yakın beni yak ormanı yok herşeyi yak
KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>> HAKKI
-
Logan
- Kullanıcı

yakın şu kasabayı sonra fribleyide alıp hep beraber kötüklerle yüzleşmeye gidelim grubun ayrıldını filan yok ya rp için öle yaptım offffff
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
ayrıca ben vebadan korunma yöntemini yakmak olarak nitelendirdim herkes ''aaaaa yakmayız biz kasabayı'' bilmemne dedi.
pek farkına varmadınız ama rp yapmaya çalışmıştım.vebanın elbette daha farklı bir çeşidi olduğunu araştırdıktan sonra öğrenecektik.
hadi hayırlısı.
bu arada oren de umudunu kesmiş bizden bakalım ne olacak.
pek farkına varmadınız ama rp yapmaya çalışmıştım.vebanın elbette daha farklı bir çeşidi olduğunu araştırdıktan sonra öğrenecektik.
hadi hayırlısı.
bu arada oren de umudunu kesmiş bizden bakalım ne olacak.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
eldarin niye gelmiyorum ki önce şu kasaba yakalım (üzgünüm logan..) sonra birlikte( ve de biran önce) karanlığın kalbine ilerleyelim, hem daha güçlü bir şekilde ilerleriz...Eldarin Tarih: Ã?rş Ksm 24, 2004 11:24 pm Mesaj konusu:
--------------------------------------------------------------------------------
Vilthas bizimle gelmiyor.bu durumda bizim vilthas a ya da bi başkasına oy kullanmamız dooru olmaz.zaten lider mider tanımam o ayrı .
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

evet beyler.beklenen patlamayı yaptım ve gördüğünüz gibi yokoldum
.ve vilthas şu kasabayı bir an önce halledelim.başım ağrımaya başladı.gittiğim heryerde ''acaba bizim rp nereye gidiyor'' ''bize ne olacak'' ''ne yapmalıyım'' gibi sorular türetiyorum kendi kendime.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

evet vilthas logan daha önce dediğim gibi.chaotic im ,vicdanıma ve ruhuma neyi uygun görürsem onu yapacam.msn de buluşsak iyi olur,ama tabi herkesi bi conversation da buluşturmak bayaa uğraş ister.
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

1- bu rp de dm benim kusura bakma ama ne olacağını sölemek kimseye düşmez..
2- kimseye ne yapması gerektiğini sölemek sana hiç düşmez calis..( zamanında senin rp ni de gördük)
3- yanlış anlaşılma var eldarin gerçek hatta siz olduğunuzu bilio ve gönderme yapıo, sizi gördüğü fln yok
2- kimseye ne yapması gerektiğini sölemek sana hiç düşmez calis..( zamanında senin rp ni de gördük)
3- yanlış anlaşılma var eldarin gerçek hatta siz olduğunuzu bilio ve gönderme yapıo, sizi gördüğü fln yok
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Arkdaşlar bukadar zamandır neyin kızışmasını yapıyorsunuz herkez rp ile ilgi düşüncesini yazın bitirin bukadar gereksiz yere neleri uzaktınız.
Benim birkerelik yazdığım düşüncen vardı bitti herekez böyle yapsın kimse birbirine kızışmazlar herkez birbirinin düşüncelerine saygı olsun
""Düşüncelerinize katılmıyorum, yanlız sizin bunları özgürce söyleyebilmeniz için canımı veririm""
diye bir söz vardır bunu yapmaya calışın lütfen...
2.olarak diğer kişiler burada yanlışlar için açılmadı burdaki rp hakkındaki düşünceleriniz için açılmıştır lütfen düşüncelerinizi yazın
SAYGILARIMLA
Benim birkerelik yazdığım düşüncen vardı bitti herekez böyle yapsın kimse birbirine kızışmazlar herkez birbirinin düşüncelerine saygı olsun
""Düşüncelerinize katılmıyorum, yanlız sizin bunları özgürce söyleyebilmeniz için canımı veririm""
diye bir söz vardır bunu yapmaya calışın lütfen...
2.olarak diğer kişiler burada yanlışlar için açılmadı burdaki rp hakkındaki düşünceleriniz için açılmıştır lütfen düşüncelerinizi yazın
SAYGILARIMLA
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
hımm fikrim şudur...forumda rp pek olmuyor...yü yüze olmak lazım,masaüstünün tadını almadım,karmaşadan hiç hoşlanmadım,ama bunun önüne geçmek te çok zor,sonuçta yazılanlar çok kolay yanlış yorumlanabiliyor(bende dahil elbette).Bu sebepten biraz karambole gidiyor,yer mekan tasfirleri mecburen çok sınırlı oluyor ve buda rp'mi çok fazla kısıtlıyor...ayrıca masaüstünde 15 dakikada bitecek muhabbet 3-4 gün sürüyor tabi buda zamanın bi tuhaf akmasına sebep oluyor...yani olmuyor...
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
calis,sensei yazdıklarınız bana mı yönelik?oren in dedikleri tamamen doğru.
eğer dikkatli okumayı becerebilseydiniz benim orda size hitap etmediğimi anlardınız.
ne demişim ''sizin Başınızı* istiyorum'' dedim.isimlerinizi vermem ise sadece takılma maksatlıydı.
ve tabiiki karşılaşınca birbirimizi tanıyacağız zaten ve ben bunu büyük bir heyecanla bekliyorum emin olun(Ortamı gerer!!!)...
eğer dikkatli okumayı becerebilseydiniz benim orda size hitap etmediğimi anlardınız.
ne demişim ''sizin Başınızı* istiyorum'' dedim.isimlerinizi vermem ise sadece takılma maksatlıydı.
ve tabiiki karşılaşınca birbirimizi tanıyacağız zaten ve ben bunu büyük bir heyecanla bekliyorum emin olun(Ortamı gerer!!!)...