
-Sanırsam cevabı buldum...Ama emin değilim.
Altın olmam iyiliği
Taş olmam hiçliği
Cam olmam hassaslığı
Soğuk olmam acımasızlığı
ifade eder...
...
Etrafına bakındı.Hiç bir fikri yoktu neden gidip ona söylediğine dair.Loganın yanına gitti ve kulağına fısıldadı:
-Sanırsam cevabı buldum...Ama emin değilim.
Jacta alea est.
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Mlhavoc yüzünde emin bir ifadeyle bekliyordu.
"Freya emin değilim ama" dediğinde pençesini freya nın canını almak için havaya kaldırmıştı ki...
"Kupa!" sözcüğünü duyduğunda kalakaldı...
"Hhaaa?? Nasıl.... Doğru cevap.. ama daha önce kimse bilememişti...."
Malhavoc un şaşkınlığı yüzünden okunuyordu....Derin bir iç çekti ve sıcak buhar burun deliklerinden havaya süzüldü...
"Söz sözdür.. Kapıdan geçebilirsiniz......"
Eliyle arkasındaki gümüş , üzeri işlemelerle dolu kapıyı gösterdi...
"Freya emin değilim ama" dediğinde pençesini freya nın canını almak için havaya kaldırmıştı ki...
"Kupa!" sözcüğünü duyduğunda kalakaldı...
"Hhaaa?? Nasıl.... Doğru cevap.. ama daha önce kimse bilememişti...."
Malhavoc un şaşkınlığı yüzünden okunuyordu....Derin bir iç çekti ve sıcak buhar burun deliklerinden havaya süzüldü...
"Söz sözdür.. Kapıdan geçebilirsiniz......"
Eliyle arkasındaki gümüş , üzeri işlemelerle dolu kapıyı gösterdi...
Vİlthas yavaşça etrafındakileri süzüyordu. Tam eski bir cüce sözünde olduğu gibiydi, her kafadan ayrı bir ses çıkıyordu... Tam da yeminerin istediği gibi, kaos aralarındaki bağı inceltiyor, karanlıktan korunmak için ördükleri kazağın her ilmiğini yıpratıyor, üzerlerindeki zırhı paslandırıyordu...
Vİlthas eldarinin kendisine seslendiğini duydu, ama cevap vermemeye karar verdi.. Cevap vermesi için bir düşüncesi, kararı olması gerekiyordu, ve vilthasın ne yapacağı hakkında en ufak fikri bile yoktu.. Sanki ebeveynlerini kaybetmiş bir çocuk gibiydi.. Konuşmaya korkuyordu Vİlthas, eğer konuşursa dinlenmekten korkuyordu... Daha kendi sorusuna bile cevabı yoktu..
Bir kaç kez iblisin çığlığını duymuştu düşünceleri arasında... Firble ile freyanın kan kırmızısı rengindeki gökyüzüne tırmanan merdivenlere yöneldiğini gördü.. Sonra etrafındaki havanın ısındığını hissetti, birileri sonunda harekete geçti galiba dedi içinden... Sonra loganın da ayrıldığını gördü merdivenlere doğru.. İşler iyice karışıyor diye geçirdi içinden...
Sonunda uzun zaman önce vermesi gereken kararı geçirdi zihninden.. Seri adımlarla yürümeye başladı merdivenlere doğru..
MErdivenlerdeki her adımı ona yaşamı hatırlattı.. Yaşamdaki her basamağı.. Doğumu ve ölümü.. Belki de merdivenin tepesinde onları ölümleri bekliyordu.. Kim bilebilirdi ki..
Son basamağa vardığında gümüş parıltılı bir köprü gördü.. Yavaşça orda bulunanların yanına gitti.. İblisin yüzünde hayalkırıklığına uğramış bir ifade vardı.. İblisin şaşkınlığını görmemek imkansızdı.. Ayrıca üzerinde işlemeler olan, aynı köprü gibi gümüşten oluşan kapıyı gösteriyordu..
Vilthas şaşkın bir şekilde, ortalıkta ne olduğunu anlamak için "Bunun anlamı nedir??" diye sordu..
Vİlthas eldarinin kendisine seslendiğini duydu, ama cevap vermemeye karar verdi.. Cevap vermesi için bir düşüncesi, kararı olması gerekiyordu, ve vilthasın ne yapacağı hakkında en ufak fikri bile yoktu.. Sanki ebeveynlerini kaybetmiş bir çocuk gibiydi.. Konuşmaya korkuyordu Vİlthas, eğer konuşursa dinlenmekten korkuyordu... Daha kendi sorusuna bile cevabı yoktu..
Bir kaç kez iblisin çığlığını duymuştu düşünceleri arasında... Firble ile freyanın kan kırmızısı rengindeki gökyüzüne tırmanan merdivenlere yöneldiğini gördü.. Sonra etrafındaki havanın ısındığını hissetti, birileri sonunda harekete geçti galiba dedi içinden... Sonra loganın da ayrıldığını gördü merdivenlere doğru.. İşler iyice karışıyor diye geçirdi içinden...
Sonunda uzun zaman önce vermesi gereken kararı geçirdi zihninden.. Seri adımlarla yürümeye başladı merdivenlere doğru..
MErdivenlerdeki her adımı ona yaşamı hatırlattı.. Yaşamdaki her basamağı.. Doğumu ve ölümü.. Belki de merdivenin tepesinde onları ölümleri bekliyordu.. Kim bilebilirdi ki..
Son basamağa vardığında gümüş parıltılı bir köprü gördü.. Yavaşça orda bulunanların yanına gitti.. İblisin yüzünde hayalkırıklığına uğramış bir ifade vardı.. İblisin şaşkınlığını görmemek imkansızdı.. Ayrıca üzerinde işlemeler olan, aynı köprü gibi gümüşten oluşan kapıyı gösteriyordu..
Vilthas şaşkın bir şekilde, ortalıkta ne olduğunu anlamak için "Bunun anlamı nedir??" diye sordu..
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Freya durdu.Bir an sanki kalbi durumuş gibi oldu.Malhavocun cevabı onu şaşkına çevirmişti.Gruba,görevlerine ne kadar yardımcı olduğunu düşünüyordu.Sonra açılan büyük gümüş kapıları gördü.Ama arkasına dönerek Ozana ve diğerlerine döndü.:
-Arkadaşlar sanırım görevimizde bir ilerleme var.Ama şimdi kasabalıları kurtarmalıyız.Ã?nce onlar!
Freya arkadaşlarının vereceği tepkiyi bekledi.Mızrağı elinde kalbi hızlı hızlı atıyordu.
-Arkadaşlar sanırım görevimizde bir ilerleme var.Ama şimdi kasabalıları kurtarmalıyız.Ã?nce onlar!
Freya arkadaşlarının vereceği tepkiyi bekledi.Mızrağı elinde kalbi hızlı hızlı atıyordu.
Jacta alea est.
Gnom bir anda sevinçten zıplamaya başlar.. Başardın Freya başardın....(Freya ya sarılır ) Zamanın lordu seni kutsasın dostum.. Kapıyı açtın. Eveeeeeet... (Sonra bir parça sakinleşir. ) Sanırım şimdi onkasaba insanlarını buraya toplamak lazım. Ama galiba işin en ciddi bölümünü hallettik.
Gnom basamaklardan çıkan Viltasa döner. Sanırım bayım siz büyücüydünüz ? ? ? On kasabalıları buraya çağırmamı sağlayacak bir müziği tüm kasabalıların duymasını sağlayacak bir büyü yapabilir misiniz ? ? Ben de müziği elimden geldiğince etkileyici yaparım... Sonra aşağı bakmaya çalışır. Sanırım diğer büyücülerimiz hala biraz kararsızlar... Ama sıcaklık yükseldiğine göre artık bir parça daha zamanımızı var.
Gnom toprağın şarkısını belinden çıkarır. Eğer yapabilirseniz hemen başlayabiliriz.
Gnom basamaklardan çıkan Viltasa döner. Sanırım bayım siz büyücüydünüz ? ? ? On kasabalıları buraya çağırmamı sağlayacak bir müziği tüm kasabalıların duymasını sağlayacak bir büyü yapabilir misiniz ? ? Ben de müziği elimden geldiğince etkileyici yaparım... Sonra aşağı bakmaya çalışır. Sanırım diğer büyücülerimiz hala biraz kararsızlar... Ama sıcaklık yükseldiğine göre artık bir parça daha zamanımızı var.
Gnom toprağın şarkısını belinden çıkarır. Eğer yapabilirseniz hemen başlayabiliriz.
HARBE GİDEN
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Green arkasına bakmadan merdivnelr çıkmaya başlamıştı arkasında bir ses dumuştu Eldarin'den ama anlammıştı...
Green merdivenlerinin bitirdi ilh hisstiği hafif bir ruzgar güzel bir geçe görünüyoru yıldızar inanılamz güzeldi bir anda kendi diarında olduğunu zanetti.
Merdivenlerden duşarı çıktı aynı yerdeydi kasbanın yanındaydı bir anlık kasaba bişey olmadığını zanetti ama sonra gerçeği gördü hayallerin bir yerine dönmüş bir kasabaya benziyordu.Düzgün bir yere geçip diğerlerin çıkmasını beklemye başladı.Aynı kişiyle gene konuşmya başladı "Ta...
Green merdivenlerinin bitirdi ilh hisstiği hafif bir ruzgar güzel bir geçe görünüyoru yıldızar inanılamz güzeldi bir anda kendi diarında olduğunu zanetti.
Merdivenlerden duşarı çıktı aynı yerdeydi kasbanın yanındaydı bir anlık kasaba bişey olmadığını zanetti ama sonra gerçeği gördü hayallerin bir yerine dönmüş bir kasabaya benziyordu.Düzgün bir yere geçip diğerlerin çıkmasını beklemye başladı.Aynı kişiyle gene konuşmya başladı "Ta...
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...