öyle her önüne gelen fighter olamaz...

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
s_e_f_t_a_l_i
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by s_e_f_t_a_l_i »

fazla tartışmanın bir anlamı var mı tabiki her durumda baltasına güvenen bir cüce efendisi :lol:
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

benim idealimdeki savaşcı cok fazla kas güçüne güven miyecek birazada aklını kulanıcak yanlış anlamayın oturup adamla konuşmayı denemeyecek savaşırken biraz düşünecek yapıcağı hareketi ölçüp biçiçek souçlarını değerlendiricek taktik için ugraşmayacak rakibine göre taktik belirleyecek.Bana göre bir savaşcı böyle olmalı.Irkı okadar fark etmez ama hareketleri çeviklikle yapsın yeter
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Blade3
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blade3 »

slm dostlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım bence en iyi savaşcı elflerden çıkar çünkü savaş bir sanattır ve zerafet ister ve elflerde olan zerafet bu iş içi,n idealdir ayrıca elflerin savsaş sırasında kullandıkları "elven sword play" vs gibi featler elfleri tüm ırklardan üstün kılar . sadece kılıç savaşları deil ok atmada da üstündür elfler eminim beim bilmediğim başka featleride vardır ok için
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Bir adam vardir dunyanin en iyi sava$cisidir irki onnemli degildir am bir gun bir genc gelir ve onu alt eder. Bu zamanin kacinilmaz gercegidir. Herzaman daha iyisi vardir.
Irklara gelince tamam bazi irklar bazi $eylerde yatenekli olabilirler ama mutlaka daha iyi bir $ahis cikar. Genel anlamda dersek bu ankette tabiki insan. Cunku insanda diger hicbir irkta olmayan bir ozellik vardir. Kaderi degi$tirmek!
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

İnsandır abi insan gibisi varmı ya
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
Bunises
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bunises »

Fey'inden bile savaşçı olur...al eline baktayı çık ecnebilere karşı...vur vuruştur bağırlarına, ölürsen ölü olursun...kalırsan savaşçı olursun=o)
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
Grunlore_Warhammer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Grunlore_Warhammer »

ya fıghter dedıın tabıkı cüce olcak kım bı cunenın baltasından kacabılır yaww :D bız dwarflar kısayızdır ama koduk mu da tam koruz :twisted:
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

valla öle cüce efendi...zaten oyunlardan yeterince bilgiliyim...cüce kadar olamasalarda half-orc larda iş görür...
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

arkadaşlar karşılıklı konuşmaların olduğu mesajları siliyorum lütfen bu sohbetleri özel mesajdan yapınız...
saygılarımla
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Quest_For_Tanelorn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quest_For_Tanelorn »

İnsanların tabii ki "Quick to Master" yeteneği ne kadar önemli olsa da çoğu bir drow görünce altlarına yaparlar :D
melkortr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by melkortr »

half-orc , cüce eşit
insan sonra
en iyi fighter en çok çalışandır

netekim trained soldiers are beter

also divine and rule
MelkorTR
Defender of GAİA
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Ben de diğer bir kaç arkadaşımızın söylediği gibi insan diyorum..
Only God can Judge me!
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Valla ben insan diom. Damarımız tuttu mu akla hayale sığmıycak şeyler oluyo çünkü..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Dwarf derim ben...şööle uzun sakallısından bir dwarftan iyi bir fighter olur.
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

insan hiç bir eksisi yok yok boydan yok karizmdna şu kadar düşecen her türlü silahı kulanır süper bir ırk
kendini sürekli geliştiri hiç ::)
elfler narindir
cücele kısa savaşcı dedigin iri yarı olmalı
barbarlar agır
:D işte böle yine insan sınıfı kaldı
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Post Reply