Gıcık oluyorum şu derse ya!!!

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

haklısın abicim
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

yaaa arakadaşlarım kardeşler ben size boşuna diyom benim hstalığıma geçirn ne güzel gereksizleri nutursunuz ne güzel hastalık anlarsınız.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

bi de başıma psikomotor gelişim çıktı. ben beden eğitimi öğretmeni olucam.benim ilgi alanım anne karnındaki bebek değiiilll...ya da onun gelişim süreci değiiillll. )8[
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

çilek bunlar ne ya valla allah yardımcın olsun böyle saçmalıklarla uğraştığınızı hiç bilmezdim

yani bende siz elinizde top ordan oraya koşturuyonuz sanırdım hayret valla :P (şaka yapıyom sakın alınma :wink: )
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Sen delimisin bu ne ki!! Ben sana aldığım dersleri sayayım da ne kadar kolay olup olmadığını anla..

Genel Jimnastik, Artistik Jimnastik, Ritmik Jimnastik, Ritm Eğitimi ve Dans, Yaşam Boyu Spor, Badminton, Voleybol, Basketbol, Atletizm I, Atletizm II, Futbol, Dağcılık, Masa Tenisi, Yüzme, Halk Oyunları, Spor Bilimlerine Giriş, Ã?ğretmenlik Mesleğine Giriş, Temel Bilgi Teknolojileri, Sporcu Beslenmesi, Spor Sakatlıkları, Anatomi, Fizyoloji, Antrenman Bilgisi, Ölçme ve Değerlendirme, Ã?ğretimde Planlama, Gelişim Ã?ğrenme, Can Kurtarma ve İlkyardım, Materyal, Masaj, Engelliler İçin Beden Eğitimi Ã?ğretmenliği, Eğitsel Oyunlar, Fiziksel Uygunluk, Bilimsel Araştırma Yöntemleri, Spor Felsefesi ve Olimpizm, Psikomotor Gelişim..

Valla aklımda kalan dersler bu kadar. Ayrıca 2. dönem ve seneye alacağım derslerde cabası... Bana dua edin böüüü :cry:
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

valla sana harbiden dua etmek lazım ve ediyorum....... ettim. :P

tamam bazı dersler uygun alman lazım ama bazıları cok saçma mesela spor felsefesi ve olimpizm, yaşam boyu spor meselesini anlamadım eğitsel oyunlar ise tam bomba dir dersmiş allah aşkına o derste ne görüyorsunuz hayır çoçuk gelişimi veya okul öncesi öğretmenlik bölümü olsa neyse benim bildiğim beden eğitimi dersinde iki takla atardık sonra öğretmen top veriridi gidin oynayın derdi :P . Neyse bana çok saçma göründü

bide galiba sizin belli bir branşlaşmanız yok galiba her spor dalını görüyorsunuz. Aslında abartırlarmış okçuluk, binicilik, atıcılık, kriket, kule atlama, paraşüt, sörf falan ne eylenceli olur dimi :D
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

eğitsel oyunlar dersinde 2 saat teori 4 saat uygulamamız var. ilkokul çağındaki çocuklar için oyun öğrenioz. teori dersinde sınıf içi oyunlar oynuyoruz (kazık kadar olduk ilkokul oyunları oynuyoz..) uygulamada da işte saha salon bahçe vs. gibi mekanları kullanarak malzemeli top ip vs. gib materyalleri kullanarak oyunlar oynuoz. yaşam boyu sporda sporun gerekliliği sedanter yaşam ve sürantrenman işte kardio-vasküler sistem falan işlenio
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

:?

( :roll: ulan nerden bulaştık, nerden sorduk yaa hay dilimi eşşek arısı soksun ne diyo bu çilek yaa. neyse bozuntuya vermeyelim)

tabi tabi serdanter yaşam, kardio-vasküler sistem dimi
evet...... güzel... iyidir

sürantreman evet ( dur burdan bişeyler yakalarız sürrealizm falan vardı neydi gerçeküstü falan buda olsa olsa antreman üstü olur....... eeee herhalde çok kastıkları durumdur..... )

evet dikkat etmek lazım dimi sürantreman falan gerek yok.... :roll: ....
bünyeyide çok zorlamamak lazım dimi efendim

(neyse batırdık en iyisi tüyelim)

güzel güzel çilek devam et. kardio-vasküler falan iyi yani neyse .....
:???:
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

ya kardio-vasküler sistem demek kalp-dolaşım sistemi demek. sedanter ise hiç sporla uğraşmayan kişilere denir. sürantrenman ise sporcular antrenmanı bir süre bırakırlar antrenman yapmazlar tekrar antrenmana başladıklarında ise eski performansı gösteremezler. mesela bu sporcu antrenmanı bırakmadan önce 60 m yi 7.50 de koşuyosa bıraktıktan sonra ve tekrar antrenmana başladıktan sonra bu derece 8.10 ya da daha kötü olabilir.
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

allah yardımcın olsun çilek...valla benim en kıl olduğum ders biyoloji...ya banane endoplazmik retikulumdan golgi cisimciğinden ya..çok gereksiz onlarca ders görüoz...gıcık oluom
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

bende öyle diyodum ama bazen üni de seçeceğin bölümde okadar çok işine yarıoki o dersler...
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

onlar önemli değilde ünv girdikten sonra bölümünle alakasız dersler varya onlara gıcık oluyorum.
biz sosyoloji dersi almıştık. daha doğrusu ben iki kere aldım (çok hoşuma gittide ondan aldım yoksa kalmış falan değilim :P ) şu anda o dersten tek bir cümle hatırlamıyorum. yoo tek bir cümle hatırlıyorum elemanın biri (heralde sosyoloji aleminde ünlü biridir) toplumu cemaat ve cemiyet diye ikiye ayırmıştı. neyse banane bunlardan yaa hem sen toplumu niye ayırırsın be kardeşim. adam bölücü işte toplumu ayırmaya çalışıyor

neyse uzun lafın kısası ünv. herkese mutlaka bölümüyle alakasız işe yaramaz gıcık dersler veriliyor.
benim zamanımı çaldılar kardeşim be o zamanı başka konular üzerinde çalışarak geçirebilirdim. (daha doğrusu daha fazla uyuyarak yada bilgisayar oynayarak :roll: )
ALL THE POWER
ON EARTH
CAN'T CHANGE
DESTINY
dreamshadow
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Gıcık oluyorum şu derse ya!!!

Post by dreamshadow »

yeminer wrote:mesela benim var bi tane... beni sinir eden, duyduumda sinirlerimin tepeme sıçradığı bi ders..
teknik resim ya bu ne biçim bir işkencedir ya... !!!
ya sorma yeminer kardeş bu benim temel dersim ve yaklaşık 6,5 yıldırda kurtulamıyorum. Aksine bu benim mesleğim sayılır ben asılda bir makina kontrüktörüyüm. işim tasarımlarla falan kafayı yitorum. bendeki korkunç ders bu değil ama bunun bide kardeşi var tasarı geometri. buda bi meslek dersi hatta bikaç meslek gurubuna da gösteriliyo. adamlar benden hiç bir zaman göremeyeceğim bir şeyi çizmemi istiyorlar hadi pc de olsa önemi yok ama gel gelelim rapido kalemlarle bi başladımmı ölümün soğukluğunu ensemde hissediyom sanki. ama ne kadar kötüde olsa bu çatlak derste dereceler yaptım 3 yıl boyunca bende kendime inanamadım ama oldu bi kere.

Saygılarımla...
...........................S.D.W...........................
twi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by twi »

TAsarı geometri evet az önce sınavından çıktım. Ne aptal bir ders. Ve ayıptır söylemesi 4. kez alıyorum bu dersi. OOffff offf bu aptal dersler yüzünden uzuyo okul ya ona çok gıcık oluyorum...
BanKai
Mr_Zombie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mr_Zombie »

Bence en baş belası ders matematik..Nefret ediyorum..
Post Reply