ya siz bakın kızlar kimin etrafında doluşmuşmuşsa oraya gelin
:melek
bu arda orenin(enginin) rücası üzerine pederin arabasını almıyormuşum
:evil
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
beyler bayanlar haid ya bişiler yazın hadş amagelcem gelemiyecme diye
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Ben pazar 1 de kurstan çıkıyorum (malum öss) Sonra gelcem neredeyseniz Orenin yada senin cepten ararım bu sırada biraz fazla kişi gelse ii olur arkadaşlar..Bi ankara tayfasıyla tanıasm eheheh:)
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Ewet arkadaşlar 10 sonra Ankaraya gelicem eğer sizinde bir sorun olmassa bende gelmek isterim sizlerle tanışmış olurum gelince 10-15 günlük İzmir tayfasından, Ankara zirfesine aktılmak isterim valla umarım olur
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
[quote="green_eye_of_devil"]Ewet arkadaşlar 10 sonra Ankaraya gelicem eğer sizinde bir sorun olmassa bende gelmek isterim sizlerle tanışmış olurum gelince 10-15 günlük İzmir tayfasından, Ankara zirfesine aktılmak isterim valla umarım olur [/quote]
gel abi o arda buluşuruz valala
hata her gün buluşalım muhahahhaha
abi en erkene ben gelcem ordaki bankın birine cıkmış etrafa bakan birini gördseniz o benim
yılbaşından sonraki gün yani ayın1 inde yada 2 sinde ben orda olucam mutlak bişiler ayarlıyalım ist den sonra kayseri bursa ve ankara
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ocakta ben de gelmek isterim da ne yapacağız sadece frp oynamakla olmaz öle biraz da böle dolaşmak lasım deil mi sonuçta herkes benim gibiyse günün en azından 5 saaatinde frp oynuodur