KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>> HAKKI

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Sevgili oyuncular, lütfen karakterlerinizi parça parça göndermeyin. İnsan parça parça doğmaz. Bütünü ile düşünüp hazırlayıp o şekilde yollayın karakterinizi.

Benim öncelikle istediğim şey karakterinizin sayısal istatistikleri. Bu konuda işleri kolaylaştırmak için Redblade 3.5e programını öneriyorum sizlere.

Son olarak karakterinizin bilgilerini hem bana hem de Oren e göndereceksiniz.
"Lovefull Evil"
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

erethan lvl 10 -- eldarin lvl 10 -- firble lvl 10

green lvl7 --- logan lvl8 --- horcoel lvl8

freya lvl7 --- high elf lvl 7
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Aynı saatlerde sitede toplanırsak Rp nin daha hızlı gideceğini sanıyorum. Bir de birbirimize birbirimizin karakterlerinin en azından duygularını tasvir ettirmeliyiz. Neyse hadi bakalım ilk dileğimi söyledi. İfrit ne yapacak.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Evet büyük bir sabırla bekliyorum dileğinin sonucunu ama ifrit bunlar hiç belli olmaz ne yapacakları....

Keşke biraz daha bekleyip yeminerin adamları gelince yapsaydın bu dileğini....
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

güzel bir sözdü bence oren kolay kolay carpıtamaz bence ama güzel bir istekti kutluyorum seni ozan dostum :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

logan sende tapınak şövalyesi olmuşsun kutlarım helal olsun.bizde erethan la bi lvl atlayabisek süper olacak ama...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaşlar işe güzel yanından bakın... Artık Yeminerin adamları onkasabaya gelemez.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

hhehehehe.iyi yanından bakacağım ama çok üşüyorummmmmmmmmmmm.........
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Abicim burada bir sürü Oren inanı var. Onlara söylesene .. Hani ben konuşabilsem onlara ulan Oren hani savaş tanrısıydı. Bana daha çok soğuk hava tanrısı gibi geldi derdim.
şaka bir yana özellikle Lord Orenin Paladinlerinin burada çok büyük güçleri olmalı burası onların tanrılarının neredeyse özü sayılabilecek bir yer. Bana soğuğu bile halledebilirler gibi gleiyor ama .. Hadi bakalım. Ne kadar paladinlermiş göreceğiz.
HARBE GİDEN
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

şimdi paladinlerimin ve sözcümün benim boytumdaki + ları

1- soğuğa dirençliler( sizden daha az üşiycekler yani)

2- ölülere hükmedebilirler..(rebuke undead)

onun dışında benim boyutum olduğunu anında anlamaları gibi bişe beklenemez.. firble inanç rp sini acık abartmış.. paladinler normal paladin. sezse sezse seçilmişim sezebilir benim varlığımı...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Oleyyyyyy ben de ölülere hükmedecem....
.
.
.

Ã?höm öhm neyse evet firble orenin dediği gibi sadece biraz daha tanrımıza yakın hissedebilirz onun dışında bir anda tanımamız imkansız...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ulan ben de paladin deyince ne düşünürdüm.. Biraz hayal kırıklığına uğradım. Neyse boyuttan sizi çıkartmayacağım. Viltas yangını söndürecek mi bakalım.
HARBE GİDEN
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Dur bi önce iskeletleri halledelim... :D
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

[quote="Eldarin"]logan sende tapınak şövalyesi olmuşsun kutlarım helal olsun.bizde erethan la bi lvl atlayabisek süper olacak ama...[/quote]

saol :D

burası iiyi ya tnarıma yakınım burada kalbilirmiym ben oren :D
şaka şaka :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

ya tamam orenin boyutu falan ama belli bir süre sonra sıkmaz mı burası....

yani ne bileyim hiç düşmanlarla savaşmak yok tanrımız adına bi görev yok(yani normalde yoksa şimdi görevimiz var)....

Yani bence logan eğer bir paladinsen(ki öylesin) ve tanrının yolunda herşeyi yapmak istiyorsan sana cehennem yaramaz...
Locked