Ay Kasaba ( Bölüm 2 ) Rp

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

chalistry kalktığında saat 7:30 gibiydi baktıgında çadırlarda fazla kişi yoktu büyük olasılık herkes çalışıyordu...
o ise sadece kesilecek ağaçlar oldugunu biliyordu ormana dün işe başladıkları yere gidince buldu 4 kişi agaçkesiyordu çelimsiz findorin bile dayanışma iyiydide ...
sessizce yaklaştı bu sanki bir hobiydi onda sonra bağırdı sadece odun keserek yapcaz bu kasabayı...
Image
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

BİLGİ : Arkadaşlar oyunu biraz hızlandırıyorum ona göre bilginiz olsun.

Findor ve arkadaşları uzun uğraşlar sonucunda ağaçalr ıkesmeyi başarmış ve vadinin girişine paralel olarak iki adet kule kurmuşlardı
ve geçen günlerin devamında çeşitli çalışmalar yapılarak 10 dakikalık olan yoldaki su uğraşlar sonucunda kanallar sayesinde kamp alanına çekilmişti
artk alandaki çadırlar yavaş yavaş kalkıyordu çünkü onların yerini ufak ufak kulubeler alıyordu şuana kadar 3 adet ufak kulube dikilmişti bile bunlar dan 2 tanesi 2 kişiliş biri ise 3 kişilikti...
çalışmalar tam hızla devam ediyor du hergün yeni bir şeyler yapılıyordu artık planların hayata geçme zamanı gelmişti büyük yapılar tasarlanıp inşaat başlayacaktı büyücülerin bu konulardaki yardımı destek oluyordu ve diğerleri tam güç çalışıyorlardı
arada bir ordan geçen bi kaç karavan durdurulmuş ve malzeme alınmıştı ve diğer geçen inasnlardan bigliler alınıyordu anlaşıldığı kadarı ile diyar huzursuzdu ve savaş kapının eşiğinde giib görünüyordu karanlık ve ışığn çatışması onları etkileyecekmiydi acaba
uzaklara giden findor ve bir kaçı hızla bir yere giden karanlık ordular görüyorlardı aldığı haberler karanlığın tapınağa gittiklerini duyuyordu ama ışıkta güçlenmeye devam ediyordu iki tarafın savaşı büyük olaylara yer açabilirdi
artık kasaba hayalleri şekilleniyor ve gelen kimi insanlar burada kalıp kamp kurup giderkende geri geleceklerini söylüyoarlardı..

BİLGİ : Tam olarak 4 hadta geçti yani 1 ay bu arada ufak tefek sorunlar çıksada herşey atlatıldı artık grup tamamen kaynaştı ve güven duyguları arttı ama çilekten hala haberr yok
rp kalitesini artmasını talep ediyoum
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Ã?NEMLİ BİLGİ :

MYRMİDON ve FİNDORİN geçen zaman diliminde katıldıkları çatışmalarda öldürülmüşlerdir.
MYRMİDON bir mağarada öldürüldü
FİNDORİN de çatışmada öldürüldü rp leri kısa zamanda yazılacaktır artık bu başlığa mesaj yazmaları uygun değildir yorumlarını diğer başlığa atmalısınız saygı ve sevgilerimle anlayışınız için teşekkür ederim
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

BİLGİ :
kulelerde her gece ili kişi nöbete çıkıyor bunları ayarlarız oyun içinde

gece yarısından sabahın ilk ışıklarına kadar
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

Darky sonunda arkadaslarını bulmustu hemen onların yanına koştu ve sonunda rahatlamanın verdiği içgüdüyle derin bir soluk verdi 'herkese merhaba ben geldim'

RP DIşI:Çok ozur dilerim trafo patladı 3 gundur ektirik kesikti hala ortamı karanlık goruyorum.. berbattı.. tekrar ozur dilerim...
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

chalistry nöbet tutarken asla kuleleri tercih etmitor sürekli heryeri gören başka bir ağaçta yapıyordu bu görevini ...
bu sırada kasaba yapımı hızla sürüyor bazen üzücü olaylar oluyordu iki arkadaşları yapım sırasında dikkatsizliklerinin kurbanı oldular bu arkadaşlar için iş bitişlerinde 3 gün düzenli olarak dualar edildi inanlar tarafından chalistryda onlar arasındaydı...
herşey güzeldi herkes kendisinden birşeyler katıyordu planlara, herşey güzeldi...

rp dışı findorin düzenli mesaj yolluyordu neden öldü...
Image
Chug_Luck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chug_Luck »

Chug çalışırken gelen bu misafiri farketti.Daha önceleri onun adını çok kez duymuştu ama Darky hakkında pek fazla bir bilgisi yoktu.Ama dost olduğunu biliyordu ve gelen kişi ye "Selam"diyerek cevap verdi.Sonra tekrar işine koyuldu.Grup olarak hergün çok çalışıyorlardı ama doğrusu bunada değiyordu herşey yoluna girmeye başlamıştı.Herşey olağan yoğunluğunla güzel bir şekilde devam ediyordu.
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Eddner, Güzbulutla birlikte dağlarda dolanıyordu. Son bir iki gündür, gruba daha önce bahsettiği barbarların varlığından bir iz arayarak dağın öteki yamaçlarını incelemişti. şimdilik her şey yolunda görünüyordu. 'Belki de kendilerine başka bir konaklama mekanı buldular.'diye düşündü içinden. Bir yandan da yanında çömelmiş duran kurdun boynunu okşadı.

Güzbulut, son bir ay içinde oldukça büyümüş, yavaş yavaş gerçek boylarına ulaşmaya başlamıştı. Avlanmak konusundaysa, Eddner'ın gödüğü bir çok tecrübeli kurt kadar ilerlemişti. Artık karnını doyurmak için korucunun yardımına ihtiyaç duymuyordu -tam tersine çıktıkları avlarda az da olsa Eddner'a yardım ediyordu.

Korucu, barbarların yokluğundan memnun bir şekilde arkasını dönünce, kurdun bir izi kokladığını gördü. Yaklaşınca bunun bir geyik izi olduğunu anladı. Bir sürüye ait bir iz değildi bu. Tek başına dolanan bir geyiğe aitti.

Yarım-elf avlarında, sürüsünden ayrı düşmüş, vahşi hayatta da ölme ihtimali zaten yüksek olan hayvanları avlamaya dikkat ediyordu. Bu niteliklere uyan bir hayvan bulamadığından, iki-üç gündür dostları stoklarında artık iyice azalmış olan etten ziyade, lezzetli ama yetersiz otlarla yetinmek zorunda kalıyorlardı. Ne kadar çalıştıkları düşünülürse, yavaş yavaş söylenmeye başlayacakları kesindi.

Korucu sırıttı "En azından bugün et var ha dostum?"dedi izi koklamayı bırakmış, avlanmaya hazır durumdaki Güzbulut'a "Hadi gidip diğerlerine bir ziyafet götürelim."
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

findor günler boyunca durmadan çalışan grupla beraber ilerliyordu...
günler geçtikçe kasaba şekilleniyordu..
kasabanın çeşitli yerlerindeki güvenlik tedbirleri dikkatlerden kaçıyor çünkü gizli idi
vadinin girişine kurulan çeşitli tuzaklardan sadece chug ve winter in haberi vardı...
çok önemli olan bu tuzaklar gelebilecek saldırıları önceden haber verebiliyordu
ormanlardan gelebilecek tehlikelere karşı kimi yerlere de tuzaklar yerleştirilmiş ve kasabanın etrafına duvarörülmeye başlanmıştı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

chalistry taş talıma işlkemi sırasında taşların nerelerde fazla oldugunu araştırmaya çıktığında kurulan tuzaklardan birine yakalnmıştı pek usta işi değildi ama daha önce buralarda bu tuzakların olmadıgına emindi orada düşüp kalmıştı kalkmaya çalışıyor fakat karnındaki yara onun kalkmasına izin vermiyordu cok uzun süre bekledi orada keşke çantası yanında olsaydı şifa seti ile yarasını dikebilirdi ...
"birileri bu tuzaklar için hesap vercek" ...
Image
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

kasaba duvarları artık şekillenmiş ve tahtadan bir giriş kapısı inşaa edilmişti bile ortalıkta koşuşturan insanlar sürekli çalışıyorlardı
öğle yemeği vakti gelmişti ve yemekler meydanda hazırdı
findoryemeğini yerken etrafını inceledi

yemeğine devam etti
birden aklına düştü " hendek " dedi " evet hendek kazmalıyız surların etrafına " dedi
ve düşünmeye başladı....
bişiler yapması gerekiyordu amaneydi..

BİLGİ : arkadaşlar kasabaya başka yerlerden insanlar geldi 15 kişi kadar bize işlerde yardım ediyorlar tek istekleri arazi surların içinde ev için izin verdim onlara kendi evlerini inşaa ediyorlar
tam olarak 15 kişi abicim bunların npc karakterlerin yakındahazırlayıp göndericem
çiftçi duvar ustası savaşçı felan var
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

darkefe wrote:Darky sonunda arkadaslarını bulmustu hemen onların yanına koştu ve sonunda rahatlamanın verdiği içgüdüyle derin bir soluk verdi 'herkese merhaba ben geldim'

RP DIşI:Çok ozur dilerim trafo patladı 3 gundur ektirik kesikti hala ortamı karanlık goruyorum.. berbattı.. tekrar ozur dilerim...
findor yemek yerken darky i gördü " hoşgeldin buyur bir şeyler yiyelim " dedi ve chug a seslendi" gel sende cüce dostum " dedi...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Chug_Luck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chug_Luck »

Chug epey bir çalışmıştı.Gelen güzel teklife hayır diyemiyecekti.Elinin tersiyle şöyle bir terini silip Findorun çağrısına cevap verdi hem biraz dinlenmek hemde yeni gelen dostla daha yakından tanışmanın iyi olacağının düşünüyordu.
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Calis yorulmuş ve kirlenmişti.Temizlenmek için şelaleye doğru yola koyuldu.şelale ye vardığında kendini buz gibi sulara attı.Suyun soğukluğu calis i adeta kendine getirdi.Calis sudan çıktı ve kasabaya doğru yola çıktı.Yolda gördüğü bir geyiği avlayıp kampa götürdü.Eti bir yana bırakarak.Cüce dostuna
-Chug findor nerde die sordu...
No one hears him cry so he turns to evil...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Calis'in sorusu üzerine cüce gözüyle calisn arkasını işaret etti cüce gülmemek için kendini zor tuttu.Calis
-Uupppss özür dilerim findor seni görmemişim dedi calis .Seninle bişey konuşmalıyım findor...
No one hears him cry so he turns to evil...
Post Reply