KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>>

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Freya uzun süre bekledi,Zerath'ın kararsızlığı nedeniyle cevap vermediğini sanıyordu ama artık sıkıcı gelmişti bu kadar zaman kaybı onun için.Gitti,çok seri bir şekilde Zerath'ın çantasına yöneldi,içine baktı.Meşale yoktu.Evet plandaki küçük bir eksiklik şimdi onlar için büyük tehlike arz ediyordu.Yapabilecekleri hiç birşey yoktu.Ve tahminince bir düşmanları varsa üstlerine doğru geliyordu.Ã?anta kapadı,yavaş hareketlerle.Bir kaç adım attı,sonra hiç Zerath'a danışmadan eliyle ağızındaki sargı bezini bastırarak koşmaya başladı..Koşaken bağırdı:
-Görüşürüz Zerath,umarım görüşürüz!

Gidiyordu,Kasabaya doğru,bir arkadaşını görebileceği umuduyla.

Rp Dışı:Cyrptwind uzun süre hiç cevap vermediği için rpme uzun süre ara vermiştim,ama artık çok uzun süreyi heba ettiğimi düşünerek devam ediyorum..
Jacta alea est.
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Erethan...hemen ellerini cübbesinin iç ceblerinden birine yöneltti,bir yandan büyünün sözlerini telaffuz ederken bir yandanda ceplerinden çıkarttığı bir tozu havaya savurdu...hemen ardından karşıdan yaklaşan grubu ön saflarını içine alacak bir çizgiyi uygun gördüğü iki bölge arasında parmağıyla işaretledi,bir an sonra yaratıkların ön saflarının altındaki zeminde ateşin kıvılcımları belirmeye başlamıştı...
rp dışı:zaman kazanmak bi yandanda az biraz temizlik amaçlı wall of fire
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Vilthas büyü sözleri için konsantre olmaya çalıştı.. ama ileriye baktığında görüntüsü bulanıyordu.. ani bir halsizlik de bunu takip ediyordu...ne kadar uraşdıysada kelimeleri aklında biaraya getiremedi..hatta zor ayakta duruyordu.. (vilthas hastalıktan etkilenmiştir..)

diğer yanda

erethanın sözleri ile yerden alevler yükseldi ve gelen gurubun önünü kapattı...ateşleriniçinden geçen olmadı...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Green Erethan'ın yanında duryordu ve Erethan'ın yaptığı son büyü ile düşüncülerini bir anda bırakıp etrafına baktığında grup halinde yaratıklar gördü ve birden Eretha'nın büyüsünü gördü Fireball grupun bir ikisini yok olduğunu gördü ama dahası vardı.Ve hepsinin yok etmesi lazımdı..

Green büyüsünü düşündü, sözlerini hatırldı cübbesinin içersin dereklileri cıkarattı büyüsüne başaldı amacı hepsini yok etmekti direk

RP DIşI:Büyüsü=Firewall

Erethan da firewall yaptı...fireball atmaya çalışan high elf di o da başarılı olamadı..BU rp ni yoksayıyorum ona göre yeniden yaz--- OREN DAUTRY
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

yoktan var olan alevlerin gelen grubun önünde bir duvar gibi yükseldiğini gören Erethanın memnuniyeti yüzüne yayılan tebessümden belli oluyordu...biraz bekleyip düşüncelerini yoğunlaştırdıktan sonra gruba döndü...
"çabuk çok fazla vaktimiz yok,ya kaçmalıyız yada savunulacak daha iyi bir noktaya çekilmeliyiz,en iyisi ağaçla kapatılan çıkış olacaktır..."
daha sonra diğerlerinin gelip gelmediğine bakmadan çıkışa doğru hızla ilerlemeye başladı"
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan önünde ateşten bir duvar oluştunu gördü ama baş büyücünü ''yıkık ağacın oraya gidelim sözüne ona vermişti'' Vilthas büyü yaptını guydu bu büyü sözleri tanıdıktı heralde yanında bir fire ball geçek gib hazırlandı logan ama bir süre hiç bir şey geçmedi erethan ını yıkık ağaça dogru gittini gördü ve arkasını dönerek''elf ne oldu ateşinmi söndü....'' elfin salandıgını ve atakta bile zor durdunu gördü elfi sırtına aldı rahatlıkla çünkü cok hafifti ağaca dogru yürümeya hata hızlı adımlarla gitti ağacın arkasına zorda olsa geçti elfi yere yatırdı başının altına çantasını koydu elf iyice halsizleşmiş elini elfin üstüne koydu ve hastalıgı geçirmek için büyülü sözleri sölerken paladinlik yeteğinin olmadını hatırladı ''tam sırası idi dimi '' düşündü ne yapa bilirdi tepden bir paldin vardı ama hastalıgı geçire bileçek kadar yeteneklimiydi sonra başını ağaçtan yukarı kaldırdıgında baş büyücüyü gördü ''baş büyücüm erethan Vilthas hasta bir şeyler yapmalıyız dostumu kurtarmalıyız'' durdu logan '' dostum hiç bir yere gittmiyorsun daha beraber savaşmadık daha beraber yara bile almadık dah hiç bir yere gitmiyorsun '' logan korkuyordu ve sinirliydi 2 dostundan birisini kaybetmek istemiyorudu ''elethan efendim yardım etdin '' diye bagırdı sesi baya bir gürdü tepeden yankılandı adeta.
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Freya ilk toplanan 10 kişiden birini görebilmek umuduyla,eliyle ağızını kapatarak kasabanın içinde turluyordu..İnlemeler,çığlıklar,acı çeken insanların çıkarttığı diğer sesler.Bütün hepsi her ne kadar rahatsız edici olsada,korkusunu yenmeye çalışıyordu.Hızlı hızlı etrafta birilerini ararken kasabada yankılanan bir ses duydu.Durdu,sesi sanki tanıyordu.Tanıdığı biri tanıdığı birine sesleniyordu.Etrafında bir tur döndü,sesin geldiğini hissettiği yöne doğru koşmaya başladı.Aklında hiç birşey yoktu,bu iğrenç kokuya nasıl dayanabileceği,burda neler yapabileceği,görevinin ne oldu yada nasıl bitireceği ve ölüm korkusunu nasıl aklından silebileceğini bile unutmuştu koşarken.
Jacta alea est.
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Logan'ın sesindeki endişe Erethan'ın durmasına sebep oldu...Vilthas kötü görünüyordu"Lanet...Logan onun gelmesine yardım et,gerekirse taşı şu an yapabilecek birşey yok bir an önce buradan uzaklaşmalıyız"
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Green Erethan'ın yaptğı büyüyü duymadı hala düşünceleri içinde idi daha sonra değişik sesler duyduğunda düşlerini bıraktı Erethana baktı yüzü endişeli halde "Kaçmalıyız burdan"" Green ses için etradına baktığında şaşkınlık içindeydi ilk yaratıklar sora Erethan'ın büyüsü boşunaydı yaratıkarı içinden rahatça geçti Green düşüncesini kesinlike bırakım aklına geçti büyüsünü seçti elini cübbesine soktu gereklerini çıkarttı sözlerini hatırlamaya calıştı büyüye başladı

"" synetr se....."" ama green için biraz zor büyüdü ama denemek zorundaydı...

RP DIşI:Büyü= Chain Lightining
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eldarin hızla arkasını döndü ve üzerlerine yaklaşan çürümüşlüğün ordusunu* gördü.yüzü nefretle onları karşıladı.
''lanet olsun hepinize!'' yüzü tam onlara dönmüştü.şimdi yüzünde çılgınca bir ifade var gibiydi.yüzü çarpık bir ifadeyle onlara dikilmişti.
Elini beline doğru götürdü,büyü bileşenlerin hafifçe eline aldı.ellerini yukarı doğru kaldırdı ve sülfürle günışığının o imrendirici birleşimine tanık oldu.bir taraftanda büyü sözlerini sarfetmeye başladı.
''nhirram mellasz hyrnemm pour...
zvillas gyerr mir klymran hyurr...

bir yandan sözler kusursuz bir tonlamayla devam ederken diğer yandan sülfürle birleşen yarasa dışkısı büyünün o harikulade gücünü ortaya çıkarmaya başladı.
elleri geniş bir açıyla yanına kaymıştı ve elinde birşeyler şekillendiriyor gibiydi.sanki bir top...
kor kırmızısı...
elleri tekrar güneşin o eşsiz ışıltılarıyla buluştuğu anda büyü Eldarin in ellerindeydi.erethan ın yaptığı firewall u farketti.tam o noktaya dev alevtopunu gönderdi...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Elindeki sıcaklığın yavaş yavaş yokolduğunu, geriye hayalkırıklığı ve büyük bir üzüntünün bıraktığını hissediyordu.. Hayır, onun elimden kayıp uçmasına izin veremem diye geçirdi içinden Vİlthas panikle.. Vİlthas beyninde bir çığlık yankılandı, etrafındaki sessizliğe tezat oluşturan.. Ã?ığlık aniden kesildi, yerini sonsuz bir sessizliğe bıraktı..

Sonra bir öksürük geldi, ve bir tane daha ve bir tane daha.... Vilthas dehşete düştü, bunlar vebanın belirtileriydi.. Bayılmadan önce gördüğü son şey loganın ona doğru yürüdüğüydü..

Dünya etrafında dönüyordu adeta, vücuduna hakim olamıyordu, öksürüz krizi geçtikten sonra sadece boşluk hakim oldu beynine...... "Lordum bunun olmasına izin verme..." sesi yankılandı zihninde ve ardından bilincini tamamen kaybetti..
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan büyücüyü duymuştu en iyisi tepe dedi ve elfi kucagına aldı ve koşmay başladı tepeye dogru koştu tepede diyer paladin ve ozan varıdı.birde kulakları tırmalayan müzik çalan kötü cübeli bir adam vardı hiç biri umrunda degildi loganın tek istegi elfin kurtulması logan cok telaşlı ve sinirliydi. ne o kulak tırmalayan sesi duyutordu hiç bir şeyi duymuyordu.
aklına bu hastalıga yakalanların kurtuluşu olmadıgı aklına gelidi elfi yer koydu elgin kafasını kaldırdı'' uyuma dostum uyuma '' aklına tapınak geldi elfi tapınağa götürmeliydi ama tapınak ne taraftaydı aklı çok karışıktı ''lord oren sesimi duyun bana yardım edin elfin ölmesini istemiyorum sözcünüzün ölmesini istemiyorum o lanetli kişilerde olmasını istemiyorum tapıanaga götürmemde bana yardımıcı olun ltf yada bir şans daha verin ona.dizlerin üstüne çöktü 2 dizinin üstüne.kafasını kaldırdı ''kimse yaklaşmasın'' gözleri diyer dostu paladine gitti'' sakın gelme ''
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Freya ağzını kapamış olmasına rağmen kesik kesik öksürdüğünü farketti... Dizleri titremeye başlaıştı, onu taşımayı reddediyorlardı artık...
Gözleri bulanmaya başladı, midesi de öyle....

(.................................................) xxxxxxxxx - veba yayan adamlar

(..........................................)---------------------- ateşduvarı
x freya

........................ x-erethan x green eye of devil

.............................x-eldarin

DURUM yukarıdaki gibidir..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

RP Dışı: Oren abi biraz uzun yazacağım. Yanlışım varsa düzeltirsin.

Gnom ilerideki hareketlenmeyi farketti. Bir şeyler oluyordu sanki. Kasabada birleri yangından etkilenmemiş gibiydi. Bir anda hızla koşmaya başladı. İleride Orenin grubuna dahil olması gereken birisinin yere düştüğünü görünce o tarafa ilerledi.
Adam tamamen baygın yatıyordu. Aman tanrım dedi kendine. Bir an için tekrar Lord Dragonfire ın başrahibi olmayı diledi. Ya da flüdü kullanabilmeyi.. Ama bunun için henüz erkendi. Üstelik flüt bu durumda yardım edemeyebilirdi de. Adama baktı çok solgundu. Acil durumlarda hastalara yapılacak yardımlardan bir parça anlardı ama bu durumnda.....

Sonra ise deli gibi adamın ceplerini karıştırmaya başladı. İçinden bu elf Oren inanıydı. Ölüme karşı bir silahı olmalıydı diye geçirdi. Sonra ceplerinden kartları buldu.. Garip kartlar. Ve kartları incelemeye başladı garip gözüküyorlardı. İçinden bunun önemli bir şey olması gerektiğini hissetti. Daha doğrusu ümit etti. Ancak ne yapması gerektiğinden emin olmadı. Belki de sadece bir tanesini çekmeliydi. Aslında pek bir şey olacağını ummuyordu ama yine de bunu deneyecekti. Arkasından koşturan paladini gördü. Bekleyip beklememe konusunda kararsız kaldı. Elfe baktı. Belki daha uzun süre dayanabilirdi. Ama yine de gnom emin değildi. Sonra karar verdi. Ve kartlardan birisini çekti.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan elfin ceplerini karıştıran Firble fark etmememişti tanrısına duva etmekle meşguldü.sonradan frible nin elf dostunun cebindeki kartları aldını gördü logan yanında duran Firble yi iti ve '' ne yaptını zanediyorsun sen yaklaşma ölmek mi isitiyorsun dedimi duymadın mı sen o kartları hemen bana ver hayır çekmeeeeeeeeeeee''

rp dışı : abi ne ya yapıyorsun ya rp yi okumdn mı cwp verdin adamı ben getirdim orada beni yok sayarak ve benim rplerimi okumanda cwp verdin... yapmyın beyler ya
Locked