Ellenium'a ilginin azlıının sebebi??
Ya ben sadece arkadaşımda David Eddings'in Malloryon 5lemesinin sadece birini okudum o da kapağı hoşuma gitmişti. Tavsiye de etmişti arkadaşım bak mutlaka oku diye..Neyse yanlış hatırlamıyorsam cüceler, elfler falan yoktu. Bi de sanırım yayınevinin ya da tercüman hatası mı bilmiyorum ama sanki bazı kelimeleri çevirmeyi unutmuşlar CANGIL nedir ki?
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Evet bir kaç dakika önce tamulinin son kitabı Saklı şehir'i bitirerek kapattım. En taze görüşüm şudurki son güzel ama tek beyenmediğim nokta vardı oda *dikkat spoiler*sparhawk'ın Cyrgon'u öldürmesi çok basit olmuş.Bir tanrıyı öldürürken biraz daha güç harcaması gerekirdi. Bence olayı biraz daha uzun tuturak be betimlemeleri arttırarak daha eylenceli bir dövüş yapabilirdi. Ama genede güzel
Neyse son fikrim şudurki bence okunması gereken bir seri yani ben sevdim tavsiye ederim. Ã?ünkü gene aynı hissi yaşadım "yaşadığın bir dünyadan kovulma hissi. sanki yıllardır orada yaşamışın ama ani bir ölümle artık oradan kovulmuşum gibi. Sanki o dünyada hayat devam ediyor ama benim bilmene izin vermiyorlar" bu hissi iyi olan kitapların hepsinde yaşarım bu sefer eskisi kadar yoğun değil ama genede yaşadım. Buda bana bu serinin iyi olduğunun kanıtı.
Neyse son fikrim şudurki bence okunması gereken bir seri yani ben sevdim tavsiye ederim. Ã?ünkü gene aynı hissi yaşadım "yaşadığın bir dünyadan kovulma hissi. sanki yıllardır orada yaşamışın ama ani bir ölümle artık oradan kovulmuşum gibi. Sanki o dünyada hayat devam ediyor ama benim bilmene izin vermiyorlar" bu hissi iyi olan kitapların hepsinde yaşarım bu sefer eskisi kadar yoğun değil ama genede yaşadım. Buda bana bu serinin iyi olduğunun kanıtı.
ALL THE POWER
ON EARTH
CAN'T CHANGE
DESTINY
ON EARTH
CAN'T CHANGE
DESTINY