FRP ve Müzik
-
wishmaster
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Buradaki herkesin söylediğim gruplar yada kile için kesinlikle değru söylüyorsunuz morrowind oyununun müziklerini bulun, tam oyun müziği. Benimde şansa bulduğum bir parça var;
"Yanni - One Man's Dream". Tam elf yerlerinin müziği böyle olmalı, anlatamam tam elf yerleri kesinlike. Sonra;
"Scorpios - Lonely Night"
"Scorpios - Send Me an Angel"
birde Thangoromdrim kesinlikle tavsiye ederim
"Stronghold - Stronghold" bide bu, yazımı bu şekilde insan kaleleri müziği tam olarak
"Yanni - One Man's Dream". Tam elf yerlerinin müziği böyle olmalı, anlatamam tam elf yerleri kesinlike. Sonra;
"Scorpios - Lonely Night"
"Scorpios - Send Me an Angel"
birde Thangoromdrim kesinlikle tavsiye ederim
"Stronghold - Stronghold" bide bu, yazımı bu şekilde insan kaleleri müziği tam olarak
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

ewet arkadaşlar elf'ler için dünyada ki en iyisi bunda daha iyisi olamaz
LORD OF THE RİNGS Müzikleridir dediğim gibi elfeler için bunlardankadar iyi olamaz dileyin ben elf'im diyeceksiniz.
1.May it Be
2.Lothlorien
3.Flight To The Ford
4.The CounCil Of Elrond
LORD OF THE RİNGS Müzikleridir dediğim gibi elfeler için bunlardankadar iyi olamaz dileyin ben elf'im diyeceksiniz.
1.May it Be
2.Lothlorien
3.Flight To The Ford
4.The CounCil Of Elrond
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
Dark_WizarD
- Kullanıcı

-
necroyunus
- Kullanıcı

-
ErchamionOrodruin
- Kullanıcı

LP saçma gelebilir tabi diğer sayılan gruplarla bi alakası yok..
Ama adamın oynattığı karakterin o sırada ne düşündüğünü bilemeyiz...yani duruma göre korn - did my time da ii olabilir (bknz:I feel the anger changing me)
Haa ben dinniomuyum..Korn...Hayır ancak belli olmaz nolcağı frp de sınır yok bildiğimiz gibi...Bana göre tabi BG ehe
,Manowar,Poisonblack,Anathema...
Ama adamın oynattığı karakterin o sırada ne düşündüğünü bilemeyiz...yani duruma göre korn - did my time da ii olabilir (bknz:I feel the anger changing me)
Haa ben dinniomuyum..Korn...Hayır ancak belli olmaz nolcağı frp de sınır yok bildiğimiz gibi...Bana göre tabi BG ehe
Yaptığım işte en iyisi olmak istiyorum..İşin ne olduğunu anlar anlamaz...
WOLVERıNE..
WOLVERıNE..