ABD Dışişleri Bakanlığı, Colin Powell'ın istifasını sunduğunu duyurdu. Bir süre önce El- Kaide ile Saddam Hüseyin arasında bağlantı olmadığını söyleyen ABD Dışişleri Bakanı Powell'la, Başkan Bush arasında soğuk rüzgarlar esmişti. Powell'ın yerine Danforth, Rice, Armigate ve Wolfowitz'in isimleri geçiyor
İşte şov Başlıyor bush kayıp vermeye başlar
Edit by Thlyrotel_Arkadaşlar lütfen aldığınız bu yazılar için kaynak belirtiniz
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
findor kardeş bunlar ne yaw, haber verir gibi iki başlık açmışsın, siteye de olmamış nacizane fikrimle...birinin bunu söylemsei gerekiomuş hissettim, belki yanlış hissettim ama bence saçma topicler olmuş...
fikir ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Findor iyi niyetli olduğunu düşünüyorum fakat çok şükür hepimiz haber sitelerinin adreslerini biliyoruz. Oradan kopya pastası yapmanın bir anlamı yok bence de.
fingolfin wrote:Findor iyi niyetli olduğunu düşünüyorum fakat çok şükür hepimiz haber sitelerinin adreslerini biliyoruz. Oradan kopya pastası yapmanın bir anlamı yok bence de.
sana özel yazılmadı herkes senin kadar bilgili olmayabilirhani ondandır
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
2 gündür şööle bir izliyorum yazılanları.. Milletin derdi ya Türkiye maçı ya da ne kadar RP dışı konu varsa hepsi.... yazık Bunları konuşmak için milyonlarca site zaten var nette...
evladım farkında isen bu başlık konu ötesi adlı kategorinin altında bir yer ve serbest kürsü
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
REALİST olmak gerekirse bu mesaj büyük katil bush adına atılan ikinci mesj ve insanın aklına birkaç soru geliyor bunları okurken.
umarım bilinçsizce atılmıştır bu mesajlar ve umarım bizler yanlış anlıyoruzdur.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Sen de farkında mısın bilmiyorum ama burası forum. Böyle kopya pastası haber yapıştırmak için ilan tahtası kullanmanı tavsiye ederim. Forumlar 'fikir' paylaşmak içindir, hatırlatırım.
Arkadaşlar bu kadar tepki duyma nedeninizi anlamadım. Ben de gördüğüm bir haberle ilgili başlık açmıştım. Hobbitlerin gerçekte var olmalarına ilişkin bir şeydi. İlginç bulunan haberlerin tatışılmasında sakınca yok bence.. Olay ciddi siyasi sloganlara dönüşüyorsa tabii o zaman müdahale edilir.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
findor wrote:evladım farkında isen bu başlık konu ötesi adlı kategorinin altında bir yer ve serbest kürsü
Benim sana gösterdığim link http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... d10b7593ce Site Admini Oren_Dautry tarafından tüm forumlar için geçerli bir kural !!!.. Serbest kürsü diye buraya her bi şeyi copy paste edemezsin... Gerçek dünyada olanlar daha çok ilgini çekiyorsa git propagandalarını orada yap ufaklık..
diyorum ya firble bu aynı adam için atılmış ikinci mesaj ve biz hayata dair herhangi bir bilgiyi nerelerden bulacağımızı biliyoruz,kimsenin bizi yönlendirmesine ihtiyacımız yok.hepimiz olgun insanlarız ne de olsa_en azından böyle bir karar verebilmek adına_...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
İşte burada şu soru gündeme geliyor politika nerede başlayıp nerede bitiyor. Ã?rneğin eğitim politikasını eleştirmek politika mıdır? Bu konuda karar bence adminlerin olmalı ya da sarayın. Eğer bu başlığın politika olduğunu düşünüyorlarsa tabii diyecek bir şeyimiz kalmaz.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
findor wrote:evladım farkında isen bu başlık konu ötesi adlı kategorinin altında bir yer ve serbest kürsü
Benim sana gösterdığim link http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... d10b7593ce Site Admini Oren_Dautry tarafından tüm forumlar için geçerli bir kural !!!.. Serbest kürsü diye buraya her bi moku copy paste edemezsin... Gerçek dünyada olanlar daha çok ilgini çekiyorsa git propagandalarını orada yap ufaklık..
polemik istemiyorum abicim sonra ağır konuşuyorum başıma bela alıyorum çok uğraştım senin gibilerle bu zamana kadar canım sıkıldı kaynağından aldım direk bastım buraya abicim aynı haberi aynı resimle ötesi varmı ?
eldarin bush la ilgili yazıları yazmamın altında her hangi bir bush yanlılığı veya karşıtlığı yatmıyor
zincau bak yine lafını gördüm yazıcam profaganda yapmıyorum bilgin olsun bu zamana kadar hiç yapmadım beni sinir etme beni tanımadan da yazma bu tarz şeyler
amacım politika yapmak değildir burda bu bilinsin konuyu saptırmayalım lütfen
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
findor wrote:
polemik istemiyorum abicim sonra ağır konuşuyorum başıma bela alıyorum çok uğraştım senin gibilerle bu zamana kadar canım sıkıldı kaynağından aldım direk bastım buraya abicim aynı haberi aynı resimle ötesi varmı ?
eldarin bush la ilgili yazıları yazmamın altında her hangi bir bush yanlılığı veya karşıtlığı yatmıyor
zincau bak yine lafını gördüm yazıcam profaganda yapmıyorum bilgin olsun bu zamana kadar hiç yapmadım beni sinir etme beni tanımadan da yazma bu tarz şeyler
amacım politika yapmak değildir burda bu bilinsin konuyu saptırmayalım lütfen
beni tanıyor musun? hayır.. O zaman bana evladım diye hitap ETME !!! Tanımadığın birine evladım diye hitap eden birisi ancak senin gibi ukala, kendini bir şey zanneden ama mal fikir üretemeyip başkalarının fikirlerini kopyalayan bir kişidir..
Eldarin abi doğru beli bu hepimizin haber sitelerinde gezinirken bulabileceği bir konu peki bu konuda (işi politikaya dökmeden tartışmanın ne zararı var? Ã?rneğin ABD nin dış ilişkilerini nasıl etkileyeceğini tartışabiliriz. Bence bu eğer ABD bunu emperyalist amalar için yapıyor. Onların zaten hepsi şerefsiz tipi laflar olmadan politika olmaz.
Elbette siteyi bu konunun üzerine kuralım demiyorum . Sitenin bir FRP sitesi olduğu belli ama sitenin bir başlığını önyargı ile bakanların yanlış anlayacakları konular ve sitede gereksiz sürtüşmeye neden olabilecek başlıklar hariç tüm konulara ayrılması bence Frpworld ü zayıflatmaz güçlendirir.
Tabii ki bu başlığın yanlış anlamaya yol açıp açmayacağı konusundaki karar verecektir. Ama galiba şu ana kada sarayda bu konuda her hangi bir karar yok. Bu başlığın moderatörü olan arkadaş da mesajı görüp editlemiş ama simemiş. Buradan da mesajın silenecek kadar.. yanlış anlamaya müsait olmadığını hissettim. Tabii bu konu yeniden tartışılıp yeni bir karar da alınabilir.
Bu arada önceki mesajı bilmiyorum . Dediğim gibi eğer mesaj yanlış anlamaya yol açabilir diyorsanız (saray olarak) ya da başlığın moderatörü böyle düşünüyorsa başlığı silin veya kitleyin (ki ben de olsam aynısını yapardım.) Ama başlığı başlığın açılmasının doğru olup olmadığının tartışıldığı bir yer çevirmek bence yanlış.
HARBE GİDEN