DİRENİş (RP)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

İnsanın yere düştüğü zamandan itibaret tetikteydi. Derhal yayını germiş ve oku yerleştirmişti. Bir kayıba daha izin vermeyecekti.Ters bir hareketinde düşüp kalacaktı bu cüce. şimdiden ölmeyi haketmişti ama ölüme hüküm vermek için acele etmemesi gerektiğini düşünüyordu. Kimseye zarar gelmesine izin veremezdi. Özellikle Almiraya.

Ama pek tehtid edici olmadığını düşünmeye başladı. Fakat karşısındaki bir cüceydi. Ortamın yumuşaması üzerine yayını indirdi. Tekrar kaldırıp ateş etmesi pek vakit almayacaktı.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Cüce falcon un dedikleri karşısında birazda olsa duygulanmıştı.
-Evet bir işim yok artık sizinle yim
Bu arada kendisine doğru uztılmış olan yayı gördü cüce.O yaydan çıkacak tek bir ok bile cüce yi öldürcek gibi güce sahp değildi.Cüce bunun gibi yüzlerce hata binlerce ok vücudunu bulmuş fakat bu oklar vücudunda sadece birer iz olarak kalmıştı.Cüce kendisine yaı uzatan adma ölümcül bir bakış fırlattı.
-O yayı yerine koy dostum bu senin iyiliğin için iyi olur.Dedi ve baltasını tekrar yerine koydu...
No one hears him cry so he turns to evil...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Sadece cüceye ters ters bakmakla yetindi. Suratını buruşturdu. "İyiliğim için olrmuş" diye düşündü." Ne garip ahali bunlar." Baltasını indirmesi üzerine zaten cüceye doğrultulmamış olan yayını omzuna taktı. Cüce kendini olduğundan fazla görüyor gibiydi. Zira kendinden çok emin konuşuyordu. Öldürmek kolay karar verilecek birşey değildi. Bir cüce için bile olsa. Aslında kendisi de Elflerle cüce ahalisinin neden bu duruma geldiğini sorgulamıştı. şimdi anlıyordu.Cücelerin bu tavırları. "Bir de elflere kendini beğenmiş derler diye mırıldandı." Belki bir zarar gelmeyecekti ama tetikte olacaktı. eğer söylediği gibi iyiliğin tarafındaysa (Bu anlaşmazlığa rağmen bundan pek şüphe etmiyordu) bir sorun yaşanmazdı.
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Yayını omzuna asan elfe baktı cüce
-Ha şöle dostum ben grimble warhammer doulgan klanının başı ve en kudretli sawaşçısyım ya sen die sordu elf e???
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira Falcon'u izledi ve gözleri doldu. Duygulanmıştı. Daha sonra anlamsız bakışlarla Elessar'la cüceyi izlemeye başladı...Ah bu cüceler dedi içinden kendilerini olmadıkları gibi göstermeye bayılıyorlar bu şey kendini ölümsüz falan mı zannediyor acaba...?Okunu indirdi o da ve Elessar'ın yanına gitti..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Herkes birilerinin yanında yürümeye başlamıştı.Hobbitte keselerinin birinden bir elma çıkardı,elmayı kıyafetinin koluyla silerek yemeye başladı bi yandan Falcon'nun yanına yürüdü "Baksana Falcon acını anlıyorum ama biz bu nuud köyüne ne zaman varıcağız,hayır birazdaha oyalanırsak bir orduyla gelicez köye"dedi ve cüceye sırıtarak baktı.Elmasından tekrar ısırık aldı.
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Özüntüsünü üzerinden atması gerekiyordu artık. Ã?ünkü bir amaç uğruna çıkmıştı yola. Ne olursa olsun ta ki ölene kadar yaratıkların kanını akıtacaktı. And içmişti..

Ruby'nin sorusuna zorla da olsa gülümseyerek cevap verdi "Evet Ruby. Heyecanlısın ve heyecanlanmakta haklısın. Yıllar önce Nuud'a gittiğimde baya görkemli bir yerdi. şimdi ise orclar tarafından kuşatılmış bir köy, fakat hala güçlü ve kudretli."

Adarmin'in ani ölümü planların aksamasına sebep olmuştu. Günün gecesinde varacakları Nuud'a beklenmeyen ölüm nedeniyle ertesi günün sabahı varabileceklerdi ancak. Cüceninde aralarına katılmasıyla grup yeniden 5 kişi olmuştu.

Falcon gruba döndü "Adarmin'in ölümü hepimiz için bir örnekti. Yol tehlikelerle dolu, dikkatli olun ve gözlerinizi dört açın!" dedi ve kaldıkları yerden tekrar yürümeye başladılar.
Only God can Judge me!
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

"Ben orman elflerinin habercisi Elessar Tinúviel. Size en kudretli olduğumu söyleyemeyeceğim efendi cüce çünkü bizler birbirimizle kudret yarıştırmayız... Umarım birbirimizi anlayışla karşılayabiliriz çünkü öyle görünüyor ki beraber fersahlar katetmek zorunda kalacağız."dedi. Daha sonra ölen adama hüzünle baktı. Ağlamayacaktı belki. ama Her an ağlayacakmış gibi hüzünlü görünüyordu. CAnsız bedenin yanına diz çöktü. Bir hayat daha son bulmuştu."Seni pek tanıyamadım arif kişi. Keşke tanımaya vakit olsaydı." diedi fısıldayarak. Hayat bu kadar ucuz birşey miydi. Başını kaldırdı hafif bir sesle "Bunu yapan cezalandırılacak" diyebildi. "Sanırım şimdi ona karşı olan son görevimizi yapmalıyız. Sonra da yola çıkmamız gerekecek." Elini koca savaşçının omzuna koydu teselli etmek için. Ama bir dostun kaybı bu kadar basit değildi. Belki kimse anlayamayacaktı onu.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira izledi Elessarı ve buruk bir gülümsemeyle birlikte elini onun omzuna koydu. Sıktı hafifçe ben yanındayım ve seni anlıyorum der gibi...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Grimble falcon un yanına yaklaştı
-Özüntünü paylaşıoruz yeni dostum.Fakat böle üzülürek sen adarmini öldürenleri daha çok mutlu yapıosun.Hem nuud a gidiceksek yolumuz çok uzun kendini biraz toplaman lazım.Hadi gel artık üzüntüyü bırak...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Cüce doğru söylüyordu. Almira şaşırmıştı biraz..gruba uyum sağlayıp sağlayamayacağını zaman gösterecekti. "evet artık yolumuza devam etmeliyiz bu kadar duygusallık yeter ve inanın ki Adarmin'in ruhu bizi koruyacaktır" dedi. éartık yola çıkmalıyız" diyerek Falcon'a döndü.."Hazırmısın?"
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

"Ben ben hazırım" diyerek zıplamaya başladı Falcon'nun dediğine göre orası büyük ve güzel bir köydü bu düşünce onu heyecanladırmıştı ama sonra söylediği başka sözlerde aklına geldi köy orklar tarafından istila ediliyordu! bu düşüncesiyle birden duruldu.şu kokuşmuş orklardan bir türlü kurtulamıyacaktı anlaşılan.Aklına birden zor bela aldığı bileziği geldi kesesinden çıkardığı bileziği dalgın bir şekilde inceledi,Bileziği bileğine geçirdi tam koluna göreydi gayet zarif ve hoş bir görüntüsü vardı onun dışında şimdilik "sıradan" gibi duruyordu,kafasını bileziği incelemekten kaldırdı grup'un yola çıkmasını beklemeye başladı.
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

"Biliyorum zaman önemli ama birşeyden de kaçtğımız yok değilmi? Bu İnsana karşı son görevimizi yapalım." Kurtların ve kuşların yemesi için böylece bırakacağımızı söylemeyeceksiniz sanırım bana" Bakışlarıyla gurubu süzdü kendine bir destek arıyordu.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Elessar'a dönerek "Sağol Elessar.. Hepiniz sağolun.. Bu iyi niyetli yaklaşımlarınız onun ruhunun rahat etmesini sağlayacaktır." Son kes gözünden akmakta olan yaşı eliyle sildi.Kafasını kaldırdı ve umutlu bir tebessümle tek tek arkadaşlarının yüzüne baktı; "Hadi gidelim savaşçı ruha sahip dostlar..! Adarmin'in kanı yerde kalmayacak! Bu mel-unların hakkından hepbirlikte geleceğiz. İçinde iyiliği barındarın son canlı için.. Gidelim!"
Only God can Judge me!
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

O zaman Elessar gerekenin yapıldığını anladı. Zaten ölü bir beden de gözükmüyordu ortalıkta. İnceden bir elf ağıtı söylemeye başladı yolda ilerlerken. herkesde bir hüzün hakimdi. Bilindik birşeye benziyordu ağıt. Sesler ağzından döküldükçe, gözünden de bir damla gözyaşı aktı adam için.
Elfçe söylediği ağıt usulca son bulunca içinden kendi dizlelerini sölemek geldi. Ortak Lisanda söyledi:

"Bu akan gözyaşım senin için olsun,
Bedenin doğada tekrar hayat bulsun,
intikam alınacak sana söz olsun,
Bırak ruhun,götüğü yerde huzur bulsun."
Post Reply