selam butun sıte sakınlerı ve sakın olmaya calısan kılıclı lıderlerı..bu kayıp dıyarda yenıyım..ve konu ıstanbul la alakalı oldugu ıcın ve burada yasadıgım ıcın buraya yazdım...bu tanısma mesajı olarak alırsanız ve kotu buyulerınızden benı uzak tutarsanız sevınırım...
karanlık dıyarların ve kadim acıların ıcınden sıyrılan bır yolcu FEANOR
saygılarımla
arkadaşlar resimlerin hepsine baktım da kim kimdir bi yazsanız daha iyi olur.şahsen bayaa merak ettim .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
yorum yazacağım ama daha tam olarak çalışmıyor
hadi bakalım herkes yazsın
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
evet elinize sağlık çok güzel olmuş.kim kimdir yazdım.hadi bakalım
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
İyii iyi sevindim fotolara.En azından site sakinleri benı yanlıs tanımayacaklar.
Bu arada Metu Con dan da Azalına beckstep yaparken fotoyu gordumde Olm var yaa Ankara tayfası sizi gerçekten özledim.
Bir fırsatım olsa atlar gelirim ama işlerim çok yoğun.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
yaaa valla kim kimdir ben normaldede çok merak ederim üstlerine yazsanız ii olur bee ya bu arada bizde izmir tafasının resinlerini versekbi sorun olurmu drogonfire siz yapmıssınız bizimkinide göndeririz size bi sorun olmassa bizim kileride yaparsınız bu resimler yüzünden gaza geldik zaten
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...