Cozun de goriim :))
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

-
necroyunus
- Kullanıcı

şimdi.
En başta Kender aynaya baktığında aynanın öbür tarafına geçmişti.
Kenderı görünce ilk iş kenara çekilmek olmalı. Tabi çok geç kalınmadıysa. Ã?ünkü kenderı arayacağız derken grup da aynı sazanlığı yapıp aynaya bakmış oluyor.
Eğer aynadan kurtulunduysa sonraki adıma geçilebilir.
Fakat aynaya karşı ayna tutmanın bir faydası olacağından şüpheliyim.
Aynanın karşısına ayna tutulduğuda kender bizim tuttuğumuz aynada , büyülü aynanın içindeki kendini görecektir , ki bunun sonucunda daha önce bir arkadaşın belirttiği gibi sonsuz kender elde ederiz
Ama burada bitmez. Bizim tuttuğumuz aynada sadece kender deği büyülü ayna da yansır ve kendi büyüsü ile ya içine çöker ya da çoğalır ve gerçekliği bükerek hepimizin canına okur.
Kanımca en mantıklı çözüm , grupta iyi bir büyücü varsa İllusions Plane'e kapı açacak bir büyüyü ayna üzerinde denemesidir. Ayna muhtemelen bir ilüzyon kapısıdır (Shadow Door büyüsünde olduğu gibi) ve ilüzyon boyutuna kapı açan bir büyü büyük ihtimalle aynanın kapı noktası üzerinde yeni bir kapı açacaktır. Böylece salak kenderı da dışarı çıkabileceğine ikna ettikten sonra kamp yerine dönüp soğumaya başlayan yemeklerimizi bir an önce mideye indirebiliriz. İşe yaramadıysa hadi eyvallah diyip yolumuza da gidebiliriz. Bana ne. şimdi işim gücüm yok bi kender kurtaracam diye Netheril Scrollarını aramaya çıkamam.
En başta Kender aynaya baktığında aynanın öbür tarafına geçmişti.
Kenderı görünce ilk iş kenara çekilmek olmalı. Tabi çok geç kalınmadıysa. Ã?ünkü kenderı arayacağız derken grup da aynı sazanlığı yapıp aynaya bakmış oluyor.
Eğer aynadan kurtulunduysa sonraki adıma geçilebilir.
Fakat aynaya karşı ayna tutmanın bir faydası olacağından şüpheliyim.
Aynanın karşısına ayna tutulduğuda kender bizim tuttuğumuz aynada , büyülü aynanın içindeki kendini görecektir , ki bunun sonucunda daha önce bir arkadaşın belirttiği gibi sonsuz kender elde ederiz
Kanımca en mantıklı çözüm , grupta iyi bir büyücü varsa İllusions Plane'e kapı açacak bir büyüyü ayna üzerinde denemesidir. Ayna muhtemelen bir ilüzyon kapısıdır (Shadow Door büyüsünde olduğu gibi) ve ilüzyon boyutuna kapı açan bir büyü büyük ihtimalle aynanın kapı noktası üzerinde yeni bir kapı açacaktır. Böylece salak kenderı da dışarı çıkabileceğine ikna ettikten sonra kamp yerine dönüp soğumaya başlayan yemeklerimizi bir an önce mideye indirebiliriz. İşe yaramadıysa hadi eyvallah diyip yolumuza da gidebiliriz. Bana ne. şimdi işim gücüm yok bi kender kurtaracam diye Netheril Scrollarını aramaya çıkamam.
lil'grin'brin'
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Ã?yle bi Plane bulunmamaktadırDareth wrote:Kanımca en mantıklı çözüm , grupta iyi bir büyücü varsa İllusions Plane'e kapı açacak bir büyüyü ayna üzerinde denemesidir.
Oyun Faerun üzerinde geçiyosa kender ne arıyo, Krynn üzerinde geçiyosa Netheril Scrollarının orda ne işi var.Dareth wrote:şimdi işim gücüm yok bi kender kurtaracam diye Netheril Scrollarını aramaya çıkamam.
"Lovefull Evil"
Madde 1 : Düzeltme. Illusions plane yanlış , Astral Plane olacak , örnek büyü de planar shift olarak değiştirilebilir. Ayrıca oyun sırasında kullanılabilecek kural modifikasyonları düşünülerek geniş açı konuşulmuştur , verilen isimler sadece anıştırma amaçlıdır , nokta atış kaygısı yoktur.
Madde 2 : Netheril Scrolls'un adı mesaj sonunda ufak çaplı geyik yapmak için anılmıştır. Burada da kullanılabilecek modifikasyonlar göz önüne alınmıştır. Ve yine nokta atış kaygısı yoktur. Maksat eğlencedir.
Madde 3 : Allahın hakkı üçtür. Üçledik elhamdülillah.

Madde 2 : Netheril Scrolls'un adı mesaj sonunda ufak çaplı geyik yapmak için anılmıştır. Burada da kullanılabilecek modifikasyonlar göz önüne alınmıştır. Ve yine nokta atış kaygısı yoktur. Maksat eğlencedir.
Madde 3 : Allahın hakkı üçtür. Üçledik elhamdülillah.
lil'grin'brin'
-
Lean-The-Bard
- Kullanıcı

O amcam aynanın içine girdi tamam da interaktifliğimizi yitirdik mi be bilader? İlk önce bir soralım adamcağıza. Nasıl girmiş, nasış olmuş bir soralım ''Nasıl girdin lan oraya!! muhauha!!'' şeklinde eğlenelim, ondan sonra bakarız bi çaresine... Üstelik kendinizi adamcağızın yerine bir koyuverin. Karşısında üç dallama, hiç yüzüne bile bakmıyolar tenezzül edip birşey demiyolar, ordan ayna getirmişler (nerden buldularsa) böyle önüne tutmalar, geçici meskeninizi kırmaya çalışmalar filan.... 
Merhaba arkadaşlar, tamam ben de ayna karşısına ayna koymakla sonsuz sazan ve bag of holding içine bag of holding olayı gibi bir paradoks yaratacağımıza katılıyorum..
ancak burada aynanın işlevselliği önemli değil mi?
bide şöyle desek;
belki bu ayna bir tuzak ve herhangi bir boyuta çekim gücü yaratıyo ve o kiiyi boyuta çekip hapsediyo.. Ve bu tuzak sadece bir kişilik olabilir yani gücü o kadar.. Bu durumda ayna karşısına ayna koymakla aynanın görüntüsünü her iki tarafta sonsuz tane oluşturmuş olacağız ve bunların çekim gücü birbirini sıfırlayacak diyelim.. böylece tuzak yok olup sazan kurtarılabilir.. mi acaba?
Offf... belki biraz saçma ama napalım?? iki büyülü aynam olsa mantıklı olurdu..
ancak burada aynanın işlevselliği önemli değil mi?
bide şöyle desek;
belki bu ayna bir tuzak ve herhangi bir boyuta çekim gücü yaratıyo ve o kiiyi boyuta çekip hapsediyo.. Ve bu tuzak sadece bir kişilik olabilir yani gücü o kadar.. Bu durumda ayna karşısına ayna koymakla aynanın görüntüsünü her iki tarafta sonsuz tane oluşturmuş olacağız ve bunların çekim gücü birbirini sıfırlayacak diyelim.. böylece tuzak yok olup sazan kurtarılabilir.. mi acaba?
Offf... belki biraz saçma ama napalım?? iki büyülü aynam olsa mantıklı olurdu..
afedersiniz ama bu bizim bi oyunda olan bi olaya benziyo grup 100 kadar orktan kjaçıyo karşılarına bi kapı çıkıyo (ne hikmetse) kapıda bi kilit war nası açarsınız (lock pickle açılmıyo we yine ne hikmetse çok dayanıklı)
bunun cvbı kapıya süt dökmekmiş ben bi alaka kuramadım siz kurarsanız bana anlatın.
bunun cvbı kapıya süt dökmekmiş ben bi alaka kuramadım siz kurarsanız bana anlatın.
|_!G|-|T |3|2I|\|G£|2 Those who fear darkness have never seen what the light can do
-
Cyan Bloodbane
- Kullanıcı

Büyülü bir aynaki içine sazanı hapsetmiş...
Büyülü bir aynadırki hiç bir koruma büyüsü yok...
Bence soru baştan saçma.
Ama yinede arkadaşımıza teşekkür ederim eğlenmemizi sağladı.
Büyülü bir aynanın karşısına normal bir ayna tutarak büyüyü geri çevirme biraz mantıksız geldi..
Doğru yapılması gereken tek şey budur ama Cryptwind da dediği gibi yüksek büyücülere danışmak lazım.
Büyülü bir aynadırki hiç bir koruma büyüsü yok...
Bence soru baştan saçma.
Ama yinede arkadaşımıza teşekkür ederim eğlenmemizi sağladı.
Büyülü bir aynanın karşısına normal bir ayna tutarak büyüyü geri çevirme biraz mantıksız geldi..
Doğru yapılması gereken tek şey budur ama Cryptwind da dediği gibi yüksek büyücülere danışmak lazım.
I cry.when angels deserved to die