Ay Kasaba ( Bölüm 2 ) Rp

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Gece kasabanın üstüne sis çökmüştü ortam iyice buğusunu
korumaya başlamışken gecenin sessizliğini ve huzurunu
bir kuzgun un çığlıyı tüm geceyi ve sssizliği yararak
kulaklara kavuşmuş gecenin perilerini bile korkutmuştu
nöbet te uyuya kalan bazı nöbetçiler bil e bu çığlığa
uyanmışlarıdı. Yapcak bir şey yoktu her şey normale
dönüyordu ama kuzgun girişleri ile sürekli gecenin ilahi
huzurunu bozuyordu adeta bir şeyleri haberdar ediyordu
findor ise çitlerin üstünde oturmuş dam ın ucuna gelmiş bağıran
kuzgun u izliyordu simsiyah gövdesi gece pek seçilmesede
silüeti belli oluyordu...
ufak bir ay ışığı ile bile parlaya gözleri çok uzaklardan
seçilebiliyordu...
o sırada gecenin içinden bir şey çıkıp geldi bu findor un
siyah kaplanı idi oda ona eşlik etmiş kuzgun a bakıyordu...
bu esnalarda rüyaları ile boğusanlar iyicene gerilmişilerdi
kasabanın üzerine çöken hava ve sis geceyi iyice zorlaştırıyordu.
karanlıklar her yere dağılmış ve köşelerini kapmışlardı
kapılar sıkı sıkıya kapanmış görüş mesafesinin aaldığı yolun ilersine
variller in içinde yakıt koyularak etraf aydınlanıyordu.
en ufak bir ses ayakta olanlara huzursuzluk veriyordu.
Dağlardan gelen bir esinti içinde korkuyuda getirmişi ve
bilinmeyenleri de kasabaya bırakmıştı....
Findor belli bir süre durdurktan sonra yatağına gitti ve
uyudu günün ilk ışıkları ile gözlerini açtı ve hemen
yatağından çıkıp dolaşmaya başladı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Chug_Luck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chug_Luck »

Chug yorucu günün ardından sonunda yatağına birazda olsun huzur için uzanmıştı.Yattığında herşey normaldi her zaman ki gibi horultulara gömülmüştü rüyası boştu huzur içinde uyuyordu.Ama bu huzuru bir anda karanlık bozdu bir anda kendi kasabaları geldi gözünün önüne karanlık çökmüştü her gece karanlık oluyordu ama bu bir başkaydı havada ayrı bir karanlık ve sessizlik hakimdi. Rüyasında kasabada yürüyordu etraf sessizdi çevresinde ne bir nöbetçi nede uyanık hiç kimse yoktu kasabanın kapısına doğru ilerledi.Dışarıya, uzaklara baktı çok garipti ki kampın hemen hemen 100 metre kadar ilerisinde karanlık kişiler vardı suratları yoktu mimikleri yoktu sadece karanlıklardı....

Chug huzursuz bir şekilde uyandı rüyasını dostu Findor ile paylaşmalıydı...
Apar topar kulübesinde dışarıya çıktı.Kasabanın içinde deli gibi arkadaşı Findoru arıyordu.Çok geçmeden aradığını buldu "Findor seninle konuşmalıyım..."
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"tabikide gel konusalim dostum sakin ol biraz " dedi ve devam etti
"neler oluyor anlat bana" dedi....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Eddner yeniden uyandı.

Korucu yalnız yaşamaya alışkın biriydi. Kabuslarla da yalnız başına mücadele etmeyi bilirdi. Ama nedense bu seferki kabuslar farklıydı. Korucu artık uyumak istemediğini fark etti. Zaten yıllardır çok uzun uykular uyumazdı. şu an için de yeterince dinlendiğine inanıyordu.

Belki de dolanmak iyi gelecekti.

Yatağının yanına uzanmış, uyumakda olan Güzbulut'u uyandırdı ve bir kaç dakika dalgın dalgın hayvanın kürkünü okşadı. Sonunda, aklında gideceği rotayı karalaştırınca hemen ayaklanıp, kulübesinin dışına çıktı.

Kasabayı terk etmeden önce, Güzbulut'u Findor'un yanına gönderdi. Keşif gezilerinden birine çıktığını haber vermek istemişti druide. Ve öğrendi ki, Güzbulut da kendisiyle aynı rüyaları görmüştü.

Yarım-elf bunların önemli olup olmadığını bilmiyordu. Ancak gene de kurt dostuna, Findor'a rüyalardan bahsetmesini de tembihledi.

"Sonra da gelip beni bul."diye iletti yoldaşına korucu "Ben kuzeyden gidiyor olacağım. Findor'a bana mesajı olup olmadığını da sor."
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
Chug_Luck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chug_Luck »

findor wrote:"tabikide gel konusalim dostum sakin ol biraz " dedi ve devam etti
"neler oluyor anlat bana" dedi....
"Ben yanılmam findor kötü şeyler olacak."Chug neden bu kadar panik yapmıştı kendide anlamıyordu.Biraz sakinleşmeliydi.Derinden bir nefes çekti ve daha sakin bir şekilde"Findor çok kötü bir kabus gördüm hatta kabustanda öteydi sanki gerçek gibiydi.Kasabayı gördüm karanlıktı dolaşıyordum kimse yoktu etraf sesizdi kasabanın çıkış kapısına doğru ilerledim.Uzaklara bakıyordum birden kasabanın ilersinde karanlık kişiler gördüm çok karanlıktılar uzun boyluydular bir ateş etrafında toplanmışlar sanki bir plan yapıyorlardı.Bu cüce asla yanılmaz Findor sana söylüyorum." Sanki cüce bunları anlattığında biraz olsun rahatlamıştı ama kendini hiç iyi hissetmiyordu sanki günlerce hiç dinlenmeden çalışmış gibiydi.
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

chalistry gördüğü rüyalardan birisi nedeniyle dengesiz bir hareket yapmış ve yaralarından birini acıtmıştı uyandı çok kötü rüyalardı kafası karışmıştı...
bir daha uyuyamadı revirden çıktı kendi çadırına gitti ve uzandı ama uyumaktan korkuyordu göz kapakları agırlaşmıştı ve uyku galip gelmişti uyur uyumaz rüyalar tekrar başladı korkunçtu rüyalar ama anlamları neydi mutlaka bir anlamları olmalıydı...
Image
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

winterwolf wrote:Eddner yeniden uyandı.

Korucu yalnız yaşamaya alışkın biriydi. Kabuslarla da yalnız başına mücadele etmeyi bilirdi. Ama nedense bu seferki kabuslar farklıydı. Korucu artık uyumak istemediğini fark etti. Zaten yıllardır çok uzun uykular uyumazdı. şu an için de yeterince dinlendiğine inanıyordu.

Belki de dolanmak iyi gelecekti.

Yatağının yanına uzanmış, uyumakda olan Güzbulut'u uyandırdı ve bir kaç dakika dalgın dalgın hayvanın kürkünü okşadı. Sonunda, aklında gideceği rotayı karalaştırınca hemen ayaklanıp, kulübesinin dışına çıktı.

Kasabayı terk etmeden önce, Güzbulut'u Findor'un yanına gönderdi. Keşif gezilerinden birine çıktığını haber vermek istemişti druide. Ve öğrendi ki, Güzbulut da kendisiyle aynı rüyaları görmüştü.

Yarım-elf bunların önemli olup olmadığını bilmiyordu. Ancak gene de kurt dostuna, Findor'a rüyalardan bahsetmesini de tembihledi.

"Sonra da gelip beni bul."diye iletti yoldaşına korucu "Ben kuzeyden gidiyor olacağım. Findor'a bana mesajı olup olmadığını da sor."

findor chug la konuşurken güzbulutu yanına geldi findor onun bıy hizasına eğildi ve gözlerindeki korkuyu ve ateşi adeta içinde hissetti..
gerekli mesajları almıştı sahibide aynı rüyaları içinde hissetmişti....
findor güzblutuna bir kaç şey söyledi" söyle dağlardan geri gelsin ona ihtiyacım olucak karanlık çökmeden burda olsun " dedi
ve kurt koşmaya başladı adeta tazı gibi koşuyordu findor chug a döndü ve onu dinlemeye başladı

"Ben yanılmam findor kötü şeyler olacak."Chug neden bu kadar panik yapmıştı kendide anlamıyordu.Biraz sakinleşmeliydi.Derinden bir nefes çekti ve daha sakin bir şekilde"Findor çok kötü bir kabus gördüm hatta kabustanda öteydi sanki gerçek gibiydi.Kasabayı gördüm karanlıktı dolaşıyordum kimse yoktu etraf sesizdi kasabanın çıkış kapısına doğru ilerledim.Uzaklara bakıyordum birden kasabanın ilersinde karanlık kişiler gördüm çok karanlıktılar uzun boyluydular bir ateş etrafında toplanmışlar sanki bir plan yapıyorlardı.Bu cüce asla yanılmaz Findor sana söylüyorum." Sanki cüce bunları anlattığında biraz olsun rahatlamıştı ama kendini hiç iyi hissetmiyordu sanki günlerce hiç dinlenmeden çalışmış gibiydi.
demişti orta yaşlı cüce
findor un içini gerçek bir karanlık kapladı bir anda

"karanlık kişiler " dedi kendi kendine ve "YÖZSÖZLER " dedi biraz yüksek sesle ve gerçekten korktuğunu hissetti.

findor hemen cüceye " sessiz ol diğeleri ile bunu konuşmam gerekli " dedi " eğer onlardnda bu şekil rüyalar gören varsa başmıız dertte olabilir " dedi
ve yere oturdu ellerini açarak bir şeyler mırıldanmaya başladı..
"Yer Gök ve denizin yaratıcısı
ışığın savunucuları
sizlerden güçlerinizi istiyorum
gerçek istilanın bir an önce
durdurulmasını diliyorum
karanlığın yaşattığı bu pisliğe
son vermek istiyorum
sizi çağırıyoum kule bekçileri
sizi diliyorum burada yanımda
görmek istiyorum insanlığın
yeni bu yerinde sizlerle olmak istiyorum
gökyüzünü korumanızı
dağları çeliklştirmenizi
kasabanın üstüne nur yağdırmanızı
diliyorum ruhumu size adıyorum " dedi
findor ve gözlerini açtı görenler şoke olmuıştu gözleri
bem beyazdı gök yüzü dalgalanmaya başlamış ormanlardaki
hayvanların sesleri gelemey başlamıştı ve biliyorduki yakındada büyük ve güçlü yoldaşları gelecekti.
karanlık bu yeni kasabayı hedef seçmişti lanet devam ediyordu...
findor " chug hemen devriye sayısını arttıralım calis i bulmamız lazım nöbetçiler in düzeni için yakında dostlarımız gelmeye başlayackalar kadınlara haber salın hazırlıklar yapsınlar " dedi
ve toruduğu yerde kaldı...
gücü tükenmişti........
"birinizde ile ilgilenin o dün akşam yaralı geld i" dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Calis olanları bir çocuktan duymuştu.Findorun ona ihityacı oludğunu sölemişti çocuk ve doğruca findor un yanına gitti.Findor u gördüğünde hemen ona seslendi
-Findor neler oluyor söle bana.Findor ona döndüğünde ağzı açık kalmıştı.Findor gitmiş sanki yerine yorgun bir yaşlı ama gelmişti....
No one hears him cry so he turns to evil...
Chug_Luck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chug_Luck »

Chug gözünün önünde olan bu olayların karşısında şaşkınlığını gizleyemedi ve Findorun gücünün adeta son damlasına kadar çekilişini görmüştü.Findor yorgun bir şekilde yerde oturuyordu.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

calis wrote:Calis olanları bir çocuktan duymuştu.Findorun ona ihityacı oludğunu sölemişti çocuk ve doğruca findor un yanına gitti.Findor u gördüğünde hemen ona seslendi
-Findor neler oluyor söle bana.Findor ona döndüğünde ağzı açık kalmıştı.Findor gitmiş sanki yerine yorgun bir yaşlı ama gelmişti....
"calis " dedi findor "şimdi iş zamanıdır artık kasabanın kurulumu bitti ama ufak bir sorunumuz var bik kaç lanetli yaratık sizleri rahatsız ediyorlar bu benim yüzümdem oluyor önceki münesabetlerim yüzünden oluyor " dedi findor beni şimdi kulubeme götürün orda konuşalım toplantı yapmamız gerekiyor " dedi findoe ve chug a tututanara kayağa kalkmaya çalıştı.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

chalistry atına atladığı gibi kasabanın açık kapılarından kasbayı terk etti kendide nereye gittiğini bilmiyordu ama kasbayı terk etti.

BİLGİ : chalistry yani samwill oyundan isteği ile çıkmıştır saygı ile karşılarız
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Calis findroun o kolundan tutarak chug ile kulübesine götürdüler ve onu yatağına yatırdılar.
-Eeee ne oodu findro kasaba üzerinde gezen bu lanette ne yin nesi anlat bize...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"calis chug" dedi findor zorlanarak
"bu lanet in işlevi çok öncelere dayanıyor bir mezarlığa orda yaşanan bir maceraya dayanıyor" dedi findor
cebinden bir kağıt çıkardı cais e uzattı ve chug a da aynısını verdi
"bunlarda gerekli her şey yazıyor lanet kasabnanın tanımı yapım aşamsı planı ve kaçış yolları nını yanında savunma sistemleri ve tuzakalar şimdi benim gitmem gerekiyor artık yapacak işlerim var savaşa gidiyorum belki geri dönemem eski dostlarım bana eşlik edecekler bu yolculuğumda çok uzakta değil kasabanın surlarının 200 metre önünde savaşıcaz sizden isteğim kesinlikle surlardan dışarı çıkmamanızdır lüfen bunu dinleyin onları tanımıyorsunuz o yüzden ölme riskiniz çok yüksek ve çok güçlüler büyük ihtimalla yenilicez ama kasabaya gelemeyecekler dostlarım sayesinde " dedi ve pencereyi araladı baktığında çok uzaklardan çok büyük kuşların geldiğini ve üstlerinde arkadaşlarını olduğunu gördü...
findor gücünü topladı ve calis ve chug la dışarı çıktı....
bunlar devasa kartallardı ve üstlerinde findor un büyücü arkadaşları vardı çağrıyı almışlardı tam 6 kişilerdi findor la beraber 7
findor hepsine tek tek sarıldı ve minnetini sundu calis ve chug u onlarla tanıştırdı ve kasabanın yönetiminin bundan sonra onlarda olacağını eğer kendisine bir şey olursa onlarla da irtibata geçebileceklerini söyledi
etraf çocuklar ve insanlar toplanmıştı
findor un kartalı da geldi gök yüzünden süzülerek yere indi findor un çantası silahları ve asası hazırdı findor seslendi

" Ey kasaba halkı iyi ve kötü günde birbirinize yardımcı olun kardeşliğinizi hiç koparmayın birbirinize güvenin ve kollayın şimdi sizin canınız ve onurunuz için arkadaşlarımla ölüm kalım savaşı vermeye gidiyorum dün akşam gördüğünüz rüyalar ın sonunu getirip kasabayı vesizleri sonsuz huzura kavuşturmaya gidiyorum " dedi findor ve gözlerin parlamaya başladı gözleri yaşlanmıştı onca emek verdiği insanlara ve yapılara baktı biliyordu bu yaptığı şeye değicekti hayatı onlarca insan kurtulacak ve hayattakş tek isteği olan kasabayı kurmuş olmanın verdiği ve kurtarmış olmanın verdiği mutlulukla ölückti büyük ihtimalle
gelen büyücüler ile bir kaç dakika konuştu ve kasabada etrafa toplanan savaşçılar ve genç büyücülere seslendi
"sizler kasabanın savunucuları ne olursa olsun kasabadan dışarı çıkmayın arkadaşlarım burayı koruma altına alıcaklar kapıları kimseye açmayın biz olmadığımız sürece bir kişi almira hariç surlarda ve kulelerde sürekli nöbet tutun 2 dün boyunca ertesi sabah doğmadan önce doğudna yükselicek büyük ışığa bakın eğer mavi ise güvendesiniz ama karanlık ise calis a gidin o size gizli yolu gösterecektir kaçış için. " dedi ( calis ve chug siz verdiğim haritada arkadaki kaçış yolu çizili )
"calis chug winter squan bana söylemek istediğiniz bir şey sorunuz varmı " dedi findor son kez derin ses ifadesi ile...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Calis findorun söyledikleri karşısında ağlamamak için kendini zor tuttu.Boğazında sözcükler düğüm düğüm olmuştu sonunda yutkunarak
-Gitme findor ne olur gitme.Kal senle göğüs göğüse çarpışalım ne olur burda kal....
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

calis wrote:Calis findorun söyledikleri karşısında ağlamamak için kendini zor tuttu.Boğazında sözcükler düğüm düğüm olmuştu sonunda yutkunarak
-Gitme findor ne olur gitme.Kal senle göğüs göğüse çarpışalım ne olur burda kal....
"calis güçlü olmalısın sen ben olmasamda bunu başarıcaksın ama sizin için gitmem lazım sizin burda kalmanız lazım " dedi findor
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Post Reply