Ranger için hangisi daha iyi??

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
necroyunus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by necroyunus »

hmm winterwolf tavsiyelerin için teşekkürler

78 puan dediğim evet point buyla oyunun başında yaptığını düşünerek dağıttını varsay.
Bu şekil bir cevap verir misin rica etsem zahmet olmazsa :)
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

STR:14
DEX:16
CON:14
INT:12
WIS:12
CHA:10

BU son üçü senin yapacağın RP ye göre değişebilir. Ben şahsen ortalamanın az da olsa üstünde bir zekaya sahip, büyülerini o kadar yoğun kullanmayan, ve yanında etkilemek için üstün karizma isteyen hayvanlarla dolanmayan birini oynattığım için bu dağılımı yaptım. Ama senin kendi karakter RP ne göre son üçüne dağıtım yapman daha iyi olacaktır.

NOT: Ben bu tip karakterlerle hep RP ye ağırlık verilen oyunlarda oynadım. PP ağırlıklı oyunlarda bu Statlara sahip birileri ne yapar hiç bir fikrim yok.
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
necroyunus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by necroyunus »

hm fikrin için teşekkürler ben genelde şöyle yapıyodum
Alf alıp
str 12
dex 20
cons 10
Int 10
Wis 16
Cha 10

Çok yetenekli olsun istiyodum özellikle böle salto malto atsın falan :)
bonuslarıda dexten alsın weapon finesse ile
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

ama bu fazla zeki degil menzilli atışlar biraz strateji işidir...
wisdom un 14 den fazlasını napcan anlamadım doorusu 14 e kadar büyüler için lazım daha fazla verme şöyle bişey yaparsan daha iyi
str:10
dex:20
cons:10
int:14
wis:14
car:10

ildigim kadarı ile de repiar isimli silah dex ayarı ile kullanılyordu tanımı biraz karışıktı yanılıyor olabilir...
Image
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Sizinkiler açık ara okçu olmuş ya. Bence bu o kadar da iyi değil. Yani korucunun en güzel yanı RP si. Eğer karakter sadece menzilli saldırılar üzerine oturtulursa ben pek keyif alamam korucu oynatmaktan.
SamWhiil wrote:bildigim kadarı ile de repiar isimli silah dex ayarı ile kullanılyordu tanımı biraz karışıktı yanılıyor olabilir...
Evet Rapier de Weapon Finesse ile kulanılabiliyor. Ancak bu, ekskrim(kesin yanlış yazdım :D) kılıcı gibi bir şey. Dolayısıyla daha ziyade asillerin (ve kimi zaman da hırsızların) tercih ettiği bir silah. O yüzden korucuya pek yakıştıramıyorum :wink:
necroyunus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by necroyunus »

winterwolf wrote:Sizinkiler açık ara okçu olmuş ya. Bence bu o kadar da iyi değil. Yani korucunun en güzel yanı RP si. Eğer karakter sadece menzilli saldırılar üzerine oturtulursa ben pek keyif alamam korucu oynatmaktan.
SamWhiil wrote:bildigim kadarı ile de repiar isimli silah dex ayarı ile kullanılyordu tanımı biraz karışıktı yanılıyor olabilir...
Evet Rapier de Weapon Finesse ile kulanılabiliyor. Ancak bu, ekskrim(kesin yanlış yazdım :D) kılıcı gibi bir şey. Dolayısıyla daha ziyade asillerin (ve kimi zaman da hırsızların) tercih ettiği bir silah. O yüzden korucuya pek yakıştıramıyorum :wink:
Ya bende RP seviyorum ama adrenalini kavgayıda çok seviyorum
Yani kısaca kavgacı adamın rpsini seviyorum :)
Macerayı seven adamın akrabası olduğum söylenir....olabilirde :D
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

str:14
dex:16
cons:16
int:13
wis:13
car:8

yapıp elf seçersen
dex 18
con 14 olur
level aldıkça wisdomı arttırırsın ve yüksek level ranger büyülerini yaparsın
int yüksek olduğu için ilerde expertise alabilirsin ve improved trip, improved disarm öneririm
weapon finense ve weapon focusla two weaponın penaltısını yok edersin

çift short sword öneririm
hem attacklara az penaltı alırsın hem de longswordla shortsword arasında o kadar da önemli bir hasar farkı yok, ayrıca short sword ufaktır gizlenebilir ya da bir yaratık tarafından yutulma gibi extreme durumlarda işine yarar (bi kere greatswordlu barbarımla beni yutan yaratığın midesini yumruk atarak delmek zorunda kalmıştım)
yalnızca short sword kullandığın için weapon focustan gelen artını iki silahına da alırsın işine gelir (longsword+shortsword kombinasyonuyla kıyaslıyorum). İlk levellarda dodge çok işe yarar ve de atak sayını arttıracak featler işine gelir çünkü yüksek attack rollun olmadan power attack bi işine yaramayacaktır. İleri seviyeler damage arttırmak için power attağa yönelirsin zaten büyülü silahlar da sana yardım eder...

Ama ilk levellarda atak sayısı çok önemlidir çünkü düşmanların fazla canı yoktur...

Con 14 olduğu için canın ön saflarda hayatta kalmanı kolaylaştıracaktır ve zehir ot püsüre karşı da dayanıklı olursun...

Zırh olarak chain shirt giyersin hem light armordır hem de toplamda 8 ac verir rahat edersin. Hatta eline bucklar alıp gerektiğinde -1 attack roll +1 ac alıp expertisele extra ac alıp üzerine de defensive stanceten 2 ac alıp vurulması imkansız bir hedef haline de gelebilirsin ön saflarda hayatın tehlikeye girdi mi

Combat reflexes her dex 16+ adamın alması gerekn bir feattir ama ileriki levellarda yine

İnsan olacaksan 16 dex ve 16 con bence gayet uygundur... Biraz daha bodos ve fightervari bir adam olursun ama 1 ac almak yerine levelın kadar fazla canın olması daha avantajlı bana sorarsan

Hatta weapon finense featine bile ihtiyacın yok diyebilirim... Teknik featlere yönelebilirsin expertise, disarm gibi...
Extra featini de yine çift silah kullanırken aldığın penaltıyı yok etmek ya da armorını arttırmak için kullan. Büyüler ve doğa rangerın dostudur bunu da unutma en kısa zamanda bir kurt, kaplan ya da ayıcık edin...

Kolay gelsin...

Saygılar,
Raistlin
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
necroyunus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by necroyunus »

Raistlin wrote:str:14
dex:16
cons:16
int:13
wis:13
car:8

yapıp elf seçersen
dex 18
con 14 olur
level aldıkça wisdomı arttırırsın ve yüksek level ranger büyülerini yaparsın
int yüksek olduğu için ilerde expertise alabilirsin ve improved trip, improved disarm öneririm
weapon finense ve weapon focusla two weaponın penaltısını yok edersin

çift short sword öneririm
hem attacklara az penaltı alırsın hem de longswordla shortsword arasında o kadar da önemli bir hasar farkı yok, ayrıca short sword ufaktır gizlenebilir ya da bir yaratık tarafından yutulma gibi extreme durumlarda işine yarar (bi kere greatswordlu barbarımla beni yutan yaratığın midesini yumruk atarak delmek zorunda kalmıştım)
yalnızca short sword kullandığın için weapon focustan gelen artını iki silahına da alırsın işine gelir (longsword+shortsword kombinasyonuyla kıyaslıyorum). İlk levellarda dodge çok işe yarar ve de atak sayını arttıracak featler işine gelir çünkü yüksek attack rollun olmadan power attack bi işine yaramayacaktır. İleri seviyeler damage arttırmak için power attağa yönelirsin zaten büyülü silahlar da sana yardım eder...

Ama ilk levellarda atak sayısı çok önemlidir çünkü düşmanların fazla canı yoktur...

Con 14 olduğu için canın ön saflarda hayatta kalmanı kolaylaştıracaktır ve zehir ot püsüre karşı da dayanıklı olursun...

Zırh olarak chain shirt giyersin hem light armordır hem de toplamda 8 ac verir rahat edersin. Hatta eline bucklar alıp gerektiğinde -1 attack roll +1 ac alıp expertisele extra ac alıp üzerine de defensive stanceten 2 ac alıp vurulması imkansız bir hedef haline de gelebilirsin ön saflarda hayatın tehlikeye girdi mi

Combat reflexes her dex 16+ adamın alması gerekn bir feattir ama ileriki levellarda yine

İnsan olacaksan 16 dex ve 16 con bence gayet uygundur... Biraz daha bodos ve fightervari bir adam olursun ama 1 ac almak yerine levelın kadar fazla canın olması daha avantajlı bana sorarsan

Hatta weapon finense featine bile ihtiyacın yok diyebilirim... Teknik featlere yönelebilirsin expertise, disarm gibi...
Extra featini de yine çift silah kullanırken aldığın penaltıyı yok etmek ya da armorını arttırmak için kullan. Büyüler ve doğa rangerın dostudur bunu da unutma en kısa zamanda bir kurt, kaplan ya da ayıcık edin...

Kolay gelsin...

Saygılar,
Raistlin
Raistlin öyle bir anlatmışsın ki hani "ewt yumurtayı alıp şöyle karıştırdıktan sonra hemen bir bardak unu" anlamayıp hazmetmemek elde değil
Çok teşekkür ediyorum cevabın için
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

Valla ben 2nd forever dediğim için 3rd edition hakkında pek yorum yapamıycam ama anladığım kadarıyla o settingi kullanıyosun, çünkü o statlerle 2nd'ta ranger oynatamazsın zaten vereceğim tavsiyeler de 2nd üzerine olur ama her zaman en iyi ranger ELF olandır. Ayrıca ranger sonuçta bi warriordur ve melee'de çok canlar yakar. (two weapon fighting'i boşuna almıyo) Elflerin muazzam okçuluk yetenekleri (elf warriorların sahip olduğu ok atma teknikleri) ile birleşince ortaya çok iyi bi savaşçı çıkar. Sessizlik ve ormanda görünmeden ilerleyebilme gibi özellikleriyle elf ırkı rangera cuk oturan bi ırk, half-elf veya insan rangerla o avantajlara sahip olamazsın.
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Woodland
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Woodland »

Ben de Raistlin'e katılıyorum ancak bu kadar feat için en az 10 küsürkü levellarda olman gerekicek..

Ayrıca eğer genelde rakiplerinle teke tek kapışmayı tercih ediyosan yani gizlice ilerleyip onları tek başlarına avlıyacaksan ki bu bir ranger için oldulça uygun (assassin misali) sana expertise yerine mobility featini öneririm. Bu feat ile yalnızca dövüştüün kişiye karşı +4 AC bonus kazanıyosun ve attack bonustan çalmıyo..

Tabii ben karşımdakiler kaç kişi olursa olsun dalarım diyosan expertise daha ii. Bide düşük AC lilere karşı oldukça avantajlı, çünkü attack bonusundan çalınması o zaman çok farketmiyor.

Ayrıca yaratacağın bu karakter özel bir yer için mi.. yani mesela toplam stat 78 demişsin. Bu bana Neverwinter Nights'ı hatırlattı. orada da maksimum 78 stat paylaştırılabiliyodu. Eğer tahminim doğruysa daha yardımcı olabilirim çünkü bi ara bayrağı oynadım hoş hala oynuyorum..
necroyunus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by necroyunus »

Woodland wrote:Ben de Raistlin'e katılıyorum ancak bu kadar feat için en az 10 küsürkü levellarda olman gerekicek..

Ayrıca eğer genelde rakiplerinle teke tek kapışmayı tercih ediyosan yani gizlice ilerleyip onları tek başlarına avlıyacaksan ki bu bir ranger için oldulça uygun (assassin misali) sana expertise yerine mobility featini öneririm. Bu feat ile yalnızca dövüştüün kişiye karşı +4 AC bonus kazanıyosun ve attack bonustan çalmıyo..

Tabii ben karşımdakiler kaç kişi olursa olsun dalarım diyosan expertise daha ii. Bide düşük AC lilere karşı oldukça avantajlı, çünkü attack bonusundan çalınması o zaman çok farketmiyor.

Ayrıca yaratacağın bu karakter özel bir yer için mi.. yani mesela toplam stat 78 demişsin. Bu bana Neverwinter Nights'ı hatırlattı. orada da maksimum 78 stat paylaştırılabiliyodu. Eğer tahminim doğruysa daha yardımcı olabilirim çünkü bi ara bayrağı oynadım hoş hala oynuyorum..
Haha yok hayır neverwinter için değil o tesadüf olmuş rastgele bir ortalama rakam vermiştim sadece.
Açıkçası değişik ranger türleri için tavsiyelerinizi bekliyorum.
10 levellik feat olayı önemli değil sonuçta karakterin ne şekilde gelişeceğini ve ileride ne tür bir hal alacağını tartışmış oluyoruz böylece.
Merien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Merien »

3rd edit'te kafamın almadığı şey şudur: şindi ranger deyince okçu bişey geliyor insanın aklına(aslında benim aklıma melee geliyor genel bakışı söylüyorum)...Bakıorum karaktere...aynı levelda bi fighter daha okçudur.Alıyo tüm featleri tamam.Ranger'a iki feat vermişler..başka bi olayı yok...Bu olay 3.5 edit'te düzelmiş diye duydum bilemiyorum.

Stats
Str:14
Dex:20
Wis:12
Con:12
İnt:12
Cha:8

büyülerde pek yetenekli olmas ama bunun elinden her iş gelir...olmadı wisdom 13 dex 19 yaparsın...ileride 1 puan wis'e veririsin büyüde yapar...

Feat:(Türkçe yazıcam)İhtisas,kaçınma,hareketlilik,dövüş reflekseri gibi featler melee için ideal..bide weapon focus var tabi.Weapon finense şart değil sen bilirsin...iki tane short sword daha iiyidir.Aldıın featler iki silahına da etkiler.

okçu isen zaten seri atış,dibinden atış,uzun atış,keskin nişancı,koşarken atış ve quick draw...bide weapon focus....

Silah bence okçu için composite longbow olmalı..binek üstünde kullanılamıyor ama hasarı ve menzili fazla ayrıca composite olduğu için str modifier ını dmg zarlarına eklersin..

Melee için long sword short sword olabilir özellklie weapon finense yoksa...eğer varsa iki short sword ideal...yada exotic bi silah varsa sevdiğin o da olabilir....

Saygılar....
Yaptığım işte en iyisi olmak istiyorum..İşin ne olduğunu anlar anlamaz...

WOLVERıNE..
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Merien wrote:...
Melee için long sword short sword olabilir özellklie weapon finense yoksa...eğer varsa iki short sword ideal...yada exotic bi silah varsa sevdiğin o da olabilir....

Saygılar....
Silah kombinasyonlarında ileride büyük ihtimalle değişiklik olacaktır. Muhtemelen elf veya yarı-elf bir karakter yapacağın düşünülürse, oyun ilerledikçe, DM büyük ihtimalle elflere özel hasar zarı yüksek ve Weapon Finesse ile kullanılabilen kılıçlara sahip olmana izin verecektir.
Woodland
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Woodland »

Selam, ben kendim şöyle bir kaç farklı ranger karakteri yarattım ve paylaşmak istedim. Biraz uzun oldu yazarken pek sıkıcı değildi ama okurken biraz sıkıcı olabilir.

En başta söylemek gerekirse benim de en çok oynamayı sevdiğim karakter rangerdır ve genelde hiçbir statı - modifier alacak şekilde vermemeye dikkat ederim, hani biraz role-play ile alakalı. Mesela cha yı 8 verip çirkin bir ranger olmak ya da int e düşük verip pek zeki olmayan bir ranger olmayı pek sevmiyorum. Tabii sen bu değiştirilip diğer statlar daha yüksek tutulabilir.

Bu arada aslında v 3.5 players handbook kurallarına göre ranger bence daha güzel çünkü hiç değilse artık longbow sa longbowu, çift kılıç sa çift kılıcı fighter a göre daha ii kullanır hale gelmiş. yani hangisini seçersek onda diğere class ların olamayacağı kadar ustalaşabiliyoruz ve ayrıca ranger bu versiyonda druidin de bazı büyülerine sahip oluyor ki
mesela barkskin bence bir ranger light armor giyerken oldukça işine yarayacaktır. Ama ben burda genel olarak 3th edition kurallarına göre ranger karakterini ele almaya çalıştım.

1. Dexterity temelli uzun menzile yönelik ranger: Elf, Half Elf, Human

Bence dexterity e aldığı + lardan, keskin duyu ve bazı skill lerden dolayı en iyi seçenek elf olur. Kompozit longbow kullanınca Str yi de eklemen için Str yi de pek düşük tutmamak gerekli diye düşünüyorum. Expertise gibi feat lerin gerekli olacağını düşünmediğim için inte yüklenmedim. Bence alınacak en uygun feat ler dodge, mobility, point blank shot, precise shot, rapid shot, weapon focus, increased critical hit olur.

Elf için;
Başlangıç : 14 Str, 12 Con, 18 Dex, 10 Int, 14 Wis, 10 Cha
Level 20 iken : 14 Str, 12 Con, 23 Dex, 10 Int, 14 Wis, 10 Cha

2. Dexterity temelli yakın dövüşe (bazen de uzun menzile) yönelik ranger: Elf, Half Elf, Human

Benim aslında en sevdiğim ranger tarzı budur. İki kılıç bu modele en uygunu diye düşünüyorum. Arkadaşların dediği gibi iki short sword olabilir. Böylece hem weapon focus hem increased critical hem de weapon finense featlerinden sonuna kadar yararlanabilirsin. Ancak short sword yerine exotic weaponları seviyosan kukri de iyi bir seçenek.. Kukri nin critical range i 18-20/x2 olduğu için daha sonra increased critical ile de arttırınca bayağı bir critical hit şansın olur. Yalnız kukrinin damage i 1d4 short sword un ki ise 1d6. Yanılmıyosam kukri nin 1d6 lıkları da var ama tam bilmiyorum. Tabii bunun için exotic weapon proficiency gerekli ve buda ekstra feat demek. Ama shuriken falan çıkarsa onları kullanabilicen. Hem short swort hem de kukri kullnırken, ranger ın otomatik aldığı ambidexterity ve two weapon fighting ile her iki eldeki silah da attack bonuslarına -2 yiyordu.

Bence rapier de finensible olmasından dolayı ii bir seçenek ancak iki rapier kullanırsan her iki ele de -4 attack bonus alırsın. Ayrıca bunun da critical range i 18-20/x2. Bi de schmitar var ama o da finensible değil.

Bunların haricinde eğer bazen hiç penaltı yemeden tek kılıç ile dövüşmen gibi bir arzun olacaksa yine weapon finense featini seçerek şunu yapabilirsin; bir elinde 1d8 damage veren long sword ve bir short sword kullanırsın ve weapon focus u long sworda verir attack bonusu
arttırırsın, zaten diğer elindeki short swort ya da kukri finensible olacağı ve seninde dex in ii olacağı için oldukça ii bir attack bonusa sahip olur. Bu şekilde yani bir uzun bir de kısa kılıç şeklinde silahlar seçiceksen, yine exotic weapon proficiency seçebilir ve bir eline 1d10 damage veren bastard sword diğer eline kukri veya shord sword alırsın. Tek silahla
dövüşmeyi tercih ettiğin durumlarda da ii olur gibi geliyo bana. Bu son anlattığım iki şekilde de off hand weapon light weapon olarak geçtiği için iki ele de -2 attack bunus penaltı alırsın.

Bir de unutmadan two bladed sword lar var ve 1d8/1d8 19-20/x2 damage veriyorlar. Bunlar la her iki ele -2 penaltı geliyo ve bence sürekli çift el kullanıcaksan oldukça ii bir silah. Yalnız emin olmadığım birşey var, o da ranger ın bonus olarak aldığı featler two bladed sword ile işe
yaramıyor olabilir. Bir de bu tip rangerın yanında her zaman bir de longbow bulundurulmalı bence. quick draw feat ini de seçersen düşmanların point blank shot konumuna geldiklerinde hemen kılıçlarını çeker ve biçersin derim :twisted: :D ..Bence bu karakterde seçilecek feat ler dodge,
mobility, weapon focus, increased critical, exotic weapon proficiency(opsiyonel), Weapon finense, quick draw (opsiyonel), expertise, power attack(opsiyonel), cleave(opsiyonel), greater cleave(opsiyonel) olabilir.

Elf için;
Başlangıç : 14 Str, 12 Con, 16 Dex, 12 Int, 14 Wis, 10 Cha
Level 20 iken : 14 Str, 12 Con, 20 Dex, 13 Int, 14 Wis, 10 Cha

Bu yukarıda verdiğim statları expertise feat ini alıcağını düşünerek verdim. Ama bunu tercih etmezsen int yerine dex ve str ye verebilirsin. Ayrıca istersen cha dan da kısabilir ve diğerlerini daha çok yükseltebilirsin. Yalnız int e verilecek statlar bence en başta 12, 14 ya da 16 gibi yani +1, +2, +3 modifier alacak şekilde verilse daha ii olur çünkü bu her level da ekstra 1 skill puanı fazladan almak demek..

3. Str temelli yakın dövüşe yönelik ranger (Battle ranger): Elf, Half Elf, Human, Dwarve

Belki dwarve lar biraz ranger için garip görülebilir (ayrıca role play açısından tartışılabilir) ama aslında 3.th edition kurallarına (yani dex yerine cha ya -2 almaları) göre ranger olmaya uygunlar. Özellikle ırklarından gelen bazı bonuslar, giantlara karşı +4 AC bonus, bazı zehir ve büyülere karşı dirençleri ranger ın favoured enemy leri ele birleşince oldukça iyi olabiliyor, ayrıca con a da +2 alıyorlar. Bunun haricinde elf,half elf ve human lar zaten olası seçenekler. Burada human diğer iki ranger tarzında olduğundan biraz daha uygun konuma geliyo gibi.

Kullanılacak silahlar bence great sword, bastard sword, long sword ve birçoğu olabilir. Great sword kullanırlırsa iki elle kulanıldığı için ara sıra çift kılıç kullanma şansı kalmıyor ama çok önemli olmayabilir de bu, ne de olsa 1d12 damage veriyor.. Alınacak featler ise expertise,
power attack, cleave, greater cleave, weapon focus, improved critical, exotic weapon proficiency(opsiyonel), dodge(opsiyonel), mobility(opsiyonel), heavy armor proficiency(opsiyonel) bana uygun gözüktü.

Ayrıca dwarve lar 2. ranger tarzında da ii bir seçenek olabilir.

Dwarve için;
Başlangıç : 14 Str, 16 Con, 14 Dex, 12 Int, 14 Wis, 8 Cha
Level 20 iken : 18 Str, 16 Con, 14 Dex, 13 Int, 14 Wis, 8 Cha
(Dwarve ımın yakışıklı olmasına pek önem vermiyorum galiba. :P )

Yine int falan azaltılabilir.. Mesela int 10 ve str 21 yapılabilir. Ya da çift kılıç hiç kullanmamayı seçer dex i düşürür ve heavy armor giyebilirsin.

Favoured enemylere gelirsek, seçilen favoured enemylere karşı elde edilen bonuslar 20 level için konuşursak ilk seçilenden son seçilene doğru sırasıyla +5, +4, +3, +2, +1 şeklinde olacağı için bence güçlü veya çok sık karşılaşılanları ilk başta seçmek daha önemli. Belki ilk favoured
enemylerin ranger ın yaşadığı yerde olabilecek (goblinler, orklar, giantlar) ırklardan olması mantıklı ve en başta bir dragon u favoured enemy seçmek role play e ters gelebilir ama ileride daha avantajlı hale de getirebilir. Hem zaten çok sık olacak birşey olamasa da belki bir
ejderhanın sürekli saldırdığı bir yerde büyümüştür bu ranger ve birkaç saldırıdan kurtularak onun hareketlerini kavramış ve can düşmanı bellemiştir 8O :D . Bence dragonlar, humanlar, giantlar, oustsiderlar ve undeadler olabilir.
Post Reply