KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>>

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Green'in Erethan ı göşünü çok sevindi ""sizi gödüğüme bende çok sevindim efendim sizi iyi halde görmek beni daha çok mutlu etti beni kurtarmaya calıştığınıza çok teşekkür ederim efendim.""

""Ewen arkadaşlar herkez urda sanırım ama bir yarı elf o nerde onunda burda olması gerekiyor çünkü sizlere önemli sözlerim var malesef sizleri sevindiremiyeceği bazıları mecburr olucak mecbur şimdiden hepinize özür dilerim""

""Eldarin Logan ve dostum olan Horcoel sizlere çok teşekkür ederim elbet sizlere olan borumu ödücem sizlere.""
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Yavaşça gözkapaklarını hareket ettirdi önce.Uyuşmuş kaslarını hareket ettirmeye başladı istemsiz olarak..Ayağa kalkmaya çalıştı sonra ama daha buna hazır değildi.Etrafına bakındı hızla,daha gözleri tam anlamıyla çalışmıyordu ama en azından önündeki iki şovalyeyi tanıyabilmişti,Logan ve Horcoel.Kafasını en azından onları daha iyi görebileceği bir açıya kaldırdı:

-Dostlarım,dedi çok çok ince bir sesle..Çok teşekkür ederim.Hayatımı *öksürür* kurtardınız.Sonra tekrar başını yere koydu,içinden konuşmaya başladı "Yaşıyorum he" dedi."Küçük Freya yine yırttı.Ne zaman kazanacak acaba ölüm,daha yapacak çok işim olmalı ki beni yanına almıyor"dedi.Yüzüne bir gülümseme yayıldı,yattığı yerden konuşmaya başladı,ince sesiyle:

-Arkadaşlar,çok sağolun yeniden..Ama veba beni çok yordu.Görevi aksatmamak isterdim ama en azından kısa bir süreliğine çok kısa bir süreliğine dinlenmem lazım*öksürür*.Bir kaç saniye şovalyelere baktıktan sonra.Sağolun,gerçekten sağolun..

Gözlerini kapadı Freya.Sonra üstündeki karıncalanmanın bittiğini hissetti.Ve soğuk rüzgarı..Sonra uyumaya çalıştı tekrar.Daha dinç olabilmek için.Kasabadaki kötülükle savaşmak için.
Jacta alea est.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gnom büyücünün yaptığı büyüyü seyretti. Büyüden sonra kendisini daha iyi hissediyor gibiydi ama sadece kendisini. Gnom artık soğuğu iyice hissediyordu. Tehtid altında olan sadece kendi yaşamı olsa bu önemli olmayabilirdi ama. Gnom yol arkadaşlarının son konuşmalarını dikkatle dinledi. Horcel ve logan bunlar şovalyelerin adları olmalıydı. Erethan da büyücünün adı. Gülümsedi. şimdi şu iki büyücü dışında tüm grubu en azınan ismen tanıyordu. İleriden öbür büyücünün bir cüce ile geldiği gözüne çarptı. Bunun kurtulmayı başaran bir on kasabalı olduğunu umdu.... Br rüzgar ona tekrar üşüdüğünü hissettirdi. Yanmakta olan kasabaya doğru ilerledi. Evlerden birisine girdi. Yangın artık yavaşlamış olmasına rağmen sıcaklık hissedilir derece daha yüksekti. Gnom ellerinin acıdığını hissetti. Soğuktan biraz daha sıcak biryere girdiğinde hissedildiği gibi. Sonra evde odunları kesecek bir şey aradı mesela bir balta... İçinde bulunduğu odanın her yerine baktı .. Hayır yoktu tam bir hayal kırıklığı idi. İçinde bulunduğu ev bir dokumacıya ait gibiydi. En azıdan olabildiğince sıkı giyinebilirdi. İki üç parça giysiyi alıp üzerine giydi. Giysiyi başından geçirdiğinde giysi boynundan aşağı düştü. Gnom gülümsedi. İnsanların uzunluğunu hesaba katmamıştı. Bu giysiyi giyemezdi. Giysilerin içinde bir çocuk giysisi olup olmadığına baktı. Ã?evreye saçılmış giysilere göz attı. Bi kaç tane giysi vardı. İki tane kız çocuk giysisi gibi duran pembe renkli giysiler. : ) Komik duracaklardı ama..Bir tane de oğlan çocuk giysisi buldu. Bunu üstüne giyerdi.Gnom giysileri elinde tutarken gözlerinin yaşardığını hissetti. Sonra kendisini topralaması gerektiğini hatırladı. Giysileri ardarda giydi.En son oğlanın giysisini Boynunu kapatan kız çocuk için yapılmış kazak belli oluyordu ama... Olsun diye düşündü gnom. Uzunlar için yapılmış atkıyı benzeyan bir şeyibaşına sardı. Bu atkılardan ve altı yedi parça uzun giysisii de yanına aldı. Giysileri zorlukla taşıyordu. Ama arkadaşlarının bunlara ihtiyacı olacaktı. Soğuktan hala etkilenecek arkadaşları için de bir kaç parça giysi aldı. İlerlerken yerde oyuncak bir tavşan gördü. Muhtemelen bir çocuğa aitti. Gnom giysiler yüzünden zorlanacağını bilse de oyuncağı yerde bırakamadı. Onları da giysilerin arasına koydu Bunu sana vereceğim dostum diye düşündü .. Ve sonra yoluna devam etti. Yeniden arkadaşlarının yanına vardığında. (ne kadar süre geçti bilmiyorum. ) Bunları giyin dedi. Sizleri için uzun giysileri.. Sanırım büyücülerimiz üşümemenin yolunu bulmuşlar ... Diğerlerimizin işine yarayabilir bunlar. şu sonradan gelen büyücü ve Dragonfire tapınağında tanıdığı Freya iyileşmiş gibiydi . Büyücü bir şeyler söylemek istiyordu. Gnom hala halsiz olan Freyanın yanında gitti .. İki parça giysi dışındakigiysileri. Soğuğa rağmen hala kuru olan yere attı. Diğer giysileri Freyanın üstüne giydirmeye çalıştı. Dostum iyileşmene çok sevindim dedi ama bunları giymen lazım En yakın kasabaya kadar gidebilmemiz için.. Bu arada Viltasa döndü. şey diğer giysileri de da şu yeni iyileşmiş büyücüye giydirebilirseniz??? Diye sordu.

RP DIşI: Abi giysileri alıp geldiğim sürenin Freya ve Hisskarın iyileştiği süre olduğunu varsaydım. Giysiyi Freyaya giydirip giydiremeyeceğimi Oen sana bırakıyorum. Freya benden daha uzun ve ağır snuçta : )) Her durumda giysilerle işim bittiğinde oyuncak tavşanı alacağı.. Bu arada bir hatam olduysa da düzeltirsin. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Freya gözlerini kapatırken sesleri duydu.Yavaşça homurdanarak uyanmaya başladı.:

-Bir rahat vermiyorsunuz ama,yorgunum dedi yorgun bir sesle.Sonra arkasına döndü,ozan Firbleyi gördü."A,ozan Firble saygılarımı sunarım sizlere.Bu karanlık günlerimizde Dragonfire inananlarının olduğunu hatırlattınız bana.*gülümser*"dedi.Kendini halen gayet iyi hissediyordu 5-6 dakikalık bir dinlenme bile onun yorgunluğunun geçmesine yaramıştı.Artık hareket edebiliyordu."Zahmet etmeyin" dedi giysiyi uzattığında kendisine.Elinden giysiyi aldı,üstüne giydi."Renkleri bana yakışmasada bu havada giymeliyim" dedi.Sirkelendi,soğuğu hissetmeye başlamıştı..Ellerini etrafına sardı.."Biri bana burda ne aradığımızı ve ne yapacağımızı söyleyebilirmi?Hastalığım süresince ne olduğunu hatırlamıyorum"...
Jacta alea est.
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

"Bİrbirinize teşekkür etmeyi bitirdiyseniz, en yakın kasabaya yola koyulmaya başlayalım.." dedi Vİlthas sesini yükselterek, hasta olanların iyilerştiğini görmek onu sevindirmişti.. Kendisi Oren'in sözcüsü olarak soğuktan diğerleri kadar pek fazla etkilenmese de soğuk onun da vücuduna işlemeye başlamıştı..

Yeni gelen cüceye pek fazla dikkat etmeden tepeden inmeye başladı, diğerlerinin gelip gelmediklerine bakmadan..
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

giysiler firble a yardım etmiyordu 10 katta giyinse 20 katta giyinse
soğuğu derisinin üzerinde hissediyordu....

bu sırada vilthas ın önüne bir ölmeyen geçti ve yolunu kesti...

Findor ve Calis öldüler.. Lord Oren durumu değerlendirmeyi size bıraktı.. eğer tehlikenin geçtiğine inanıyorsanız göreviniz bitti.... o zaman burdan çıkmak için şu merdivenleri çıkacaksınız..

ölmeyenin eliyle gösterdiği yerde gökyüzüne uzanan kızıl merdivenler
çıkıyordu...

Kapının Gardiyanı orda....

dedi ve korkuyla vilthas ın arkasına saklandı... Size bilmece soracak bilemezseniz.. sizi yokedecek... İblis malhavoc'u kimse yenemedi.. ve tek cevap hakkınız olacak...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eldarin gözlerini hafifçe aralayan green i gördü.
''ha!demek uyandın büyücü dostum.kendini daha iyi hissediyorsundur umarım.ah sana da teşekkürler cüce dostum lakin baksana grubun yanına varmışız bile. hiç farkında olmadan hemde :!: :!: :!: ''
ardından vilthas ın sözlerini işitti.
''ah evet sözcüyü daha fazla bekletmeyelim,yalnız neden başka bir kasabaya gideceğiz ki?önce etrafımızdaki şu dondurucu soğuuğ önlemenin bir yolunu buksak?''
grubun tamamını toplu halde görmek umudunu bir kat daha arttırmıştı ciddi bakışlarla etrafını izliyordu genç Eldarin.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Vİlthas ölmeyenin sözlerini kafasından dikkatlice tartmaya başladı.. Calis ve findor... Karanlığın tanrısı yeminerin baş komutanı ve rahibi... Eğer onlar öldüyse önümüzde bir tehlike kalmadı sanrım diye düşündü.. Ama on kasabayı buradan kurtarmanın yolu ne?? Burada yaşayan insanları yanlız başına mı bırakmamı istiyor Oren benden... Ve de şu bilmece olayı... Başarabilir miyim.....

Eğer diyardaki tehlike geçtiyse diğerlerini de bu sevindirici olaydan haberdar etmem gerek.. Fakat ben daha tehlikenin geçtiğine kendim inanmıyorken diğerlerine bunu nasıl söyleyebilirim.. İnsan kendi inanmadığı gerçekleri Daha diyarda Sensei gibi Yeminere tapan biri yürüdüğü sürece tehlike her zaman tetikte olacaktır... Peki diğerlerini en azından kendi kararlarını vermeleri için bilgilendirmem gerek...

Tekrar gökyüzüne uzanan kızıl merdivenlere bakar ve geriye dönerek grubun bulunduğu yere yürümeye başladı.. Zihninde ölmeyenin sözleri hala yankılanıyordu.. 'Lordum içimdeki kararsızlığı yok et, bana yol göster..'

Yanlarına vardığında yavaşça konuşmaya başlar.. İLk başta sesinde bir titreme vardır ama o konuştukça titremenin yerini hükmedici bir ses tonu alır.

"Eldarin üzgünüm bu soğuğu yenmemiz imkansız... Bu soğuk büyüsel, ancak ve ancak yine bir büyü yoluyla yok edilebilir.. Ama sanırım herkese tek tek 'Endure elements' büyüsü yapamayız değil mi?? Neyse size bir iyi bir de kötü haberim var... İyi haber calisla findorun öldüğü.. Kötü haber ise, (Gökyüzüne doğru tırmanan kızıl merdivenleri gösterir) işte burdan çıkış biletimiz.. Bunu neresi kötü diyeceksiniz.. Evet haklısınız ama bir karar vermemiz gerek.. (SOluk almak için biraz duraksar) On kasabadaki insanları buradan çıkaracak mıyız.. Eğer cevabınız hayır ise burasını onların mezarı olarak tayin ediyorsunuz demektir.. Eğer cevabınız evet onları da çıkaralım ise yine de bir sorunumuz var... Buradan çıkışı koruyan iblis.. Malhavoc.. Tek bir bilmece ve cevabı bilemezsek sonumuz yokoluş... (Derin bir nefes çeker ve ellerini önünde kavuşturur) Sizden tek tek, dikkatlice düşünerek kararınızı bana iletmenizi istiyorum derhal... İlk önce Eldarin senle başlayalım..."
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan viltasla konuşan undead dedik lerini duymuştu '' hayır elf bu kadar insanı burda bırakmayız haksızlık onların bir suçu yok direyer 9 kasabayı uyarmalıyız her kezi bu merdivenden cıkartmalıyız''
dedi logan sesinde büyük bir hidet vardı ve logan bagırarak '' yaşayan ölüler lord oren adına bana iteat edin emirlerimi dinleyin diyer 9 kasabadaki insanları buraya yönlendirin''
etrafına baktı her kez merdiven bakıyor cıkmak için sabısızlanıyor gibilerdi...
logan içinden ''insanlar kurtarılmalı '' baş büyücülere döndü logan ''baş büyücüm sizin bir işaret yada yapabilecegiz bir şey varmı ????''
logan telaşlı ve yorgundu 2 kişiyi iyileştirmek birazda olsa yormuştu onu...
''lordum bu insanların ölem vakti degil onlar daha yaşamalı''
loganın sesinde yalvarma vardı
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gnom soğuğu net bir şekilde hissediyordu. Onun için de karar açıktı. Her ne kadar çocukların hayatı da onun hayatına bağlı olsa da diğer kasabalıları da bırakmayacaktı. Eldarin i bilmiyorum ama benim kararım da diğer kasabaları da kurtarmaktan yana... dedi. Ancak diye ekledi. soğuğa karşı bir şeyler yapmamız gerekiyor. Eğer aklınıza gelen bir şey varsa giysiler işe yaramıyor. Ateş de yaramayabilir. Ã?yle ise ne bu soğuğu yok edebilir. Lord Orenin cehenneminde..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

"Logan cevabın evetse yapacağımız şey zaten diğerlerini kurtarmak.. Fakat sizi uyarmak zorundayım sadece ve sadece insanları kurtarabiliriz.."

Kasabalara bir göz attı, insanların bunca çabası, bu 10 kasabayı inşa etmekte geçen zaman, hepsi boşa gidecekti.. Tekrardan kurmaları gerekecek kasabalarını.. Anka kuşu gibi.. Küllerinden yeniden doğacak on kasaba.. AMa bu sefer daha da güçlü bir şekilde..

"Evet başka kararını vermiş olan..." dedi grubtaki her kişiyle tek tek göz göze gelerek...
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Horcoel derin bir uykudan uyanmış gibiydi ..Başı zonkluyordu..Homurdanarak ayağa kalktı şovalye.. Yere düşecek gibi olsa da bir an için ona bakan herkezi şaşırtacak bir hızda kendini toparladı..Logan ı farketti önce..Ayaga kalmıstı bile..Etrafına bakarak hastaları gözleriyle aradı..Savaşçıyı ve büyücü dostunu..
Yaşıyorlardı..İkiside..İçini açıklayamayacagı bir sevinç doldurmuştu paladinin..Gerçi kendini aşırı yorgun hissediyordu ancak yorgunluk şu anda içinde bulundukları durumda en son endişe duyulabilecek bir durum idi...
Hrisskar ile savaşçıya göz gezdirdi paladin..''..Arkadaşlarımın canını bağışladıgınız için çok teşşekkür ederim Lordum''dedi içten bir dua ile..Yüzünü azda olsada bir gülümseme kapladı ve gökyüzünün hala kızılla kaplı oldugunu görünce kendini tuaf hissetmeye başladı..
Vilthasa yaklasan bir undead dikkatini çekti paladinin..Bir an için dostuna zarar verecegini düşünüp kılıclarına davransada buranın Lordu Orenin boyutu oldugunu hatırlayınca sessizce beklemeyi yeğledi..Günahkar bir ölünün bu kadar yakınlarında olması sinirlerini bozuyordu Horcoel in..Biliyordu ki eger Oren in kutsaması üzerlerinde olmasa biliyorduki bu ölüler üstlerine atlayıp onları da kendilerinden biri haline getirmeden rahat etmezdi.Biliyorduki ölüler yaşayan herşeyi kıskanır ve o kadar da nefret ederlerdi...şovalye igrenen bir yüz ile Vilthas ile konusan ölüye bakmaya başladı.Vilthasla konustugu her saniye onun canlı yaşayan vücudunu öldürmeyi arzuladıgı besbelliydi ölünün..ancak Oren korkusu yüzünden hiç birşey yapamıyordu.. Tiksinti duygusu daha da artmaya başladı paladinde bunlar aklına gelince..Undeadı tekrar süzmeye başladı..Ölüler nedense kendisinden uzak duruyorlardı..Nedenini bilmiyordu gerçi belki de bir paladin oldugu için olabilirdi..Sonra ölüye tekrar baktı paladin...kimbilir ne yapmıstıkide böylesine bir cezayı hak etmişti..
Vilthas yaşayan ölü ile konusmasını bitirip grubun yanına gelip konuşmaya başladı..Karanlıgın tanrısının seçilmişlerinin öldügünü söyledi önce..Sonrada kızıl merdivenleri gösterdi gökyüzüne uzanan kurtuluşun buradan geldigini söyleyince Horcoel in aklına kasaba geldi o anda Koskoca kasabayı bu merdivenlerden geri nasıl götüreceklerdi..Ancak insanları götürebilirlerdi buradan..Evsanelerde adı geçen kasaba diye düşündü..Onkasaba.. burada kalacaktı ama..Burada kalmaktansa halkın yersiz yurtsuz olarak bildigimiz düzleme gitmeleri onlar için daha iyiydi..Bu sırada elfin bir lafı dikkatini çekti..
''İblis Malhavoc..''Ã?ıkışı koruyan iblis..''
Loganın yüzündeki sert ifadeyi seçti sorularla doluyken kafası..Tapınak şovalyesi bir anda Vilthasa dogru çıkısmaya başlamıştı..
''Hayır elf dedi şovalye(logan) bu kadar insanı burada bırakamayız Haksızlık...Onların bir suçu yok diger 9 kasabayı uyarmalıyız herkezi bu merdivenden çıkarmalıyız..
Logana tamamen katılıyordu Horcoel..Kasabayı buraya getiren onlar olmuştu ve çıkaranlar da gene onlar olmalıydı..
Kasabaya baktı şovalye konuşulanları umursamadan..Kasaba kızıl gökyüzünün ışığı ve sogugun altında etrafa dehşet ve hüzün saçıyordu.Burada birilerinin yaşadıgına inanmak gerçekten güçtü bakanlar için...Aglıyordu kasaba adeta..Bir zamanlar bu toprakta mutluluk içersinde yaşayanlar adına ağıtlar yakıyor..
Ve ağlıyordu..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Kimsenin cevap vermediğini, herkesin kararsız kaldığını görünce Horcoel'e yöneldi... "Dostum çok düşüncelisin, senin kararın nedir, sence insanları götürmeli miyiz??" diye sordu.. Yavaşça elini arkadaşının omzuna atarak "Dostum anlıyorum senin için insan hayatından önemli bir şey yok ama diğerlerinin de kararı hayır olarak çıkarsa buna saygı duyacağına inanıyorum, değil mi..." dedi manalı manalı...
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Mızrağını çıkardı sırtındaki sadaktan Freya.Imbulancesine baktı.Sonra yavaşça doğrularak konuşmaya başladı.:

-Bencede beyler,kasabalıları kurtarmalıyız tabii ki.Ama bu konuda pek bir fikirimiz yok.Ne yapabiliriz ki?Büyüler işe yaramıyor,giysiler etkisiz ne bu!Orenden yardım istemek işimize yarayabilir mi?Sanmam.O zaman tek şansımız geri dönmek.Ama eğer grup derse "Kasabalıları kurtaralım" tamam o da olur.

Üstünü kontrol etmeye başladı Freya herşeyi tammı diye..
Jacta alea est.
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

"Doğrusu kasabaların durumu benim pek umurumda değil" dedi büyücü,bir süredir sessizce konuşulanları dinliyordu...Findor ölmüştü ve caliste...peki bu ne anlama geliyordu,buradan çıkış yolu önlerine sunulmuştu,ama büyücü emin olmalıydı,dengenin gerçekten sağlanıp sağlanmadığından emin olmalıydı...bunu yapmanın en iyi yoluysa şimdilik bu grupla birlikte çalışmak gibi gözüküyordu...
"Ama dengenin sağlandığından emin oluncaya kadar bu iş benim için bitmemiştir...ve bu işi bitirirken geçeceğim yol eğer bu kasabaları kurtarmaktan geçiyorsa o zaman bunu yaparım..."
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Locked