KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>>
rp dışı:ya beyler şu yanlış anlamalar üzerine kurmayın rp'nizi Loganla aynı anda mesaj yazmışız onunki önce bitmiş,sonuçta ben büyüyü yapıyorum koruluğa geri dönüyorum ve ardından büyüyü yaptığım yere geri dönüp bir büyü daha yapıyorum dikkat biraz...
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Green kendisinin ışık hüzmeleri ile olan ilişkisini bitirecek sözleri mırıldandı ve birden ordtadan yokoldu... Erethan ise eldarin ile aynı duygular içerisindeydi..büyü bitmişti ancak erethan da yorulmuştu.. kan damarlarından çekilmiş gibi hissediyordu...
ve firble ın büyüsü biter :
ve firble ın büyüsü biter :
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Karanlık gittikçe gnomu daha fazla sarıyordu. Bitmeye başladığını hissetti. Müziğin tonu henüz bir saat öncesindeki gibi akıyordu. Gnomun vucudu artık titremeye başlamıştı. Büyük bir güçle titremenin eline yansımasını engellemeye çalışıyordu. Aklında çok ufak köşelerde varolan düşünce ve duygularından da unutup çalmaya biraz daha çalmaya çalıştı. Ancak artık çok fazla devam edemeyecekti. Müziğin tonu ilk defa yavaşlamaya başladı. Gnom vucudunu devam etmeye çalmaya zorladı amcak vucundaki ve ruhundaki son güç kırıntıları da artık harcanıyordu. Gnomun gözleri kararmaya başladı. Sonra karanlık zihnini de ele geçirmeye başladı. Tüm düşünceleri uzaklaştırıp zihnine yerleştirdiği müziğin ezgileri gittikçe yavaşlıyor ve suskunlaşıyordu.
Gnomun elleri flütten yavaşça kaydı. Artık onu taşıyamayan dizleri çözüldü ve yere düştü. Zihninde müziğin son yankıları da silinirken karanlığa teslim oldu.
RP DIşI: Oren zamanın tekrar akmaya nasıl başladığını sana bırakıyorum. : )
Gnomun elleri flütten yavaşça kaydı. Artık onu taşıyamayan dizleri çözüldü ve yere düştü. Zihninde müziğin son yankıları da silinirken karanlığa teslim oldu.
RP DIşI: Oren zamanın tekrar akmaya nasıl başladığını sana bırakıyorum. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Erethan bir süre gözlerini kapalı tuttu...büyünün üzerindeki etkisinin geçmesini bekliyordu...'lanet başağrısı' diye geçirdi içinden,sonra çevrsinde birşeylerin değiştiğini hissetti...o boğucu sessizlik kalkmıştı...yerine o sessizliği bile aratan birşey gelmişti,acı,ızdırap ve en kötüsüde bu dünyadan olmayan iniltileri duymaya başladı çevresinde,büyü bitmişti bunu anlaması için gözlerini açmasına gerek yoktu...sonra gözleri açıldı büyücünün ,çevresine bakındı yoldaşlarının nerde olduğuna baktı...Logan'ı gördü...bişey sormuştu tam konsantre olurken neydi?...ah büyü başarılı oldumu..."Oldu Logan dedi...artık bu kasabaya burdan kimse giremeyecek yada çıkamayacak taki ben yada daha güçlü birisi isteyene kadar...şimdi burda ne işiniz var,lakırdı yapmak için zamanımız olduğunu zannetmiyorum şu kasabaya girmeliyiz artık" büyücü bunları söylerken bir yandanda cübbesini kurcalıyordu...sanki birşey arıyordu...sonra yüzü aradığını bulmuş olan bir insanın rahatlığını ifade edecek şekilde gevşedi ve cebinden bir mendil çıkardı..."Bu belki hastalık konusunda yardımcı olur..." daha sonra mendili ağzını ve burnunu kapatıcak şekilde yüzüne bağladı.
İsim:Erethan Aereos
Eldarin dostlarının da yanlarına geldiğini gördü.vücudu oldukça yorgun durumdaydı ve asasına dayanarak ilerliyordu.
''evet dostlarım kasabaya girelim madem.yanlız vebanın bize bulaşmasına asla izin vermemeliyiz.''ağzını ve burnunu bezlerle kapatan arkadaşlarını gördü.kendisi de bir bez parçası çıkardı,ağzına doğru götürdü.
"sizce yeterli olur mu?"dedi.açıkçası vebadan bu kadar basit bir yöntemle sıyrılabilme düşüncesi pek kafasına yatmamıştı. bir anlığına durdu,etrafındaki ani hareketliliği farketti.bütün grup bir anlık şaşkınlıktan kendilerini alamamış gibiydiler.ardından tekrar söze girdi.
''sanırım ufak dostumuzun flüdü işlevine bir süreliğine ara verdi.''ani hareketliliği farketmişti.yüzünde hafif bir buruşma görüldü.sesi yorgun ve çatlak çıkıyordu.
''ve veba...bu kasabada bir süre konaklamıştım.birkaç dostum vardı,fakat onlar da vebaya yakalanmıştır muhtemelen.ve acı olanı söylemek zorundayım ki vebayı bu kasabadan atmak için herşeyi yakmalıyız.başka bir çaresi yok.herşeyi...''
burada sesi biraz boğuklaştı,bütün vebalıları yakma fikri bütün grubun aniden sessizleşmesine yol açmıştı.birkaç kişinin boğazlarından aşağı birşeyin indiğini duydu,ve birkaçı da başını önüne eğmişti.
''evet veba hakkında başka bilgisi olan var mı?"Eldarin başını asasına dayadı ve dizleri üzerine çökerek arkadaşlarını dinlemeye koyuldu.başı önündeydi ve sert bir yüz ifadesi takınmıştı.
''evet dostlarım kasabaya girelim madem.yanlız vebanın bize bulaşmasına asla izin vermemeliyiz.''ağzını ve burnunu bezlerle kapatan arkadaşlarını gördü.kendisi de bir bez parçası çıkardı,ağzına doğru götürdü.
"sizce yeterli olur mu?"dedi.açıkçası vebadan bu kadar basit bir yöntemle sıyrılabilme düşüncesi pek kafasına yatmamıştı. bir anlığına durdu,etrafındaki ani hareketliliği farketti.bütün grup bir anlık şaşkınlıktan kendilerini alamamış gibiydiler.ardından tekrar söze girdi.
''sanırım ufak dostumuzun flüdü işlevine bir süreliğine ara verdi.''ani hareketliliği farketmişti.yüzünde hafif bir buruşma görüldü.sesi yorgun ve çatlak çıkıyordu.
''ve veba...bu kasabada bir süre konaklamıştım.birkaç dostum vardı,fakat onlar da vebaya yakalanmıştır muhtemelen.ve acı olanı söylemek zorundayım ki vebayı bu kasabadan atmak için herşeyi yakmalıyız.başka bir çaresi yok.herşeyi...''
burada sesi biraz boğuklaştı,bütün vebalıları yakma fikri bütün grubun aniden sessizleşmesine yol açmıştı.birkaç kişinin boğazlarından aşağı birşeyin indiğini duydu,ve birkaçı da başını önüne eğmişti.
''evet veba hakkında başka bilgisi olan var mı?"Eldarin başını asasına dayadı ve dizleri üzerine çökerek arkadaşlarını dinlemeye koyuldu.başı önündeydi ve sert bir yüz ifadesi takınmıştı.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Logan
- Kullanıcı

logan bir baş üyücünü bu teklifi nasıl yaptını düşünüdü '' hayır burda masum köylülerde var yakmayız o zaman niye bu kasabanın girişlerini kapattık direk ateşe verseydik olmazmı? biz buraya bunun için gelmedik bunu yapcaksanız ben yokum bu 1'' biraz duran logan eldarin surat ifadesine baktı ''2. si ise herelde beni dinlemiyorsunuz ben bir yerde toplıyalım derim ondan sonra bir şeklide çaresine buluruz ama yakmak canice olur benim görüşüm bu herkez istedini yapmakrta özgürdür benim fikrim bu''
logan durdu gruptaki herkezin yüzüne baktı içinden bu hareketin gurubu böleceni düşündü
''dostlarım biraz set cıkıştım ama bunu kabul edemem grubu bölemek gibi bir niyetim yok o yüzden cogunlık ne derse onu yapalım ben bir yerde toplıyalım ve caresine bakalım diyorum başbüyücümüz ise yakalım diyor ''
cümlesinini sonunda sinir dolu bir ton varıdı loganın
bu arda logan yaprakların uçuşmaya ve sesizlign kalktını gördü ve duydu ama hiç bir şey hisetmedi
rp dışı: beyler tatsızlık cıkarmak istemiyorum rp güzel gidiyor ama herkezin yaptıgı rp yi tam okursak daha iiyi anlaşırız bence...
erethan öle sadce rp de biraz degişiklik olsun diye yaptık onu bir kasıt yok yani ::D :melek
logan durdu gruptaki herkezin yüzüne baktı içinden bu hareketin gurubu böleceni düşündü
''dostlarım biraz set cıkıştım ama bunu kabul edemem grubu bölemek gibi bir niyetim yok o yüzden cogunlık ne derse onu yapalım ben bir yerde toplıyalım ve caresine bakalım diyorum başbüyücümüz ise yakalım diyor ''
cümlesinini sonunda sinir dolu bir ton varıdı loganın
bu arda logan yaprakların uçuşmaya ve sesizlign kalktını gördü ve duydu ama hiç bir şey hisetmedi
rp dışı: beyler tatsızlık cıkarmak istemiyorum rp güzel gidiyor ama herkezin yaptıgı rp yi tam okursak daha iiyi anlaşırız bence...
erethan öle sadce rp de biraz degişiklik olsun diye yaptık onu bir kasıt yok yani ::D :melek
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
RPdışı:yahu arkadaşlar hani çıkışları tutuyorduk ? ben bişi anlamadım hala kasabaya giremedikmi yani? ozaman ozanın büyüsünün ne anlamı kaldı? herkes bir yere yönlenirken birde baktımki millet gene toplanmış konuşuyor?
zerath bir an irkildi çok kısa bir anlığına bir boğulma hissi yaşadı n efes alamıyacağını zannetti o an için herşey durdu sonra birden rüzgarı hissetti önce yaprakların hışırtısını duydu sonra sadece... çığlıklar korkunçtu zerath kulaklarını kapadı
'Bu dayanılamaz acı tek duyduğum bu acı dolu haykırışlar onların acılarını hissedebiliyorum bu nasıl bir bela böyle... Oren bizi koru' sanki Orenin adı ile biraz daha toparlanmış gibi hissetti kendisini
'Son kez... ne yapıyoruz acele edin lütfen...'ses tonu sinir bozucu bakışları anlamsızdı...
zerath bir an irkildi çok kısa bir anlığına bir boğulma hissi yaşadı n efes alamıyacağını zannetti o an için herşey durdu sonra birden rüzgarı hissetti önce yaprakların hışırtısını duydu sonra sadece... çığlıklar korkunçtu zerath kulaklarını kapadı
'Bu dayanılamaz acı tek duyduğum bu acı dolu haykırışlar onların acılarını hissedebiliyorum bu nasıl bir bela böyle... Oren bizi koru' sanki Orenin adı ile biraz daha toparlanmış gibi hissetti kendisini
'Son kez... ne yapıyoruz acele edin lütfen...'ses tonu sinir bozucu bakışları anlamsızdı...
RP Dışı: Sanırım kasaba çıkışlarından üçü kapanmış durumda son çıkışı sen ve Freya kapatacaktınız. Ama yanlış hatırlamıyorsam bu çıkış kapamadı. Kasabaya girdiniz. : ) Kazanılan zaman da şu belki tam anlamı ile bir şey yapmaya şdaha yeni yeni başlayabileceksiniz. Ama zaman kazanlımamış olsaydı. Siz tam anlamı ile bir şey yapmaya başlarken bir saat geçmiş olacaktı. Evet şimdi sahne sizin dostlarım.. : ) Hala açık çıkışı da unutmayın : )
HARBE GİDEN
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Yaprak yavaş yavaş yere düştü..Rüzgar Tinwé nin yüzünü şiddetlice kavurdu..çünkü bu rüzgar acıyla haykıran ruhların karıştığı bir rüzgardı.Ve çok az şeyi hisseden Tinwé ancak böyle rüzgarı hissedebilirdi..gözlerini kapadı duasını mırıldanarak özünden güç aldı..İrade sahibi kahraman dediği idealin aslında çok drinlerde bir şey..kendi özünden bir parça ve bu yolculuğun da onun için bir sınav olduğunu biliyordu.Herkes bir şeyler söylüyordu.Dalgınca bir bez aldı ve bunu koluna bağladı..Ağzına bağlamasına gerek yoktu.Yavaş fakat atik adımlarla Eldarinin yanına yürüdü"İyimisin..sözettiğin görev şimdi mi olacak.."diye sürdürdü kelimelerini.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Freya ağızını göstererek Zerathın uzattığı bezi eliyle geri çevirdi...Zerathın arkasından kapıya doğru yürümeye başladı..Sonra koşarak onun önüne geçti,koşarken etrafına bakıyordu.Birden bir ağaç dikkatini çekti.Durdu etrafına baktı,ağacın yaprakları dikkatini çekti,rüzgarla oynuyordu. İçinden bir küfür etti.Aklında birden bir kıvılcım çaktı,hızla arkasına dönerek,arkasında olan Zeratha bağırdı:
-Acele et şovalye!Sanırım ozanın büyüsü sona erdi,acele etmeliyiz!
Kapıya doğru koşmaya devam etti.Grubun planınını mahvetmek istemiyordu..
-Acele et şovalye!Sanırım ozanın büyüsü sona erdi,acele etmeliyiz!
Kapıya doğru koşmaya devam etti.Grubun planınını mahvetmek istemiyordu..
Jacta alea est.
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

zerath bu ani tepki karşısında şaşırdı ağaçların kıpırtısını oda farketti ve iniltiler kasabadaydılar insanların inlemeleri kulaklarına gelmeye başladı acı yüklüydü hepsi zerath bu acıyı yüreğinde hissetti hastalık...veba ne denirse densin acı veriyordu gözlerini kapattı bir an için o acıları paylaşmak çeken insanlardan o acıları silip götürmek istedi sonra freyanın sesi ile irkildi..
'acele et şovalye...'
zerath gözlerini açtı ve elinden geldiğince hızla koşmaya başladı bir yandan dişlerini ve ellerini sıkıyordu 'yardım etmeliyim...edicem...bu acı dindiricem...dindirmeliyim yapmak zorundayım...' sanki kendi kendisiyle bir iç hesaplaşma içindeydi...
'şimdi değil zerath şimdi değil zamanı gelicek...' önden giden freyayı yakaladı...
'ben şovalye değilim...' bunu söylerken freyanın yüzüne bakmadı sadece acele ile koşmaya devam etti...
RPdışı:özür dilerim arkadaşlar az önceki yazdığımı görmezden gelin olurmu... hatta mümkünse silinsin
'acele et şovalye...'
zerath gözlerini açtı ve elinden geldiğince hızla koşmaya başladı bir yandan dişlerini ve ellerini sıkıyordu 'yardım etmeliyim...edicem...bu acı dindiricem...dindirmeliyim yapmak zorundayım...' sanki kendi kendisiyle bir iç hesaplaşma içindeydi...
'şimdi değil zerath şimdi değil zamanı gelicek...' önden giden freyayı yakaladı...
'ben şovalye değilim...' bunu söylerken freyanın yüzüne bakmadı sadece acele ile koşmaya devam etti...
RPdışı:özür dilerim arkadaşlar az önceki yazdığımı görmezden gelin olurmu... hatta mümkünse silinsin
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Horcoel enerji transferi yüzünden hafif bir baş dönmesi yaşıyordu.Görebildigi son şey enerjisinin işe yarayıp büyücüyü ayağa kaldırması..Duyabildigi son şey ise de Gnomenin müziğiydi.Ozanın yere kapaklanısını duyan paladin büyücüyü bir an için unutup gnomeye yöneldi.Bu sırada hızla ayağa kalkan büyücünün sözlerini duydu.
"" sanırın size teşekkür ederim anacak size başak bişe yapama yada veremem yardımınız için saol ""
Horcoel büyücüye cevap vermedi gözleri halan gnomenin üzerindeydi.İçinden ''Hadi toplanabilirsin''diyordu gnomeye karşı.Ama gnome ayaga kalkmadı.
Arkasından gelen kumaş ve ot hışırtısı sesleri onu bir an için dikkatini dagıtmaya yetti.Büyücü yaralarını iyileştirmekle meşguldu sanırım.Paladin bir an için kime yardım edeceğini şaşırdı.Gnome kötü bir haldeydi..Ancak büyücüde.Büyücü bir yandan tuaf şeylerini yaralarına sürerken bir yandanda onunla konusuyordu.
""ewet simdi bana yardım ettiniz ve şimdi birkez daha size ihtiyacım var yardım ederseniz yürüyebilirim sanırım bu arada siz kimsiniz ve bana yardımınızın gerçek amacı ne buna şaşırıdım genelde normal yaratıkların büyücüleri sevmez ve kolay kolay yardım etmezler siz neden"" sen...sen bir paladine benziyorsun ama ben kötü bir insanım""
Horcoel büyük bir hızla arkasına döndü.Garip bir söz ve büyücü kaybolmuştu.Horcoel büyücünün kaybolma büyüsünü yaptıgını anlayabilecek kadar büyücülerle dolaşmıştı.Hatta birinci dereceden kuzeni bir büyücüydü ve kendini diyardan soyutlayıp,büyü gücünü geliştirmeye yogunlaştırmıştı.Gerçi onu en son eğitimini tamamlarken görmüştü ve birlikte ufak bir maceraya atılmışlardı ama bunlar geçmişin silik anılarıydı...
Horcoel büyücüyü göremesede ona dogru seslendi.
''Bayım kötülügün bir nedeni vardır ve hepimizin içinde bulunur.''Ona katılıp yada katılmamak bizim elimizdedir ve yaptıgınız seçimlerden dolayı sizi sorgulayamam.Ve tamamen kötü olamassınız.İsteseniz bile..Ve Başbüyücü Eldarin'e sizi hayatım pahasına koruyacagıma dair söz verdim ve bunu tutmaya kararlıyım.Benden size bir zarar gelmez.Sesi sanki boşluğa savrulmuştu..Lord Oren bizi yaklaşan kötülügü durdurmak ve dengeyi sağlamak için gönderdi.Başbüyücü Erethan ve Eldarin de bizimle veraber çağırılanlar arasında.Ve bana sizinde bu hadisede büyük bir rolünüz olacagı ve sizi korumam gerekecegi bildirildi.
Halen cevap yoktu ve bagırarak ekledi.
''Ve bu arada ben asla karşılıklı iyilik yapmam...''Yardımımıza ihtiyacı olan yerler var ve burada oyalandıgımız her saniye onların alehine işliyor.Horcoel yere düşen gnomeye baktı ve müziğin duruşu onun bir anda gerçeği kavramasına neden oldu.
''Zaman'' dedi endişeli endişeli..
''İşliyor...''
"" sanırın size teşekkür ederim anacak size başak bişe yapama yada veremem yardımınız için saol ""
Horcoel büyücüye cevap vermedi gözleri halan gnomenin üzerindeydi.İçinden ''Hadi toplanabilirsin''diyordu gnomeye karşı.Ama gnome ayaga kalkmadı.
Arkasından gelen kumaş ve ot hışırtısı sesleri onu bir an için dikkatini dagıtmaya yetti.Büyücü yaralarını iyileştirmekle meşguldu sanırım.Paladin bir an için kime yardım edeceğini şaşırdı.Gnome kötü bir haldeydi..Ancak büyücüde.Büyücü bir yandan tuaf şeylerini yaralarına sürerken bir yandanda onunla konusuyordu.
""ewet simdi bana yardım ettiniz ve şimdi birkez daha size ihtiyacım var yardım ederseniz yürüyebilirim sanırım bu arada siz kimsiniz ve bana yardımınızın gerçek amacı ne buna şaşırıdım genelde normal yaratıkların büyücüleri sevmez ve kolay kolay yardım etmezler siz neden"" sen...sen bir paladine benziyorsun ama ben kötü bir insanım""
Horcoel büyük bir hızla arkasına döndü.Garip bir söz ve büyücü kaybolmuştu.Horcoel büyücünün kaybolma büyüsünü yaptıgını anlayabilecek kadar büyücülerle dolaşmıştı.Hatta birinci dereceden kuzeni bir büyücüydü ve kendini diyardan soyutlayıp,büyü gücünü geliştirmeye yogunlaştırmıştı.Gerçi onu en son eğitimini tamamlarken görmüştü ve birlikte ufak bir maceraya atılmışlardı ama bunlar geçmişin silik anılarıydı...
Horcoel büyücüyü göremesede ona dogru seslendi.
''Bayım kötülügün bir nedeni vardır ve hepimizin içinde bulunur.''Ona katılıp yada katılmamak bizim elimizdedir ve yaptıgınız seçimlerden dolayı sizi sorgulayamam.Ve tamamen kötü olamassınız.İsteseniz bile..Ve Başbüyücü Eldarin'e sizi hayatım pahasına koruyacagıma dair söz verdim ve bunu tutmaya kararlıyım.Benden size bir zarar gelmez.Sesi sanki boşluğa savrulmuştu..Lord Oren bizi yaklaşan kötülügü durdurmak ve dengeyi sağlamak için gönderdi.Başbüyücü Erethan ve Eldarin de bizimle veraber çağırılanlar arasında.Ve bana sizinde bu hadisede büyük bir rolünüz olacagı ve sizi korumam gerekecegi bildirildi.
Halen cevap yoktu ve bagırarak ekledi.
''Ve bu arada ben asla karşılıklı iyilik yapmam...''Yardımımıza ihtiyacı olan yerler var ve burada oyalandıgımız her saniye onların alehine işliyor.Horcoel yere düşen gnomeye baktı ve müziğin duruşu onun bir anda gerçeği kavramasına neden oldu.
''Zaman'' dedi endişeli endişeli..
''İşliyor...''
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Eldarin, Erethan nerde ve bunu neden bana gönderdi ne yapıyorları acaba "Eldarini isteği hee haha o böyle bişe sana bişe söylemişse ona ne olursa olsun inan dostum sözlerin, harektlerine ne olursa ona inan" green adamın söyledine inanarak büyülü halinde çıktı "bekala şimdi ben size yardım etmeye çalışayım yalız sana benim hakkımda bişe söliyeyim ister inan ister inanma ben iyi değilim; ancak beni kötü zanettem çünkü ben kötüde değilim" green yavaş yavaş gnom'un yanına yaklaştı... "şimdilik yapılacak bişesi yok gibi biraz beklememizlazım dinnensin hem müziği hemde büyüsü yüzünden baya yorulmuş ve son güçünüde kullanmış benim duruma gelmiş biraz dinenelim hem ben hem siz."green tekra otlarını çıkartıp ezerek yarı yerlerine sürdü şimdi biraz daha iyi sayılırdı acı duymuyordu"
""Ewet paladin anlatbakalım biraz, bu olayları anlat ki size yardım edebileyim şimdilik duyduğum birkaç şeler var yeminerin birkaç kasabayı yakmış ve insaları kötülere çevirmiş bunlar sadece duyum ama yeminerin yapma ihtiali yüksek birkaç kasabadaki kişilerle konuştuğumda iyilik konusunda birşeyler alattım onlar iyilik yapmaya çalıştığımda heme inanadılar bu kötü onalara kolay inanıyorla kötüye biraz zor ama geçerler korumalıyız yoksa kaybederiz.Ha bu arada şimdilik iki kötü düştü.
Bu arada adın ne paladin beni eldarin veya erethan söylemiştir belki Green
Bu arada özel bir soru sorucam sana yarı-elf nerden yada nasıl?""
Green birazadan yerine kalkarak kendine geldiğini tam olarak anladı hem yaptığı otlar hem paladin hemde gnom inanılmaz sözü.
Etrafında biraz dolaşarak ona gerekli olacak otları bulmaya çalıştı.Green biraz yürüken kasaba gördü üstünde bişeler vardı sanki yada o gördüğünü sanıyordu insanlar ne olduğu belli değil.geriye dödü sorusunu paladine sordu
"" az ilerde ki kasaba nere?""
geriye dönü ve kasabayı izlemeye başladı ne olduğunu anlamak için.
Düşünden""ya kötüleri yada iyileri izlicem
benim için ne fark ederki iyi veya kötü ikiside benim için. 
""Ewet paladin anlatbakalım biraz, bu olayları anlat ki size yardım edebileyim şimdilik duyduğum birkaç şeler var yeminerin birkaç kasabayı yakmış ve insaları kötülere çevirmiş bunlar sadece duyum ama yeminerin yapma ihtiali yüksek birkaç kasabadaki kişilerle konuştuğumda iyilik konusunda birşeyler alattım onlar iyilik yapmaya çalıştığımda heme inanadılar bu kötü onalara kolay inanıyorla kötüye biraz zor ama geçerler korumalıyız yoksa kaybederiz.Ha bu arada şimdilik iki kötü düştü.
Bu arada özel bir soru sorucam sana yarı-elf nerden yada nasıl?""
Green birazadan yerine kalkarak kendine geldiğini tam olarak anladı hem yaptığı otlar hem paladin hemde gnom inanılmaz sözü.
Etrafında biraz dolaşarak ona gerekli olacak otları bulmaya çalıştı.Green biraz yürüken kasaba gördü üstünde bişeler vardı sanki yada o gördüğünü sanıyordu insanlar ne olduğu belli değil.geriye dödü sorusunu paladine sordu
"" az ilerde ki kasaba nere?""
geriye dönü ve kasabayı izlemeye başladı ne olduğunu anlamak için.
Düşünden""ya kötüleri yada iyileri izlicem
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...