KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>>

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan büyücüleri biribinin bir nin doyuga birini güneye gittini gördü ilk herkezin duyacagı bir şekilde ''kasabaya girecek olanalar hava kirli olcak ağzınızın üstüne bir bez gibi bir şey sarın ve kasabada fazla şeyle temas etmeyin bu normal bir hastalık degil ilk önce sağlınızı önde tutun '' çantasında cıkardıgı yemekklerin sarılı oldugu bezi cıkarıdı yemekleride '' isteyen varsa alabilir ne de olsa açlık hisetmiyorum '' azına sardı '' ewet kuzeyide birileri aslırsa daha iyi olur '' kasabanın batı yanındaki girişn oraya emin adımlarla sol eli kılıç kavzasında yürümeye başladı.

bakışları gayet ciddi ve emindi belkide ölüme gidiyordu ama onunu için önemli olan bu kasabalrı ve insanları kurtarmaktı
giderken küçük cocukları düşündü cansız bedenlerini sokak ortasında yatını hayal etti onunda bir kardeşi vardı buna izin veremezdi.
kılıcını daha sıkı kavradı logan artık daha emin ve hiç birşeyden korkmuyor hata ölümden bile
not:kasabanın 4 çıkışı oldunu var sayarak
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eldarin kendine geldi.kendine ne olduğunu hatırlamıyordu.en son ölümdende öte bir varlıkla yüzleşmişti.Büyük Lordu için.
yerdeydi,yatar vaziyetteydi ve elleri sımsıkı birbirine kavuşmuştu.dostlarından uzaktaydı ve onu farketmiş olmaları imkansızdı.ayağa kalktı üzerindeki tozları silkeledi.kasabanın doğusu burası olmalı diye düşündü.çok ilerilerde mavi beyaz ışıldamalar gördü.
''erethan büyüsüne başlamış olmalı.bende fazla vakit kaybetmesem iyi olacak.'' dedi kendi kendine.kasabanın bu kısmında tüyler ürpertici bir sessizlik vardı.
Eldarin başını sağa doğru yatırdı hafifçe.
''hmm.diyarın birçok yerini dolaştım ama böyle bir yerle daha önce hiç karşılaşmadım.eğlencenin tanrısı buralarda gezmemiş olmalı.ne garip bir sessizliktir bu.''
bir süre eli sakalında düşüncelere daldı.
''herneyse.büyüme başlamalıyım.hah.evet ne yapacaktık.bir duvar.görünmez bir koruma kalkanı.hiçbir çelik geçmesin diye,veya herhangi başka bir nesne.''
büyü karışımlarına göz gezdirdi.büyü için gerekli olanları seçip aldı.ardından bulunmuş olduğu çıkışa bi göz gezdirdi.uygun bir konum aldı ve büyü sözlerini hatırlamaya çalıştı.hazır olduğunu hissettiğinde büyüsüne başladı.
''Nhirram Zynar fah ywanne heiral mekarn deessanm...''
Eldarin etrafında masmavi enerji dalgalarının üzerine üzerine uzandığını görür gibiydi.yerden buram buram güç toplanıyordu bedenine akmak için.vücudu büyünün verdiği hazla sağa sola sallanıyor elleri büyü tozlarıyla bütünleşircesine havaya kızıl kızıl rünleri çiziyoru.kadim lisan topraktan büyüyü çağırıyordu ve değiştirip şekillendirmesi için.....
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Cryptwind
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cryptwind »

rp dışı:4 çıkış olduğunu var sayarsak sonuncusu bana kalıyor
zerath etrafına bakındı loganın dediklerini dinledi sonra sargı bezinden bir parça koparıp ağzına sardı bu konuda deneyimli olduğu için iyi bir şekilde alt çenesini komple sarmayı becerdi ve görünen son çıkışa doğru emin adımlarla ilerlemeye başladı...
'çocuklarımız için...' diye geçridi içinden eli kılıcının kabzasındaydı...
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Sonunda gitmişti iki başbüyücü, biri doğuya, biri güneye.. Grubun ayrılma vakti geldi diye düşündü Vilthas, artık herkes karanlığa olan nefretleriyle harekete geçmişti.. Tepedeki güneş ona umut ve karanlığa karşı savaşma azmi veriyordu.. Güneş diyardaki gölgeleri çekilmeye zorlamıştı, ve Vilthas da bütün kalbiyle inanıyordu ki güneş gibi onlar da bu diyara umut ve iyilik saçacaklardı.. Evet, adaletin sözcüsü olarak görevim kurtarabildiğim kadar insanı bu anlamsız savaştan uzaklaştırmak diye hatırlattı kendine. Ölüm gereksiz yere dağıtılmamalıydı diye belirtmişti Lord Oren, ama o ki adaletin tanrısı, ayrıca suçluların cezalandırılmasını da hükmetmişti, ki Vilthasın da yapacağı kesinlikle buydu..

Onu düşüncelerinden kurtaran loganın sesiydi.. Kasabanın batı çıkışına gideceğini belirtmişti logan.. Vilthas loganla gitmeye karar verdi.. Kendimi şimdiden orada karşılaşacağı manzaraya hazırlmamlıyım diye geçirdi içinde, sokaklarda yatan cansız bedenler, kasabanın sessiz laneti... "Logan, dostum ben de seninle geleceğim, sanırım büyü ile kılıcı birleştirmemiz bizim için uygun olacak" dedi loganın arkasından ona yetişmeye çalışırken..
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Yola çıkmıştı paladin.Bir an için aklına yoldaşları geldi.Acaba ne yapıyorlardı diye düşündü bir saniyeligine.Gerçi Logan Vilthas ve Eldarinle bizzat veda etmiş,hayır dualarını almıştı.Eldarin'e arkadaşını hayatı pahasına koruyacagına dair yemin dahi etmişti.
Başladıkları yere doğru yola çıkmıştı.Son bir kez daha dönüp arkasına baktı sanki onları görebilecek gibi.Ve sonra önünde uzanan yola baktı.Ve ardından yükselen tepeye.. Horcoel.''Herneyse'' diyerek adımlarını hızlandırarak yürümeye başladı.

Zamanında yetişmek zorundaydı...
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Elini sargılarında gezdirdi..Herkes gitmişti..Onun daha sonra büyücülerle bir görevi vardı."Yazık yaptıklarını göremeyeceğim.."dedi kendi kendine..belkide başarısız olmuştu.belkide hepsi başarırdı..kahraman ruhlarıyla.."babama söz vermiştim.."diye düşndü.şimdi bir keşişten çok küçük bir kıza benziyordu ama bunu sadece gözlerine bakan bilebilirdi.oysa o soğuk kabul edilirdi diğerleri tarafından..annem güzeldi..dedi kendi kendine ..bir ozandı..bilgeliği şarkılarındaydı.düşüncelerle yere bağdaş kurdu ve oturdu.toprağa..kasabanın dışında Eldarin ve Erethanı bekliyordu..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Kasabanın 4 çıkışı var olarak sayılacaktır. Sensei sen de hamlelerini bana bildir foruma yazma bana özel msj at ancak sende hamle yapmakta gecikirsen sıranı savmak zorunda kalacağım.. bu akşama kadar bana cvp verirsen hamleni yaparsın bu akşamdan sonra eldarin ve erethan büyülerinin sonuçlarını almış olacaklar..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Freya elindeki mızrakla oynarken etrafındaki herkes parça parça dağılıyordu..En son büyücülerin gittiklerinide gördü.Sonra durdu,mızrağı çevirmeyi bıraktı..Etrafına baktı sanırsa artık başlama vakti geliyordu..Sessizce hiçbirşey demeden kendiside sargı bezi aldı..Aldığı sargı bezini ağızına sardı,artık dışarıdan yol kesen haydutlara benzediğini düşündü.Gülümsedi,sonra birkez daha etrafına baktı,ne yapacağı hakkında fazla bilgisi yoktu...En yakınındaki kişiye,Zerath'a doğru gitti...Sessizce yanına gelip..:

-Neler oluyor,konunun dışında kaldım da...Bunları söylerken sözlerinde hiçbir duygu yoktu...
Jacta alea est.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan bir sürü şeyler düşünüyordu nasıl savaçacanı neler yapcanı girişi nasıl kapatacanı düşüncelere dalmıştı "Logan, dostum ben de seninle geleceğim, sanırım büyü ile kılıcı birleştirmemiz bizim için uygun olacak" sesi duydu birden irkilidi baskı altındaydı logan arkasına döndü lord orenin sözcüsü geliyordu yetişmesi için durudu elfin yüzüne bakan logan
'' dostum hasta olursan sana bakamam dedi sırıtı elfe bir kumaş parçası bul dostum '' logan gözünün ucu ile diyer tarafa birileri gidiyormu diye baktıgında giden 2 kişiyi gördü içinden '' iyi şanslar dostlarım ''
girişe gelmişti logan söle girilişe bir göz gezdirdi rahat 8 yada 9 metre vardı ne yapıyım diye düşünürken bir ağaç gözüne çarptı agaçı şöe bir baktı'' heralde girişi kapatır ''diye düşündü içinden agacın yanına gitti agacın arkasına gitti yıkacagı tarafa baktı ''elf istersen çekil dedi ''ve tüm güçü ile itmeye başladı... içinden ''undead olmam bir işe yarasın '' dedi logan ve iyice gücünü verdi
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

"Evet haklısın ben de hasta olmamı istemem daha karanlığa karşı hiç birşey yapmamışken..." diye cevap verdi logana ve yüzüne kahverengi cüppesinin gizli bir cebinden çıkardığı solgun mavi renkteki bir bez sardı.. Bu bezin onun için özel bir anlamı vardı, annesinden ona kalan tek şey.. Neyse diye belirtti içinden ve loganın arkasından girişe yürümeye başladı.. Girişe vardıklarından loganın geniş girişi kapatmak için bir ağaç kullanacağını duydu ve "Dostum dur sanırım sana biraz yararım olabilir..." dedi ciddi bir tavırla.. SOnra yavaşça cüppesinin altında bulunan büyü kesesinden gerekli malzemeleri çıkardı ve yavaşça eski kadim dilde sözlerine başladı.. Büyünün damarlarından aktığını, sözleriyle vücud bulduğunu hissediyordu... (büyü: bull's strength)
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Erethan ve Eldarin büyülerini yaparlarken parmaklarının uçuyla çizdikleri yerden rengarenk saydam bir duvar yükseldi... ve yavaş yavaş silindi ama artık enerji duvarının orada olduğunu biliyorlardı...

O sırada Logan bütün gücüyle bir ağaca yüklendi, ruhsuzca. ne bir zorlanma belirtisi ne bir efor.. ama ağaç ona direndi ve sadece köklerinin bir kısmı topraktan oynadı...

High_Elf büyüsünü yaptı ve logan üzerindeki büyüsel güç artışı ile tekrar ağaca yüklendi ve yıktı...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan ilk başta sadece agacın sadce köklerinin bir kısımını oynatı
elerini geriye çekti tekrar yüklendiginde yıktı nasıl oldunu anlamamıştı ilk başta sanki güçlenmişti elfe baktı büyüyü bitirdigini gördü ve'' saol dostum '' ve ardından agacın ucundan tutu ve kapıyı kapatacak şekilde sürüklemeye başladı ağacı kapıyı kapatacakşekilde kapıya yasladı.
ardında agaç yuvarlanmasın diye her 2 tarafınada büyük taşlarkoydu
'' ewet dostumbu işide haletik'' ağacın üstüne cıkan logan kasabayı şöel bir süzdü
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Erethan büyüyü bitirdikten sonra şöyle bir geriye çekildi,hiçbir değişiklik olmamış gibi gözüküyordu,ancak Erethan olduğunu biliyordu...yinede emin olmak için elini ileriye doğru uzattı...elinin havada birşeye dokunduğunu hissetti,biraz daha itekledi cisim biraz esnedi ama daha fazla elini ilerletmesine izin vermedi...Erethan'ını yüzünde memnun olduğunu belli eden bir tebessüm oluştu...daha sonra çevresine bakındı...Eldarinde büyüsünü bitirmiş olmalıydı,şimdi şu kasabaya girmenin vakti gelmişti...hımm Erethan koruluğa doğru ilerlemeye başladı...Keşiş orada bekliyordu..."Büyüm başarıya ulaştı tahmin ediyorum eldarinde başarılı olmuştur ancak vaktimiz çok kısa çabuk olmalıyız..."
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eldarin büyüsünün son kelimelerini de güçlü bir tonlamayla okudu.kolları her iki kenara açılmıştı ve avuçiçleri dümdüzdü.sonra büyüsünü bitirdi ellerini önüne aldı,gözleri kapalıydı meditasyon yaparcasına.etrafındaki güç duvarını hissedebiliyordu.pandomim yaparcasına havayı ellemeye başladı...gözlerini açtı...
yüzünde hafif bir tebessüm vardı,büyüsünü başarmanın verdiği heyecan...
''Toprağa şükürler olsun.ama işimiz bitmedi.bu büyüyü buraya çivilememiz lazım.neydi şu büyünün sözleri?....hah tamam buldum.''
ve ardından Eldarin yeni bir büyüye başladı.büyünün sözleri birer birer dökülmeye başladı ağzından.ve iliklerinden gelen güç yeni bir güç dalgasıyla tüm vücuduna yayıldı.büyüye olan hazzı bi kat daha artmıştı Eldarin in.elleri havaya büyüyü işliyordu.son derece estetikti.etrafındaki görünmez duvar daha bi sertleşmeye başladı.
ve toprak...sonsuz büyü gücünden ufak bir parça daha bahşediyordu başbüyücüye.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Eldarin büyünün sözlerini aklından tekrar etti ve yükses sesle söylemeye başladı. Her kelime o okudukça hafızasından yanarak silindi..

Avuç içleri terledi ve sonra hızla soğudu..Büyüsünü bitirdiğinde Eldarin yorulmuş, bitkin düşmüştü.. Büyü başarıya ulaşmıştı ancak ondan birşeyler götürdüğünü hissedebiliyordu...
Locked