KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>>
Gnom kendisine karşı direnen gücü hissediyordu. Karanlığın zamanın tekrar akabilmesi için çırpınan gücü. Ancak artık kendini müziğin akışına iyice kaptırmıştı. Bedenin ve ruhunun tüm gücü ile çalıyor. Ve ona karşı savaşan karanlığa karşı direniyordu. Arkadaşlarına kazandırılacak her bir saniyenin önemini biliyordu. İçinden onların zaman tekrar akmadan henüz karanlığın zarar veremediklerini kasabalardan çıkarabilmelerini diledi.
Bu sırada yaklaşan ve yere kapaklanan birisini hayal meyal hissetti. Ama çevresinde olanlarla ilgilenemeyeceğini biliyordu. O nedenle çalmaya devam etti. Kendisini müziğin ve karanlığa karşı tüm gücü ile yürüttüğü mücadelenin ritmine kaptırarak.
Bu sırada yaklaşan ve yere kapaklanan birisini hayal meyal hissetti. Ama çevresinde olanlarla ilgilenemeyeceğini biliyordu. O nedenle çalmaya devam etti. Kendisini müziğin ve karanlığa karşı tüm gücü ile yürüttüğü mücadelenin ritmine kaptırarak.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Ve Freya kasabaya yaklaştıklarını sandığı sırada yavaşladı...Sonra rkasında duran grupla beraber sonradan o da durdu...Mızrağını çıkarttı,onlar konuşurken mızrağıyla oynamaya başladı...Ne söyledikleri açıkça umurunda değildi,o planlı çalışmak değil çalışmak istiyordu,başarıya giden yolda plan yapmak sadece vakit kaybıydı ona göre..Mızrağını çevirirken hala neden burda olduğunu düşündü...
Jacta alea est.
'burdayim ve sizinleyim her ne olursa olsun bildigim sey hala firsat varken burda kalan tüm iyi seyleri kötülügün menzilinden uzaklastirmaktir her ne olursa olsun su anda kan dökülmesini istemiyorum etrafta bu kadar masum ve savunmasiz insanlar varken bedeli agir olabilir...' zerath bütün gruba ciddi bir sekilde görüslerini bildirdi sonrada freyanin yanina giderek kasabayi incelemeye basladi...
-
Logan
- Kullanıcı

logan durdu ve gruba döndü '' arkadaşlar bir sn '' grup durdu ve logana baktılar ''veba kılıçlarlarla savaşılacak bir hastalık degil bu yüzden bir plan yaptım kimsenin bir planı olmadına göre buna uymanızı istiyorum sakın yanlış anlamyın grup lideri filan degilim burda daha üstün güçlü kişiler varken ban düşmez '' logan baş büyücülere bakarak''
''en başta diyer 10 kasabayı uyarmak için 4 tane gönülüye ihtiyacımız var ardından diyer kasabalara yayılmaması için köyü bir kalkana almalıyız'' logan tekrar baş büyücülere baktı '' kimse girip cıkamayacağı yada hiç bir şeyin.ardınan köyler uyarıldıktan sonra hastalıgın kaynagını bulup yok etmek için kasabaya inecez hastalıgı inceliyecez tedavisi bulmaya çalışacaz
hızlı konuşan logan derin bir nefes
'' başka seçeneyimiz yok gibi ''
[color=red]RP+1 -->OREN[/color]
''en başta diyer 10 kasabayı uyarmak için 4 tane gönülüye ihtiyacımız var ardından diyer kasabalara yayılmaması için köyü bir kalkana almalıyız'' logan tekrar baş büyücülere baktı '' kimse girip cıkamayacağı yada hiç bir şeyin.ardınan köyler uyarıldıktan sonra hastalıgın kaynagını bulup yok etmek için kasabaya inecez hastalıgı inceliyecez tedavisi bulmaya çalışacaz
hızlı konuşan logan derin bir nefes
'' başka seçeneyimiz yok gibi ''
[color=red]RP+1 -->OREN[/color]
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Vilthas onaylarcasına kafasını salladı.. "Evet, logan bence planın uygun, ayrıca hatırlatırım, firble ile konuştuğumuz gibi bir kalkan bence uygun olur.." dedi ve başbüyücülere bir bakış attı. Sonra devam etti "Bizim görevimiz öncelikli olarak yayılan vebayı durdurmak ve diğer kasabaları uyarmak loganın dediği gibi.." Sonra grubun tepkisini beklemeye başladı, ama içinden de artık bir karar vermemiz gerek boşuna zaman kaybediyoruz diye geçirdi..
-
Eldarin
Eldarin serinkanlılıkla logan ı dinledi.fikri mantıklı gibi geliyordu fakat tam ve mutlak bir çözüm sayılmazdı Eldarin in gözünde.ayrıca gözlerin erethan ile kendisinin üzerinde olması canını fena halde sıkmıştı.
''pekala paladin.fikrin bana uygun geldi diyebiliriz.ama ben şu vebayı ortaya çıkaran karanlık dostlarımızla da tanışmak isterdim.bilirsin kötülükte veba gibidir.çabuk ve amansızca yayılır.biz birşeyleri onaralım derken onlar başka şeyleri damadağın ederler.ve zaman;her saniye ayrılıp bizden onlara gidiyor.''
bir süre bekledi diğer arkadaşlarının yüz ifadelerini inceledi.
''ben derimki adamların nelerle uğraştığını öğrenmek amacıyla birkaçımız onları izlemeye koyulsun.bu durumda 3 e bölünmüş olacağız ve toplu halde elimizde olabilecek gücü kaybedeğiz ama işi en azından doğru yapacağız bana göre.''
Eldarin in içinde garip bir huzursuzluk vardı.tabir edemediği korkunç bir huzursuzluk.karanlık buna sebep oluyordu sanki.
'bekleyip göreceğiz' dedi kendi kendine.
'bekleyip göreceğiz.'
''pekala paladin.fikrin bana uygun geldi diyebiliriz.ama ben şu vebayı ortaya çıkaran karanlık dostlarımızla da tanışmak isterdim.bilirsin kötülükte veba gibidir.çabuk ve amansızca yayılır.biz birşeyleri onaralım derken onlar başka şeyleri damadağın ederler.ve zaman;her saniye ayrılıp bizden onlara gidiyor.''
bir süre bekledi diğer arkadaşlarının yüz ifadelerini inceledi.
''ben derimki adamların nelerle uğraştığını öğrenmek amacıyla birkaçımız onları izlemeye koyulsun.bu durumda 3 e bölünmüş olacağız ve toplu halde elimizde olabilecek gücü kaybedeğiz ama işi en azından doğru yapacağız bana göre.''
Eldarin in içinde garip bir huzursuzluk vardı.tabir edemediği korkunç bir huzursuzluk.karanlık buna sebep oluyordu sanki.
'bekleyip göreceğiz' dedi kendi kendine.
'bekleyip göreceğiz.'
Erethan fikirleri dinliyor bir yandanda sıfatına lanetler okuyordu,'başbüyücü...insanların çok şey beklediği bir sıfat...lanet'...Düşünceleri beyninde yankılanan mesajla dağıldı,büyülü mesajın etkisi bir an için dengesini sarstı...gözleri kararan Erethan dengesini düşmemek için bir ağaca tutunmak zorunda kaldı...büyü öylesine bir güçle gönderilmişti ki gerçektende zor durumda olmalıydı yapan...
bu konuya olan ilgisini dağıtmıştı "Afedersiniz..." dedi yüksek sesle ilgiyi kendisine çekerek "Sanırım bir dostumun yardıma ihtiyacı var ve Paladinlerimizden birisine ihtiyacım olabilir...sanırım dostumun görevimizde bize yardımcı olma şansıda var...onun için şu plan'ı bir an önce yapalım...Kasabalar uyarılmalı ama dört kişi çok,kalkana gelince tüm kasabayı çevirmek pek mümkün değil olabildiği kadarıyla yaparız...Eldarin ve ben"...bir süre daha kendisini dinleyenlere baktı ve daha sonra Hrisskar'ın yerini kendisine belli edecek bir büyü için konsantre oldu...bir kaç saniye içinde sözler ağzından dökülmeye başlamıştı bile...
bu konuya olan ilgisini dağıtmıştı "Afedersiniz..." dedi yüksek sesle ilgiyi kendisine çekerek "Sanırım bir dostumun yardıma ihtiyacı var ve Paladinlerimizden birisine ihtiyacım olabilir...sanırım dostumun görevimizde bize yardımcı olma şansıda var...onun için şu plan'ı bir an önce yapalım...Kasabalar uyarılmalı ama dört kişi çok,kalkana gelince tüm kasabayı çevirmek pek mümkün değil olabildiği kadarıyla yaparız...Eldarin ve ben"...bir süre daha kendisini dinleyenlere baktı ve daha sonra Hrisskar'ın yerini kendisine belli edecek bir büyü için konsantre oldu...bir kaç saniye içinde sözler ağzından dökülmeye başlamıştı bile...
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

erethan sözleri söylemeye başladı.. gözleri kapandı.. görüntü kuşbakışı olarak hızla diyarı gezdi ve sonunda bir gnome gözüktü, fülüt çalan bir gnome.. ve arkasına doğru kaydı görüntü firble ın içinden geçerek...
Orada yerde birisi yatmaktaydı...
Erethan gözlerini açtı...
Orada yerde birisi yatmaktaydı...
Erethan gözlerini açtı...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Erethan gözlerini açtı...düşüncelerini toplamak için bir süre bekledikten sonra tekrar gruba dönerek..."Diğer kasabaları uyarmak için gönüllü arıyorduk...Bana burada ihtiyaç olduğuna göre kasabaları uyaracak kişi veya kişilerden birisi bir Paladin olmalı,dostum yaralı ve az önce geride bıraktığımız tepede..."
İsim:Erethan Aereos
-
Eldarin
Eldarin yanında tökezleyez dostu erethanı gördü.ona doğru yeltendi fakat erethan ın doğrularak bir büyünün sözlerine başladığını farketti.rahatsız etmek istemedi ve uzağında beklemeyi tercih etti.
ardından büyüsü biten erethan ın kulenin büyücülerinden şu an zor durumda olan green i gözlediğini işitti.
''sanırım bi büyücü daha bizimle beraber.''dedi yüksek sesle.büyücülük kulesinin bir üyesinin daha burada onlarla birlikte olması grubun yararınaydı.
''Ve evet green ile beraber birisinin daha gönüllü olması gerekiyor.bir paladin en uygunu tabiiki.''
gözü hafifçe horcoel i kesti.ardından ona döndü.yanına yaklaştı.hafifçe kulağına eğildi.
''işte paladin.kendini tanrına ve bizlere kanıtlama fırsatı.yaralı bir dostumuz var sırf bize yardım etmek için kendini paralayan.ona yardım etmeye ne dersin.''
gök mavisi parıldayan gözleri güçlü paladin i izlerken horcoel in şaşırmış yüzünü ufak bir tebessümle izledi Eldarin.
ardından büyüsü biten erethan ın kulenin büyücülerinden şu an zor durumda olan green i gözlediğini işitti.
''sanırım bi büyücü daha bizimle beraber.''dedi yüksek sesle.büyücülük kulesinin bir üyesinin daha burada onlarla birlikte olması grubun yararınaydı.
''Ve evet green ile beraber birisinin daha gönüllü olması gerekiyor.bir paladin en uygunu tabiiki.''
gözü hafifçe horcoel i kesti.ardından ona döndü.yanına yaklaştı.hafifçe kulağına eğildi.
''işte paladin.kendini tanrına ve bizlere kanıtlama fırsatı.yaralı bir dostumuz var sırf bize yardım etmek için kendini paralayan.ona yardım etmeye ne dersin.''
gök mavisi parıldayan gözleri güçlü paladin i izlerken horcoel in şaşırmış yüzünü ufak bir tebessümle izledi Eldarin.
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Horcoel ilk başta şaşırsada ona soruyu yönelten başbüyücüye saygıyla baktı.
''Yardımıma ihtiyacı olan birine hiç bir zaman sırt çevirmem'' dedi gruba kararlı bakışlarla.
Sonra başbüyücüye tekrar döndü.''Dostunuzun yaşamı dedi yavaşça..Benim yaşamımdır.''
''Yardımıma ihtiyacı olan birine hiç bir zaman sırt çevirmem'' dedi gruba kararlı bakışlarla.
Sonra başbüyücüye tekrar döndü.''Dostunuzun yaşamı dedi yavaşça..Benim yaşamımdır.''
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
-
Eldarin
''evet paladin senden beklediğimde buydu.yolun açık, şansın bol olsun.''
Eldarin horcoel in sert omuzuna elini koymuştu ,karşısındaki sert yüz ifadeli gururlu paladin i süzüyordu.
ardından paladin başını indirdi Eldarin de elini omuzundan çekti.önünden hızla ilerleyen paladini izledi.
'ne kadar gururlu ve şerefli.' diye iç geçirdi Eldarin.
'umarım yol seni büyük tehlikelerle buluşturmaz dostum horcoel.
umarım gururun ve şerefin hayatına malolmaz.' Eldarin in duygu dolu gözleri hala bir eli kılıcında hızla ilerleyen horcoel in izliyordu.
'Lord Oren!onu bu topraklara çağıran yüze tanrı.bu yürekli savaşçıyı koru.ona uzun yolculuğunda yardım et.'
ardından Eldarin öbür tarafa döndü,öncelikle tüm grubu süzdü.ardından erethan a kaydı gözleri.
''dostum''dedi.
''hadi başlayalım...''
Eldarin horcoel in sert omuzuna elini koymuştu ,karşısındaki sert yüz ifadeli gururlu paladin i süzüyordu.
ardından paladin başını indirdi Eldarin de elini omuzundan çekti.önünden hızla ilerleyen paladini izledi.
'ne kadar gururlu ve şerefli.' diye iç geçirdi Eldarin.
'umarım yol seni büyük tehlikelerle buluşturmaz dostum horcoel.
umarım gururun ve şerefin hayatına malolmaz.' Eldarin in duygu dolu gözleri hala bir eli kılıcında hızla ilerleyen horcoel in izliyordu.
'Lord Oren!onu bu topraklara çağıran yüze tanrı.bu yürekli savaşçıyı koru.ona uzun yolculuğunda yardım et.'
ardından Eldarin öbür tarafa döndü,öncelikle tüm grubu süzdü.ardından erethan a kaydı gözleri.
''dostum''dedi.
''hadi başlayalım...''
Evet sonunda harekete geçtik diye geçirdi içinden Vilthas.. Erethan daha önce görmediği bir büyü yapmıştı, sanırım greenin nerede olduğunu görmek için diye tahmin yürüttü kendi kendine.. Sonra onu doğrularcasına eldarin konuşmaya başladı.. Bir paladin istiyordu ve Vilthas da horcoeli bu iş için en uygun diye belirtti kendi kendine.. Ardından horcoelin bu işe gönüllü olduğunu duydu, "Evet dostum, sanırım kendini kanıtlama fırsatın bu, neyse sana iyi şanslar her ne kadar buna ihtiyacın olmasa da.." dedi hafif bir gülümsemeyle.. Bir süre daha horcoelle bakıştıktan sonra logana döndü aniden.. "Dostum senin benimle burada kalmanı istiyorum, kasabanın korunması için.. Sanırım erethan ve eldarin kasabanın belli bölgelerini kapatacak bir büyü yapacaklar.. Zerath senin de burada bize yardımcı olmanı istiyorum.. Son olarak freya senin de bize kasabayı korumada yardımcı olacağına inanıyorum" diye bitirdi..
-
Logan
- Kullanıcı

logan orenin sözcüsüne döndü'' ewet dostum seninleyim sonuna kadar kanımın son damlasına kadar '' durdu logan dkalundaki damarlara baktı ''tabi kanım varsa '' durdu gülümsedi elini gidecek olan paladin horcoelin omuzuna koydu '' sakın inacını yitirme ne olursa olsun bende daha kötü bir duruma düşemiyecegin kesin ben yitirmedim sende yitirmesin yolun açık olsun oren senile olsun ''
döndü ve kasabaya bakan logan '' hadi beyler oren sizinle bunu başaracagız''
döndü ve kasabaya bakan logan '' hadi beyler oren sizinle bunu başaracagız''
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı