Ekşisözlük
Ekşisözlük
Tam olarak emin olmadığım için buraya atıyorum. İlgi çekebileceğini düşündüm. Ekşisözlükte Frpworld le ilgili yazılanlar.. : ) Ama hadi itraf edeyin bakiyim kim ne yazdı??? Neyse yaa kim yazmışsa iyi yazmış saolun. Bir site üyesi olarak frpworldü ekşisözlükte bulabilmek çok hoşuma gitti. Bu arada Core kardeş biraz abartmış RPyi.. İnşallah bi gün o hale gelir RP de... : ) Ona hitap edemememize üzüldüm. Neyse ama : )) Yine de hoşlanmamış olmasına rağmen RP yi çok güzel tasvir etmiş. : )
(bkz: frpworld)
(bkz: frpworld)
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Evet bende okumuştum daha önceden yazılanları özellikle core nin yazdığı komiğime gitmişti ama son yazdığı hoş değil tabi. Bu arada site üyeleri sitede kara elfçe sözlük olduğunu bilmiyo site dışındakiler biliyo oda ilginç 
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
tefas ben oluyorum arkadaşlar. Eğer aranızda <a href="http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... >Ruhbanlar için rol yapma rehberi</a> adlı makalemi okuyan varsa, ekşisözlükteki nikim olan tefas'ı oradan da tanımış olabilirler.
Onun haricinde, changes'e ferepevörldü tavsiye eden arkadaş kişisi benim. Aslında o core nikli elemanın msjından soona ferepevörldün aslında hiç de onun yazdıı gibi bi yer olmadıını annatmak için bi entiri daha girmiştim; ama sonradan sözlük formatına uymadıını düşündüüm için sildim.
Onun haricinde, changes'e ferepevörldü tavsiye eden arkadaş kişisi benim. Aslında o core nikli elemanın msjından soona ferepevörldün aslında hiç de onun yazdıı gibi bi yer olmadıını annatmak için bi entiri daha girmiştim; ama sonradan sözlük formatına uymadıını düşündüüm için sildim.
War, war never changes...
büyücülük kulasinde paladinleri mi kovalamışız biz?
pöh !saçmalık hiç öyle birşey olmadı.adam resmen sallamış(ama güzel sallamış
bi ara denemek lazım)
pöh !saçmalık hiç öyle birşey olmadı.adam resmen sallamış(ama güzel sallamış
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Araj_The_Wolf
- Kullanıcı

Mantıklı olalım ve link verelim. Forumları boş yere copy/paste marifeti ile doldurmanın alemi yok.
(bkz: sözlükteki bütün entryleri copy paste etmek)
(bkz: sözlükten copy paste yapıp her yere yollamak)
(bkz: copy paste hastalığı)
(bkz: dizi dizi inciyim copy paste de birinciyim)
(bkz: içimdeki copy paste aşkı bambaşka)
(bkz: acaba bu bir ayar mı)
(bkz: sözlükteki bütün entryleri copy paste etmek)
(bkz: sözlükten copy paste yapıp her yere yollamak)
(bkz: copy paste hastalığı)
(bkz: dizi dizi inciyim copy paste de birinciyim)
(bkz: içimdeki copy paste aşkı bambaşka)
(bkz: acaba bu bir ayar mı)
"Lovefull Evil"