Karanlık Mağaranın Gizemi...
Findor arkasındakilere seslendi " tanrımız bize güç versin..
onlara karışmadna burdan geçip gidicez " dedi ve eline haritayı aldı gitmesi gereken tarafa baktı ve ilerlemeye başladı bu arada " beni takip edin gidiyoruz çok zaman kaybettik " dedi
onlara karışmadna burdan geçip gidicez " dedi ve eline haritayı aldı gitmesi gereken tarafa baktı ve ilerlemeye başladı bu arada " beni takip edin gidiyoruz çok zaman kaybettik " dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Findor haritasına bakıyordu, çok belirgin bir yer göstermeyen haritadan anladığı kadarı ile biraz daha ilerlemeleri gerekiyordu.. Aklı hala önceki varlıklardaydı, tam olarak ne yaptıklarını anlayamamak canını sıkmıştı biraz fakatr acele etmeliyim diye düşündü. Tapınak çok uzun süre boş bırakılmaya gelmezdi..
Tam bunları düşünürken burnu acayip bir koku aldı.. pis birşeydi, Yeminer'in salgın uyarısını hatırladı, acaba böyle bulaşan birşey miydi?
Ama ilk önce araştırmalıydı..
Findorla aynı anda gurubun geri kalanı da aynı kokuyu aldı.
Tam bunları düşünürken burnu acayip bir koku aldı.. pis birşeydi, Yeminer'in salgın uyarısını hatırladı, acaba böyle bulaşan birşey miydi?
Ama ilk önce araştırmalıydı..
Findorla aynı anda gurubun geri kalanı da aynı kokuyu aldı.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
findor ilerlemeye sürdürdü ve haritada fark etti ki biraz daha gitmeleri gerekiyordu..
ilerledikçe ilerledi ama burnuna pis bir koku gelmeye başladı bunun ne olduğunu tam kestiremesede aklına veba ile ilgili aldığı uyarılar geldi..
findor bu vebadan etkilenmeyecekti ama grubun gerisi yani miria ve adarmin etkilenebilirdi..
bunun veba yada başka bir şey olduğunu kestirmesede tedbiri elden bırakmayarak gruba döndü...
"Sizinde fark ettiğinizi umuruyorum havada yaygın olan bu koku bir hastalık mikrop yada başka bir şey olabilir belkide bir hayvan ölüsüdür ama yinwede önlemi almalıyız ikinizde hemen ağız ve burnunuzu kapayacak şekilde bir maske yapın bez yada kumaştan olabilir mümkün olduğunca hiç bir şeyi ellemeyin ve temasa geçmeyin bu ben bile olsan grupta hepimiz aynı seviyedeyiz hepimizin hayatı gelecek için çok önemli kendimize bakmak zorundayız bir kayıp vermeyi hiç istemem " dedi ve durup diğerlerinin hazırlanmasını bekledi..
ilerledikçe ilerledi ama burnuna pis bir koku gelmeye başladı bunun ne olduğunu tam kestiremesede aklına veba ile ilgili aldığı uyarılar geldi..
findor bu vebadan etkilenmeyecekti ama grubun gerisi yani miria ve adarmin etkilenebilirdi..
bunun veba yada başka bir şey olduğunu kestirmesede tedbiri elden bırakmayarak gruba döndü...
"Sizinde fark ettiğinizi umuruyorum havada yaygın olan bu koku bir hastalık mikrop yada başka bir şey olabilir belkide bir hayvan ölüsüdür ama yinwede önlemi almalıyız ikinizde hemen ağız ve burnunuzu kapayacak şekilde bir maske yapın bez yada kumaştan olabilir mümkün olduğunca hiç bir şeyi ellemeyin ve temasa geçmeyin bu ben bile olsan grupta hepimiz aynı seviyedeyiz hepimizin hayatı gelecek için çok önemli kendimize bakmak zorundayız bir kayıp vermeyi hiç istemem " dedi ve durup diğerlerinin hazırlanmasını bekledi..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Miria bütün olacakları göze alarak çıkmıştı bu yolculuğa. Bu yüzden gayet rahat bi şekilde kapattı ağız ve burnunu cebinden çıkarttığı bir eşarpla..Hala konuşmuyordu.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
"sen " dedi findor adarmin e dönerek
"benim yaptıklarımdan bir şüphenmi var efendimizin gönderdiği bir görevden şüphenmi var " dedi ve ekledi " sakın bu soruları cevaplama çünkü gözlerinde görebiliyorum gerçeği artık yollarımız seninle ayrılıyor " dedi ve eli hançerine gitti...
findor hançerini kınından çıkardı ve adarmin e yaklaştı ona
"Tereddütlerinin bedelini canınla ödeyeceksin " dedi ve üstüne ilerledi...
adarmin tepki vermemişti çok korktuğu gözlerinden belli oluyordu...
findor adarmin i bir ağaca yasladı ve hançeri yavaşça kalbine doğru batırmaya başladı...
batırdığı yerden kanlar çıkmaya başlamıştı bile findor gözlerini onun gözlerinden ayırmıyordu ve zavallı bakışlarını hissediyordu...
adarmin acıyı hissettikçe tepki vermeye çalışıyordu ama findor un cüssesi buna müsade etmiyordu..
hançer yarısına kadar onun vucüduna girmişti adarmin acı çığlıkları atarken findor diğer eliyle ağzını kapadı ve seslendi " senin çığlık atmaya bile hakkın yok " dedi arkasında bekleyen miria yı gördü ve bir şey demedi hançer e iyice yüklenmişt ive adarmin in ağzından kan gelmeye başlamıştı...
"benim yaptıklarımdan bir şüphenmi var efendimizin gönderdiği bir görevden şüphenmi var " dedi ve ekledi " sakın bu soruları cevaplama çünkü gözlerinde görebiliyorum gerçeği artık yollarımız seninle ayrılıyor " dedi ve eli hançerine gitti...
findor hançerini kınından çıkardı ve adarmin e yaklaştı ona
"Tereddütlerinin bedelini canınla ödeyeceksin " dedi ve üstüne ilerledi...
adarmin tepki vermemişti çok korktuğu gözlerinden belli oluyordu...
findor adarmin i bir ağaca yasladı ve hançeri yavaşça kalbine doğru batırmaya başladı...
batırdığı yerden kanlar çıkmaya başlamıştı bile findor gözlerini onun gözlerinden ayırmıyordu ve zavallı bakışlarını hissediyordu...
adarmin acıyı hissettikçe tepki vermeye çalışıyordu ama findor un cüssesi buna müsade etmiyordu..
hançer yarısına kadar onun vucüduna girmişti adarmin acı çığlıkları atarken findor diğer eliyle ağzını kapadı ve seslendi " senin çığlık atmaya bile hakkın yok " dedi arkasında bekleyen miria yı gördü ve bir şey demedi hançer e iyice yüklenmişt ive adarmin in ağzından kan gelmeye başlamıştı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
adarmin hançer in acısını hissetmeye başladığında iteklemek istedi ama başaramadı..
acı acı inliyordu ama bir şey yapamıyordu artık iyice şuurunu kaybetmeye başlamıştı acı eskisi kadar derin değildi...
ağzından gelen kan ı görünce bir hoş oldu ve yere doğru düşmeye sırtı ağaçta yere doğru düşmeye başladı bir süre sonra gözleri kapanmak üzereyken son bir kaç şey sölemek istedi..
"bu bir ihanet değildi....."
dedi ve yere düştü oluk oluk kan akıyordu ağzından ve kalbinden yapacağı hiç bir şey yoktu...
Ölümünü kabullendi ve soğuk hançer ile hayatına son verilmişti artık cehennem in kavurucu parmaklıkları onu hapsetmek için açılmaya başlamıştı...
acı acı inliyordu ama bir şey yapamıyordu artık iyice şuurunu kaybetmeye başlamıştı acı eskisi kadar derin değildi...
ağzından gelen kan ı görünce bir hoş oldu ve yere doğru düşmeye sırtı ağaçta yere doğru düşmeye başladı bir süre sonra gözleri kapanmak üzereyken son bir kaç şey sölemek istedi..
"bu bir ihanet değildi....."
dedi ve yere düştü oluk oluk kan akıyordu ağzından ve kalbinden yapacağı hiç bir şey yoktu...
Ölümünü kabullendi ve soğuk hançer ile hayatına son verilmişti artık cehennem in kavurucu parmaklıkları onu hapsetmek için açılmaya başlamıştı...
findor adamın ölüşünü gülen bir göz ifadesi ile seyre daldı...
adam yer edüşmüştü artık ölmüştü ve findor haykırdı " kimki bana hesap soracak efendimize hesap soracak olursa başına gelecek budur..."
nağrası ormanda yankılandı ve ağaçlardaki kuşlar bu metalik sesle havalandılar...
ardından adamın cesedini ortaya aldı ve bir şeyler söylenmeye başlamadan önce miria ya dönerek"ölüsü dirisinden daha çok işimize yarayacaktır " dedi...
ve adamın başında bir şeyler mırıldanmaya başladı miria bunları dayabiliyordu...
"Karanlık Güçleri Ã?ağırıyorum...
Bu Hain in bedenin ruhsuz olarak hizmetime verin
Yeminer Onun ruhunu sana bağışlıyorum ve ruhsuz halini ger istiyorum
ihanetinin bedelini ağır olarak ödedi ve ruhunu hizmetinize verdi..."
ardından bir kaç büyülü söz daha söyledi ve yeminer in onu geri getirmesini undead olarak emrne vermesini beklemeye başladı...
adam yer edüşmüştü artık ölmüştü ve findor haykırdı " kimki bana hesap soracak efendimize hesap soracak olursa başına gelecek budur..."
nağrası ormanda yankılandı ve ağaçlardaki kuşlar bu metalik sesle havalandılar...
ardından adamın cesedini ortaya aldı ve bir şeyler söylenmeye başlamadan önce miria ya dönerek"ölüsü dirisinden daha çok işimize yarayacaktır " dedi...
ve adamın başında bir şeyler mırıldanmaya başladı miria bunları dayabiliyordu...
"Karanlık Güçleri Ã?ağırıyorum...
Bu Hain in bedenin ruhsuz olarak hizmetime verin
Yeminer Onun ruhunu sana bağışlıyorum ve ruhsuz halini ger istiyorum
ihanetinin bedelini ağır olarak ödedi ve ruhunu hizmetinize verdi..."
ardından bir kaç büyülü söz daha söyledi ve yeminer in onu geri getirmesini undead olarak emrne vermesini beklemeye başladı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Findor'un bu yaptığı hareketi sadece izledi Miria ve "bizi bu kadar hafife almanın bedelini ödedin" dedi. Yüzünde pis bir sırıtış vardı. Nasıl olur da sorgulayabilirdi bu görevi bir türlü anlamıyordu. şimdi sadece bekleyeceklerdi. Efendilerinden gelecek cevabı beklemeleri gerekiyordu..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
blackdagger
- Kullanıcı

NOT : yeminer çok geçmiş olsun rp lere devamblackdagger wrote:iyigünler.. Ben yeminer'in kardeşiyim. Abim geçirdiği sağlık problemi dolayısı ile hastaneye yatırıldı. Bu yüzden birkaç hafta boyunca siteyle ilgilenemeyeceğini ve özürlerini iletmemi istedi.
Findor yürümeye başlamıştı haritaya bakarak ilerleyince fark ettiki yaşlı ağacın yanına gelmişlerdi giriş buralarda bir yerde olmalıydı ama oraya oturdu ve miria nın gelmesini bekledi ve ardında da zombi olan eski adarmin şimdi ölümelçisi adlı yol izcisini bekliyordu
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...