BILGELIK YOLU (TANRI:YEMİNER) (BİLGİ,KARANLIK,ÖLÃ
tapınakta bir ses yankılandı...
"ey yabancı bana gücünü göster içindeki karanlığı göster" dedi ses bu sesi tapınaktaki herkes duydu ve hizmetkarlar hemen diz üstüne çekip selama durdular...
Bu efendi FİNDOR un sesi idi...
Karanlıklar tapınağının BAş RAHİBİ FİNDOR un sesi idi...
herkesin içini bir anda bir güç kapladı ama zodyak ın gücü emilmeye başlamıştı..
ses yine başladı "eğer gücünü ispat etmek istiyorsan ruhunu vericeksin " dedi zodyak halsizlik hissetmeye başladı sanki bir şeyler kaybediyordu sesi duyduğunda anladı tuhu tapınak tarafından emiliyordu....
"ey yabancı bana gücünü göster içindeki karanlığı göster" dedi ses bu sesi tapınaktaki herkes duydu ve hizmetkarlar hemen diz üstüne çekip selama durdular...
Bu efendi FİNDOR un sesi idi...
Karanlıklar tapınağının BAş RAHİBİ FİNDOR un sesi idi...
herkesin içini bir anda bir güç kapladı ama zodyak ın gücü emilmeye başlamıştı..
ses yine başladı "eğer gücünü ispat etmek istiyorsan ruhunu vericeksin " dedi zodyak halsizlik hissetmeye başladı sanki bir şeyler kaybediyordu sesi duyduğunda anladı tuhu tapınak tarafından emiliyordu....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Genç adam elindeki kılıcı tekrar kınına soktu. Efendi Findor 'un sesini duymuştu.. Kendisini buraya getiren adam.
" Lordum Yeminer beni kutsadı ve istediğim şeyi uygulamam için bana bu kılıcı verdi.. Amacım kendi gücümü yüceltmektir. Benimle gelecek kişiler de benimle birlikte bu gücü paylaşacaktır. şu anda 10 kasabadaki veba bulaşmış köyü kontrol etmek için gideceğiz.. orada olanların Lordumuz açısından etkilerini araştırıp gerekli adımları atacağız.. Buradaki kimse kimseye bağlı değil.. Hepimizin ruhu lordumuzun ruhu ile eşdeğer... O yüzden lordumuzun da dediği gibi.. Kendi yolumda ilerleyeceğim, lordumun kutsaması ise bu kılıcımdır " dedi genç adam ve kılıcını bir kez daha vurguladı...
"Benimle kimler gelecek?"
" Lordum Yeminer beni kutsadı ve istediğim şeyi uygulamam için bana bu kılıcı verdi.. Amacım kendi gücümü yüceltmektir. Benimle gelecek kişiler de benimle birlikte bu gücü paylaşacaktır. şu anda 10 kasabadaki veba bulaşmış köyü kontrol etmek için gideceğiz.. orada olanların Lordumuz açısından etkilerini araştırıp gerekli adımları atacağız.. Buradaki kimse kimseye bağlı değil.. Hepimizin ruhu lordumuzun ruhu ile eşdeğer... O yüzden lordumuzun da dediği gibi.. Kendi yolumda ilerleyeceğim, lordumun kutsaması ise bu kılıcımdır " dedi genç adam ve kılıcını bir kez daha vurguladı...
"Benimle kimler gelecek?"
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
"Biliyorsun Genç Seni buraya içindeki ışığı gördüğüm için getirdim efendimizde bunu fark etmiş olsa gerek yolunda başarılar her durumda arkandayım " dedi ses..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
Dark_WizarD
- Kullanıcı

samwhiil bekledi kimlerin gittiğini görmek için bekledi emin değildi...
kalabalık güvenli olmazdı görevi başaramamak hiç başlamamaktan köyüydü bu yüzden bekledi kimler var kimler yok seyretti sadece...
"ben cok kalabalık olması taraftarı degilim acıkcası" dedı...
nerde cokluk orda bokluk derler ama bir tasanız vars birlikten kuvvet dogar felan diye buradaki herkes cok güçlü bence çünkü kötülüğün kabiliyetleri var içlerinde....
kalabalık güvenli olmazdı görevi başaramamak hiç başlamamaktan köyüydü bu yüzden bekledi kimler var kimler yok seyretti sadece...
"ben cok kalabalık olması taraftarı degilim acıkcası" dedı...
nerde cokluk orda bokluk derler ama bir tasanız vars birlikten kuvvet dogar felan diye buradaki herkes cok güçlü bence çünkü kötülüğün kabiliyetleri var içlerinde....
"calis anlas1lan zafere gidiyorsunuz karargahtan gecerken birliklerinide yanina alman grup için faydali olacaktir onlarinn komutani hala sensin unutma " dedi sen son bir kez yank1land1 calis ve dierlerinin kulaklar1nda
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
"Yanımda bir ordu istemiyorum" dedi genç adam..
sadece işa yarayacak birkaç adamla gideceğim 10 kasabaya... eğer orayı ele geçirmek için ordu yollamayı düşünüyorsanız benimle gelenler o ordunun içinde bulunmayacaktır.. Bizim işimiz daha gizli ve sessiz olacaktır."
sadece işa yarayacak birkaç adamla gideceğim 10 kasabaya... eğer orayı ele geçirmek için ordu yollamayı düşünüyorsanız benimle gelenler o ordunun içinde bulunmayacaktır.. Bizim işimiz daha gizli ve sessiz olacaktır."
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k